eBook.nl

7.7

Bestellen

5.7

Service

7.7

Prijs

5.7

Levering

83.3%

Zou hier weer kopen

eBook.nl

De tijd dat je stapels boeken in je koffer stopte om ten minste iets te lezen te hebben op vakantie is voorbij. Tegenwoordig kun je gewoon een aantal eBooks op je eReader zetten en heb je één klein apparaat wat honderden of zelfs duizenden boeken kan bevatten. Je kunt een aantal eBooks halen van eBook.nl. Maar hoe makkelijk zal dit gaan. Zullen ze wel de nieuwste bestseller hebben? Hoe makkelijk zal het zijn een thriller of fantasy boek te downloaden via hun website? En zal de klantenservice je wel proberen te helpen als je het korte verhaal niet op je Kobo of Kindle krijgt? Alleen lezers die al eens één of meerdere boeken van eBook.nl hebben gedownload kunnen je hierover informeren. Lees hun reviews om een idee te krijgen van hoe eBook.nl in elkaar zit. Hun ervaringen, beoordelingen, meningen en cijfers kunnen je vertellen wat je van eBook.nl en hun boeken kunt verwachten.


Over eBook.nl

eBook.nl is een bedrijf dat digitale boeken aanbiedt. Je kunt er dus geen fysieke boeken krijgen die je door kunt bladeren en na afloop in je kast kunt zetten. In plaats daarvan krijg je een digitaal bestandje dat je op een eReader kunt zetten. Er kunnen ontzettend veel boeken op één Reader, dus je hebt dan altijd jouw persoonlijke bibliotheek bij je en zult nooit om nieuw leesvoer verlegen zitten. eBook.nl heeft boeken in allerlei soorten categorieën. Er is literatuur voor degenen die graag goed geschreven boeken met veel diepgang willen lezen. Mocht je jezelf juist liever even in een andere wereld wanen dan is hun serie fantasy & scifi misschien wel iets voor je. Hun thrillers en andere spannende boeken houden je vast op het puntje van je stoel. En dan zijn er nog korte verhalen voor mensen die graag even snel een verhaaltje tussendoor willen lezen. Natuurlijk is er ook aan kinderen gedacht. Dus of je nou op zoek bent naar de nieuwe Nikki French of Saskia Noort of juist op zoek bent naar een staaltje literatuur dat de tijd heeft doorstaan, zij kunnen je eraan helpen. Daarnaast is er nog een sectie non-fictie met daarin boeken over gezondheid, wonen, geschiedenis, sport, tuinieren, cultuur, hobby, onderwijs, koken, computeren en nog veel meer.
Diensten van eBook.nl

De boeken van eBook.nl kunnen dus makkelijk via hun website worden gedownload. Zoek het boek dat je wilt en klik op de titel om het te downloaden. Daarna hun je het op je computer zetten en zo lezen of overzetten op je eReader. Ook heeft eBook.nl een klantenservice die je kan assisteren als het niet helemaal wil lukken om een boek te bestellen.


Klachten, Complimenten en Tips voor eBook.nl

Heb jij al boeken bij eBook.nl vandaan gehaald dan horen wij graag meer over jouw ervaring met deze winkel. Hoe makkelijk was het om een boek te downloaden en op je eReader te zetten? Voelt het lezen van een boek net zo aan als normaal of heb je toch liever een fysiek boek in handen? En wat is jouw persoonlijke mening over de klantenservice van eBook.nl? Schrijf je eigen eBook.nl review en laat ons weten hoe jij over deze digitale boekenwinkel denkt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (6)

Ik bestel al hele poos boeken via eBook.nl nooit een probleem ervaren ,weten klagers wel of hun apparatuur in orde is bij mij gaat het echt altijd even vlot ook zeer concurrerende prijzen dus voor mij een 10 over heel de lijn

A

Arthur Nootens

28-06-2023

0

Boeken

Fijne site. Helaas regelmatig :privacyfout. Dan kan ik niet verder. Een volgende keer gaat het weer foutloos.

E

Elly

16-03-2023

0

Ebook

Bestelling gaat vlot, maar dan. Product kan niet gedownload worden op mijn ereader. Retourneren kan niet want bij en akkoord op de voorwaarden doet de klant afstand van rechten. Telefonisch is dit bedrijf niet bereikbaar. Reageren op bericht laat op zich wachten.

E

Erik

19-03-2022

0

Vele ebooks in meerdere jaren

De prijzen bij ebook.nl zijn vaak zeer laag, vooral tijdens tijdelijke aanbiedingen. Al vaak ebooks gekocht met 40 of 50% korting. Nog nooit een download probleem gehad. Niet te verwarren met anderen die bijna dezelfde domein naam hebben, maar niet met. NL extensie. Sommige andere reviews lijken over andere sites te gaan, niet over ebook. nl

D

D. Koster

21-10-2021

0

e-boek aankoop

Volgens mij is dit oplichterij, ze laten na je betaalde bestelling niets meer van zich horen. 48 uur nadat via ideal het boek is betaald nog steeds niet mogelijk het boek te downloaden. Geen enkele reactie op mijn vragen

C

Cor Veerhuis

14-11-2020

0

bestelnummer (81690436)

Ebook besteld. De gedownloade epub kon niet geopend worden! Ik kreeg de melding ongeldige sticker pack. Via de email info@ebook.nl contact opnemen lukt niet. De mail kan niet bezorgd worden omdat de domeinnaam info@ebook.nl niet bestaat (melding van Microsoft). Hier zit een luchtje aan. Ik voel mij opgelicht!

P

Petra Simons

29-12-2019

2