NederlandReview

  Ervaringen Duijvestein Wintersport

  Wanneer je op wintersport gaat heb je naast ski’s of een snowboard nog veel meer nodig zoals een skipak, een zonnebril, handschoenen, een skihelm, etc. Een webshop die werkelijk alles in huis heeft op dit gebied en die je eventueel ook kunt bezoeken voor het passen en testen van één en ander omdat ze ook fysieke winkels hebben is Duijvestein Wintersport. Wat andere klanten vinden van de producten en de service van dit bedrijf lees je hier.

  Over Duijvestein Wintersport


  Duijvestein Wintersport bestaat al sinds 1955 en is volledig gespecialiseerd in materialen voor de wintersport. Zij bieden binnen Nederland de meest uitgebreide collectie wintersportartikelen van de bekende merken aan zoals Peak Performance, Tenson, Atomic, Burton, etc. Naast de webshop hebben zij ook drie winkelvestigingen. Deze staan in Den Haag en in SnowWorld Zoetermeer en SnowWorld Landgraaf. Bij de laatste twee vestigingen is het zelfs mogelijk om je ski’s en snowboards vóór aanschaf op echte sneeuw te testen. Ook bieden zij een uitgebreide service zoals de mogelijkheid om clinics te bezoeken en de mogelijkheid om jouw materialen door hen professioneel te laten onderhouden.

  Duijvestein Academy - De wintersport-checklist voor beginners

  Diensten


  Bij Duijvestein Wintersport kun je werkelijk alles vinden wat je nodig hebt voor je wintersportvakantie. De webshop is opgedeeld in een aantal categorieën:

  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
  • Ski
  • Snowboard
  • Accessoires
  • Protectie
  • Zomer
  • Shop Outlet
  • Merken

  Daarnaast is er een speciale ‘Shop Outlet’ pagina te vinden waar je allerlei artikelen met flinke kortingen kunt vinden.

  Inruilplan


  Omdat kinderen nu eenmaal snel groeien en daardoor spullen die vorig jaar gekocht zijn soms dit jaar niet meer passen, heeft Duijvestein een inruilplan bedacht. Daarom krijg je in de winkels van Duijvestein Wintersport bij aankoop van een paar kinderski’s of kinderskischoenen een kaart mee waarop de aankoopdatum en het aankoopbedrag geregistreerd staan. Hiermee kun je de ski’s/skischoenen binnen twee jaar inruilen in één van hun winkels. Zij verrekenen dan 50% van de originele waarde van de oude ski’s als korting op de nieuwe ski’s.

  Levering en betaling


  Wanneer je een bestelling in de webshop doet voor een bedrag van € 75,- of meer, dan is de levering gratis met uitzondering van ski’s en snowboards. Hieronder betaal je € 4,50 verzendkosten. Alle bestellingen worden binnen twee werkdagen verzonden. Je kunt je bestelling betalen door middel van iDeal, Creditcard, Mister Cash of via Paypal.

  Garantieprocedure


  Als je een product hebt gekocht dat niet aan de te verwachten kwaliteit voldoet, dan kun je deze klacht kenbaar maken via webwinkel@duijvestein-wintersport.nl. Zij beoordelen dan of het product in aanmerking komt voor een garantievergoeding. Vermeld in de mail altijd je naam, telefoonnummer en bestelnummer. Je krijgt dan van de klantenservice een antwoordnummer, zodat je het product kosteloos retour kunt sturen. Uiterlijk 10 werkdagen nadat zij het artikel hebben ontvangen krijg je van hen bericht of er sprake is van een fabricage-, leverings- of productfout. Als de klacht gegrond is wordt het product gerepareerd of vervangen voor een nieuw/gelijkwaardig product. Wanneer dit niet mogelijk is krijg je het aankoopbedrag, eventueel met aftrek van een bepaald percentage voor de tijd dat je het gebruikt hebt, retour.

  Wat is jouw mening over Duijvestein Wintersport?


  Ben jij een klant van dit bedrijf (geweest)? Vertel hier dan wat jij vindt van de artikelen en service zodat anderen hiervan kunnen leren!

  Wat zeggen de klanten van Duijvestein Wintersport? Hoe beoordelen zij de service van dit bedrijf en voldoen de producten aan de verwachte kwaliteit?

  Duijvestein Wintersport
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  10
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Duijvestein Wintersport

  Uw beoordeling

  Aankoop ski's

  Op en top van begin tot einde een super onderneming. Alles precies naar wens, bestelling, prijs en geleverde ski'. Bedankt alvast.

  Door: Debue Dirk25-10-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  10
  rating

  FAQ

  Is Duijvestein Wintersport een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Duijvestein Wintersport. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Duijvestein Wintersport actief?

  Duijvestein Wintersport is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Duijvestein Wintersport gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.