NederlandReview

    Ervaringen Droneshop.nl

    Jouw eigen mini vliegtuig, wie wil dat nu niet.? Iedereen kan tegenwoordig een Drone aanschaffen. Waar het tot voor kort alleen iets voor de overheid en de rich & famous was, zijn Drones nu ook beschikbaar voor de gewone consument. En natuurlijk is dit high-tech apparaat ook via internet aan te verkrijgen. Wij van NederlandReview zijn ontzettend nieuwsgierig naar jouw ervaringen met Droneshop.nl. De markt voor deze serieuze speeltjes wordt steeds groter en dus zijn de aanbieders van Drones in opkomst. NederlandReview geeft je de informatie over Droneshop.nl die je laat weten wat deze shop precies aanbiedt. Maar we willen een volledig beeld geven van deze webshop. Een drone mag dan snel gezien worden als speelgoed, maar het is belangrijk om te beseffen dat je wel een voertuig bestuurt als je de Drone de lucht in laat gaan. Welke informatie biedt Dronehop.nl hierover. Waarschuwen zij je, dat je echt zorgvuldig om moet gaan met dit apparaat? En hoe groot is de keuze in drones? NederlandReview hoort het graag van jou. Laat hier je ervaringen met Droneshop.nl achter, zodat anderen weten of ze hier betrouwbare producten kunnen kopen. En met het aanschaffen van een voertuig is de dienstverlening des te belangrijker. Helpt Droneshop jouw met al je vragen of problemen en krijg je goed advies? Lees alles hier op NederlandReview.

    Over Droneshop.nl

    Droneshop.nl is gestart in april 2016. Naast het aanbod in Drones, onderdelen en accessoires biedt Droneshop.nl ook informatie over de regelgeving. Met een speciale site voor beginners benadrukken zij dat een drone geen speelgoed is, maar een voertuig. En net als met fiets of autorijden, is het besturen van een drone goed te doen, maar moet je wel aandachtig aan de slag gaan. Alvorens de Drone de lucht in te sturen, wordt geadviseerd om dit de eerste keer in ieder geval in een uitgestrekt landschap zonder verkeer te doen, om zo de drone en de besturing daarvan te leren kennen. Je stapt de eerste keer tenslotte ook niet zomaar in hartje centrum op een fiets. Hiervoor is aandacht, geduld en een veilige omgeving nodig.


    De nieuwste technieken in de wereld van drones!

    Diensten

    Via de webshop van Droneshop.nl kun je alles vinden wat je nodig hebt om jouw drone op een veilige manier de lucht in te sturen. Je kunt zoeken onder verschillende kopjes, namelijk: cameradrones, race-, professionele-, fun-, mini- en zelfbouwdrones. Wanneer je op een drone klikt krijg je uitgebreide informatie over wat inclusief is bij de betreffende drone, de motor(en), controllers, opslag en eventuele camera’s. Na het doornemen van de informatie weet je precies wat je in huis haalt en wat je eventueel nog aan moet schaffen om met de Drone de lucht in te gaan. Ook verkoopt Drone.nl alle denkbare accessoires zoals kleding, verlichting, beeldschermen, opbergkoffers en acculaders. Afrekenen kan via iDeal, PayPal of Credit Card. De verzendkosten zijn ongeacht het aantal producten €5,95 per bestelling. Bij besteding boven €75 worden geen verzendkosten gerekend.

    Klachten

    In de algemene voorwaarden is niets terug te vinden over een klachtenprocedure. Wel is er op de site veel informatie te vinden over garantievoorwaarden en het retourneren van producten. Zo word je ook geattendeerd op het feit dat een aansprakelijkheidsverzekering noodzakelijk is omdat een drone kan crashen waardoor je ook schade aan een ander kunt toebrengen. Voor beginners is er een speciale pagina aangemaakt met informatie over waar je op moet letten voor je jouw Drone de lucht in laat gaan.

    Lees hier de reviews van klanten van Droneshop.nl! Wat verkopen ze in deze webshop voor drones? Is het wel legaal? Wanneer mag je een drone gebruiken?

    Droneshop.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (11)

    7.6
    73% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    8
    Service
    rating
    7.2
    Prijs
    rating
    7
    Leveren
    rating
    8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    DJI Mavic mini

    Heb afgelopen vrijdag een DJI Mavic Mini besteld, nadat ik hem besteld en betaald had, waarbij ik ervoor gekozen had dat ik hem op maandag avond wilde laten afleveren. Toen zag ik dat het misschien mogelijk was om hem op zaterdag te ontvangen. Even gebeld, ik werd allervriendelijkst te woord gestaan en degene die ik aan de telefoon had zei dat het misschien mogelijk was hem diezelfde avond nog te ontvangen, en dat hij zijn best ervoor zou doen. Ik zou hiervan nog een bevestigingsmailtje ontvangen. om 4 uur ontving ik inderdaad een mailtje dat de drone tussen 5 en 7 uur 's avonds afgeleverd zou worden. De pakketdienst die droneshop hiervoor gebruikt kende ik niet (Trunkrs), maar dit is een bedrijf dat haar woord nakomt. ik heb met grotere partijen andere ervaringen.

    Droneshop super geregeld!!!

    Een meer dan tevreden klant

    Door: Ron Beekes01-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    De gemiddelde klanttevredenheid begrijp ik niet!

    Gisteren (6-6-2018) rond de klok van 15:00uur een drone besteld! De betaling gedaan om 15:03uur. Voor 15:00uur besteld is de dag erna in huis. Direct gemaild of het mogelijk was mijn drone ook de volgende werkdag te bezorgen. Hoewel hier voor Droneshop.nl geen euro aan is verdiend, ontving ik binnen enkele minuten een reactie terug dat de bestelling was ontvangen en de drone dezelfde dag nog op de post ging. De snelle en vlotte communicatie gaf mij het gevoel van persoonlijk in een fysieke winkel zaken doen. De levering van de drone is door DPD gedaan op donderdag 7-6 om 13:40. Binnen 24uur had ik mijn pakketje! Ook enige onduidelijkheid over de inhoud van de doos is binnen korte tijd via Whatsapp opgepakt! Dit bedrijf verdient in ieder geval een hogere beoordeling. Ik zou Droneshop bij iedereen aanbevelen!

    Door: Stan07-06-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Lijkt de beste te zijn

    Naar mijn idee de beste droneshop in nederland die er tot dusver is. Na veel afstruinen op internet toch bij droneshop uitgekomen want ze hebben veel keuze met uitleg en specifiekaties en ook reserve onderdelen wat fijn is. Ik weet trouwens niet zoveel over de garantie want die van mij is nog niet stukgegaan. Heeft iemand hier ervaring mee hoe ze daar mee omgaan? Dat zou ik graag willen weten. Bestellen was overigens wel makkelijk en het beloofde ook snel in huis.

    Door: S.18-06-2017
    Ruud07-11-2018

    Service slecht en garantie is 2 maanden drone kwijt. Waardeloos bedrijf.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    DJI mavic air

    PLUS:
    - Bestellen ging goed en volgende dag in huis
    - Er waren bij mij nog wat onduidelijkheden over de drone maar
    opgelost via Whattsapp
    MIN:
    - nog wel wat duur maar goedkoper dan de meeste andere sites

    Door: Karel van Gestel19-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Atennes

    Snel zorgvuldig en vooraf bericht met foto van inpakken!nog niet vaak zo meegemaakt
    Ook mooie nieuwe site

    Door: H Rook22-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Slechte service

    Maandag een bestelling geplaatst. Na woensdag nog niks te hebben ontvangen een mailtje gestuurd. Het zou gelijk worden opgepakt door dhr de Groot. Vrijdag nog steeds niks gehoord vervolgens een telefoontje gepleegd en dhr de Groot kon nog steeds niks zeggen. Heb de bestelling maar gelijk geannulleerd ben benieuwd hoed dit word afgehandeld. Doe uw voordeel ermee dit is geen webshop waar u service kan verwachten.

    Gr

    Twigt

    Door: Twigt20-04-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Veel drones maar duur (nog)

    Zeer uitgebreid assortiment van drones op deze website.
    Maar ik vind de prijzen nog erg hoog. Ik wacht even af totdat ook deze hippe nieuwe gadget wat zakt in de prijs...
    Dus voor nu nog even niet, later vast wel!

    Door: Enzo Bakels04-02-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Leerzaam vetcool cadeau

    Voor mijn twee kleine neefjes een Drone gekocht.
    Ik vond het een leerzaam cadeau, zij vonden het natuurlijk vooral vetcool enzo.
    Prijs viel me eigenlijk best mee voor zo'n modern ding!

    Door: Jacques30-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Slecht

    De service is zo traag als wat,
    Bij problemen proberen ze de schuld in jou
    schoenen te schuiven en haken gewoon af.
    Dat doen de chinese webshops veel beter.

    Door: Richard Vos19-02-2018
    Ruud07-11-2018

    Klopt waardeloze service en garantie, niet kopen hier is mijn advies

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Service is een vraagteken

    Voor mijn verjaardag een drone gekregen. Vier keer prima mee gevlogen, zonder crash. Bij de vijfde maal opstijgen blijkt 1 prop. niet te werken vanaf de start, waardoor er een crash plaatsvindt. Daarna in de hand gehouden (zodat deze niet meer kan crashen) en gekeken of het eenmalig was. Helaas niet, de drone kan niet meer hooveren. Ervan uitgaande dat dit onder garantie valt de drone teruggestuurd met een reparatieverzoek. Daar heb ik eenmaal een bericht over gehad en tweemaal telefonisch contact. Helaas is de garantie erg lastig te bepalen, en ik snap dat vanuit het punt van droneshop ook wel, wie zegt dat ik dat ding niet uit eigen beweging heb laten crashen???.

    Maar daar komt dus het probleem, wie betaald de reparatiekosten? Sinds het laatste contact nu 1,5 week geleden is het echter angstvallig stil vanuit de droneshop. Ik heb geprobeerd te bellen, nummer buiten gebruik. Op hun website staat een nummer om via WhatsApp contact te zoeken, geen bericht terug. Dus nu is mijn drone al een aantal weken bij droneshop, zonder dat er een oplossing is. Erg onduidelijk dit..

    Door: HJ Kootstra31-10-2017
    HJ Kootstra03-11-2017

    Update!! Uiteindelijk zijn we eruit gekomen. Blijkbaar had de telefoon eruit gelegen en was een en ander vertraagd. De drone is nagekeken, gerepareerd en wordt weer opgestuurd. Wel moet ik voor het opsturen zelf de verzendkosten betalen, de overige kosten worden betaald door de Droneshop. Dat is naar mijn mening zeer redelijk. Wel wil ik iedereen meegeven dat je echt naar de kwaliteit van de drone moet kijken bij aanschaf, goedkoop is echt duurkoop. Dus vanuit mijn recensie hierboven mag er een sterretje meer bij service komen.

    Ruud07-11-2018

    Iets gaat stuk binnen 1,5 week en je moet zelf de vrachtkosten betalen ? Belachelijk. Zij leveren een ondeugelijk product moeten ze ook de verantwoording nemen voor de klachten en niet de gebruiker voor de vrachtkosten laten opdraaien.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6.5
    rating

    Eindelijk een drone gekocht!

    Zit er al zeker twee jaar aan te denken om een drone te kopen, maar telkens vond ik het toch wat te prijzig. Er zijn ook goedkope drones op de markt, maar dit is vaak waardeloze prut dat het na een paar keer gebruiken begeeft. Dit wilde ik voorkomen. Ben altijd naar drones blijven kijken en vond na verloop van tijd een geweldige aanbieding op Droneshop.nl. Drone besteld (wat overigens een fluitje van een cent was) en een dag later had ik het apparaat al in mijn bezit. Heb er nu al een aantal keer gebruik van gemaakt en ben er echt super blij mee!

    Door: Riemer Velders11-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    Schrijf zelf een review over Droneshop.nl

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Droneshop.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 11 ervaringen geplaatst over Droneshop.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.6 gekregen, waarbij 73% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Droneshop.nl actief?

    Droneshop.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Elektronica

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Droneshop.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.