Durexshop.nl

Alle reviews

Durexshop.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (3)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  goede service

  mooie webshop, je ziet direct wat je nodig hebt. bestellen en betalen gaat gewoon makkelijk.

  had het snel in huis en levering klopte

  goede service

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  durex online

  erg handig niet meer zweten in de winkel en je hebt altijd genoeg in huis
  bestellen, leveren, betalen, gaat allemaal makkelijk en correct verpakt

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Schaamte in de winkel hoeft niet meer

  fijn om dit niet in de winkel te hoeven kopen, ik schaam me altijd een beetje als dat moet. nu hoeft dat niet meer.

  Levering is keurig en discreet.

Anderen bekeken ook

Cosmania
5 reviews

Waarom zou u kopen bij dit bedrijf: Cosmania.nl? Cosmania.nl is een bedrijf wat zich richt op persoonlijke verzorging. In de wereld van de persoonl...

oogvoororen.nl
27 reviews

Wanneer u wat ouder wordt kan het gebeuren dat u niet meer alles goed kunt horen. Heel vervelend, want niemand wil graag met een hoortoestel rondlo...

Podobrace
20 reviews

Wanneer je geblesseerd bent, of een blessure juist wilt voorkomen, kun je soms wat extra hulpmiddelen gebruiken. Als je wat extra ondersteuning nod...

Fitnessdelivery.nl
5 reviews

Wilt u beginnen met het openen van een fitnessketen of voor u persoonlijk? Dan kunt u de apparaten bemachtigen via de website www.fitnessdelivery.n...

Durexshop.nl

Wilt u een condoom, glijmiddel of iets anders kopen maar durft u het niet om het zelf te kopen bij een lokale winkel? Dan is de website www.durexshop.nl een ideale website voor u! 

Wij van NederlandReview verzamelen reviews van consumenten die al eerder producten hebben besteld/gekocht van een bedrijf of een winkel.  De consumenten hebben reviews geplaatst over de website www.durexshop.nl waar je condooms in vele soorten, kleuren en maten kunt vinden , glijmiddelen met verschillende smaken en veel meer. De reviews gaan onder andere over hoe de klantenservice omgaat met de klanten, of je de beste prijzen krijgt voor de condooms en of de condooms van topkwaliteit zijn. Want je wilt natuurlijk geen baby! Wij zijn een onafhankelijke platform waar consumenten dus zijn of haar meningen kunnen achterlaten over een bedrijf. Met de reviews die zijn geschreven door ons en de consumenten kunnen de toekomstige consumenten beslissen of zij via durexshop.nl condooms of glijmiddelen willen bestellen voor in de toekomst. Wij horen graag uw mening over durexshop.nl zodat we samen de toekomstige consumenten kunnen helpen.

Over durexshop.nl
Wat is durexshop.nl nou en wat bieden zij eigenlijk aan? Durexshop.nl is een webshop waar je verschillende producten kunt bestellen van Durex. Durex, het bedrijf zelf, is een van de grootste condoomfabrikanten ter wereld. Het bedrijf is in het jaar 1915 opgericht in Londen door L.A. Jackson. Toen heette het nog de ‘London Rubber Company’. In het jaar 1929 deponeert LRC het merk Durex.
Kent u de webshop durexshop.nl en kent u de geschiedenis van Durex? Graag willen wij er meer over weten en vast ook de review lezers. Plaats een reactie!

Diensten durexshop.nl
Zoals je het al eerder hebt gehoord of via de televisie een reclame hebt gezien weet u dus dat durexshop.nl een webshop is waar je condooms kunt bestellen. Tevens is het ook mogelijk om diverse soorten glijmiddelen, een aantal toys en speciale massage-producten te bestellen. 

Durexshop.nl verzendt de producten discreet, dat houdt in dat niemand kan zien waar jouw pakketje vandaan komt of wat er namelijk inzit. Natuurlijk wil je andere mensen niet laten weten dat je via durexshop.nl een product hebt besteld.

Heeft u ooit een bepaalde product besteld via de website durexshop.nl? Hoelang was de leveringstijd, kwam het dus op tijd aan? Zoals het er stond, werd het pakketje discreet verzonden? Zo ja, laat een review achter voor ons en voor de consumenten! 

Klachten
Heeft u een klacht omdat de condoom die u heeft besteld niet goed is of het gemakkelijk scheurt of omdat u de verkeerde soorten condooms binnen heeft gekregen? Of heeft u juist een opmerking of een vraag die u wilt stellen aan durexshop.nl? Durexshop.nl heeft een klantenservice waar je je klachten kunt indienen of een vraag kunt stellen. Het is mogelijk om telefonisch contact op te nemen met het bedrijf. Tevergeefs kunt u via de contactformulier uw vraag stellen of een klacht indienen.

Heeft u ooit een vraag gesteld of een klacht ingediend? Hoe werd u daarop beantwoord en verliep het goed? Laat een review achter!

 

Durexshop, goede condooms en snelle levertijd? Lees ervaringen en beoordelingen over deze webshop bij NederlandReview. Zo weet u precies waar u aan begint!

}