Drogistgigant

10

Bestellen

6

Service

8

Prijs

5

Levering

50%

Zou hier weer kopen

Drogistgigant

Helaas: Drogistgigant bestaat niet meer. Lees hier hoe deze winkel werd beoordeeld!


Wat vinden anderen van Drogistgigant? Op onze website NederlandReview is het mogelijk te zien wat anderen van Drogistgigant vinden. Op de website van Drogistgigant is het mogelijk om verschillende artikelen en producten te bestellen. Drogistgigant is een online drogisterij, online dierenwinkel, online reformwinkel en een online seksshop in een. Het is goed om te zien welke verschillende producten er allemaal te verkrijgen zijn op de website van Drogistgigant. Je kunt er gemakkelijk zoeken naar een product en het dan via de website bestellen. Het maakt niet uit wat je nodig hebt of hoe laat het is om je bestelling te plaatsen. 

Over Drogistgigant

Drogistgigant is een bedrijf welke in de plaats Strijen is gevestigd. Ze hebben een ruim assortiment aan producten van bekende merken welke ze online aanbieden en verkopen. De productgroepen zijn onder te brengen in:
-    Drogisterij producten
-    Dierenwinkel producten
-    Seksshop artikelen
-    Reformwinkel producten

Wat ze van groot belang vinden is een snelle bezorging. Als je vandaag voor 21 uur een bestelling plaatst dan wordt het nog de volgende dag bij je bezorgd.  Ook zijn alle bezorgingen vanaf 30 euro helemaal gratis. Voor alle bestellingen geldt een bedenktijd van 14 dagen. Natuurlijk zorgen ze voor een veilige online omgeving waardoor je onbezorgd kunt shoppen op hun website.  

De diensten van Drogistgigant

Drogistgigant heeft een ruim assortiment van producten. Producten welk je in een seksshop, reformwinkel, dierenwinkel of drogisterij kunt aantreffen. Denk hierbij aan hondenvoer, kattenvoer, seksspeeltjes, scheermesjes, sportvoeding, tandpasta, haarverf, massage olie, condooms of deodorant. Er zijn volop verschillende producten welke je kunt kopen op de website van Drogistgigant. Natuurlijk worden de producten zo snel mogelijk vanuit voorraad geleverd. Ook zijn de prijzen goed te noemen. Daarnaast is het tevens mogelijk om alle bekende merken te bestellen via de webshop. 

Klachten of tips over Drogistgigant

Het is altijd mogelijk dat er iets misgaat. Misschien komt een bestelling niet op tijd aan of is er iets niet goed verzonden. Heel soms is het mogelijk dat de bestelling beschadigd is of kapot in de verpakking. Natuurlijk is dit niet de bedoeling. Het is dan belangrij om direct contact op te nemen met Drogistgigant. Via de website kan dit, per mail en ook per post. Hierna is het natuurlijk belangrijk dat het probleem snel opgelost wordt. Afhankelijk hiervan kan een klacht zelfs positief uitpakken in de beoordeling van het bedrijf. 

Wat vind jij van Drogistgigant?

Heb jij al eens een bestelling geplaatst via de website van Drogistgigant? Dan zijn wij benieuwd naar je beoordeling. Je kunt op NederlandReview je ervaring delen met anderen en zo ervoor zorgen dat anderen snel een goed oordeel kunnenvormen over Drogistgigant.


Wat vindt Nederland van drogistgigant? Lees ervaringen bij NederlandReview. Afvallen, natuurproducten, zwanger of een cadeau? Weet wat u koopt en lees eerst beoordelingen!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

dag te laat geleverd...

Ze zeggen vandaag besteld morgen geleverd, maar in mijn geval werkte dat dus niet zo. Ik belde de dag erna na, omdat ik dus niets had gehoord. En ja, toen gingen ze het dus pas opsturen. Lekker dan, een dag te laat dus! Wel netjes verpakt en alles, maar de levering viel me tegen. Want ik koos juist voor drogistgigant omdat zij snel zouden leveren...

D

Driessen

11-11-2015

1

geheim

wat ik vooral zo handig vind aan drogistgigant is dat niemand ziet wat je koopt. vooral voor seksartikelen vind ik dat heel prettig, maar eigenlijk ook voor sommige medicijnen. niemand hoeft toch te weten dat ik aan de diarree ben!! ik koop dat dus allemaal lekker online nu en niemand die me ziet.

T

t. b.

28-09-2015

0