NederlandReview

    Ervaringen Edel Collecties

    Heel veel mensen sparen postzegels. Je hebt ze in vele verschillende soorten en het is mooi om een collectie bij elkaar te hebben van postzegels over de hele wereld. Postzegels allemaal van brieven en kaarten af te maken stomen is echter nog niet zo makkelijk. Soms wil je liever nieuwe exemplaren. Die kun je bestellen bij Edel Collecties. Maar wat voor kwaliteit postzegels zal dit postzegelbedrijf leveren? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Edel Collecties jouw nieuwe postzegels of munten komt bezorgen? En wat zal Edel Collecties’s klantenservice te zeggen hebben als je toch niet helemaal tevreden bent over je nieuwe aankoop? Dit allemaal kun je het beste horen van klanten die al eens een bestelling hebben geplaatst bij Edel Collecties. Lees hun reviews eens om te zien hoe zij over Edel Collecties denken. Hun ervaringen, cijfers, beoordelingen en meningen kunnen je laten zien of Edel Collecties jouw soort postzegelwinkel of muntenwinkel is.

    Over Edel Collecties

    Edel Collecties is een winkel die postzegels verkoopt. De winkel is in 1983 opgericht door twee broers, Evertjan en Menno Matthijssen. Als verwoed verzamelaar van postzegels wilden zij graag van hun hobby hun beroep maken. Inmiddels is de winkel overgenomen door Wouter de Boer. De winkel is ook lid van De Nederlandse Vereniging van Postzegelhandelaren. De hebben verschillende soorten postzegels. Zo zijn er de bevrijdingspostzegels die behoren aan de Herdenkingscollectie. Hiervan zijn er slechts 1000 beschikbaar voor heel Nederland. Maar je kunt ook kijken voor de collectie van wereldberoemde huwelijksportretten uit het Rijksmuseum. Deze kun je dan als postzegel in het klein aan je collectie toevoegen. En dan is er nog de collectie “Beatrix, Prinses der Nederlanden 80 jaar”. Natuurlijk zijn dit de collecties op het moment van schrijven. Kijk dus regelmatig om te zien of er nog nieuwe collecties op hun website staan. Naast postzegels heeft Edel Collecties ook munten uit dezelfde collecties. Ook dit zijn unieke exemplaren die niet in je collectie mogen ontbreken.


    De Nederlandse herdekingsmunt: 70 jaar Market Garden.

    Diensten van Edel Collecties

    Ze hebben geen eigen winkel, en je kunt dus niet naar ze toe om de postzegels op te halen. Wel bi Edel ze aan om de postzegels naar je op te sturen. Hiervoor hebben ze een speciale bezorgservice in het leven geroepen. Die brengt de postzegel of munt dan gewoon netjes naar je huis. Daarnaast is er een Edel Collecties bezorgservice die ervoor kan zorgen dat eventuele problemen worden opgelost en vragen worden beantwoord.

    Klachten, Complimenten en Tips voor Edel Collecties

    Heb jij al eens munten of postzegels besteld bij Edel Collecties? Dan ben jijn de juiste persoon om iets te vertellen over jouw ervaring met Edel Collecties. Wat is jouw oordeel over de kwaliteit van hun postzegels? Was het makkelijk om één of meerdere munten te bestellen via hun website? Heeft de bezorgservice van Edel Collecties je munten al snel geleverd of zijn ze zelfs nooit aangekomen? En kon de klantenservice van Edel Collecties je goed helpen toen je iemand nodig bleek te hebben? Schrijf een Edel Collecties review en laat ons weten wat jouw mening over Edel Collecties is.

    Edel Collecties
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (34)

    8,2
    76% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    8,4

    Service

    8,2

    Prijs

    7,8

    Leveren

    8,2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Collectie presidenten USA

    Een prachtige collectie, ben er erg blij mee. Met mooie bladen informatie.

    Door: Corina Spiegelberg12-09-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Verzameling Nederlandse postzegel

    Om de mails van Edel Collecties te ontvangen is interessant. Echter ik ben geen verzamelaar. Incidenteel koop ik een aanbieding als ik er een bestemming voor heb .Bijvoorbeeld om weg te geven als een verjaadagscadeau.
    De contacten zijn vriendelijk en terzake.

    Door: Adriaan D.Dirkzwqager12-09-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Kennedy half-dollar 50 jaar first man on the moon

    Ik heb een abonnement genomen op de uitgifte van 20 munten van de eerste man op de man. De eerste 4 munten heb ik reeds binnen. Netjes verpakt en bijgesloten een hele mooie documentatie van de maanreis. Ik kijk uit naar de volgende zendingen. Ik heb graag te doen met Edel Collecties

    Door: Jos Wittebols12-09-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Presidentencollectie

    Ik vind het een fijn bedrijf met goede collecties ! Ook wel eens iets niet goed gegaan maar dan keurig opgelost !

    Door: Corina Spiegelberg 11-09-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    10

    Van Gogh collectie

    Mooie nieuwe verzameling top kwaliteit meesterstukken van een meester.

    Door: HJ Blok 11-09-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    munten

    k ben al jaren klant bij Edel Collecties.
    Ik ben liefhebber van munten en penningen.
    De materialen zien er altijd top uit.
    Ook de informatie die Edel Collecties mij doet toekomen ziet er zeer verzorgd en duidelijk uit.
    Geregeld ontvang ik een telefoontje van Edel Collecties om mij te informeren wat er nieuw is binnen het assortiment, dit gaat altijd heel correct en het heeft alles behalve een dwingend karakter.
    Een prima bedrijf met prima mensen.

    Door: Peter Ketelaar11-09-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    munten

    mooie verzamelingen en het telefonisch contact is plezierig. al die meil over zendingen en betalingen zou wel wat minder mogen.

    Door: Tak11-09-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Koninklijke muntenverzameling.

    Mooi en waardevolle Koninklijke muntenverzameling.
    We zijn trots dat we dat hebben, pronk stukken tijdens de verjaardagfeesten.
    Bedank Edel Collecties team

    Door: Gunawan11-09-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Diverse series munten van het koningklijkhuis

    Ik ben al jaren lid van edelcollecties en ben zeer tevreden over de
    mooie munten, service en snelle leveringen. Ook is het contact met edelcollecties zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik heb eigenlijk geen min punten.

    Door: A. W. de Boer11-09-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Munten

    Ik heb reeds diverse munten aangekocht, steeds een goede service, alles correct

    Door: Guy Van Coilie11-09-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    postzegels en munten

    wordt telkens verrast met verschillende mooie en speciale uitgaven van Edel Collecties; wordt ook keurig verzorgd en netjes afgeleverd; ben daarom ook al heel lang verzamelaar van postzegels en munten via Edel Collecties en bij problemen (weinig) wordt je ook direct en goed geholpen

    Door: simon brugman11-09-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Zilveren munten

    Zeer tevreden, mooie collecties en een groot aanbod, klantendienst is zeer vriendelijk en staat open voor elke vraag en zoeken samen met u naar een passende oplossing. Volhouden zo!

    Door: Peter Van Tricht11-09-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    muntverzameling

    Ze zijn vooral erg mooi.

    Door: G. Middelbrink11-09-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    diverse series

    Bestellingen gaan soms niet helemaal goed, maar door direct contact met de medewerkers komt het allemaal weer goed.

    Door: john andri10-09-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Vele series, zowel postzegels als munten

    Ben heel tevreden over de diensten van Edel Collecties. Ik spaarde vanaf 1984 tot verleden jaar Wereldnatuurfonds postzegels, eerste dag enveloppen en kaarten bij Edelcollecties met veel tekst en illustraties daarbij. Door Edel Collecties ben ook geïnteresseerd geraakt in munten. Daarbij krijg je, net zoals bij de postzegels enz.steeds weer tekst en illustraties thuisgestuurd, dat maakt het verzamelen echt leuker.
    Ik ben meestal 100 procent tevreden, maar als er iets niet helemaal klopt of je hebt een vraag dan wordt je altijd vriendelijk te woord gestaan en worden er oplossingen gezocht! Prima klantenservice!!

    Door: Hanna Roosendaal10-09-2019
    Hanna Roosendaal11-09-2019

    Met mijn positive reactie hierboven zou je geen NEE verwachten en dat klopt ik heb gewoon op het verkeerde knopje gedrukt. Sorry!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    9,5

    diverse series munten

    Natuurlijk gaat er wel eens iets mis maar dat wordt de klantenservice altijd goed opgepakt. Communicatie is een blijvend punt van aandacht. Weet wat je koopt en hoe lang de serie loopt.

    Door: A.A.C.M. Maiburg10-09-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Munten

    Verschillende series gespaard . Tot grote tevredenheid. Als er iets fout ging werd dit altijd netjes opgelost. De mensen die ik aan de telefoon kreeg waren altijd uiterst vriendelijk en behulpzaam.

    Door: M.J.Stam10-09-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    bevrijdingscollectie

    Snelle en oprechte afwerking van de besteelingen met joviaal contact!!!!Bravo en doe zo verder

    Door: DE NUL10-09-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    First man on the moon dollar

    Zeer mooie munten, altijd goed verpakt en goeie service. Telefonisch goed te bereiken.
    Als ik even niks wil ontvangen kan ik dat gewoon aangeven.
    En het personeel is zeer vriendelijk. Ook de prijs is zeer redelijk.

    Door: José van der Ploeg10-09-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Postzegels

    Was per ongeluk een abonnement aangegaan, direct gebeld en snel geholpen door een vriendelijke dame die het abonnement per direct stop zette. Op deze manier hoef je niet meer zo bang te zijn om een foutje te maken of over het hoofd te zien

    Door: Nieuwenhuizen10-09-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Postzegels W.O. I

    In mei ll. kreeg ik een aanbod om het officiële postzegelvel over WO I met o.a. zegels van koning Albert I en de slag bij Ieper tegen jubileumkorting (- 50 %) aan te kopen.
    Vermits ik van in mijn jeugdjaren aangegrepen ben door de on-menselijke gruweldaden van de Duitsers en de angstaanjagende en harde levensomstandigheden van de Vlaamse bevolking, was ik meteen geïnteresseerd.
    Ook als fietser draag ik geregeld een truitje met papavers 14-18.
    Ik ontving mijn bestelling correct, ondanks de melding dat het tot 2 weken kon duren wegens succes.
    Na mijn vakantie in juli kreeg ik een zending over de herdenking van D-day. Ik meldde onmiddellijk dat ik als niet-postzegelverzamelaar niets had besteld.
    Zonder enig probleem kon ik het pakketje retourneren. Bovendien zag ik snel een mail met verontschuldigingen voor een foutieve invoer van een bestelling.
    De hele 'procedure' verliep dus keurig, efficiënt en vooral klantvriendelijk. Inderdaad, een familiebedrijf dat kwaliteit hoog op zijn websitevaandel voert.
    Proficiat! Een aanrader voor alle postzegelverzamelaars: leerzaam en niet duur.

    Fouten maken blijft als
    een favoriete postzegel
    aan iedere mens kleven
    maar kunnen weggewerkt
    zonder sporen na te laten.

    Vertederd door de zachte stem
    van een gedreven zaalvoerder
    met een hart dat de klant
    aan zijn boezem drukt en
    zelfs in zijn kamer toelaat.

    Zo veredeld bloeit de collectie
    geen verrassingen op Vlaamse vellen
    uitnodigend in volle vertrouwen
    trots als een modelklaproos.

    Patrick Nijs
    Tienen
    29.08.19

    Door: Patrick Nijs29-08-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Munten en postzegels

    Net als heel veel verzamelaars ben ik ook heel tevreden over de diensten van Edel Collecties. Ik spaar al vanaf mijn jeugd postzegels. Maar door Edel Collecties ben ook ontzettend geboeid geraakt in munten. Die zijn ook zo mooi. Bovendien krijg je de collecties steeds met veel tekst en illustraties thuisgestuurd. Dat is zo’n prachtige combinatie. Als iemand denkt dat verzamelen uit de tijd is? Met Edel Collecties is verzamelen juist anders en juist nieuw, zeg maar tijdloos.. Naar elke thema die interesseert kun je verzamelen. Ik raad het iedereen aan om eens te doen. In deze gejaagde tijd, geeft het rust, en onderwijs. 100 procent tevreden. Goede zaak, prima klantcontact!

    Door: M. Doppenberg09-08-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Meerdere munten collecties

    Ik ben al jaren trouw klant bij Edel Collecties. En ik moet zeggen altijd naar volle tevredenheid. De prachtige collecties met munten en postzegels bieden mij zoveel genot. Bovendien is het ook heel informatief. Je pakt de mappen er steeds bij en leest steeds alles weer terug. Ik kan het ook met mijn kleinkinderen delen. Die genieten er ook van. Ze leren zo ook best veel over heel veel onderwerpen. Dat vind ik belangrijk. Ik verzamel voor mijzelf, maar ook zeker voor mijn nageslacht. Het blijft steeds boeien. Elke levering zie ik als een kadootje aan mezelf. Edel Collecties bezorgd de leveringen keer op keer keurig verzorgd en steeds op tijd bij mij thuis. Natuurlijk heb ik wel eens service, maar dat wordt altijd snel opgelost. De klantenservice daar is ook zo ontzettend vriendelijk. De dames nemen de tijd voor je, maken een praatje met je. Je krijgt echt een band met Edel Collecties. Ik ben daar zo ontzettend blij en zelfs dankbaar voor. Edel Collecties is letterlijk en figuurlijk een verrijking voor mij. Edel Collecties ga zo door!

    Door: Lammert de Graaf08-08-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Diverse aankopen

    Geweldig bedrijf met prachtige producten. Koop al heel lang bij Edel Collecties, zonder problemen.
    Onlangs begonnen met de collectie van Romanov munten, prachtig!

    Door: Jan Harm Dooper07-08-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Postzegels en munten

    Ik heb in de loop van de jaren een mooie verzameling van eerst postzegels en daarna munten opgebouwd. Dat doe ik via een abonnement bij Edel Collecties. Eerst verzamelde ik met een abonnement via andere bedrijven. Dat ging minder goed. Sinds ik overgestapt ben naar Edel Collecties gaat het altijd prima. Ik ontvang postzegels van het Koningshuis met Willem-Alexander en Máxima en ik ontvang munten en penningen van de oude Koningin Wilhelmina en Koningin Juliana. Alles gaat altijd goed tot vorige maand. Ik kwam tot de ontdekking dat ik bij mijn overschrijving een komma verkeerd geplaatst had. Dat betekende dat ik veel te veel geld had overgemaakt. De schrik sloeg mij om het hart omdat ik ook nog eens een keer een paar onverwachte rekeningen te betalen had. Ik dacht dat komt niet goed. Maar met een telefoontje naar Edel Collecties werd alles door hen in orde gemaakt. Ik ben hen super dankbaar en hoop dat ik nog jaren hun mooie abonnementen kan blijven verzamelen. Edel Collecties, heel hartelijk dank voor de goede manier waarop jullie mij geholpen hebben!!

    Door: Joh. de Vries30-07-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Van Gogh, Rembrandt en Rijksmuseum postzegels

    Mijn ervaringen met Edel Collecties vindt ik zeer positief. Vriendelijke telefonisten en ja bij mij gaat er ook wel eens iets fout. Echter even de telefoon pakken en bellen met Edel Collecties en het wordt opgelost. Ik herken mijzelf niet bij die personen die hun frustraties in de reviews hebben geschreven.
    Voor de goede orde kan ik mededelen dat de serie van Gogh en Rijksmuseum deze bijna compleet heb ontvangen.
    Met vriendelijke groet Martin Hagen

    Door: Martin Hagen23-07-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Opruimdoos postzegels

    Onlangs bestelde ik bij Edel Collecties een "opruimdoos". De advertentie beloofde heel wat: talloze zegels, enveloppen, klassieke zegels etc.etc.
    Na weken kreeg ik een dunne doos toegestuurd met daarin één verzamelmap (zonder zegels/enveloppen) en een groot aantal zakjes met zegels. Gestempelde zegels van 13 in een dozijn, waardeloos spul. Daarnaast enkele recente FDC's van vage herkomst.
    Dat was het eigenlijk wel. De prijs? € 150 (!). Ik schat de waarde van de doos op niet meer dan € 25 en dat is vast nog aan de hoge kant.
    Daar trap ik nooit meer in. De doos is dan ook retour gegaan!

    Door: André04-07-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Zending

    Reclames over nog nooit ontvangen zending. Reeds vermeld deze niet meer te willen ontvangen maar toch mail dat er nog niet betaald is.

    Door: W. Maris30-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Bedankt Top!!

    Beste Wouter
    Dank je wel! Top gedaan!

    Door: Jansen19-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    ongevraagde toezendingen

    Meerdere keren reeds aangegeven en gevraagd om toezending te stoppen. Zondet resultaat. Hoor maar! Blijft gewoon doorgaan. Ik blijf alles retourneren. En wat de administratie aangaat. Gezien de ervaring blijkt helaas dat het op orde kan zijn. Een zending na verloop van tijd ontvangen, probeert men nu deze twee keer te laten betalen.

    Door: K. Both21-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    Bah!

    Ik heb mij al meerdere malen afgemeld voor producten. (Opzegging) maar ze blijven maar spullen sturen. (En de daarbij behorende rekeningen, die ook nog eens torenhoog zijn) ik blijf maar bellen en retourneren
    Ontzettend ZAT ben ik ervan!

    Door: J Postma06-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    ongewenste bestelling

    bij deze mijn grote ongenoegen over een niet besteld levering dit is nooit aangegeven en behoorlijk onbeschoft
    ik wens dus ook geen leveringen meer
    de levering welke niet is besteld portret met loshangend haar zal ik nog accepteren verdere leveringen worden geweigerd
    dus let op bestel niet want je krijgt gewoon dingen geleverd waar je niet om vraagt

    Door: antoonweel19-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Nooit wat bij bestellen

    misselijk bedrijf
    misselijk personeel

    sturen zooi en nadien rekeningen zonder dat je wat besteld hebt

    Door: bert08-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    ongewenste levering

    de Elvis Presley dollar besteld en nu krijg ik bijna wekelijks een ongewenste levering van munten van 59,95. stoppen en snel graag. ik blijf ze terugsturen zodat jullie stoppen

    Door: J. de Bok 22-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Schrijf zelf een review over Edel Collecties

    Uw beoordeling