DroneKopenOnline

9

Bestellen

7

Service

8.7

Prijs

8.3

Levering

66.7%

Zou hier weer kopen

DroneKopenOnline

Heb jij al een drone zien rondvliegen? Het is het nieuwste speeltje dat iedereen wil hebben. Je hebt vast bij DroneKopenOnline een drone gevonden die je graag wilt hebben. Je bent alleen bang dat de webshop niet betrouwbaar is. Dat kunnen wij best begrijpen, daarom vind je op NederlandReview de recensies van klanten die hun drone al binnen hebben. Wil je zeker weten dat je waar krijgt voor je geld bij DroneKopenOnline? Lees dan hier de reviews en beoordelingen van andere klanten. Ze vertellen je over de kwaliteit, de levering en de prijzen van de drones. Leer van hun ervaringen en misschien maak jij binnenkort de mooiste video’s met jouw nieuwe drone.


Over DroneKopenOnline

De naam van de webshop zegt natuurlijk al genoeg. Je kunt online drones bestellen. Zo simpel is het. Het team achter DroneKopenOnline was meteen fan van drones toen ze voor het eerst verschenen. Ze waren dan ook één van de eerste die besloten hun passie met anderen te delen. 


Het assortiment

Ze hebben een ruim assortiment met drones in alle soorten en maten. Ze hebben drones met fotocamera’s en videocamera’s die prachtige opnamens kunnen maken, maar ze hebben ook speelgoeddrones om alleen mee rond te vliegen. Er zijn drones die bestuurd worden met een App op je telefoon of tablet, maar er zijn ook drones die met een controller bestuurd worden. Ze garanderen hun klanten de beste kwaliteit door alleen drones te verkopen van gerenommeerde merken. Ze hebben onder andere drones van Parrot, DJI, WLtoys en Hubsan.
Diensten DroneKopenOnline

Behalve het ruime assortiment en de kwaliteitsgarantie krijgen klanten in de webshop nog meer voordelen. Je kunt namelijk ook een Droneworkshop volgen. Je krijgt hierbij uitleg over de verschillende drones en leer veilig met de drones om te gaan en te vliegen. De verzending is in zowel Nederland als België voor alle bestellingen gratis. Alle bestellingen voor 16:00, heb je de volgende dag nog in huis. En op alle bestellingen is een bedenktijd van 14 dagen van toepassing. Alle betalingen gaan veilig en eenvoudig met iDeal of PayPal. 


Klachten DroneKopenOnline

Blijf met klachten nooit rondlopen en neem contact op met de klantenservice. De website heeft een chat om direct met een medewerker te spreken. De chat kan echter offline zijn. Je kunt dan gebruikmaken van het contactformulier op de website of je kunt contact opnemen via Facebook. Probeer je klacht altijd duidelijk uit te leggen. De klantenservice kan je dan het beste helpen om de klacht af te handelen. Schrijf nadat je contact opgenomen hebt met de webshop een review en vertel of je vriendelijk geholpen bent.


Schrijf een review over DroneKopenOnline!

Ben jij elk weekend buiten te vinden met je drone? Of heb jij je broer blij gemaakt met een drone uit de webshop? Schrijf dan een review en vertel over jouw ervaringen met de webshop en de drones. Wat vind je van de prijzen? Krijg je echt de beste kwaliteit? En is de levering betrouwbaar? Geef jouw beoordeling en laat andere klanten weten of je DroneKopenOnline aanraadt.


Zijn de drones betaalbaar? Wat vinden klanten van de kwaliteit? Is de webshop betrouwbaar? Lees hier de reviews en ervaringen over DroneKopenOnline.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (6)

DJI Mini 3 Pro

Nog nooit eerder van deze website/webshop/winkel gehoord. Bij toeval kwam ik ze tegen tijdens mijn zoektoch naar een DJI mini 3 pro. Aangezien deze pas net uit is/was, waren ze lastig te krijgen bij bijna alle andere retailers. Maar DroneKopenOnline had ze nog liggen! Na wat whatsapp contact kreeg ik te horen dat ik als ik nu zou bestellen hem direct kon afhalen bij hun magazijn. Zo gezegd zo gedaan, wel 2 uur in de auto moeten zitten; maar i k wou dat ding zo graag hebben, dus dat hebben we er dan voor over! Pakket lag netjes klaar bij het magazijn. Echt super! Hier ga ik zeker vaker wat bestellen!

D

Davy Keizer

20-05-2022

0

DJI Mini 2

Afgelopen week kocht ik mijn drone (DJI Mini) via dronekopenonline.nl en naast de informatieve website was de service ook top. Zeker een aanrader!

S

Sanne

10-03-2021

0

drone magic mini

Als u van drones houdt maar ook van een zeer goed service, vertrouwen, meedenken en een eerlijk advies wil dan is Dronekopenonline het geschikte bedrijf voor u. Onze zoon is 12 en vindt drones geweldig dus we zijn op zoek gegaan. Na drie kapotte drones was het plezier omgeslagen in een deceptie. We hadden ons erbij neergelegd dat de meeste ‘bedrijven’ niet eerlijk zijn en niet thuis geven. Tot bij we Dronekopenonline vonden: na eerst een miskoop gedaan te hebben die we terug stuurden kregen we hier het geld wel netjes teruggestort. We hebben gebeld en na vele vragen kregen we de volgende dag een e-mail. Alfons had nagedacht over onze situatie en we kregen een advies met een duidelijke onderbouwing. Er waren twee opties en we hebben de drone gekocht die Alfons het beste vond passen in onze situatie. Twee dagen later was de drone er en het zag er meer dan goed uit. Hij doet precies wat er beloofd was. Een week later werd ik gebeld door Alfons of de drone voldeed aan de eisen. Alfons wil niet verkopen, maar Alfons wil een advies op maat geven en dat is tegenwoordig een unicum. Nu weet u waarom Dronekopenonline het beste bedrijf is als u op zoek bent naar drone’s! Alfons nogmaals dank en ik zal het nu niet meer zeggen!

R

Raymond

17-10-2020

0

Hubsan H501S

met de levering niks mis, maar toen ik na 1 keer gevlogen had met de drone had ik zeer slecht beeld met golfjes in het filmpje, direct de webwinkel op de hoogte gesteld en zou het probleem bij hubsan neerleggen. echter weer even niks meer gehoord en zelf maar contact opgenomen. Nu ik buiten de omruilperiode zit moet die opgestuurd worden terwijl ik het direct na de aankoop had gemeld. ik heb dus een gloednieuw product aangekocht welke nu door de webwinkel ter reparatie aangeboden moet worden. Men weigert het product om te ruilen terwijl ik het probleem direct na de aankoop heb gemeld. er wordt nu steeds gereageerd nu ik het zogezegd niet meer kan omruilen, dit vind ik beetje vreemd want als je iets direct meld had je het moeten omruilen en niet zeggen we vragen het aan de fabrikant, niks meer laten horen en dan nu zeggen stuur maar op voor reparatie

W

wim honsbeek

02-07-2019

0

Onbetrouwbaar

Eens en nooit weer! Een van de brloftes was levering binnen 24. Uur maar ben nu bijna 4 weken verder en word nog steeds van kastje naar de muur gestuurd, alle communicatie moet ondanks beloftes uit mijzelf komen en geen enkele afspraak word nagekomen nooit ben ik eerder zo slecht geholpen en geïnformeerd

J

John

01-11-2018

0

Dronen

Leuke website en mijn bestelde drone was erg snel in huis Ik ga regelmatig dronen met vrienden, bijvoorbeeld in het bos, maar ik wilde wat betere gear, die heb ik nu!

S

Sven

15-03-2018

0