NederlandReview

  Ervaringen Dyson

  Herinner jij je de eerste keer dat je je handen droogde in een Dyson handdroger? In vergelijking met de traditionele apparaten moest je je handen niet ergens onder houden maar tussen en het apparaat maakte een hels kabaal. Maar je handen waren in een mum van tijd droog!

  Hoe het begon

  Uitvinder James Dyson ergerde zich aan het feit dat zijn stofzuiger het niet goed meer deed vanwege al het stof in de stofzuigerzak. Hij vond dat hij daar iets aan moest doen en kwam vijf jaar en heel veel prototypes later met ’s werelds eerste stofzuiger zonder filter. Het apparaat was niet alleen innovatief, ook het design leek in niets op de gangbare stofzuiger. Sindsdien begeeft hij zich op de markt van huishoudelijke apparaten met het doel ze te verbeteren en met iets innovatiefs te komen. Allemaal met het herkenbare, strakke Dyson-ontwerp.

  Dyson Airwrap Styler Complete gebruiken! | Beautygloss

  Allergisch?

  Ben je allergisch voor stof dan is een Dyson-apparaat voor jou heel geschikt. Ze zijn namelijk ontworpen om allergenen te verwijderen en zo je huiselijke omgeving schoon te houden. Dyson heeft een eigen onderzoekslab waar ze onderzoeken hoe allergenen aan te pakken.  Dyson-stofzuigers zijn dan ook gecertificeerd als asthma & allergy friendly

  Dyson nu

  Nu verkoopt hij met zijn internationaal technologiebedrijf zijn producten in 65 landen en heeft hij meer dan 1000 ingenieurs in dienst.  Op het hoofdkantoor in Malmesbury (Engeland) werkt hij met een kernteam dat bestaat uit wetenschappers en ingenieurs en dat maar blijft groeien. Dyson vindt dan ook dat ingenieurs de grote probleemoplossers zijn en dat er meer van moeten komen. Daar werkt hij aan mee door middel van zijn James Dyson Foundation.

  Welke producten kan ik waar kopen?

  Via winkels en de Dyson-website kun je het volgende kopen: (snoerloze) stofzuigers, kruimelzuigers, haarverzorging, luchtbehandeling, verlichting en handdrogers. Op de website worden staan de producten en de technologie erachter tot in detail uitgelegd. Heb je vragen over een product dan is er een helpdesk beschikbaar op doordeweekse dagen tot 20:00 uur en op zaterdag tot 14:00 uur.

  Krijg ik garantie?

  Dyson biedt op al zijn producten garantie. Op stofzuigers bijboorbeeld is dat 5 jaar op onderdelen en arbeid. Op de website vind je uitleg en ook de kosten wanneer er na een bepaalde periode een reparatie plaats moet vinden.</p>

  Bestellen en levertijden

  Als je een product via de webshop bestelt op werkdagen voor 12:00 uur, dan wordt het de volgende werkdag thuis bezorgd. Vanaf 25 euro betaal je geen verzendkosten. Voor bestellingen onder 25 euro, bijvoorbeeld accessoires, wordt &euro; 5,95 aan verzendkosten berekend.

  Heb jij ervaringen met Dyson en de producten van Dyson? Wat is de kwaliteit van de apparaten en kloppen de levertijden? Laat je mening achter bij NederlandReview. Of lees hier de beoordeling van anderen die al ervaring hebben met een van de Dyson-apparaten.

  Ervaringen met een stofzuiger of andere Dyson-apparaat? Deel ze hier!

  Hoe beoordeel jij Dyson filterloze stofzuigers en andere Dyson-apparaten? Lees hier de mening van gebruikers over de kwaliteit en service van Dyson.

  Dyson
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  4.6
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  4
  Leveren
  rating
  2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Dyson

  Uw beoordeling

  Dyson V11 pro gold stofzuiger


  We zijn na 3 weken nog steeds niet verholpen.
  Na 3 weken nog steeds geen V11 pro gold stofzuiger ontvangen. Flink voor betaald. Geld krijg je ook niet terug.

  Zeeeeer slechte service !!!
  Nooit meer van Dyson iets kopen.
  Ik heb zoiets nooit meegemaakt.
  Al 8 keer gebeld. Elke keer wel min 45 min zit je in de wacht. Maar ik heb de stofzuiger nog steeds niet ontvangen. Vinden jullie ook niet dat dit te lang duurt.
  Vinden jullie dit wel normaal zo.

  Waarom laten jullie de klanten zo lang wachten eigenlijk. Het is toch absurt dat de klant zoiets moet meemaken?
  Ga maar zelf onderzoeken geen probleem. Maakt mij uit doe je maar 3 maanden over, maar ondertussen al meer dan 3 weken klant laten wachten omdat jullie intern moeten onderzoeken is toch geen service.
  Dit is echt slecht service !!!
  Stuur nou die stofzuiger eens op. Is dit echt zo moeilijk!
  Zo je klanten laten laten wachten is toch niet normaal. Hier baal ik echt heeeel erg van !

  Als jullie geen machine kunnen leveren. Stort gewoon mijn geld terug. Wat een moeilijke systeem hebben jullie.

  Slecht slecht slecht !!!
  Echt nooit meer van dyson iets kopen of aanraden.

  Musa Bektas

  Door: Musa Bektas 26-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  FAQ

  Is Dyson een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Dyson. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.6 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Dyson actief?

  Dyson is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Dyson gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.