Eikenpicknicktafel.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Eikenpicknicktafel.nl

 As je een fijne manier zoekt om in de tuin te zitten is een picknicktafel misschien niet het eerste waar je aan denkt. Maar het is wel een handige manier om aardig wat mensen kwijt te kunnen. Vaak zien ze er ook nog leuk uit. Maar waar kun je nou zo’n picknicktafel krijgen? Eikenpicknicktafel.nl is een winkel die dit soort tuintafels verkoopt. Maar wat zal de kwaliteit van deze tafels zijn? Zullen ze jarenlang goed blijven of zullen ze snel verweren als ze door weer en wind buiten staan? Hoe snel zal de bezorgservice van Eikenpicknicktafel.nl de tafel bij je thuis afleveren? En is hun klantenservice wel vriendelijk en hulpvaardig? Deze vragen kunnen alleen maar beantwoord worden door klanten die al een tuintafel van Eikenpicknicktafel.nl hebben. Lees hun reviews om wat meer over deze tuintafelwinkel te weten te komen. Hun meningen, ervaringen en beoordelingen kunnen je helpen beslissen of Eikenpicknicktafel.nl de juiste tuinwinkel voor jou is.


Over Eikenpicknicktafel.nl

Eikenpicknicktafel.nl is een winkel die zich richt op de verkoop van tuintafels. In tegenstelling tot de meeste tuinwinkels ligt de focus van Eikenpicknicktafel.nl niet op gewone tuintafels. Zij verkopen eikenhouten picknicktafels. Ze voorzien je graag van een massief eiken picknicktafel. Naast picknicktafels hebben ze ook een assortiment tuinbanken. Al deze producten worden door Eikenpicknicktafel.nl handgemaakt. Ze beloven dus dat je geen import zal krijgen, maar echt Hollands vakmanschap. De picknicktafels worden gemaakt van zo’n 5 centimeter dik eikenhout. Ze wegen daarom ook zo’n 150 tot wel 250 KG. Dit eikenhout is inlands en Europees eiken. Je kunt bij Eikenpicknicktafel.nl kiezen uit verschillende picknicktafels. Er zijn boomstampicknicktafels en eiken picknicktafels, maar ook picknicktafels gemaakt van aluminium. De pickpicktafels en tuintafels zijn verkrijgbaar voor 4, 6, 8, 10 of zelfs twaalf personen. Je kunt dus een kleine picknicktafel voor je gezin aanschaffen, maar ook eentje waar je met een heel gezelschap aan kunt zitten.
Diensten van Eikenpicknicktafel.nl

De tuintafels en picknicktafels van Eikenpicknicktafel.nl kunnen online besteld worden. Selecteer de eiken of aluminium tafel die je wilt en maak je betaling rond. Daarna zal de bezorgservice van Eikenpicknicktafel.nl ervoor zorgen dat de tafel netjes bij jou thuis wordt afgeleverd. Op die manier hoef je niet zelf met een tafel van 150 of zelfs 250 KG te gaan sjouwen. Dat lukt je immers niet in je eentje. En meestal zijn ze ook niet zo handig in je auto te stoppen. Eikenpicknicktafel.nl heeft ook een klantenservice om je te helpen als je ergens niet helemaal uit komt.


Klachten Complimenten en Tips voor Eikenpicknicktafel.nl

Heb jij al zo’n picknicktafel of tuintafel van Eikenpicknicktafel.nl in je tuin staan? Dan ben jij de perfecte persoon om ons meer over Eikenpicknicktafel.nl en hun producten te vertellen. Hoe stevig zijn die picnicktafels nou echt wel zo handig? Zijn ze ook prettig om aan te zitten? Duurde het lang voor de bezorgservice van Eikenpicknicktafel.nl de eikenhouten tafel bij je thuis bezorgde? En ben je tevreden over de manier waarop de klantenservice van Eikenpicknicktafel.nl je te woord stond toe je hen om hulp of advies vroeg? Schrijf een review en vertel ons alles over dit tuintafelbedrijf zodat andere klanten van Eikenpicknicktafel.nl weten waar ze aan toe zijn.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)