NederlandReview

  Ervaringen Duurk

  Schrik niet?! Wat anderen van dit bedrijf vinden. Duurk.nl is een webshop waar je online shoppen kunt. Het is een van de woonwinkels waar je lampen kunt kopen, klokken en ook schilderijen. Het gaat om mooie unieke designer spullen. Iedereen wil natuurlijk wel graag een mooie woning hebben. Het is daarom goed en slim om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Kijk naar de opties om een mooie tijd te hebben in de webshop van Duurk.nl.

  NederlandReview

  Het idee van de site NederlandReview is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over een bedrijf. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over dit bedrijf om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Al vast bedankt!

  Suu Duurk

  Over duurk.nl

  Duurk.nl biedt lampen, klokken en interieur spullen aan. Er is een ruim assortiment van Italiaanse lampen en klokken van Newgate. Er is altijd wel een mooie designer lamp of een mooie unieke klok te vinden bij Duurk.nl. De naam van het bedrijf achter Duurk.nl is Durinck bedrijfsondersteuning bv. Ze zijn gevestigd aan de Vlasstraat 28-B in Heikant.

  Het is een bedrijf wat altijd wat nieuws wil bieden en wat unieks. Het is mooi om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is en hoe ook jij hier van kunt genieten. Kijk naar de mogelijkheden en de manieren om een mooie en goede tijd te hebben met de verschillende spullen van Duurk.nl.

  Diensten van duurk.nl

  Duurk.nl is een website waar je terecht kunt voor verschillende interieur zaken en producten. Het is mooi om te zien welke mogelijkheden er zijn. Kijk naar de opties om een mooi product te kopen bij hun en om zo je woning mooier te maken. Je kunt dan nog meer genieten van de mogelijkheden om volop te genieten van een mooi huis.

  Klachten, tips en complimenten over duurk.nl

  Wanneer je een klacht hebt over een van de producten of de service van Duurk.nl dan is het goed om hier een klacht over in te dienen en om het in ieder geval te gaan melden. Hierna is het mogelijk om te ontdekken of er een oplossing voor te vinden is.

  Heb jij ervaringen bij duurk.nl

  Ben jij bekend met duurk.nl? Laat dan ook een review achter op NederlandReview. Op die manier help je vele anderen om een goed beeld te krijgen van duurk.nl. Ook kun je zelf je mening achter laten. Het maakt niet uit of het positief is of negatief, zo lang het maar om een eerlijke review gaat.

  Duurk.nl is een webshop waar je online shoppen kunt. Maar zijn ze ook betrouwbaar en leveren ze goed? Lees ervaringen bij NederlandReview

  Duurk
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  8.6
  67% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9.4
  Service
  rating
  9.4
  Prijs
  rating
  6.6
  Leveren
  rating
  9.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Duurk

  Uw beoordeling

  Dure lampen, maar wel heel bijzonder

  Wanneer je weinig geld uit wilt geven aan een mooie lamp, is het niet de moeite waard om bij Duurk te kijken. De lampen die hier aangeboden worden zijn behoorlijk prijzig. Ik heb er inmiddels zelf één lamp besteld, maar ik verwacht niet dat ik dit vaker ga doen. Schrok direct al wel een beetje van de prijzen, maar mijn oog viel direct op een hele bijzondere lamp. Een dergelijke lamp had ik nog niet eerder gezien en ik wist zeker dat ik hem wilde hebben. Bestelling geplaats (wat heel makkelijk ging) en vervolgens had ik de lamp een paar dagen later al in huis. Niks geen nadelen dus, behalve de prijs dan...

  Door: T. Uiterloo20-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6.5
  rating

  Oude meuk eruit nieuwe design erin! Shoppen op Duurk.nl

  Die lampen van de Ikea die iedereen al heeft, was ik nou we; eens zat.
  Heb mezelf eens goed verwend en mijn interieur een upgrade gegeven. Had net een mooie promotie gemaakt op werk inclusief salaris upgrade, dus ik had wat te vieren.

  Oude, goedkope zooi eruit en mooie nieuwe design erin!

  Heerlijk dagje geshopt op Duurk.nl, echt een hele mooie winkel met veel aanbod van echt goed spul.

  Het mocht wat kosten, maar ik ben er erg tevreden over! Kan het iedereen aanraden

  Door: Annemarijke16-09-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Mooie dingen

  Ik heb vorig jaar ons hele huis opnieuw laten inrichten, en onze binnenhuisarchitecte heeft bijna alle lampen en klokken bij Duurk gehaald. Mijn huis ziet er nu perfect uit!

  Door: Annelies30-04-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  FAQ

  Is Duurk een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Duurk. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.6 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Duurk actief?

  Duurk is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Duurk gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.