NederlandReview

  Ervaringen Dr. Sticker

  Stickers kunnen aardig handig zijn. Ze kunnen aangeven dat iets van jou is, een manier van marketing zijn of gewoon je schrift of boeken wat opleuken. Maar waar kun je nou de beste stickers vinden? Een webshop die je zelf stickers laat ontwerpen is Dr. Sticker. Maar wat zal de kwaliteit van hun raamstickers zijn? Zullen die vloerstickers nou echt wel goed blijven zitten als er regelmatig mensen overheen lopen? Hoe groot zullen die stickers van groot formaat echt zijn? Zal het lang duren voor je eigen stickers zijn bezorgd? En wat voor klantenservice zal Dr. Sticker verlenen als je toch niet tevreden bent over je muursticker? De beste manier om hierachter te komen is via klanten van Dr. Sticker. Lees hun reviews om een idee te krijgen van hun gedachtes over Dr. Sticker. Hun ervaringen, meningen en cijfers kunnen je helpen om te ontdekken wat voor winkel Dr. Sticker nou echt is.

  Over Dr. Sticker

  Dr. Sticker is een winkel die stickers verkoopt. Het is mogelijk om zelf een sticker te ontwerpen. Je kunt dan een naam, afbeelding, logo of foto laten afbeelden. Je kunt deze stickers dan overal voor gebruiken. Je kunt ze op een object plakken om duidelijk te maken dat het van jou is. Je kunt ze, bij gebruik van een bedrijfsnaam of bedrijfslogo, ook gebruiken voor reclamedoeleinden. En ze kunnen gewoon een leuke afbeelding zijn die je ergens op wilt plakken. Zo is er fotobehang, antislipstickers, bedrukte kleding, spandoeken, beveiligingsstickers, autobelettering, posters, reclameborden en nog veel meer. Je hebt de keuze uit vloerstickers, standaard stickers, muurstickers, etiketten, raamstickers, uitdeelstickers, tijdelijke stickers, papieren stickers, magneetstickers, plakletters, canvas en nog veel meer. Je kunt ook één van hun standaard stickers kiezen. dan hoef je er zelf geen te ontwerpen. Je kunt dan gewoon één van de afbeeldingen kiezen die al in hun bestand staan. Zo kun je bijvoorbeeld stickers van de vlag van een land krijgen maar ook een sticker met een bepaalde waarschuwing erop. Ook stickers met een verbod (verboden te roken, verboden te betreden, enz) behoren tot het assortiment. En wat dacht je van een sticker die aangeeft welke huisdieren je hebt en hoeveel? Dan weet de brandweer ook waar ze op moeten letten als er brand uitbreekt.


  Het plaatsen van lichtletters.

  Diensten van Dr. Sticker

  De stickers van Dr. Sticker kunnen online besteld worden. Als je er zelf eentje wilt ontwerpen dan kun je daar een handige tool voor vinden. Ook heeft Dr. Sticker een klantenservice voor als er iets is dat maar niet wil lukken. Zij helpen je dan graag verder.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Dr. Sticker

  Heb jij al eens stickers bij Dr. Sticker besteld? Dan kun je ons vast meer vertellen over deze winkel en de stickers die ze verkopen. Wat vind jij van de kwaliteit van hun raamstickers? Blijven die muurstickers lang op hun plek? Duurde het lang voordat de stickers die je zelf hebt ontworpen werden bezorgd door de bezorgservice van Dr. Sticker? En hoe vriendelijk en hulpvaardig heb jij de klantenservice van Dr. Sticker ervaren? Schrijf een Dr. Sticker review en vertel ons alles over deze stickerwinkel.

  Dr. Sticker
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Dr. Sticker

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Dr. Sticker een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Dr. Sticker. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Dr. Sticker actief?

  Dr. Sticker is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby, feest & merch

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Dr. Sticker gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.