Durexwinkel

4.9
5

Bestellen

4.8

Service

4.6

Prijs

5

Levering

40%

Zou hier weer kopen

Durexwinkel

Top of niet? Wat anderen van dit bedrijf vinden. Durexwinkel.nl is een van de online sexshops welke ons land rijk is. Alle Durex producten kun je er online verkrijgen. Ook is het mogelijk om er dus de condooms van Durex te kopen. Alles helemaal veilig! Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Kijk hoe je met de reviews van anderen kunt ontdekken hoe ook jij ook een beter oordeel over Durexwinkel.nl kunt vormen. We weten zeker dat je ook gebaat zult zijn met deze optie. Kies ervoor om de mogelijkheden te gebruiken van deze site en van NederlandReview. Vervolgens kun je op hun eigen site kijken om het beeld aan te vullen. Wanneer je ze natuurlijk al wel kent en een mening over ze hebt dan kun je deze mening op onze website achterlaten. Het is goed om te zien wat er allemaal kan!   

Over durexwinkel.nl

Durexwinkel.nl biedt Durex condooms aan, Durex aanbiedingen, Durex Play glijmiddelen en ook speeltjes. Daarnaast is dit allemaal voor een scherpe prijs. Ook is alles geheel anoniem en discreet. Je weet dus dat je bij Durexwinkel.nl aan het juiste adres bent. Vaak is alles ook nog goedkoper dan bij een drogist of condoomspeciaalzaak. Alle bestellingen via Durexwinkel.nl worden trouwens ook gratis verzonden. Alle bestellingen van voor 16 uur worden nog dezelfde dag bezorgd, zelfs op zaterdag! Natuurlijk zijn er goede

klantenservice medewerkers om je te helpen.  

Durexwinkel.nl is te bereiken vanaf ieder online device en apparaat. Condooms bestellen via je mobiele telefoon kan dus ook heel gemakkelijk. Het kan ook dag en nacht.  

Waarom naar Durexwinkel.nl gaan?

•    Discreet en anoniem verpakt;
•    Beveiligde betaalomgeving;
•    Gratis verzending
•    Geen info op betaalafschift;
•    14 dagen retourgarantie;
•    QShops gecerticifeerd.
•    Snelle levering;
•    Betrouwbare klantenservice;
Een goed bedrijf dus!

Diensten van durexwinkel.nl

Durexwinkel.nl is een bedrijf waar je alle producten van Durex kunt kopen en krijgen. Ze worden allemaal iedere dag gratis verzonden naar ieder adres in heel Nederland. Wel zo fijn en gemakkelijk. Of niet?

Klachten, complimenten en tips voor en over durexwinkel.nl

Heb je een klacht over Durexwinkel.nl? Dan is het goed om te weten, dat je dit heel gemakkelijk kunt doen. Je kunt je klacht mailen, per post inzenden of via de telefoon melden. Het is daarna voor Durexwinkel.nl om te kijken wat de reden is en hoe het kan opgelost worden (eventueel). Hierna kun jij jouw mening over Durexwinkel.nl met ons delen op NederlandReview.

Jouw Mening over durexwinkel.nl

Een oordeel, een mening? Wat vinden anderen van een bedrijf? Wat vinden anderen van dit bedrijf? Het is goed om de mogelijkheden te ontdekken en om te zien hoe ook jij een ander kunt helpen door jouw mening te delen over dit bedrijf. We weten zeker, dat ook jij een ander graag helpt met jouw mening over dit bedrijf. Het kan allemaal op NederlandReview. 

 

Top of niet? Wat anderen van dit bedrijf vinden. Durexwinkel.nl is een van de online sexshops welke ons land rijk is Lees ervaringen bij NederlandReview

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (10)

Anderen bekeken ook