Ervaringen Drogisterij plus

Het is gewoon goed! Wat anderen van dit bedrijf vinden. Ontdek wat anderen van Drogisterij plus vinden! Meningen, oordelen en reviews! Op NederlanReview.nl tref je ze allemaal aan en kun je op een snelle en gemakkelijke manier een oordeel vormen over een onderneming en een bedrijf. Het helpt je natuurlijk om de onafhankelijke reviews te lezen en om zo een mening te krijgen van een bedrijf. Het is goed om ook een review op NederlandReview.nl achter te laten. Zo is het juiste mogelijk om anderen te helpen en te laten zien wat jij van een bedrijf vindt. Natuurlijk mag een review goed of slecht zijn. Zo simpel is dat natuurlijk! Onafhankelijke beoordelingen vind je op NederlandReview.nl.

Over Drogisterij plus

Online een product kopen wat je normaal alleen in een drogisterij kunt kopen? Ga naar Drogisterij plus om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. We weten zeker, dat je volop zal genieten van het gemak van Drogisterij plus en om er de verschillende producten te kopen van een drogist.

De producten van Drogisterij plus

Er is een ruim aanbod van verschillende producten. Denk hierbij aan:
• Babyverzorging
• Gezichtsverzorging
• Haarverzorging
• Handverzorging
• Huishoudelijke artikelen
• Lichaamsverzorging
• Make up
• Mondverzorging
• Overige
• Vrouwelijke hygiene
• Zonnebescherming

Een ruim aanbod van producten om volop van te genieten. Een ruim aanbod van producten welke gemakkelijk naar je verstuurd kunnen worden per post.

Klachten, tips en complimenten over Drogisterij plus

Een klacht over Drogisterij plus? Laat het hun weten. Biedt ze de kans om een oplossing te vinden en om je te helpen om de klacht uit de wereld te helpen.

Heb jij ervaring met Drogisterij plus?

Wacht niet langer! Geef jouw mening over dit bedrijf Drogisterij plus op Nederlandreview.nl. Het is goed om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om een oordeel te geven over een bedrijf. Wacht niet langer! Deel met anderen wat jij van dit bedrijf vindt.

Ontdek wat anderen van Drogisterij plus vinden! Meningen, oordelen en reviews! Makkelijk lezen wat anderen van drogisterij plus vinden. Maak de juiste keuze!

Drogisterij plus
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (16)

5,8
38% Zou hier weer kopen!

Bestellen

7

Service

4,6

Prijs

6,4

Leveren

5,6

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Airwick luchtverfrissers

20 maart een bestelling gedaan. Drie mails gestuurd. Drie keer geen antwoord gehad. Bestel nooit meer bij dit Kl.... bedrijf.
Asociaal volk. Wel geld innen en geen levering van het product. Grote afzetters zijn het!

Door: A. Koops04-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Geen reactie op mail en geen bestelling ontvangen.

27 maart een bestelling gedaan en tot op heden nog niet ontvangen. Al twee mailtjes gestuurd maar NUL reactie. Ben bang dat ik kan fluiten naar mijn bestelling en geld. Ga hier nooit meer wat bestellen. Wat een prut bedrijf!

Door: Koops20-04-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3,5

Zeer tevreden

Ondanks alle negatieve recensies toch de gok gewaagd en een bestelling gedaan. Zondag 5 grote flessen Dove voor het douchen besteld en dinsdag de order ontvangen. Zeer goedkoop en ik werd uitstekend via e-mail op de hoogte gehouden van het verloop van de bestelling. Ik kreeg ook maandagavond, zoals het hoort, een track&trace code. Ik ben dus zeer tevreden en ga zeker meer bestellen bij drogisterijplus.nl als ze goede aanbiedingen hebben.

Door: Reinier02-04-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Bestelling via bol.com, nog steeds niet geleverd

Een (dure, maar goede deal) lippenstift besteld via bol.com, die een week geleden bezorgd zou worden. Nog steeds niks binnen en er wordt niet op mijn emails gereageerd.

Door: Aniek04-03-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4,5

Slechte service

Drie maanden geleden een haar trimmer gekocht.
Nu laad de trimmer niet meer bij.
Geprobeerd via de website in contact te komen, dat lukte niet website is in onderhoud?
Geprobeerd te bellen , nemen ze niet op.
Het gaat mij niet om de 17 euro die ik kwijt ben, maar om de service, je laat je klanten gewoon niet in de kou staan.
Ik had alles via Bol.com besteld, maar die kunnen er ook niets aan doen.
Gewoon niet meer bestellen bij deze toko

Door: R van der Post03-09-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
6

Erg beroerde after sales

Erg teleurgesteld in de after sales! Op 02-08-19 via Bol.com een achttal Gilette scheermesjes besteld en betaald. De volgende dag werd per post een pakketje met inhoud 4 geleverd. Per stuk worden deze dan wel erg duur!Hierop heb ik direct per mail gereageerd met correctie verzoek. Inmiddels 3x een reminder gestuurd, gebeld met Bol.com (die eveneens hebben gereclameerd) HELAAS tot op heden geen reactie. ERG SLECHT!!!

Door: Todejo16-08-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5

geen service

Ik heb een week geleden iets besteld en betaald. ik heb het niet ontvangen, en op mail wordt niet gereageerd. had ik de slechte reviews maar eerder gelezen.

Door: Corry van der Lee06-07-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4,5

goedkoop en snel geleverd

voor c.a 5 euro (incl verzendkosten) kocht ik een lippenstift van Maybelline die uit de collectie was. Hij werd netjes een paar dagen later per envelop verzonden. Jammer dat ze nog maar 1 lippenstift op voorraad hadden.

Door: ingrid eding10-06-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Zeer ontevreden

Ik had 4 stuks crême besteld maar er werden slechts 3 geleverd. Dat bleken ook nog eens de verkeerde te zijn!
Op de aanvraag van een retourformulier niets van hen gehoord.
De (handgeschreven op binnenkant van verpakking) belofte dat 25% van de koopsom op rekening teruggestort zou worden is (nog?) niet ingelost!

Door: Liesbeth Boots12-04-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5

Bestelling niet ontvangen

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen. Ik heb een mail gestuurd en via Facebook een berichtje verstuurd en krijg geen reactie terug. Een telefoonnummer kan ik nergens vinden. Zeer slecht!

Door: Wim van de Groep25-02-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Alles fout

Had 2 x aftershave balsem besteld. Kreeg in plaats daarvan 1 x aftershave gel geleverd! Verpakking was enorm beschadigd.
Retourformulieren moet je apart aanvragen. Omdat ze die niet opsturen kún je niets retourneren!
Verder reageren ze op geen enkele mail.
Hier koop ik dus nooit meer wat en ik raad iedereen aan hetzelfde te doen.

Door: Naarten29-12-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3

Geen reactie op klacht

Ik heb een aantal bussen haarspray besteld waarvan 25% van de bestelling ontbreekt.
Onmiddellijk een email gestuurd maar nul reactie. Ook krijg je geen email met track&trace code, dus als je geluk hebt staat er ineens een bezorger voor je neus na een paar dagen. Wel met een incomplete levering helaas.
Dit was de eerste en tevens de laatste keer bij dit bedrijf.

Door: M.van der Hoeff01-12-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5

Aanbiedingen maar geen gratis verzending altijd

Ik laat me altijd leiden door de aanbiedingen die er toevallig zijn bij een drogist.
Bij Drogisterij Plus koop ik regelmatig iets als ik het nodig heb.
Soms sla ik dan meteen in om de verzendkosten te drukken, die zijn namelijk gratis boven de 60 euro. Maar je moet wel veel kopen, wil je daar aan raken.

Dat is wel jammer, maar verder is het een goede winkel.
Levering was telkens mooi op tijd en volledig.

Door: Ahme11-04-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
7,5

Dit is wel een goede online drogist

Wegens problemen met een andere drogistenwebsite nu overgestapt naar Drogisterij Plus. Levering is hier veel meer steady: ze zijn snel en er ontbreekt nooit een besteld item. Prijzen zijn ook goed en het handigste: je hoeft niet voor al je persoonlijke behoeftes naar een winkel meer.

Door: Kaat10-12-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

chill

Super chill om niet meer naar de winkel te hoeven voor die dingen.
Je hebt het vaak nodig maar nooit zin om de deur uit te gaan voor alleen maar een doosje paracetamol ofzo

Levering tot nu toe steeds snel enzo

Door: Rico18-09-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

bestelling

Had hier wat dingetjes besteld

Levering ging best wel snel

Vind het wel een beetje een onhandige website jammer

Door: Elsa F.20-07-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

Schrijf zelf een review over Drogisterij plus

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)