NederlandReview

  Ervaringen Douchezaak

  Ben je op zoek naar een winkel voor je badkamer? Wil je losse producten voor je badkamer kopen? Zoek je meer iets voor een complete badkamer? Wellicht is Douchezaak een geschikt bedrijf voor jou. Bekijk via deze pagina van NederlandReview welke klantervaringen er bij dit bedrijf bekend zijn. Je leest op deze pagina louter en alleen objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.

  Wat is Douchezaak?

  Douchezaak is een webshop waar je sanitair benodigdheden voor je badkamer kunt kopen. Je kunt hierbij denken aan producten zoals douchecabines, badkamermeubelen, kranen, baden, radiatoren, spiegels, toiletten, wastafels, tegels of accessoires voor in de badkamer. Het bedrijf stelt kwalitatieve badkamerproducten te verkopen. Er werken badkamerspecialisten bij het bedrijf die je van advies kunnen voorzien.

  Douchezaak in RTL4 programma 'Van Passie Naar Droombaan'.

  Het verhaal

  Volgens Douchezaak is een badkamer niet alleen een kamer waar je jezelf wast en verzorgt. Ze vinden dat de badkamer ook een ruimte is om te ontspannen. Het is volgens het bedrijf iets waar echt rekening mee gehouden moet worden als je een badkamer gaat aanschaffen. Denk aan de keuze voor een grote douchecabine of een ligbad. Je kunt ook een keuze maken voor een bubbelbad, douchedeur met zijwand en nog meer van dit soort speciale badkamerartikelen. Ze vinden het bij Douchezaak belangrijk dat je badkamer stijlvol is ingericht. Denk aan klassieke of moderne badkamermeubelen. Je kunt het sanitair helemaal zelf bepalen, maar je kunt je ook laten advieseren.

  Voordelen

  Er worden door het bedrijf een aantal voordelen beschreven. Zo is er sprake van gratis verzending bij een bestelling van meer dan € 150,-. Je kunt in drie termijnen zonder rente betalen. Je pakket wordt op afspraak bezorgd. Er is sprake van een snelle levering. Shoppen gebeurt hier klimaatvriendelijk. De producten bevatten voor honderd procent fabrieksgarantie. Je kunt veilig betalen en er is een showroom van 600 vierkante meter.

  Klachten

  Het bedrijf doet er alles aan om het proces goed te laten verlopen. Toch kan het onverhoopt gebeuren dat iets niet in orde is. Het bedrijf raadt aan om klachten in eerste instantie kenbaar te maken via het bedrijf. Dit kun je doen door een e-mail te sturen. Mocht dit niet tot een oplossing leiden, dan is het mogelijk om je geschil door te geven aan de Stichting Webwinkelkeur via deze link. Het is sinds half februari 2016 voor consumenten mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commisie. Als jouw klacht nog nergens anders in behandeling is dan kun je je klacht ook nog indienen bij de Europese Unie.

  Wetenswaardigheden

  Het bedrijf is gelegen in Ermelo. Je kunt telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 0341 768 999. Een andere wijze van contact opnemen is een e-mail sturen naar info@douchezaak.nl. De klantenservice is van maandag tot een met zaterdag geopend. De exacte openingstijden staan vermeld op de website van Douchezaak.

  Wat zijn de klantervaringen?

  Heb je weleens iets voor je badkamer bij Douchezaak gekocht? Ben je tevreden over je aankoop? Hebben de personeelsleden van Douchezaak goede service verleend? Ga je later weer eens een aankoop doen bij Douchezaak? Zou je dit bedrijf positief of negatief aanbevelen bij andere mensen? Je mening is goud waard. We stellen het zeer op prijs als jij je visie over dit bedrijf deelt op deze pagina van NederlandReview! Het is mede aan jou te danken dat we het grootste objectieve en onafhankelijke platform op het gebied van bedrijfsbeoordelingen kunnen blijven.

  Douchezaak
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  9
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  douchecabine

  Had hier mijn nieuwe douchecabine bestelt omdat ze hier eentje hadden die bij de winkel bij mij om de hoek er niet was.
  Prijs viel me mee!

  Hij is inmiddels geleverd en ziet er keurig netjes uit.

  Ik ben dus tevreden en mijn vrouw is dat ook!

  Door: Rogier v/d Meijde04-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Schrijf zelf een review over Douchezaak

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Douchezaak een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Douchezaak. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Douchezaak actief?

  Douchezaak is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Douchezaak gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.