Electrowinkel-online.nl

6

Bestellen

6.8

Service

7.2

Prijs

6.8

Levering

60%

Zou hier weer kopen

Electrowinkel-online.nl

Beoordelingen over Electrowinkel-online.nl

Ontdek wat anderen van Electrowinkel-online.nl vinden. Het is een bedrijf wat zich richt op een viertal productgroepen. Deze groepen van Electrowinkel-online.nl zijn:

•    elektronische producten
•    zorg producten
•    sport producten
•    muziek artikelen

Er zijn dus een viertal productgroepen waar je uit kunt kiezen. De naam Electrowinkel-online.nl geeft al aan dat de producten online te bestellen zijn. De verzendkosten hoeven helemaal niet hoog te zijn en worden met een betrouwbare partner verzonden. Natuurlijk kun je op tal van verschillende manieren je betalingen doen bij hun. Het is goed om te weten dat ze zijn aangesloten bij een webwinkel keurmerk. Het bied je meer garanties op een goede service en een nette afhandeling van je bestellingen bij hun. 

Over Electrowinkel-online.nl 

Electrowinkel-online.nl biedt binnen een viertal productgroepen meerdere producten aan. Hieronder hebben we nog verder en beter uitgesplitst waar je uit kunt kiezen en waar je gebruik van kunt maken. Ze zijn in Breda gevestigd met een uitgebreid magazijn waaruit ze alle bestellingen verwerken en leveren. Het hele aanbod van producten staat op het internet en is dus gemakkelijk in te zien. Vanuit de webshop kun je de bestelling doen. 
Niet tevreden? Electrowinkel-online.nl maakt gebruik van een 14 dagen niet goed geld terug garantie. Zonder opgave van reden kun je de producten terugsturen en je geld terug krijgen. 

Op de website kun je trouwens ook kijken hoe je de schotel het beste kunt richten als je bij hun een schotel koopt. Diensten van Elektrowinkel-online.nl

Er zijn een groot aantal producten welke Elektrowinkel-online.nl aanbiedt op het internet. Het gaat om vier productgroepen waaronder meerdere producten vallen. Graag bespreken we welke verschillende producten aangeboden worden op Elektrowinkel-online.nl. De vier productgroepen zijn:

•    elektronische producten
•    zorg producten
•    sport producten
•    muziek artikelen

Bij elektronische producten moet je denken aan een schotel voor de televisie, een satellietontvanger, beugels, batterijen, boxen, camera’s, draaitafels en ook verschillende soorten kabels. 
De zorgproducten zijn bed tafels, handige hulpmiddelen, slaapkamer hulpmiddelen, hulpmiddelen voor in de badkamer en toilet, keukenhulpmiddelen, aankleed hulpmiddelen, rollators, rolstoelen en toebehoren, grijpers, krukken, loopstokken, catheter houders, personenliften, tuingereedschap en andere zaken. 
Onder de sportproducten vallen artikelen voor de box sport, darten, strand producten, fiets helmen en fitness producten. Ook voor balsporten zijn er verschillende producten.
De muziekproducten moeten op dit moment nog verder uitgebreid worden. Nu zie je een aantal versterkers voor elektrische gitaren en elektrische gitaren staan.  

Tips en Klachten over Elektrowinkel-online.nl 

Het is altijd mogelijk, dat er iets misgaat. Als je dit overkomt bij Elektrowinkel-online.nl dan is het slim om direct actie te ondernemen. Er is geen aparte pagina om je klachten te melden. Het is wel mogelijk om via de website, telefonisch of schriftelijk (per post) contact met hun op te nemen. Gezien de 14 dagen niet goed geld terug garantie verwachten wij geen problemen met de service van het bedrijf. Daarnaast zijn ze ook aangesloten bij een webshop keurmerk. Mocht je er dus niet uitkomen met Elektrowinkel-online.nl dan kun je altijd nog je klacht bij hun neerleggen. Ook kun je een geschil bij Geschil Online aanmelden, volgens de algemene voorwaarden van Elektrowinkel-online.nl . 

Heb jij een ervaring met Electrowinkel-online.nl? Dan waarderen wij en andere websitebezoekers het zeer als je deze hieronder achterlaat.


 


Lees ervaringen over elektrowinkel online. Hoe goed zijn producten en komen ze de leveringstermijn na? Weet wat u koopt en lees eerst ervaringen op NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (5)

Gaat niemand wat aan

Koop niets bij deze vent hij belazerd de boel...u bent gewaarschuwd

H

Hans

19-04-2022

0

webshop

Die webshop kan echt beter wat mij betreft, het was een hele zoektocht om te vinden wat ik precies zocht. Maar wel tevreden over de duidelijke communicatie en levering. Hoefde maar een paar dagen te wachten en dat was elders wel anders. Dus daarom zou ik wel terugkomen.

K

K.

14-02-2017

0

Slechte layout, snelle levering

De winkel mag wat mij betreft een duidelijkere layout krijgen, want ik vind het een zooitje en lastig te zien wat er allemaal is. Of is het assortiment gewoon heel erg beperkt? Ik heb wel gevonden wat ik zocht: een stevig leren springtouw. Zeker niet duur en de levering ging sneller dan gedacht dus ook daar ben ik zeker tevreden over.

T

Toon

14-12-2016

0

dag te laat geleverd helaas

Fitnessmat besteld, bedoeld voor de yogales die ik gisteren had. Maar hij komt vandaag pas binnen, terwijl ze zeiden gisteren! Daar baal ik dus van Het was trouwens wel een goede prijs en kwaliteit, maar ja

M

Michiel

28-10-2015

0

Handig voor je kabels

Ik heb een klein dj bedrijfje en ik heb af en toe de gekste kabeltjes nodig en die hebben ze. Heel handig!

P

Pieters Snijders

08-08-2015

0