NederlandReview

    Ervaringen Droneshop.nl

    Jouw eigen mini vliegtuig, wie wil dat nu niet.? Iedereen kan tegenwoordig een Drone aanschaffen. Waar het tot voor kort alleen iets voor de overheid en de rich & famous was, zijn Drones nu ook beschikbaar voor de gewone consument. En natuurlijk is dit high-tech apparaat ook via internet aan te verkrijgen. Wij van NederlandReview zijn ontzettend nieuwsgierig naar jouw ervaringen met Droneshop.nl. De markt voor deze serieuze speeltjes wordt steeds groter en dus zijn de aanbieders van Drones in opkomst. NederlandReview geeft je de informatie over Droneshop.nl die je laat weten wat deze shop precies aanbiedt. Maar we willen een volledig beeld geven van deze webshop. Een drone mag dan snel gezien worden als speelgoed, maar het is belangrijk om te beseffen dat je wel een voertuig bestuurt als je de Drone de lucht in laat gaan. Welke informatie biedt Dronehop.nl hierover. Waarschuwen zij je, dat je echt zorgvuldig om moet gaan met dit apparaat? En hoe groot is de keuze in drones? NederlandReview hoort het graag van jou. Laat hier je ervaringen met Droneshop.nl achter, zodat anderen weten of ze hier betrouwbare producten kunnen kopen. En met het aanschaffen van een voertuig is de dienstverlening des te belangrijker. Helpt Droneshop jouw met al je vragen of problemen en krijg je goed advies? Lees alles hier op NederlandReview.

    Over Droneshop.nl
    Droneshop.nl is gestart in april 2016. Naast het aanbod in Drones, onderdelen en accessoires biedt Droneshop.nl ook informatie over de regelgeving. Met een speciale site voor beginners benadrukken zij dat een drone geen speelgoed is, maar een voertuig. En net als met fiets of autorijden, is het besturen van een drone goed te doen, maar moet je wel aandachtig aan de slag gaan. Alvorens de Drone de lucht in te sturen, wordt geadviseerd om dit de eerste keer in ieder geval in een uitgestrekt landschap zonder verkeer te doen, om zo de drone en de besturing daarvan te leren kennen. Je stapt de eerste keer tenslotte ook niet zomaar in hartje centrum op een fiets. Hiervoor is aandacht, geduld en een veilige omgeving nodig. 


    De nieuwste technieken in de wereld van drones!

    Diensten
    Via de webshop van Droneshop.nl kun je alles vinden wat je nodig hebt om jouw drone op een veilige manier de lucht in te sturen. Je kunt zoeken onder verschillende kopjes, namelijk: cameradrones, race-, professionele-, fun-, mini- en zelfbouwdrones. Wanneer je op een drone klikt krijg je uitgebreide informatie over wat inclusief is bij de betreffende drone, de motor(en), controllers, opslag en eventuele camera’s. Na het doornemen van de informatie weet je precies wat je in huis haalt en wat je eventueel nog aan moet schaffen om met de Drone de lucht in te gaan. Ook verkoopt Drone.nl alle denkbare accessoires zoals kleding, verlichting, beeldschermen, opbergkoffers en acculaders. Afrekenen kan via iDeal, PayPal of Credit Card. De verzendkosten zijn ongeacht het aantal producten €5,95 per bestelling. Bij besteding boven €75 worden geen verzendkosten gerekend.

    Klachten
    In de algemene voorwaarden is niets terug te vinden over een klachtenprocedure. Wel is er op de site veel informatie te vinden over garantievoorwaarden en het retourneren van producten. Zo word je ook geattendeerd op het feit dat een aansprakelijkheidsverzekering noodzakelijk is omdat een drone kan crashen waardoor je ook schade aan een ander kunt toebrengen. Voor beginners is er een speciale pagina aangemaakt met informatie over waar je op moet letten voor je jouw Drone de lucht in laat gaan.

    Lees hier de reviews van klanten van Droneshop.nl! Wat verkopen ze in deze webshop voor drones? Is het wel legaal? Wanneer mag je een drone gebruiken?

    Droneshop.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (8)

    6,8
    63% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    7,2

    Service

    6,2

    Prijs

    6,6

    Leveren

    7,2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    De gemiddelde klanttevredenheid begrijp ik niet!

    Stan07-06-2018

    Gisteren (6-6-2018) rond de klok van 15:00uur een drone besteld! De betaling gedaan om 15:03uur. Voor 15:00uur besteld is de dag erna in huis. Direct gemaild of het mogelijk was mijn drone ook de volgende werkdag te bezorgen. Hoewel hier voor Droneshop.nl geen euro aan is verdiend, ontving ik binnen enkele minuten een reactie terug dat de bestelling was ontvangen en de drone dezelfde dag nog op de post ging. De snelle en vlotte communicatie gaf mij het gevoel van persoonlijk in een fysieke winkel zaken doen. De levering van de drone is door DPD gedaan op donderdag 7-6 om 13:40. Binnen 24uur had ik mijn pakketje! Ook enige onduidelijkheid over de inhoud van de doos is binnen korte tijd via Whatsapp opgepakt! Dit bedrijf verdient in ieder geval een hogere beoordeling. Ik zou Droneshop bij iedereen aanbevelen!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Slechte service

    Twigt20-04-2018

    Maandag een bestelling geplaatst. Na woensdag nog niks te hebben ontvangen een mailtje gestuurd. Het zou gelijk worden opgepakt door dhr de Groot. Vrijdag nog steeds niks gehoord vervolgens een telefoontje gepleegd en dhr de Groot kon nog steeds niks zeggen. Heb de bestelling maar gelijk geannulleerd ben benieuwd hoed dit word afgehandeld. Doe uw voordeel ermee dit is geen webshop waar u service kan verwachten.

    Gr

    Twigt

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Slecht

    Richard Vos19-02-2018

    De service is zo traag als wat,
    Bij problemen proberen ze de schuld in jou
    schoenen te schuiven en haken gewoon af.
    Dat doen de chinese webshops veel beter.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Service is een vraagteken

    HJ Kootstra31-10-2017

    Voor mijn verjaardag een drone gekregen. Vier keer prima mee gevlogen, zonder crash. Bij de vijfde maal opstijgen blijkt 1 prop. niet te werken vanaf de start, waardoor er een crash plaatsvindt. Daarna in de hand gehouden (zodat deze niet meer kan crashen) en gekeken of het eenmalig was. Helaas niet, de drone kan niet meer hooveren. Ervan uitgaande dat dit onder garantie valt de drone teruggestuurd met een reparatieverzoek. Daar heb ik eenmaal een bericht over gehad en tweemaal telefonisch contact. Helaas is de garantie erg lastig te bepalen, en ik snap dat vanuit het punt van droneshop ook wel, wie zegt dat ik dat ding niet uit eigen beweging heb laten crashen???.

    Maar daar komt dus het probleem, wie betaald de reparatiekosten? Sinds het laatste contact nu 1,5 week geleden is het echter angstvallig stil vanuit de droneshop. Ik heb geprobeerd te bellen, nummer buiten gebruik. Op hun website staat een nummer om via WhatsApp contact te zoeken, geen bericht terug. Dus nu is mijn drone al een aantal weken bij droneshop, zonder dat er een oplossing is. Erg onduidelijk dit..

    HJ Kootstra03-11-2017

    Update!! Uiteindelijk zijn we eruit gekomen. Blijkbaar had de telefoon eruit gelegen en was een en ander vertraagd. De drone is nagekeken, gerepareerd en wordt weer opgestuurd. Wel moet ik voor het opsturen zelf de verzendkosten betalen, de overige kosten worden betaald door de Droneshop. Dat is naar mijn mening zeer redelijk. Wel wil ik iedereen meegeven dat je echt naar de kwaliteit van de drone moet kijken bij aanschaf, goedkoop is echt duurkoop. Dus vanuit mijn recensie hierboven mag er een sterretje meer bij service komen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5

    Lijkt de beste te zijn

    S.18-06-2017

    Naar mijn idee de beste droneshop in nederland die er tot dusver is. Na veel afstruinen op internet toch bij droneshop uitgekomen want ze hebben veel keuze met uitleg en specifiekaties en ook reserve onderdelen wat fijn is. Ik weet trouwens niet zoveel over de garantie want die van mij is nog niet stukgegaan. Heeft iemand hier ervaring mee hoe ze daar mee omgaan? Dat zou ik graag willen weten. Bestellen was overigens wel makkelijk en het beloofde ook snel in huis.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Veel drones maar duur (nog)

    Enzo Bakels04-02-2017

    Zeer uitgebreid assortiment van drones op deze website.
    Maar ik vind de prijzen nog erg hoog. Ik wacht even af totdat ook deze hippe nieuwe gadget wat zakt in de prijs...
    Dus voor nu nog even niet, later vast wel!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Leerzaam vetcool cadeau

    Jacques30-01-2017

    Voor mijn twee kleine neefjes een Drone gekocht.
    Ik vond het een leerzaam cadeau, zij vonden het natuurlijk vooral vetcool enzo.
    Prijs viel me eigenlijk best mee voor zo'n modern ding!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Eindelijk een drone gekocht!

    Riemer Velders11-01-2017

    Zit er al zeker twee jaar aan te denken om een drone te kopen, maar telkens vond ik het toch wat te prijzig. Er zijn ook goedkope drones op de markt, maar dit is vaak waardeloze prut dat het na een paar keer gebruiken begeeft. Dit wilde ik voorkomen. Ben altijd naar drones blijven kijken en vond na verloop van tijd een geweldige aanbieding op Droneshop.nl. Drone besteld (wat overigens een fluitje van een cent was) en een dag later had ik het apparaat al in mijn bezit. Heb er nu al een aantal keer gebruik van gemaakt en ben er echt super blij mee!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    Schrijf zelf een review over Droneshop.nl

    Uw beoordeling