NederlandReview

  Ervaringen DroneKopenOnline

  Heb jij al een drone zien rondvliegen? Het is het nieuwste speeltje dat iedereen wil hebben. Je hebt vast bij DroneKopenOnline een drone gevonden die je graag wilt hebben. Je bent alleen bang dat de webshop niet betrouwbaar is. Dat kunnen wij best begrijpen, daarom vind je op NederlandReview de recensies van klanten die hun drone al binnen hebben. Wil je zeker weten dat je waar krijgt voor je geld bij DroneKopenOnline? Lees dan hier de reviews en beoordelingen van andere klanten. Ze vertellen je over de kwaliteit, de levering en de prijzen van de drones. Leer van hun ervaringen en misschien maak jij binnenkort de mooiste video’s met jouw nieuwe drone.

  Over DroneKopenOnline
  De naam van de webshop zegt natuurlijk al genoeg. Je kunt online drones bestellen. Zo simpel is het. Het team achter DroneKopenOnline was meteen fan van drones toen ze voor het eerst verschenen. Ze waren dan ook één van de eerste die besloten hun passie met anderen te delen. 

  Het assortiment
  Ze hebben een ruim assortiment met drones in alle soorten en maten. Ze hebben drones met fotocamera’s en videocamera’s die prachtige opnamens kunnen maken, maar ze hebben ook speelgoeddrones om alleen mee rond te vliegen. Er zijn drones die bestuurd worden met een App op je telefoon of tablet, maar er zijn ook drones die met een controller bestuurd worden. Ze garanderen hun klanten de beste kwaliteit door alleen drones te verkopen van gerenommeerde merken. Ze hebben onder andere drones van Parrot, DJI, WLtoys en Hubsan.


  Bekijk de Domtoren in Utrecht vanuit de lucht met deze dronebeelden.

  Diensten DroneKopenOnline
  Behalve het ruime assortiment en de kwaliteitsgarantie krijgen klanten in de webshop nog meer voordelen. Je kunt namelijk ook een Droneworkshop volgen. Je krijgt hierbij uitleg over de verschillende drones en leer veilig met de drones om te gaan en te vliegen. De verzending is in zowel Nederland als België voor alle bestellingen gratis. Alle bestellingen voor 16:00, heb je de volgende dag nog in huis. En op alle bestellingen is een bedenktijd van 14 dagen van toepassing. Alle betalingen gaan veilig en eenvoudig met iDeal of PayPal. 

  Klachten DroneKopenOnline
  Blijf met klachten nooit rondlopen en neem contact op met de klantenservice. De website heeft een chat om direct met een medewerker te spreken. De chat kan echter offline zijn. Je kunt dan gebruikmaken van het contactformulier op de website of je kunt contact opnemen via Facebook. Probeer je klacht altijd duidelijk uit te leggen. De klantenservice kan je dan het beste helpen om de klacht af te handelen. Schrijf nadat je contact opgenomen hebt met de webshop een review en vertel of je vriendelijk geholpen bent.

  Schrijf een review over DroneKopenOnline!
  Ben jij elk weekend buiten te vinden met je drone? Of heb jij je broer blij gemaakt met een drone uit de webshop? Schrijf dan een review en vertel over jouw ervaringen met de webshop en de drones. Wat vind je van de prijzen? Krijg je echt de beste kwaliteit? En is de levering betrouwbaar? Geef jouw beoordeling en laat andere klanten weten of je DroneKopenOnline aanraadt.

  Zijn de drones betaalbaar? Wat vinden klanten van de kwaliteit? Is de webshop betrouwbaar? Lees hier de reviews en ervaringen over DroneKopenOnline.

  DroneKopenOnline
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  7
  50% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  9

  Service

  5

  Prijs

  8

  Leveren

  6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Onbetrouwbaar

  John01-11-2018

  Eens en nooit weer! Een van de brloftes was levering binnen 24. Uur maar ben nu bijna 4 weken verder en word nog steeds van kastje naar de muur gestuurd, alle communicatie moet ondanks beloftes uit mijzelf komen en geen enkele afspraak word nagekomen nooit ben ik eerder zo slecht geholpen en geïnformeerd

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6

  Dronen

  Sven15-03-2018

  Leuke website en mijn bestelde drone was erg snel in huis

  Ik ga regelmatig dronen met vrienden, bijvoorbeeld in het bos, maar ik wilde wat betere gear, die heb ik nu!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Schrijf zelf een review over DroneKopenOnline

  Uw beoordeling