NederlandReview

  Ervaringen Ecotone

  Ieder kantoor heeft de nodige spullen nodig om soepel te kunnen draaien, hoe groot of klein ook. Maar ook de ‘gewone consument’ heeft regelmatig kantoorartikelen nodig, of dit nu voor hobby is of voor de thuisadministratie. Denk bijvoorbeeld aan pennen, papier, inkt voor de printer, etc. Omdat je tegenwoordig toch graag wat bewuster met het milieu wilt omgaan, kun je deze spullen ook bij Ecotone bestellen. Dit is een bedrijf dat het milieu hoog in het vaandel heeft staan en daarom maatschappelijk verantwoord onderneemt. Daarom kun je bij hen ook producten aanschaffen die gerecycled zijn, zonder aan de kwaliteit teniet te doen. Wat de ervaringen van andere klanten met het bedrijf Ecotone zijn lees je hier op NederlandReview.

  Over Ecotone

  Ecotone is een bedrijf dat een uitgebreid aanbod aan ‘groene’ kantoorartikelen levert. Allerlei artikelen waarbij bewust over het milieu wordt nagedacht door bijvoorbeeld oude printcartridges te reconditioneren, zodat zij weer hergebruikt kunnen worden. Dit maakt printen met de toners van Ecotone voordeliger en vooral ook duurzamer. De compatible geremanufactureerde cartridges van Ecotone zijn qua kwaliteit ruim voldoende voor de meeste toepassingen. De prijs van deze inkt ligt ook nog eens zo’n 30% lager dan de originele cartridges. Wanneer je vandaag voor 16.00 uur iets besteld, dan heb je het de volgende werkdag in huis. Zonder minimum bestelbedrag of de verplichting deze vooraf te betalen. En daar bovenop betaal je voor een bestelling vanaf € 100,- geen verzendkosten.


  Ecotone, ook de titel van een liedje van Volbeat

  Diensten

  In de webshop van Ecotone vind je onder andere de volgende artikelen:

  • Inkt, toner, printlinten en inktrollen.
  • Papierwaren zoals gekleurd papier, fotopapier, etc.
  • Kantoorartikelen zoals pennen, lijmen, plakband, etc.
  • Hobby en studieartikelen zoals schilder- en tekenspullen en dergelijke
  • ICT zoals laptoptassen en koffers, data opslagmaterialen, hdmi kabels, etc.
  • Facility artikelen zoals verpakkingen, veiligheidsartikelen, postaccessoires etc.

  Je kunt je bestelling betalen met iDeal, PayPal, MasterCard, Vida, Giropay, Bancontact / MisterCash of door middel van een bankoverschrijving. Achteraf betalen op factuur is ook mogelijk.

  Klachten

  Als je een bestelling wilt terugsturen dan moet je dit binnen 7 werkdagen melden aan de klantenservice van ecotone. Zij beoordelen jouw retouraanvraag. Na goedkeuring wordt de retourzending door DHL bij je opgehaald. De artikelen moeten onaangebroken, in originele verpakking en onbeschadigd zijn. Ook wanneer de bestelling beschadigd is aangekomen dien je dit binnen 7 werkdagen te melden bij de klantenservice. Als bij Ecotone bestelde producten gebreken vertonen als gevolg van materiaal- of fabricagefouten, dan zorgt Ecotone voor herstel of vervanging. Ecotone kan als voorwaarde verlangen, dat het voor garantie in aanmerking komende product retour wordt gezonden.

  Heb jij een mening over Ecotone?

  Heb jij al eens zaken gedaan met Ecotone, dan horen wij graag hoe dit bevallen is. Hoe was de levering, de kwaliteit van de producten en de service? Laat hier je review achter, zodat anderen hiervan kunnen profiteren!

  Wat zijn de ervaringen met de gerecyclede cartridges van Ecotone? Is de kwaliteit prima, en die van de andere artikelen ook, of valt deze toch tegen?

  Ecotone
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  8
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  9
  Leveren
  rating
  6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Ecotone

  Uw beoordeling

  Diverse toners en drum

  Goede producten. Klachten worden altijd snel opgenomen en afgehandeld , Geen enkel probleem.

  Door: Astrid 20-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  10
  rating

  Levertijd niet nagekomen

  Een week later en nog niets. Zou volgende dag zijn.

  Door: Lagae25-09-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  FAQ

  Is Ecotone een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Ecotone. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Ecotone actief?

  Ecotone is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby, feest & merch

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ecotone gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.