Droneshop.nl

7.5

Bestellen

6.4

Service

6.4

Prijs

7.1

Levering

53.3%

Zou hier weer kopen

Droneshop.nl

Jouw eigen mini vliegtuig, wie wil dat nu niet.? Iedereen kan tegenwoordig een Drone aanschaffen. Waar het tot voor kort alleen iets voor de overheid en de rich & famous was, zijn Drones nu ook beschikbaar voor de gewone consument. En natuurlijk is dit high-tech apparaat ook via internet aan te verkrijgen. Wij van NederlandReview zijn ontzettend nieuwsgierig naar jouw ervaringen met Droneshop.nl. De markt voor deze serieuze speeltjes wordt steeds groter en dus zijn de aanbieders van Drones in opkomst. NederlandReview geeft je de informatie over Droneshop.nl die je laat weten wat deze shop precies aanbiedt. Maar we willen een volledig beeld geven van deze webshop. Een drone mag dan snel gezien worden als speelgoed, maar het is belangrijk om te beseffen dat je wel een voertuig bestuurt als je de Drone de lucht in laat gaan. Welke informatie biedt Dronehop.nl hierover. Waarschuwen zij je, dat je echt zorgvuldig om moet gaan met dit apparaat? En hoe groot is de keuze in drones? NederlandReview hoort het graag van jou. Laat hier je ervaringen met Droneshop.nl achter, zodat anderen weten of ze hier betrouwbare producten kunnen kopen. En met het aanschaffen van een voertuig is de dienstverlening des te belangrijker. Helpt Droneshop jouw met al je vragen of problemen en krijg je goed advies? Lees alles hier op NederlandReview.


Over Droneshop.nl

Droneshop.nl is gestart in april 2016. Naast het aanbod in Drones, onderdelen en accessoires biedt Droneshop.nl ook informatie over de regelgeving. Met een speciale site voor beginners benadrukken zij dat een drone geen speelgoed is, maar een voertuig. En net als met fiets of autorijden, is het besturen van een drone goed te doen, maar moet je wel aandachtig aan de slag gaan. Alvorens de Drone de lucht in te sturen, wordt geadviseerd om dit de eerste keer in ieder geval in een uitgestrekt landschap zonder verkeer te doen, om zo de drone en de besturing daarvan te leren kennen. Je stapt de eerste keer tenslotte ook niet zomaar in hartje centrum op een fiets. Hiervoor is aandacht, geduld en een veilige omgeving nodig. 
Diensten

Via de webshop van Droneshop.nl kun je alles vinden wat je nodig hebt om jouw drone op een veilige manier de lucht in te sturen. Je kunt zoeken onder verschillende kopjes, namelijk: cameradrones, race-, professionele-, fun-, mini- en zelfbouwdrones. Wanneer je op een drone klikt krijg je uitgebreide informatie over wat inclusief is bij de betreffende drone, de motor(en), controllers, opslag en eventuele camera’s. Na het doornemen van de informatie weet je precies wat je in huis haalt en wat je eventueel nog aan moet schaffen om met de Drone de lucht in te gaan. Ook verkoopt Drone.nl alle denkbare accessoires zoals kleding, verlichting, beeldschermen, opbergkoffers en acculaders. Afrekenen kan via iDeal, PayPal of Credit Card. De verzendkosten zijn ongeacht het aantal producten €5,95 per bestelling. Bij besteding boven €75 worden geen verzendkosten gerekend.


Klachten

In de algemene voorwaarden is niets terug te vinden over een klachtenprocedure. Wel is er op de site veel informatie te vinden over garantievoorwaarden en het retourneren van producten. Zo word je ook geattendeerd op het feit dat een aansprakelijkheidsverzekering noodzakelijk is omdat een drone kan crashen waardoor je ook schade aan een ander kunt toebrengen. Voor beginners is er een speciale pagina aangemaakt met informatie over waar je op moet letten voor je jouw Drone de lucht in laat gaan.


Lees hier de reviews van klanten van Droneshop.nl! Wat verkopen ze in deze webshop voor drones? Is het wel legaal? Wanneer mag je een drone gebruiken?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (15)

reparatie DJI Mavic Pro

mijn drone DJI Mavic pro opgestuurd… mijn drone DJI Mavic pro opgestuurd naar Droneshop.nl omdat mijn Gimbal een overload aangaf, Voorheen diverse malen telefonisch Contakt gehad met Droneshop.nl ook aangegeven in mijn repair ticket dat het hoogstwaarschijnlijk gaat om de flat ribbon cable die defect zou zijn. Volgens de man aan de andere kant van de telefoon zou dit een kostenplaats zijn tussen de €110 en €150 . Ik heb de Drone opgestuurd en ter reparatie aangeboden. 2 weken na dato krijg ik een mailtje dat de fout niet ligt aan de flat ribbon cable , maar aan de Gimbal module print. kosten € 405 Ik heb deze reparatie niet laten uitvoeren ivm de kosten.....onderzoekskosten €35 Ik heb gisteren zelf een flat ribbon cable gekocht voor 16€ en deze er zelf op gezet, en zie daar...mijn drone en gimbal werk perfect. Vervolgens een boos mailtje gestuurd naar Droneshop.nl. Daar kreeg ik te horen dat ze zowieso NOOIT een flat ribbon cable vervangen omdat dit altijd problemen veroorzaakt. Dus bij willens en wetens , en wetende dat ik vroeg om een flat ribbon cable te repareren, mij toch de Drone laten opsturen. €35 in de goot, wegegooid geld. In plaats van mij te berichten dat ze dit soort reparaties NOOIT uitvoeren, dan had ik nooit deze Drone opgestuurd. Ik werd gebeld door Droneshop, ze praten er gewoon omheen... Wat een Rot manier om van de eerlijke mens geld af te troggelen, en dan te doen alsof het MIJN fout is.

W

W.M.G. Leclaire

04-11-2020

0

Verschillende flight controllers

Bij het kopen van de flightcontrollers ging alles goed. Tot ik erachter kwam dat ze beide een mankement hadden. Heb alles netjes op film gezet,door gemailed en onderdelen van totaal 110 euro terug gestuurd. 2e flight controller is nog nooit in de lucht geweest. De eerste heb ik 12 lipos mee gevlogen. Toen kreeg ik te horen dat het aan mijn soldeer werk lag en kortsluiting heb gemaakt. Na het zien van de fotos zag ik dat bij het verwijderen van de receiver bedrading wat ovetollig tin righting ander punt gaat. UItgelegd dat een drone met kortsluiting niet de lucht in gaat. Kan fluiten naar mijn geld en beide controllers niet meer terug gehad. Ben gelijk klaar met dit bedrijf. Succes

P

Patrick Frensdorff

13-10-2020

0

DJI Mavic mini

Heb afgelopen vrijdag een DJI Mavic Mini besteld, nadat ik hem besteld en betaald had, waarbij ik ervoor gekozen had dat ik hem op maandag avond wilde laten afleveren. Toen zag ik dat het misschien mogelijk was om hem op zaterdag te ontvangen. Even gebeld, ik werd allervriendelijkst te woord gestaan en degene die ik aan de telefoon had zei dat het misschien mogelijk was hem diezelfde avond nog te ontvangen, en dat hij zijn best ervoor zou doen. Ik zou hiervan nog een bevestigingsmailtje ontvangen. om 4 uur ontving ik inderdaad een mailtje dat de drone tussen 5 en 7 uur 's avonds afgeleverd zou worden. De pakketdienst die droneshop hiervoor gebruikt kende ik niet (Trunkrs), maar dit is een bedrijf dat haar woord nakomt. ik heb met grotere partijen andere ervaringen. Droneshop super geregeld!!! Een meer dan tevreden klant

R

Ron Beekes

01-02-2020

0

Atennes

Snel zorgvuldig en vooraf bericht met foto van inpakken!nog niet vaak zo meegemaakt Ook mooie nieuwe site

H

H Rook

22-08-2019

0

DJI mavic air

PLUS: - Bestellen ging goed en volgende dag in huis - Er waren bij mij nog wat onduidelijkheden over de drone maar opgelost via Whattsapp MIN: - nog wel wat duur maar goedkoper dan de meeste andere sites

K

Karel van Gestel

19-06-2019

0

Slechte service

14 dagen geleden DJI Tello boost combo besteld. Na nog geen 14 dagen stopte 1 motor ermee. Teruggestuurd. Ja voor fabrieksgarantie sturen we hem terug naar DJI, dat duurt 2 maanden. Of u kunt hem laten repareren voor 30 Euro. Ik dacht dat ik garantie had. En dat de drone vervangen zou worden. Na 14 dagen gewoon gebruik ligt dat voor de hand toch. Nee dus, je staat in de kou. Letterlijk. Bestel drone's bij BOL, Camera.nu, als er iets stuk gaat krijg je gewoon een nieuwe. Niet bij Droneshop, koop nooit meer iets bij dit bedrijf. Waardeloze service.

R

Ruud

07-11-2018

3

Ypdp Dwlp He

Your welcome bonus just got bigger! Join now and recieve a massive bonus instantly and on your first deposit use the code "PLAY" and get 10 freespins on Irish Eyes 2 PLUS you also get your welcome bonus on top of this! Good luck www.cherryvegas.com

C

Carson Fenwick

08-08-2018

0

De gemiddelde klanttevredenheid begrijp ik niet!

Gisteren (6-6-2018) rond de klok van 15:00uur een drone besteld! De betaling gedaan om 15:03uur. Voor 15:00uur besteld is de dag erna in huis. Direct gemaild of het mogelijk was mijn drone ook de volgende werkdag te bezorgen. Hoewel hier voor Droneshop.nl geen euro aan is verdiend, ontving ik binnen enkele minuten een reactie terug dat de bestelling was ontvangen en de drone dezelfde dag nog op de post ging. De snelle en vlotte communicatie gaf mij het gevoel van persoonlijk in een fysieke winkel zaken doen. De levering van de drone is door DPD gedaan op donderdag 7-6 om 13:40. Binnen 24uur had ik mijn pakketje! Ook enige onduidelijkheid over de inhoud van de doos is binnen korte tijd via Whatsapp opgepakt! Dit bedrijf verdient in ieder geval een hogere beoordeling. Ik zou Droneshop bij iedereen aanbevelen!

S

Stan

07-06-2018

0

Slechte service

Maandag een bestelling geplaatst. Na woensdag nog niks te hebben ontvangen een mailtje gestuurd. Het zou gelijk worden opgepakt door dhr de Groot. Vrijdag nog steeds niks gehoord vervolgens een telefoontje gepleegd en dhr de Groot kon nog steeds niks zeggen. Heb de bestelling maar gelijk geannulleerd ben benieuwd hoed dit word afgehandeld. Doe uw voordeel ermee dit is geen webshop waar u service kan verwachten. Gr Twigt

T

Twigt

20-04-2018

0

Slecht

De service is zo traag als wat, Bij problemen proberen ze de schuld in jou schoenen te schuiven en haken gewoon af. Dat doen de chinese webshops veel beter.

R

Richard Vos

19-02-2018

1

Service is een vraagteken

Voor mijn verjaardag een drone gekregen. Vier keer prima mee gevlogen, zonder crash. Bij de vijfde maal opstijgen blijkt 1 prop. niet te werken vanaf de start, waardoor er een crash plaatsvindt. Daarna in de hand gehouden (zodat deze niet meer kan crashen) en gekeken of het eenmalig was. Helaas niet, de drone kan niet meer hooveren. Ervan uitgaande dat dit onder garantie valt de drone teruggestuurd met een reparatieverzoek. Daar heb ik eenmaal een bericht over gehad en tweemaal telefonisch contact. Helaas is de garantie erg lastig te bepalen, en ik snap dat vanuit het punt van droneshop ook wel, wie zegt dat ik dat ding niet uit eigen beweging heb laten crashen???. Maar daar komt dus het probleem, wie betaald de reparatiekosten? Sinds het laatste contact nu 1,5 week geleden is het echter angstvallig stil vanuit de droneshop. Ik heb geprobeerd te bellen, nummer buiten gebruik. Op hun website staat een nummer om via WhatsApp contact te zoeken, geen bericht terug. Dus nu is mijn drone al een aantal weken bij droneshop, zonder dat er een oplossing is. Erg onduidelijk dit..

H

HJ Kootstra

31-10-2017

2

Lijkt de beste te zijn

Naar mijn idee de beste droneshop in nederland die er tot dusver is. Na veel afstruinen op internet toch bij droneshop uitgekomen want ze hebben veel keuze met uitleg en specifiekaties en ook reserve onderdelen wat fijn is. Ik weet trouwens niet zoveel over de garantie want die van mij is nog niet stukgegaan. Heeft iemand hier ervaring mee hoe ze daar mee omgaan? Dat zou ik graag willen weten. Bestellen was overigens wel makkelijk en het beloofde ook snel in huis.

S

S.

18-06-2017

1

Veel drones maar duur (nog)

Zeer uitgebreid assortiment van drones op deze website. Maar ik vind de prijzen nog erg hoog. Ik wacht even af totdat ook deze hippe nieuwe gadget wat zakt in de prijs... Dus voor nu nog even niet, later vast wel!

E

Enzo Bakels

04-02-2017

0

Leerzaam vetcool cadeau

Voor mijn twee kleine neefjes een Drone gekocht. Ik vond het een leerzaam cadeau, zij vonden het natuurlijk vooral vetcool enzo. Prijs viel me eigenlijk best mee voor zo'n modern ding!

J

Jacques

30-01-2017

0

Eindelijk een drone gekocht!

Zit er al zeker twee jaar aan te denken om een drone te kopen, maar telkens vond ik het toch wat te prijzig. Er zijn ook goedkope drones op de markt, maar dit is vaak waardeloze prut dat het na een paar keer gebruiken begeeft. Dit wilde ik voorkomen. Ben altijd naar drones blijven kijken en vond na verloop van tijd een geweldige aanbieding op Droneshop.nl. Drone besteld (wat overigens een fluitje van een cent was) en een dag later had ik het apparaat al in mijn bezit. Heb er nu al een aantal keer gebruik van gemaakt en ben er echt super blij mee!

R

Riemer Velders

11-01-2017

0