Duurk

9.3

Bestellen

9.3

Service

6.7

Prijs

9.3

Levering

66.7%

Zou hier weer kopen

Duurk

Schrik niet?! Wat anderen van dit bedrijf vinden. Duurk.nl is een webshop waar je online shoppen kunt. Het is een van de woonwinkels waar je lampen kunt kopen, klokken en ook schilderijen. Het gaat om mooie unieke designer spullen. Iedereen wil natuurlijk wel graag een mooie woning hebben. Het is daarom goed en slim om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Kijk naar de opties om een mooie tijd te hebben in de webshop van Duurk.nl. 

NederlandReview

Het idee van de site NederlandReview is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over een bedrijf. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over dit bedrijf om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Al vast bedankt! 

Over duurk.nl

Duurk.nl biedt lampen, klokken en interieur spullen aan. Er is een ruim assortiment van Italiaanse lampen en klokken van Newgate. Er is altijd wel een mooie designer lamp of een mooie unieke klok te vinden bij Duurk.nl. De naam van het bedrijf achter Duurk.nl is Durinck bedrijfsondersteuning bv. Ze zijn gevestigd aan de Vlasstraat 28-B in Heikant. 

Het is een bedrijf wat altijd wat nieuws wil bieden en wat unieks. Het is mooi om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is en hoe ook jij hier van kunt genieten. Kijk naar de mogelijkheden en de manieren om een mooie en goede tijd te hebben met de verschillende spullen van Duurk.nl. 

Diensten van duurk.nl

Duurk.nl is een website waar je terecht kunt voor verschillende interieur zaken en producten. Het is mooi om te zien welke mogelijkheden er zijn. Kijk naar de opties om een mooi product te kopen bij hun en om zo je woning mooier te maken. Je kunt dan nog meer genieten van de mogelijkheden om volop te genieten van een mooi huis.

Klachten, tips en complimenten over duurk.nl

Wanneer je een klacht hebt over een van de producten of de service van Duurk.nl dan is het goed om hier een klacht over in te dienen en om het in ieder geval te gaan melden. Hierna is het mogelijk om te ontdekken of er een oplossing voor te vinden is. 

Heb jij ervaringen bij duurk.nl

Ben jij bekend met duurk.nl? Laat dan ook een review achter op NederlandReview. Op die manier help je vele anderen om een goed beeld te krijgen van duurk.nl. Ook kun je zelf je mening achter laten. Het maakt niet uit of het positief is of negatief, zo lang het maar om een eerlijke review gaat. 


 


Duurk.nl is een webshop waar je online shoppen kunt. Maar zijn ze ook betrouwbaar en leveren ze goed? Lees ervaringen bij NederlandReview

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Dure lampen, maar wel heel bijzonder

Wanneer je weinig geld uit wilt geven aan een mooie lamp, is het niet de moeite waard om bij Duurk te kijken. De lampen die hier aangeboden worden zijn behoorlijk prijzig. Ik heb er inmiddels zelf één lamp besteld, maar ik verwacht niet dat ik dit vaker ga doen. Schrok direct al wel een beetje van de prijzen, maar mijn oog viel direct op een hele bijzondere lamp. Een dergelijke lamp had ik nog niet eerder gezien en ik wist zeker dat ik hem wilde hebben. Bestelling geplaats (wat heel makkelijk ging) en vervolgens had ik de lamp een paar dagen later al in huis. Niks geen nadelen dus, behalve de prijs dan...

T

T. Uiterloo

20-02-2017

0

Oude meuk eruit nieuwe design erin! Shoppen op Duurk.nl

Die lampen van de Ikea die iedereen al heeft, was ik nou we; eens zat. Heb mezelf eens goed verwend en mijn interieur een upgrade gegeven. Had net een mooie promotie gemaakt op werk inclusief salaris upgrade, dus ik had wat te vieren. Oude, goedkope zooi eruit en mooie nieuwe design erin! Heerlijk dagje geshopt op Duurk.nl, echt een hele mooie winkel met veel aanbod van echt goed spul. Het mocht wat kosten, maar ik ben er erg tevreden over! Kan het iedereen aanraden

A

Annemarijke

16-09-2016

0

Mooie dingen

Ik heb vorig jaar ons hele huis opnieuw laten inrichten, en onze binnenhuisarchitecte heeft bijna alle lampen en klokken bij Duurk gehaald. Mijn huis ziet er nu perfect uit!

A

Annelies

30-04-2016

0