NederlandReview

  Ervaringen Dutch Mud Men

  Obstacle runs of hindernissenlopen zijn ook in Nederland booming. Een sport waarbij het niet alleen om het rennen of zwemmen gaat, maar vooral om de hindernissen onderweg. Daarom staan ze ook bekend onder de namen mud run, urban run en fun run. De mud run is met het meest populair. Samen met vrienden, vriendinnen of collega’s inspannen en vies worden van de modder vinden we leuk! Heb jij je al ingeschreven voor Mud Masters, Stormloop of Breakout Run?

  Wie bedacht die hindernissenrace?

  Obstacle running vindt zijn oorsprong in het buitenland. De Britse evenementenorganisator Billy Wilson vond een gewone hardloopwedstrijd te saai en maakt het in eerste instantie leuker door verkleed als een paard mee te lopen. Later maakt hij er een crosscountry race van op zijn boerderij met, je raadt het al, modderpoelen! Hij zorgde ervoor dat er sloten getrotseerd moesten worden en, als oudgediende, voegde hij nog wat militaire oefeningen toe. En zo werd de eerste mud run geboren. Dit voorbeeld werd gevolgd door een student aan de Amerikaanse Harvard-universiteit waar Tough Mudder nu een van de grootste obstacle runs ter wereld is. Je kunt er zelfs een mohawk laten knippen en een tattoo laten zetten onder het genot van live muziek!

  's Werelds moeilijkste obstacle run Sydney 2013 - YouTube

  Goede uitrusting is echt essentieel

  Het zijn niet alleen de hindernissen met water en modder, maar ook de omstandigheden als regen, hitte of soms zelfs sneeuw waarom je niet zonder de juiste kleding kan. Bij Dutch Mud Men kun je alles kopen wat je maar nodig hebt om je obstacle run goed te doorstaan.

  Soms moet je tijgeren bijvoorbeeld en is het fijn om een broek aan te hebben die over de knie gaat. Compressiesokken beschermen je huid als je in de touwen moet hangen. Dutch Mud Men verkoopt ook veel soorten kleding voor alle situaties en weertypen van tien sportmerken. En doe je mee als team en wil je een teamtenue aan, dan kunnen ze bij Dutch Mud Men speciale je gear bedrukken met een speciaal teamlogo of -tekst. Prijzen hiervoor vind je op hun site.


  Bestellen en verzenden

  Binnen Nederland worden alle bestellingen op werkdagen binnen 1 dag geleverd met PostNL. Als je voor meer dan € 60 bestelt, betaal je geen verzendkosten. Dutch Mud Men heeft een winkel in Eindhoven waar je alle spullen kunt kopen of eventueel je order op kunt halen. Betalen kan via de meeste bekende betaalmethoden.

  Retour sturen? Klachten?

  Ben je niet tevreden of is heb je toch niet de juiste maat gekozen? Binnen 30 dagen kun je na het invullen van een online formulier op eigen kosten je bestelling terugsturen. Als je klachten hebt, kun je e-mailen of bellen met het klantteam van Dutch Mud Men.

  Heb je ervaring met kleding voor obstacle runs? Deel hier je mening!

  Heb jij al eens meegedaan met een obstacle run met kleding of accessoires van Dutch Mud Men? Dan zijn we benieuwd naar jouw ervaringen. Laat hier een review achter of lees reviews van mensen die eerder bestelden of kochten bij Dutch Mud Men.

  Modder, water, hitte, hindernissen, tijgeren. Obstacle running van Dutch Mud Men is een heftige ervaring! Lees reviews en ervaringen!

  Dutch Mud Men
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Dutch Mud Men

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Dutch Mud Men een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Dutch Mud Men. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Dutch Mud Men actief?

  Dutch Mud Men is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Dutch Mud Men gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.