Eibmarkt.com

6

Bestellen

2

Service

6

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Eibmarkt.com

Als je geconfronteerd wordt met een probleem in of rond je huis of het gebouw waar je werkt kan het wel eens zijn dat je een technische oplossing zoekt die je van je probleem afhelpt. Maar waar vind je gemakkelijk die oplossing? Een winkel die zich daarin specialiseert is Eibmarkt. Maar is dit bedrijf wel de beste keuze? Welke oplossingen bieden ze aan? Zullen hun oplossingen echt verlichting bieden of zorgen ze alleen maar voor meer last? Zijn ze gemakkelijk te beheren, zelfs zonder enige technische kennis? En hebben ze een klantenservice die je kan helpen indien er iets misgaat? De beste manier om een antwoord op deze vragen te krijgen is door reviews te lezen die geschreven werden door echte klanten. Hun reviews kunnen je helpen een idee te krijgen van Eibmarkt en hun technische oplossingen.  

Over Eibmarkt 
Eibmarkt is ene bedrijf dat ongelimiteerde technische oplossingen biedt. Ze zijn oorspronkelijk een Duits bedrijf, het hoofdkantoor bevindt zich in Plauen, Duitsland. Ze bieden onder andere hun kennis over netwerken aan alsook automatisering van gebouwen, wereldwijde onlinehandel, 360° en 3D fotografie en nog heel veelmeer. Dit wil zeggen dat je je huis kan beheren vanaf je mobiele telefoon en dat je foto's kan nemen in 3D-kwaliteit. De automatisering bieden ze aan als een soort smart home communicatiesysteem maar ze bieden ook installaties aan zoals sensoren, regulators, stopcontacten, kabels, ventilatoren, warmtepompen, materiaal om dingen te bevestigen en meer. Ze bieden ook huishoudapparatuur aan zoals ventilatie, klokken, monitors, bescherming tegen insecten, verwarming, motoren, hernieuwbare energie, airconditioning, keukenapparaten en meer. In de categorie licht bieden ze ook heel wat lampen, armaturen en accessoires aan en in hun categorie gereedschap vind je las- en soldeermateriaal en nog heel wat meer gereedschap voor allerlei klusjes.  Vragen of klachten voor Eibmarkt 
Heb je vragen of een klacht over Eibmarkt? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via de telefoon, e-mail en fax. Eibmarkt heeft ook een FAQ waar alle vaak gestelde vragen vermeld worden, misschien vind je hier wel het antwoord dat je zoekt!  

Schrijf je eigen review!
Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Eibmarkt? Ben je tevreden over de kwaliteit van je bestelling? Laat het weten in een review! Mogelijke klanten weten graag wat ze mogen verwachten van Eibmarkt. Door een reactie achter te laten help je anderen bij het maken van een beslissing. 

Ben je van plan om een bestelling te plaatsen bij Eibmarkt? Lees dan zeker enkele van de betrouwbare reviews op NederlandReview! Op de site vind je reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden leuke bedrijven. Ben je van plan om een aankoop te doen bij een bedrijf dat je niet zo goed kent? Zoek het dan eerst even ervaringen op, op NederlandReview! 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

schakelaar zonwering

zeer slecht bedrijf, bestellen kun je heel snel Helaas wordt er niet geleverd. Hele dure zonwering schakelaar besteld , via paypall betaald dus gekocht onder aankoop verzekering Geen enkele reactie op mijn vragen via de mail. Dus in het kort, opgelicht door een zeer onbetrouwbaar bedrijf

A

aaldert boertien

05-11-2019

0