Ecotone

5.5

Bestellen

5

Service

5.5

Prijs

4

Levering

50%

Zou hier weer kopen

Ecotone

Ieder kantoor heeft de nodige spullen nodig om soepel te kunnen draaien, hoe groot of klein ook. Maar ook de ‘gewone consument’ heeft regelmatig kantoorartikelen nodig, of dit nu voor hobby is of voor de thuisadministratie. Denk bijvoorbeeld aan pennen, papier, inkt voor de printer, etc. Omdat je tegenwoordig toch graag wat bewuster met het milieu wilt omgaan, kun je deze spullen ook bij Ecotone bestellen. Dit is een bedrijf dat het milieu hoog in het vaandel heeft staan en daarom maatschappelijk verantwoord onderneemt. Daarom kun je bij hen ook producten aanschaffen die gerecycled zijn, zonder aan de kwaliteit teniet te doen. Wat de ervaringen van andere klanten met het bedrijf Ecotone zijn lees je hier op NederlandReview.


Over Ecotone

Ecotone is een bedrijf dat een uitgebreid aanbod aan ‘groene’ kantoorartikelen levert. Allerlei artikelen waarbij bewust over het milieu wordt nagedacht door bijvoorbeeld oude printcartridges te reconditioneren, zodat zij weer hergebruikt kunnen worden. Dit maakt printen met de toners van Ecotone voordeliger en vooral ook duurzamer. De compatible geremanufactureerde cartridges van Ecotone zijn qua kwaliteit ruim voldoende voor de meeste toepassingen. De prijs van deze inkt ligt ook nog eens zo’n 30% lager dan de originele cartridges. Wanneer je vandaag voor 16.00 uur iets besteld, dan heb je het de volgende werkdag in huis. Zonder minimum bestelbedrag of de verplichting deze vooraf te betalen. En daar bovenop betaal je voor een bestelling vanaf € 100,- geen verzendkosten.
Diensten

In de webshop van Ecotone vind je onder andere de volgende artikelen:

  • Inkt, toner, printlinten en inktrollen.
  • Papierwaren zoals gekleurd papier, fotopapier, etc.
  • Kantoorartikelen zoals pennen, lijmen, plakband, etc.
  • Hobby en studieartikelen zoals schilder- en tekenspullen en dergelijke
  • ICT zoals laptoptassen en koffers, data opslagmaterialen, hdmi kabels, etc.
  • Facility artikelen zoals verpakkingen, veiligheidsartikelen, postaccessoires etc.

Je kunt je bestelling betalen met iDeal, PayPal, MasterCard, Vida, Giropay, Bancontact / MisterCash of door middel van een bankoverschrijving. Achteraf betalen op factuur is ook mogelijk.


Klachten

Als je een bestelling wilt terugsturen dan moet je dit binnen 7 werkdagen melden aan de klantenservice van ecotone. Zij beoordelen jouw retouraanvraag. Na goedkeuring wordt de retourzending door DHL bij je opgehaald. De artikelen moeten onaangebroken, in originele verpakking en onbeschadigd zijn. Ook wanneer de bestelling beschadigd is aangekomen dien je dit binnen 7 werkdagen te melden bij de klantenservice. Als bij Ecotone bestelde producten gebreken vertonen als gevolg van materiaal- of fabricagefouten, dan zorgt Ecotone voor herstel of vervanging. Ecotone kan als voorwaarde verlangen, dat het voor garantie in aanmerking komende product retour wordt gezonden.


Heb jij een mening over Ecotone?

Heb jij al eens zaken gedaan met Ecotone, dan horen wij graag hoe dit bevallen is. Hoe was de levering, de kwaliteit van de producten en de service? Laat hier je review achter, zodat anderen hiervan kunnen profiteren!


Wat zijn de ervaringen met de gerecyclede cartridges van Ecotone? Is de kwaliteit prima, en die van de andere artikelen ook, of valt deze toch tegen?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (4)

Inkt patroon

Zeer slecht product en willen het niet terugnemen

R

Roy

29-03-2024

0

Print inkt patronen

Ik heb bij dit bedrijf bestelling voor kantoor geplaatst. Alles was mis aan de order. De producten bleken niet van het echte merk te zijn maar goedkopere whitelabel variant. Gebeld dat ik daarmee niet akkoord ben maar kreeg simpelweg te horen: een printje is een printje

R

Roy

29-03-2024

0

Diverse toners en drum

Goede producten. Klachten worden altijd snel opgenomen en afgehandeld , Geen enkel probleem.

A

Astrid

20-01-2021

0

Levertijd niet nagekomen

Een week later en nog niets. Zou volgende dag zijn.

L

Lagae

26-09-2017

0