NederlandReview

  Ervaringen EcoGardenShop

  Op zoek naar een plek waar je reviews van ervaringen, meningen en beoordelingen kunt vinden, lezen, delen of zelfs schrijven? Dat is hier!

  The joy of growing

  Iets zelf opkweken is gewoon leuk. Je ziet iets van bijna niets uitgroeien tot een groene weelde. Of gekleurde weelde, als er veel bloemen aan zitten. Misschien doe je het als hobby voor jezelf voor in de moestuin, beroepsmatig als kweker of teler, of misschien voor je bejaarde buurvrouw die al die plantjes zo leuk vindt. Stiekem geeft al die flora laten ontspruiten best een kick, zeker als je er behendig in bent. En wie weet wat de oogst of de vruchten je ervan opleveren. Groente en fruit smaakt toch lekkerder uit eigen tuin.

  Naast genieten van je zelf gekweekte groente, is dit ook nog een optie 

  Kweekchecklist

  Als je serieus aan het kweken slaat, komt er nog best wel wat bij kijken om het tot een succes te maken. Zeker als je het op een wat grotere schaal wilt gaan doen dan een potje in de vensterbank. Toch loont het ook wel weer, want door bijvoorbeeld met meetinstrumenten aan de gang te gaan, kun je de behoeften van je kweekbakken precies afmeten, is je verbruik lager en grotere kans op opbrengst. Waar hebben we het dan allemaal wel niet over? Even een snelle opsomming:

  *

  meetinstrumenten, zoals fertometer, zoutmeters, thermo- en hygrometers, luxmeters, vochtigheidsmeters, etc.

  *

  pH en EC meters en elektrodes

  *

  bewaarvloeistoffen en ijkvloeistoffen (om de pH en EC meters te ijken)

  *

  bewakingssystemen en regelapparatuur

  *

  kits om bodemtests uit te kunnen voeren

  *

  LED kweeklampen, bijvoorbeeld als paraplu, lineair, roomdivider of minifarm

  *

  klimaatbeheersing, zoals verwarming (kachel), verkoeling (ventilatoren), CO2, vochtregulering (luchtbevochtiger), propegatoren, thermostaten, hygrostaten, kweektenten

  *

  bestrijdingsmiddelen tegen onder andere roofmijt, gaasvlieg, roofwants, aaltjes, wortelluis, larven, schimmels, spintmijt, spint, witte vlieg, mineervlieg, tripsen, luizen, etc. Naast bio-preparaten, worden zwavel en granulaat ook nog wel eens gebruikt.

  *

  kweekmedia zoals potgrond, potten, kweekzakken (Rootpouch), kweeksystemen (Easy2Grow, Farmline, Hex, GHE Aeroflo), irrigatie, dompelpompen, circulatiepompen

  Groen kweken

  Het milieu en de klimaatsveranderingen staan helaas al jaren in het nieuws, want eerlijk is eerlijk; het gaat niet zo goed en de mens maakt er een potje van. Daarom is het belangrijk om op alle vlakken waar je kunt een bijdrage te leveren aan een positieve verandering. Milieubewust of milieuvriendelijk zijn geen stoffige geitenwollen-sokken-onderwerpen, maar juist belangrijk. En zoveel werk is een steentje bijdragen niet eens. Door goed te weten wat de behoeften zijn van de groene spruiten, of beter gezegd kiemen, kun je zuiniger werken. Maar ook als je kweekkinderen geplaagd worden door ongedierte, kun je kiezen voor milieuvriendelijke opties, want er zijn bestrijdingsmiddelen die bacterieel afbreekbaar zijn of zelfs gewoon een natuurproduct zijn.  EcoGardenShop

  Deze internationale webshop in tuinbouwbenodigdheden en aanverwante artikelen die zich, naar eigen zeggen, richt op de groene en verantwoorde manier. Ze leveren uit eigen voorraad aan klanten in Nederland, België en Duitsland (voor dat laatste wel eerst de taal op Duits zetten). In de praktijk houdt dit in dat dit bedrijf producten verkoopt die maatwerk, bij onder andere het kweken en telen, mogelijk maken. Daardoor is het voor zowel de particuliere als de professionele tuinier mogelijk om alles nagenoeg precies af te passen, waardoor verspilling tot een minimum kan worden beperkt.

  Groene ervaringen

  Misschien heb je al ervaring met deze kweekwebshop. Dan is dit een mooi moment om jouw ervaring of mening te delen met al die consumenten na jou. Want ieder review en elke beoordeling, kan een ander helpen bij het maken van zijn of haar keuze.

  Je wilt toch weten wat je in huis haalt? Lees hier reviews van ervaringen, meningen en beoordelingen van eerdere consumenten! Zelf kweken mag ook!

  EcoGardenShop
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over EcoGardenShop

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is EcoGardenShop een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over EcoGardenShop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is EcoGardenShop actief?

  EcoGardenShop is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van EcoGardenShop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.