NederlandReview

    Ervaringen Doublepoint

    Als je naar je favoriete muziek luistert, dan wil je daar natuurlijk wel het beste geluid bijhebben. De kunst is dus om de juiste winkel te vinden die audio verkoopt. Dat is echter nog niet zo makkelijk. Misschien kan je eens kijken bij Doublepoint. Maar wat voor kwaliteit hifi-installaties zullen ze verkopen? Wat voor geluid zal er uit hun speakers komen? Zullen hun koptelefoons het geluid wel voldoende afschermen voor je omgeving? Zal het lang duren tot de bezorgservice van Doublepoint aankomt met je draadloze speakers? En hoe zal de klantenservice van Doublepoint reageren als je iemand nodig hebt om je ergens bij te helpen? De beste antwoorden op deze vragen komen van echte klanten van Doublepoint. Lees hun reviews om erachter te komen hoe zij nou echt over Doublepoint denken. Hun ervaringen, cijfers, meningen en eerlijke beoordelingen kunnen je een idee geven van wat je als klant van Doublepoint kunt verwachten.

    Over Doublepoint

    Doublepoint is een winkel die audioapparatuur verkoopt. Ze zeggen zelf dat iedereen achter Doublepoint een echte passie voor audio heeft. Ze willen je voorzien van geluid waar je met recht kippenvel van krijgt en waar je je helemaal in kunt verliezen. Ook hebben ze een liefde voor internet. Dat gebruiken ze dus ook graag bij de apparatuur die ze verkopen. Je kunt in hun winkel allemaal soorten audio vinden. Er is een categorie audio/hifi met daarin vinyl platenspelers, cd-spelers, wireless systemen, stereo receivers, cassettespelers, versterkers, home cinema systemen, compacte radio’s en nog veel meer. Ook is er een selectie speakers. Je kunt kiezen uit buitenspeakers, surround speakers, subwoofers, satelliet speakers, soundbars, speakersteunen, dolby atmos speakers en speakers voor op de boekenplank. Hun categorie draadloze speakers bevat Bluetooth speakers, libratone speakers, soundbars, airplay speakers, audio players en nog veel meer. Als je juist het geluid wat meer voor jezelf wilt houden kun je ook kiezen voor een koptelefoon. Er zijn verschillende versies beschikbaar waaronder in-ear koptelefoons, Bluetooth koptelefoons, on-ear koptelefoons, koptelefoons voor tijdens het sporten, over-ear koptelefoons, draadloze koptelefoons en meer. Als laatste heeft Doublepoint nog een selectie accessoires zoals oordopjes, HDMI kabels, netsnoeren, IR-extenders, USB kabels, speakersteunen, stekkerdozen enzovoort.


    Hoe goed zal dit nummer klinken met audio van Doublepoint? (Rag 'n Bone Man met Human)

    Diensten van Doublepoint

    De speakers, koptelefoons en andere audio van Doublepoint kan gewoon online besteld worden. Er is een Doublepoint bezorgservice die jouw bestelling vervolgens netjes inpakt en naar je toestuurt. Daarnaast is er nog een Doublepoint klantenservice die je kan helpen als je niet goed weet welke audio het beste bij jou past.

    Klachten, Complimenten en Tips voor Doublepoint

    Heb jij ooit wel eens een koptelefoon of iets anders van Doublepoint gekocht? Dan horen wij graag wat je over deze winkel te zeggen hebt. Hoe goed is het geluid dat uit hun oordopjes komt? Is het geluid van hun speakers en versterkers hard genoeg om het aan de andere kant van de kamer nog te kunnen horen? Zal de bezorgservice van Doublepoint de subwoofer snel genoeg bij je thuisbezorgen? En wat voor een klantenservice kan er van Doublepoint verwacht worden? Schrijf een review en vertel ons wat jij van Doublepoint vindt.

    Doublepoint
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (139)

    9,6
    96% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    9,4

    Service

    9,6

    Prijs

    9,6

    Leveren

    9,6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Heos speaker

    Mijn heos bar verder vergroot met een heos speaker. Mooi surround geluid.

    Door: Cees19-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Onkyo TXNR686 zwart

    Ik heb via de winkel een nieuwe onkyo versterker gekocht. Altijd al Onkyo gehad en dit jaar tijd voor een nieuwe. Snel in huis en kreeg voldoende emails om de zending te volgen.

    Door: Anoniem19-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Snel in huis!

    5 sterren

    Door: Cheng18-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Alles verliep vlotjes

    Communicatie was goed en de zending was goed te volgen.

    Door: Ruben18-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Tweede speaker gekocht

    Vorig jaar de eerste bestelling geplaatst bij doublepoint, en afgelopen week mijn tweede! Weer voor een aantrekkelijke prijs met snelle levering.

    Door: Ben de Groot18-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goedkoop & Overzichtelijk

    Producten zijn tov concurrenten net zo goedkoop of iets goedkoper.

    Website ziet er duidelijk en overzichtelijk uit.

    Door: Tobias18-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Snelle levering, tevreden

    Binnen 24h binnen

    Door: Marjon17-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    q acoustics 3000 series 5.1 cinema pack

    Ik heb bij Double Point een surround set gekocht op 18 mei 2019. Deze set bestaat uit 6 speakers. De Subwoofer en Centerspeaker zijn keurig op tijd geleverd maar de 4 overige speakers laten nog steeds op zich wachten: een maand wel te verstaan!!! Minstens 1x per week neem ik contact op met Double Point. Al vier keer worden omtrent de levering loze beloftes gedaan, mondeling en schriftelijk. In de telefoongesprekken wordt zelfs beweerd dat de speakers op de zaak in het magazijn staan. Waarom ze nog steeds niet naar mij opgestuurd zijn, is een mysterie. Afgelopen weekend werden ze ook niet geleverd omdat de vervoerder mijn pakket niet zou hebben meegenomen.

    Door: Bart Peters17-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Tijd voor luister mogelijkheden

    Momenteel op zoek maar een geluidset ter vervanging van mijn 6 jaar oude Samsung set.

    Bij Doublepoint verschillende speakers kunnen luisteren. Namen de tijd voor mij en nu een weloverwogen keuze maken.

    Door: John ten Apel16-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Extra korting ontvangen

    Snel antwoord gekregen vanwege een prijs die ik elders goedkoper had gevonden. Binnen uur een code ontvangen en besteld!

    Door: Corina15-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Tevreden

    Tevreden

    Door: Patrick15-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Hoog tevredenheids niveau

    Ik heb via de website verschillende speakers aangeschaft. Door een gebrek aan ervaring ben ik benaderd door Doublepoint met de mededeling dat de speakers niet goed bij elkaar passen, mede hierdoor gelijk de bestelling aangepast.

    Er goed dat er pro actief contact is opgenomen, andes had ik achteraf dit moeten terug sturen.

    Bedankt.

    Door: Berends Mickael13-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    fijn contact gehad met loek

    loek heeft mij vriendelijk en rustig geholpen via de chat. bedankt voor het mooie voorstel. tot de volgende keer.

    Door: johan vd velde12-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Alles goed gegaan

    Online besteld en daarna opgehaald. En vriendelijk geholpen.

    Door: Carola11-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Handige chattunctie

    Zeer handig om tijdens het surfen vragen te stellen via de chat.

    Door: Jacobsen11-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Snelle levering!

    Top service en een adequate levering.

    Door: Debbie11-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Van ons mag u meer verwachten, komen ze na!

    Dik tevreden en snel,

    Door: Desiree Lijntjes10-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Nice contact by chat

    Several questions answered by the chat. They helped me to order it.

    Door: Thierry09-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    alles naar wens

    Alles ging goed, helemaal tevreden. Tot de volgende keer.

    Door: Ouwehand08-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Q Acoustics 3020i

    Een nieuwe Q Acoustics 3020i besteld afgelopen weekend. Dinsdag in huis, zag alleen gister dat de prijs goedkoper was. Dit netjes aangegeven en dit werd gelijk gecorrigeerd.

    Door: Stoel08-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Top service!

    Top Service!

    Door: Antoinette Bovendijk07-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Keurige offerte

    Veel contact gehad met de chat op de website. Scherpe offerte ontvangen, bedankt Thijs!

    Door: Klant07-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Top!

    Alles verliep goed, helemeaal tevereden!

    Door: Jonathan van buuren06-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    snel in huis

    bestellen ging makkelijk en hoofdtelefoon snel in huuis

    Door: Dirk06-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Tevreden

    Snelle reactie per mail en per telefoon van de klantendienst bij een vraag ivm specificaties van een versterker. Op dit model had ik ook een extra korting mogen ontvangen omdat het goedkopere model niet op voorraad was.

    Door: Laktit06-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Omruilen ging snel!

    Via de website een paar 3020 besteld in t zwart, helaas vond ik ze te glimmend waardoor ik ze wilden ruilen. Dit gebeurde allemaal dezelfde dag, denken goed mee.

    Door: Gxc06-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Beveel het zeker aan

    De verkoper was heel bekwaam en wist veel over receivers. Hij kon mij op alle vragen een duidelijk, maar ook plus en nadelen van antwoorden voorzien. Ik twijfelde tussen een aantal versterkers inn verschillende prijsklassen (+/-300euro). Dit was zeker niet de duurste maar wel de beste voor mij. Hierdoor een eerlijk antwoord en kijken naar mijn situatie.
    Ook kon hij mij goed adviseren voor kabels. Hierdoor alles in 1 keer goed kunnen aansluiten.

    Door: leeuwenbroek05-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Vijf sterren

    Pakket snel in huis en goed verpakt.

    Door: Ousama05-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    DENON AVR-X4500H

    Doublepoint.nl kan geen specifieke datum opgeven voor het verzenden van een artikel en stelt het verzenden van het artikel elke week uit, ook al staat het op voorraad en is het binnen 3 tot 5 dagen beschikbaar op hun site ... Ze maken de klant gek!
    Ter informatie, ik heb een DENON AVR-X4500H-versterker besteld op 05/05/19 en ik heb nog steeds niets ontvangen terwijl het op hun site werd geplaatst "beschikbaar binnen 3 tot 5 dagen".
    Ik heb echter al een maand geleden bijna 900 euro in rekening gebracht!

    Doublepoint.nl is unable to provide a specific date of sending an article and postpones the sending of the article each week even though it is indicated in stock and available within 3 to 5 days on their site...In the state, make fun of the customer!
    For information, I ordered a DENON AVR-X4500H amplifier on 05/05/19 and I still have not received anything while it is posted on their site "available within 3 to 5 days".
    However, I have already been charged almost 900 euros a month ago!

    Doublepoint.nl est incapable de fournir une date précise d'envoi d'un article et reporte l'envoi de l'article chaque semaine alors même que celui-ci est indiqué en stock et livrable sous 3 à 5 jours sur leur site...En l'état, se moque du client!
    Pour information, j'ai commandé un amplificateur DENON AVR-X4500H le 05/05/19 et je n'ai toujours rien reçu alors qu'il est affiché sur leur site "livrable sous 3 à 5 jours".
    Par contre, j'ai bien été débité de presque 900 euros il y a maintenant un mois!

    Door: DONGVAN05-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Pioneer in ears

    Vooral voor de kinderen goed geluid, niet te hard.
    Beide producten waren optijd in huis.

    Door: Bernadette05-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Tevreden!

    Tevreden over mijn aankoop. Alles was makkelijk te bestellen, snel in huis.

    Door: Marlies vd Kooy04-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Besteld, onderweg en thuis

    Alles verliep snel en goed

    Door: Anoniem03-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Aanrader om te kopen

    Via de buren terecht gekomen bij de webwinkel voor het aanschaffen van banaanstekkers. Prima optijd geleverd en binnen deze range veel keuze.

    Door: Wouter Homma01-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Gewoon goed

    Alles verliep naar wens, alles goed!

    Door: Woerdts31-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Top service!

    Tevreden over de service!

    Door: Joop30-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Omruiling ging snel

    Wilde product omruilen en verliep snel. Bedankt.

    Door: Wishal30-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Denken mee

    Heb niet veel verstand van audio en doublepoint heeft mij hier goed bij geholpen. Denken mee in oplossingen.

    Door: Allies Zundert30-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Correcte levering / Communicatie

    Het bestellen verliep snel en gemakkelijk. De levering werd zoals aangegeven geleverd.

    Door: van de Voort29-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Overzichtelijke website

    Ik deed hier makkelijk mijn order, overzichtelijk en snel in huis.

    Door: Steven Huizinga27-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Snelle service

    Online mijn nieuwe speaker besteld. Snel in huis, vriendelijke geholpen.

    Door: Leiden26-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Top service!

    Top service!

    Door: Cogniet, Laurens24-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Keurige locatie

    Langs geweest, goed geholpen en product ter plekken gekocht.

    Door: Theo Doest24-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Ga zo door

    Ga zo door, geen opmerkingen!

    Door: Papendrecht23-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Ergens anders goedkoper

    Had een product goedkoper gevonden, werd netjes achteraf verrekend. top service!

    Door: MX Zunderts23-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goede service

    product naar verwachting.

    Door: Bjorn van houten22-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Tevreden!

    Voor het eerst een bestelling geplaatst bij deze winkel. Zowel het bestellen als het leverproces verliep uitstekend.

    Door: B. Sturms22-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goed werkende versterker

    Snelle service.

    Door: Stunt Juweliers21-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Vriendelijk personeel

    Door de reparatie veel contact gehad, altijd vriendelijke geholpen.

    Door: Catelijne20-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Alles goed

    Mooie site

    Door: Rob19-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Top levering!

    Zoals afgesproken pakket voor 11 uur binnen!

    Door: Noel noel18-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Meedenken

    Via de email een aantal vragen voorgelegd met betrekking tot speakers. Duidelijk en snel antwoord ontvangen.

    Door: Isabelle17-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Goede ervaring

    Via google de keuze gemaakt voor mijn pioneer in ear voor het sporten. Perfecte oortjes

    Door: Omar Gudtson16-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Een dikke plus

    Een dikke plus voor de service

    Door: Zoë16-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Offerte samen gesteld

    Klantenservice was goed te bereiken en heb snel een offerte gehad.

    Door: Romer14-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Snelle levering

    Na bestellen was het snel huis.

    Door: Mari-Ann13-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Genieten van nieuwe speakers

    Heb een nieuwe speaker set aangeschaft. Kwam volledig verpakt als groot pakket, geen beschadigingen.
    Binnen twee dagen in huis.

    Door: JP13-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Alles ging goed

    Geen tegenslag, alles verliep zoals het moest.

    Door: Klant12-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Boven verwachting

    Boven verwachting qua service, snel en tevreden over het product

    Door: Phill11-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Skullcandy jib gekocht

    Nieuwe hoofdtelefoon gekocht, veel keuze van Skullcandy.

    Door: Sophie Mulder10-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Snel in huis

    Het pakket hebben wij na bestellen snel in huis ontvangen. Tot de volgende keer.

    Door: Pieppiep09-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Tevreden!

    Goed geholpen, overall tevreden!

    Door: Anoniem09-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Uitstekend verlopen

    bestelproces verliep makkelijk, goed per email op de hoogte gehouden

    Door: Jacq 08-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Duidelijk bedrijf

    Geen vragen gehad, alles was duidelijk en alles was snel in huis!

    Door: Gert, Joure08-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Meerdere bestellingen gedaan

    Ik hen meerdere artikelen gekocht bij double point en ben zeer tevreden over het advies en de serviceverlening. Door het advies ook gekozen om extra accessoires aan te schaffen.

    Door: Jimmy Roelvink07-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Zending volgen

    Email met zending, fijn. Site goed, duidelijk. Mooie product.

    Door: Uruh Bullak07-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Top service!

    Top service!

    Door: Serge v d Hoeksteen06-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Duidelijke website / Overzichtelijk

    De website ziet er duidelijk en overzichtelijk uit. Bij vragen keurig te woord gestaan.

    Door: Gerben Rooijakkers06-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Ga zo door

    Alles verliep goed en fijn, geen opmerkingen

    Door: Bert visser06-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Laagste prijsgarantie

    Aangevraagd en korting achteraf nog ontvangen

    Door: Patrick05-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Fast service to belgium

    within 2 days to belgium, good!

    Door: Nonsen04-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Een aanrader

    Blij met alles, alles top. Zeker een aanrader.

    Door: Bregje03-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Flexibele leveringen

    Extra gevraagd of ze in de ochtend konden leveren. Was geen probleem en er werd hier goed in gespreeld.

    Door: Karst Dhooghe03-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goed geholpen

    Tijdens het bestellen goed geholpen met instructies vanuit de klantenservice. Vriendelijk personeel.

    Door: Janteus Cruyts03-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Product opgehaald

    Gekozen om het product op te halen omdat ik in de buurt woon! Ging allemaal goed

    Door: Ton02-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Tevreden

    Alles ging goed, tevreden.

    Door: Klant01-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    DHL levering

    Besteld online en aangegeven dat ik graag in de avond geleverd wilde hebben. Ging helemaal goed en gisteravond pakket ontvangen.

    Door: Henk Onderdeur01-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Blije verwachting gewacht

    Via de website mijn eerste order geplaatst, voor een set nieuwe kabels. Vond het niet heel spannend, maar de zending kwam netjes binnen en kabels werken goed.

    Door: anoniem30-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Toppie.

    Top

    Door: Kleine beer30-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Garantie verliep snel

    Mijn hoofdtelefoon ging stuk? Waarna deze gelukkig snel werd gerapareerd door Doublepoint

    Door: Dirk van Brije29-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Vlotte medewerking

    Medewerkers dachten mee en gaven snel antwoorden.

    Door: Van der West-end28-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Snelle service

    Ga zo door

    Door: dhj Post28-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Snelle levering via Bpost

    voor het weekend besteld vorige week, kreeg direct al een tracking vanuit bpost. Zending was goed te volgen en zag er goed uit.

    Door: BIANCA VANDEVELDE26-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Mooie speakers besteld

    Via de website mooie speakers besteld, gebracht met de grote auto. Top service.

    Door: Anton Kroeze 26-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Verwachting nagekomen

    Alles best verlopen!

    Door: Henriette25-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    snelle beantwoordingen vragen

    Snel antwoord, bestellen vlekkeloos en duidelijk.

    Door: Mark24-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Alles TOP

    Alles top verlopen

    Door: Geatan23-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Snelle levering

    Snelle levering, goed verpakt!

    Door: Ivo Mens23-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Top service

    product na bestellen snel in huis, link naar track ontvangen zodat ik alles kon volgen.

    Door: Bertanus22-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Snelle service

    Product na bestellen netjes op zaterdag geleverd, ga zo door.

    Door: Snelle service21-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Draaipaneel snel in huis

    Alles top

    Door: Klant x20-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Ga zo door

    Alles verliep makkelijk, gelijk bevestiging en informatie.

    Door: VdBergh19-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Top service

    Top service

    Door: gurts18-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Goed

    Snel in huis
    Te volgen met link
    Duidelijke site

    Door: Klant18-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    top ervaring

    Ik heb 2 speakers online besteld. Alles was prima verlopen. De leverdatum was de beloofde datum op de website. Via mail en telefonisch werd ik steeds op de hoogte gehouden

    Door: eric16-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Perfecte Service, vriendelijk !

    Alles verliep vlot en perfect !

    Door: De Groot, J.16-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Bestellen verliep vlot

    Makkelijk om je product te vinden op de website. Bestellen ging snel en de zending was te volgen.

    Door: Martin Zuidhoek15-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Net pakket gehad

    Snel gehoord bij vragen, zelf op zondag een pakket ontvangen.

    Door: Jeffrey14-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Snelle service en levering!

    Snelle service en levering!

    Door: kurt vd Weerdt14-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Alles goed

    Ga zo door

    Door: Bjorn13-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Top chatservice

    Via de chat snel antwoord op mijn vragen!

    Door: Bertje Hoogendrijk12-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Prettig zaken gedaan

    Na goed overleg met de klantenservice heb ik een goede keuze kunnen maken. Met dank aan iedereen die ik heb gesproken, een fijne ervaring aan over gelaten.

    Verzocht de aankoop klaar te zetten voor afhalen en het stond inderdaad klaar.

    Door: Stan Sas12-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Prijsvoorstel

    Via de chat een prijsvoorsel opgevraagd. Zeer fraai en scherp. Betaalt via link.

    Door: Antoine Hooge12-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    goede service

    alles verliep goed, snel in huis

    Door: anoniem11-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goede service

    Alles verliep gewoon goed

    Door: Goudse11-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Reparatie verliep snel!

    Helaas ging na een jaar mijn versterker stuk, maar was snel gerepareerd.

    Door: Klant 10-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    bad experience, untrustworthy, doubt other reviewers.

    These people are very bad and completely untrustworthy and dishonest traders. Perhaps they treat dutch people better, certainly treat foreigners living in Netherlands awfully. Otherwise, wonder how they get a good rating on dutch sites? Or are their ratings even trustworthy? Item was ordered in Netherlands. We ordered and paid 2nd of March. Delivery was promised next day (as per website). No response from company. We called next week. They said that item will take a few weeks. Then they said that you could order a newer model, which will be delivered immediately. We paid another 100 euros. After that they did not contact and went completely silent. We waited another week and called them. They said please wait. We waited another week and called them. Again they said, they will call. After another 2 weeks we called and they said will deliver wednesday (today). They confirmed just after 6 p.m. No one arrived, no email or text to say why not delivered. Like waiting for Godot

    Please save yourself headache and stress, and order from anyone else. Life is too short to deal with doublepoint.nl

    Door: A10-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Fast delivery

    Fast dilevery to Germany, package was stable

    Door: Georgr10-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Tevreden

    Ik heb via de site de bestelling geplaatst, verliep snel en duidelijk. Pakket werd de volgende dag geleverd.

    Door: Johny conings08-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Snelle service

    Geen op of aanmerkingen, was goed!

    Door: Br07-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Uitstekend!

    Snel gehoor en service!

    Door: Hjh05-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Zeer snelle service

    Zeer snelle service

    Door: Anoniem04-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Geen opmerkingen

    Geen opmerkingen, alles verliep goed. Snel in huis.

    Door: Jens vd Dijk03-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Langs geweest

    Langs geweest, eerst beluisterd daarna gekocht

    Door: Anoniem02-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    prijs is scherp, levering 2 dagen

    online een mooie aanbieding gevonden, scherp geprijsd. door de actieweekend gelijk mijn product gekocht.

    dinsdag in huis.

    Door: Brands jc01-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Aanbieding demo model

    Ter plaatsen online besteld waardoor ik het mee kon nemen. Hadden mooie demo aanbieding. Top product, met alles erbij.

    Door: Hogenes31-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Snelle hulp

    Alles verliep goed geen opmerkingen

    Door: Jcg Vlot29-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Ga zo door!

    Geen feedback, alles naar wens gegaan.

    Door: Litouwen27-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Fast delivery to Belgium

    I ordered last week my first order at the website of double point. After two days they delivered at our address.

    Door: Dodyd26-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Disappointment!

    I ordered a CD player at doublepoint.nl. They have constantly delayed the shipment date of the product. As I asked for a refund, there was never any reply and no money back. I do not recommend this store.

    Door: Sylwester25-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    NEtte showroom

    Langs geweest in de winkel, eerlijk geholpen door double point. Het fijne is dat je de producten kan bekijken en gelijk meenemen.

    Door: Chris22-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Levering goed

    Levering goed

    Door: Dommelen19-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Zeker een aanbeveling

    Een mooie overzichtelijke website met duidelijke audio producten. Snel en duidelijk geholpen door de chat waarna ik over was gegaan tot aankoop.

    Door: Dayon N.19-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Aanbeveling

    Super website en goedkoop en een hele snelle levering.
    Als ik dit moet aanbevelen bij mensen zeg ik doen.
    Ze doen wat ze zeggen

    Door: Yesp18-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Geen levering, geen terugbetaling

    Begin januari een speakerset besteld en betaald bij Doublepoint (538 euro).
    Volgens de website zou de levering 4 dagen later plaatsvinden.
    Na meer dan een maand wachten en moeilijke email communicatie, heb ik om een terugbetaling gevraagd.
    Een mail van hun ontvangen dat de terugbetaling binnen de 14 dagen zou plaatsvinden.
    Na nogmaals een dikke maand verder nog steeds geen cent teruggekregen.
    Sindsdien al 3 keer telefoonisch contact met hun opgenomen, waarin me vermeld word dat de terugbetaling reeds gebeurt is.
    Wel kunnen ze mij geen bewijs doorsturen van datum of referentie nummers.
    Ik ga nu verdere stappen nemen met de Consumentenbond en politie zodat dit 'bedrijf' geen verdere mensen kan oplichten.
    Jeremy

    Door: Jeremy Van Lint15-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Tevreden over mijn aankoop

    Nu twee weken mijn nieuwe receiver in mijn bezit. Erg tevreden.

    Door: klant X15-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Breed assortiment en vriendelijke mensen

    Zoals hierboven aangegeven.

    Door: Klant09-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Alles naar wens!

    Alles voorspoedig

    Door: F.Neuteboom01-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Overzichtelijke site

    Snelle bezorging, duidelijke site.

    Door: Eyekhoven25-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Snelle reacties

    Snelle reacties op emails

    Door: Laan15-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goed

    Alles snel in huis

    Door: Klant uit Putten10-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Makkelijk bestellen, mooie producten

    Mooie site, makkelijk te bestellen met afterpay. Daarna kreeg ik het snel in huis.

    Door: Wilbert04-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Snelle levering, duidelijkheid.

    Binnen 24h geleverd, goed verpakt duidelijke website.

    Door: Byond25-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Ga zo door

    Ga zo door.

    Door: NL klant20-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Everything went well

    Going good.

    Door: Anoniem15-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Laagste prijs

    Product elders goedkooer gevonden, binnne snelle tijd kortingscode ontvangen. Komen afspraken na.

    Door: Jan13-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Goed

    Alles goed in huis . Goede bezorging .

    Door: Mohammed07-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goede offerte

    Mooie prijs gekregen snel jn huis!

    Door: Tiny23-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Ga zo door

    Ga zo door

    Door: Klantje21-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Loze beloftes

    Doublepoint levert niet op tijd en betaalt geld niet terug na annulering

    Door: Loek 01-12-2018
    Loek02-12-2018

    Inmiddels heeft Doublepoint beloofde bedrag terugbetaald.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Schrijf zelf een review over Doublepoint

    Uw beoordeling