NederlandReview

    Ervaringen Edel Collecties

    Heel veel mensen sparen postzegels. Je hebt ze in vele verschillende soorten en het is mooi om een collectie bij elkaar te hebben van postzegels over de hele wereld. Postzegels allemaal van brieven en kaarten af te maken stomen is echter nog niet zo makkelijk. Soms wil je liever nieuwe exemplaren. Die kun je bestellen bij Edel Collecties. Maar wat voor kwaliteit postzegels zal dit postzegelbedrijf leveren? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Edel Collecties jouw nieuwe postzegels of munten komt bezorgen? En wat zal Edel Collecties’s klantenservice te zeggen hebben als je toch niet helemaal tevreden bent over je nieuwe aankoop? Dit allemaal kun je het beste horen van klanten die al eens een bestelling hebben geplaatst bij Edel Collecties. Lees hun reviews eens om te zien hoe zij over Edel Collecties denken. Hun ervaringen, cijfers, beoordelingen en meningen kunnen je laten zien of Edel Collecties jouw soort postzegelwinkel of muntenwinkel is.

    Over Edel Collecties

    Edel Collecties is een winkel die postzegels verkoopt. De winkel is in 1983 opgericht door twee broers, Evertjan en Menno Matthijssen. Als verwoed verzamelaar van postzegels wilden zij graag van hun hobby hun beroep maken. Inmiddels is de winkel overgenomen door Wouter de Boer. De winkel is ook lid van De Nederlandse Vereniging van Postzegelhandelaren. De hebben verschillende soorten postzegels. Zo zijn er de bevrijdingspostzegels die behoren aan de Herdenkingscollectie. Hiervan zijn er slechts 1000 beschikbaar voor heel Nederland. Maar je kunt ook kijken voor de collectie van wereldberoemde huwelijksportretten uit het Rijksmuseum. Deze kun je dan als postzegel in het klein aan je collectie toevoegen. En dan is er nog de collectie “Beatrix, Prinses der Nederlanden 80 jaar”. Natuurlijk zijn dit de collecties op het moment van schrijven. Kijk dus regelmatig om te zien of er nog nieuwe collecties op hun website staan. Naast postzegels heeft Edel Collecties ook munten uit dezelfde collecties. Ook dit zijn unieke exemplaren die niet in je collectie mogen ontbreken.


    De Nederlandse herdekingsmunt: 70 jaar Market Garden.

    Diensten van Edel Collecties

    Ze hebben geen eigen winkel, en je kunt dus niet naar ze toe om de postzegels op te halen. Wel bi Edel ze aan om de postzegels naar je op te sturen. Hiervoor hebben ze een speciale bezorgservice in het leven geroepen. Die brengt de postzegel of munt dan gewoon netjes naar je huis. Daarnaast is er een Edel Collecties bezorgservice die ervoor kan zorgen dat eventuele problemen worden opgelost en vragen worden beantwoord.

    Klachten, Complimenten en Tips voor Edel Collecties

    Heb jij al eens munten of postzegels besteld bij Edel Collecties? Dan ben jijn de juiste persoon om iets te vertellen over jouw ervaring met Edel Collecties. Wat is jouw oordeel over de kwaliteit van hun postzegels? Was het makkelijk om één of meerdere munten te bestellen via hun website? Heeft de bezorgservice van Edel Collecties je munten al snel geleverd of zijn ze zelfs nooit aangekomen? En kon de klantenservice van Edel Collecties je goed helpen toen je iemand nodig bleek te hebben? Schrijf een Edel Collecties review en laat ons weten wat jouw mening over Edel Collecties is.

    Edel Collecties
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (57)

    8,8
    84% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    9
    Service
    rating
    8,8
    Prijs
    rating
    8,4
    Leveren
    rating
    8,8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    postzegels

    Het ganse concept van ontvangen, betalen en terugsturen van postzegels verloop bij mij in super goede orde.
    Graag had ik van de na-oorlogse reeksen ook albumbladen willen ontvangen, doch deze zijn helaas niet beschikbaar (Duitsland)

    Door: Jean Pattheeuw 24-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    postegel i.p.v. munt

    verkeerde bestelling geplaatst, geen probleem ze hebben gelijk alles stopgezet en mij een mailtje ter bevestiging gestuurd. super tevreden

    Door: Marly Smeets 17-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Verzameling postzegels/munten

    Al meer dan 25 jaar heel tevreden klant!

    Door: Nico Venken 17-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    maxima stijl icoon

    altijd vriendelijke stemmen , lossen problemen makkelijk op bijna nooit een enkele munt ,altijd in series
    ik wordt altijd keurig geholpen

    Door: kees nabbe 13-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    munten

    netjes geleverd en maandelijkse betaling en versturing van de munten

    Door: martin spijkerman 12-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    10
    rating

    Munten

    Goede service met een nette behandeling. Een klein misverstand die op een geweldige manier is opgelost door de dame Thessa en nogmaals bedankt.

    Door: Frits Wijngaard 12-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Abonnement op postzegels

    Ik heb een abonnement lopen bij edel collecties. Ben zeer tevreden en gaat naar wens. Als je belt voor vragen wordt je vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Ik ben zeer tevreden.

    Door: Mw Z Loonstra - Bouma 11-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Diverse collecties

    Goede klantenservice. Levering loopt niet altijd synchroon met betaling. Maar het komt, vaak na een telefoontje helemaal goed!

    Door: Jan Ensing 11-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Munten collecties

    Vriendelijke service niet altijd wordt de afspraak nagekomen maar uiteindelijk komt alles netjes in orde

    Door: Bart Breuk 11-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    munten de tijger en munt maple leaf baar 75 jaar D-day

    Zeer goede service, altijd zeer vriendelijk aan de telefoon!!
    Munten altijd zeer goed verpakt en van zeer goede kwaliteit!!!
    Een plezier om er iets te kopen.
    EEN ECHTE AANRADER!!!!!!!

    Door: Geysels M 11-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Munten / postzegels

    Mooi materiaal , goede communicatie. Als je wensen hebt t.g.v. betalingen kunnen ze daar in goed overleg aan voldoen. Retourneren wordt niet moeilijk over gedaan. Alles in overleg te betalen. Snelheid verzameling in onderling overleg . Top !!!

    Door: Imj Jensch 22-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Elvis Presley kerstpostzegels

    Had deze besteld en was 3 dagen later binnen dus snelle service en ben zeer tevreden met de snelle levering. en ze waren goedkoop dat vond ik ook wel fijn.
    Bedankt Edelcollectie Team voor de goede service.

    Door: Sonja Koerten 15-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    meerdere postzegels en/of munten.

    Pluspunten:
    Goede service en aardige mensen aan de telefoon. Zendingen goed verpakt. Als even niet uitkomt kun je een pauze inbouwen. Regelmatig mooie en unieke aanbiedingen.
    Bij bellen nooit lange wachttijd of vervelend muziekje.
    Minpunt:
    Soms moet je paar keer bellen om te zorgen dat de afspraak nagekomen wordt. Komt volgens mij door nogal eens een ander aan de telefoon. Uiteindelijk valt het goed te regelen.

    Door: Peter Reefman 15-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Munten

    Alleen maar lof
    Goede levering en telefoonisch snel te verrijken behulpzaam en vriendelijk

    Door: Bannink 04-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Postzegels

    Erg leuk die mooie postzegels, netjes bezorgd . Helaas moest ik het opzeggen ivm mn financiële situatie anders was ik ermee door gegaan.

    Door: S de Vogel 04-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Elvis Christmas Postzegelvel

    Ik heb het Elvis Christmas Postzegelvel besteld en had deze na twee dagen al binnen gekregen. Echter had ik nog wel wat vragen over de juiste wijze van plakken in het verzamelboek.

    Telefonisch contact opgenomen met Edel Collecties. Zij hebben mij heel netjes te woord gestaan en uitgelegd op welke manier ik het beste te werk kon gaan. Hartelijk dank daarvoor!

    Zeker voor herhaling vatbaar!

    Door: Lammert Heek 31-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    diverse collecties van thema munten

    Als munt- en postzegelverzamelaar ben je hier aan het goede adres. Er worden mooie producten samenstellen, met certificaat van echtheid en mooie opbergmogelijkheden erbij, van kwalitatieve materialen. Dit word goed verzorgd en verpakt, met een snelle levering. Je kan zeer tevreden zijn over de klantenservice, die altijd behulpzaam is en heel erg klantvriendelijk. Ik kan zeggen, dat zo'n verzameling echt de moeite waard is.

    Door: Frederik van der Meulen 24-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Variabel

    Al enkele jaren klant. In het begin waren er wat kleine 'probleempjes' door onduidelijkheden, maar daar is de laatste tijd aan gewerkt en behoren zodoende tot het verleden. De service is uiterst netjes, klantvriendelijke en correct.

    Door: O. Paus 22-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Rembrandt postzegels, kennismakingscollectie

    De kennismakingscollectie zag er fantastisch uit, met 4 verzamelbladen, prachtige afbeeldingen van de schilder, op een mooie kwaliteit papier.
    Ook de postzegels, die op de 2 bladen bevestigd konden worden.
    Bij volgende zendingen zou een verzamelalbum mee komen.
    al met een een goede mooie start van een collectie.

    Ik heb afgezien van volgende bestellingen, ik heb me bedacht. Dit omdat al ik heel veel postzegels heb, en nog veel moet uitzoeken. Voor mij is het momenteel een overbodige luxe,

    Door: Gerry Piekhaar 19-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Velen

    De kwaliteit van de munten en de customer service is uitstekend. Ik bouw samen met Edel Collecties al jaren een schitterende verzameling op.

    Door: Aloys van Mierlo 17-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Schrijf zelf een review over Edel Collecties

    Uw beoordeling