Ervaringen Doublepoint

Als je naar je favoriete muziek luistert, dan wil je daar natuurlijk wel het beste geluid bijhebben. De kunst is dus om de juiste winkel te vinden die audio verkoopt. Dat is echter nog niet zo makkelijk. Misschien kan je eens kijken bij Doublepoint. Maar wat voor kwaliteit hifi-installaties zullen ze verkopen? Wat voor geluid zal er uit hun speakers komen? Zullen hun koptelefoons het geluid wel voldoende afschermen voor je omgeving? Zal het lang duren tot de bezorgservice van Doublepoint aankomt met je draadloze speakers? En hoe zal de klantenservice van Doublepoint reageren als je iemand nodig hebt om je ergens bij te helpen? De beste antwoorden op deze vragen komen van echte klanten van Doublepoint. Lees hun reviews om erachter te komen hoe zij nou echt over Doublepoint denken. Hun ervaringen, cijfers, meningen en eerlijke beoordelingen kunnen je een idee geven van wat je als klant van Doublepoint kunt verwachten.

Over Doublepoint

Doublepoint is een winkel die audioapparatuur verkoopt. Ze zeggen zelf dat iedereen achter Doublepoint een echte passie voor audio heeft. Ze willen je voorzien van geluid waar je met recht kippenvel van krijgt en waar je je helemaal in kunt verliezen. Ook hebben ze een liefde voor internet. Dat gebruiken ze dus ook graag bij de apparatuur die ze verkopen. Je kunt in hun winkel allemaal soorten audio vinden. Er is een categorie audio/hifi met daarin vinyl platenspelers, cd-spelers, wireless systemen, stereo receivers, cassettespelers, versterkers, home cinema systemen, compacte radio’s en nog veel meer. Ook is er een selectie speakers. Je kunt kiezen uit buitenspeakers, surround speakers, subwoofers, satelliet speakers, soundbars, speakersteunen, dolby atmos speakers en speakers voor op de boekenplank. Hun categorie draadloze speakers bevat Bluetooth speakers, libratone speakers, soundbars, airplay speakers, audio players en nog veel meer. Als je juist het geluid wat meer voor jezelf wilt houden kun je ook kiezen voor een koptelefoon. Er zijn verschillende versies beschikbaar waaronder in-ear koptelefoons, Bluetooth koptelefoons, on-ear koptelefoons, koptelefoons voor tijdens het sporten, over-ear koptelefoons, draadloze koptelefoons en meer. Als laatste heeft Doublepoint nog een selectie accessoires zoals oordopjes, HDMI kabels, netsnoeren, IR-extenders, USB kabels, speakersteunen, stekkerdozen enzovoort.


Hoe goed zal dit nummer klinken met audio van Doublepoint? (Rag 'n Bone Man met Human)

Diensten van Doublepoint

De speakers, koptelefoons en andere audio van Doublepoint kan gewoon online besteld worden. Er is een Doublepoint bezorgservice die jouw bestelling vervolgens netjes inpakt en naar je toestuurt. Daarnaast is er nog een Doublepoint klantenservice die je kan helpen als je niet goed weet welke audio het beste bij jou past.

Klachten, Complimenten en Tips voor Doublepoint

Heb jij ooit wel eens een koptelefoon of iets anders van Doublepoint gekocht? Dan horen wij graag wat je over deze winkel te zeggen hebt. Hoe goed is het geluid dat uit hun oordopjes komt? Is het geluid van hun speakers en versterkers hard genoeg om het aan de andere kant van de kamer nog te kunnen horen? Zal de bezorgservice van Doublepoint de subwoofer snel genoeg bij je thuisbezorgen? En wat voor een klantenservice kan er van Doublepoint verwacht worden? Schrijf een review en vertel ons wat jij van Doublepoint vindt.

Doublepoint
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (223)

9,6
97% Zou hier weer kopen!

Bestellen

9,6

Service

9,6

Prijs

9,6

Leveren

9,6

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Boven verwachting

Hebben net iets extra’s gedaan, handgeschreven kaart en bellen achteraf. De kleine momenten die de aankoop leuker maken.

Door: Peter van de k23-08-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Dcd800

Kwalitatieve cd speler, past goed bij de rest.

Door: Leo21-08-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

1,5 mm kabel

Mooie site met veel mooie producten. Kijk regelmatig voor aanbiedingen.

Kabel snel ontvangen in eigen om verpakking.

Door: Tjalling20-08-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Goede service, kom zeker terug

Goede service, kom zeker terug.

Door: Margreet20-08-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

Great delivery

I have ordered some pair of Q, of the new serie of them. Great voice/sound combine with my Pioneer.

Delivery was fast and got some emails with the i formation in it.

Door: John Backtown19-08-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Edifier s3000

Tevreden met mijn speakers, mooi hoge tonen komen uit de beide speakers. De persoon achter de chat heeft veel informatie gegeven over de producten. Vriendelijk te woord gestaan.

Door: Rovero Berta17-08-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Klipsch sub

Keurig en binnen de tijd geleverd.

Door: Nicolaas16-08-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

SEMJ741 van Pioneer

Een van de weinige winkels die dit model nog verkochten (wel voor een wat duurdere prijs), maar was helaas nergens meer te krijgen. Van te voren nog gebeld om dit te verifiëren, maar was op voorraad. Vriendelijke en snel antwoord op gehad via de telefoon.

Door: Lieke ter Horst16-08-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Advance acoustic

Goed verpakt en te volgen via track en trace

Door: Klant16-08-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Duidelijk en snel

Voor het eerst gebruik gemaakt van de dienstverlening van dit bedrijf. Via een spaarprogramma kreeg ik nog extra punten bij aanschaf van een kabel. Dit via het platform besteld en binnen enkele dagen thuis.

Door: Nathan Bröcke15-08-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Jamo S810 subwoofer

6 juli besteld,nog steeds niks binnen,ondanks vele toezeggingen steeds andere verhalen
laatste keer dat ik hier wat heb besteld

Door: T.Richter15-08-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
6,5

Onkyo Versterker - a9110

Product was in de actie, goedkoopst wat ik kon vinden.
Keuze gemaakt voor achteraf betalen en dat verliep makkelijk.

Door: Michiel Peut12-08-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Jamo subwoofer

Een helpdesk die weet waar het over gaat. Handig met installeren!

Door: Julliete10-08-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Snel en goed geleverd

Via de chat op de site informatie verschaft over een Marantz versterker met daarbij een netwerkspeler. De medewerker heeft mij goed geholpen en achteraf heeft dezelfde medewerker ook nog contact opgenomen.
Het product functioneert goed.

Door: Luc Van Boeckxsel09-08-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Skullcandy Indy

Snel in huis en was te koop bij erg weinig aanbieders. Product werkt uitstekend!

Door: Brigitte Windig07-08-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

TN-300 Teac

Vriendelijke medewerker die mij hielp door de telefoon. Nam de tijd en gaf keurig antwoord. Ruim aanbod platenspelers met veel verschillende specificaties. Hierdoor kon er goed vergeleken worden.

Door: Ger Scholten31-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Geweldige service gehad

Het verjaardagscadeau aangeschaft en dit onbewust ook aangegeven tijdens de zoektocht. Hier werd leuk door Doublepoint op geanticipeerd. Kaart attentie zat er ook bij.

Door: Theo Middelkoop30-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Transparant kabel

Doordat de konijn de speakerkabel stuk had gebeten, een nieuwe speakerkabel besteld bij dubble point van oehlbach.

Goede kwaliteit en een geluidsverbetering.

Door: Mvr van Oppeling28-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Hoofdtelefoon pioner

klemt goed in het, fijne bediening en een goedkope prijs.

Door: Jennifer Plasman26-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Niks op aan te merken

Niet verwacht dat een subje van 12kg ook snel werd bezorgd. Top!

Door: Snelle Jelle23-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Keuze is ruim

Bestellen ging vrij makkelijk, veel keuze in afleveren en betalen.

Door: T 22-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Bouwradio

een stevige bouwradio aangekocht, de verleende service verliep goed.

Door: Gerben van achelen21-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Aftershokz

Veel keuze uit hoofdtelefoons, kleur was op voorraad en duidelijke communicatie.

Door: Freek20-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Snel antwoord op vragen

Vragen worden snel beantwoord, hierdoor niet urenlamg aan de telefoon hoeven zitten

Door: Beautje17-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Pioneer vsx-933

Een zoektocht naar een nieuwe surround receiver en deze aangekocht bik deze firma.

Door: Meeters, W17-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Pluggerz

Handig voor festivals, zitten stevig en waren goedkoop

Door: Cobi van Zwaansdorp16-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Veel contact gehad, beviel goed

Tijdens de gehele zoektocht veel contact gehad, voelde fijn.

Door: Sven15-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Top service

Alles verliep goed, snelle levering.

Door: Marjoleine14-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Vriendelijk geholpen

Ze hebben mij goed en vooral vriendelijk geholpen. Goed geinformeerd over statussen.

Door: Pascall13-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Duidelijke informatie

Top service! Duidelijke informatie op de website. Levering en bestellen ging snel.

Door: Johan12-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Kabels

Verschillende kabels besteld, duidelijke site, proces was duidelijk.

Door: Marcel12-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Service op niveau

Nieuwe platenspeler besteld voor een mooie prijs. Nog met extra korting kunnen krijgen. Goede deal!

Door: Tjeerd11-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Oehlbach SP25

Pluspunt:
- Snel in huis
- Zending was te volgen (hele proces)

Door: Corne11-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Denon

Nice shop with nice products. Ordered a new amp, with a deliverytime in 2 days.

Door: Boyd10-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Top

Ga zo door.

Door: Alex10-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Handige chatfunctie op de site

Ik had wat vragen en deze kon ik (tijdens werktijd) gelukkig mijn vragen stellen. Super aanbieding gehad en daarom ook gelijk besteld.

Door: Oscar09-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Uitgebreid advies gekregen

Uitstekend geholpen door de medewerkers. Informatie verschaffing was goed en een scherpe prijs gekregen.

Door: Irma Butaye09-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Vloerstaande speakers

Twee nieuwe vloerstaande speakers via de site besteld. Via loek, chat, gevraagd hoe dit gaat met afleveren maar dat was allemaal geen probleem.

Zending was de volgende dag in huis (op een pallet). Dus geen beschadigingen etc.

Door: Limidue09-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Well done, fast delivery

Shipment was done by dhl and went well.

Door: William09-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Snelle levering via post nl

Alles verliep goed. Aardig geholpen,

Door: Bmw rijder08-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

3020

Een leuk persoonlijk contact gehad met ze over nieuwe aangekocht product. Ik kende deze partij eerlijk gezegd hiervoor niet, maar zij waren een van de weinige aanbieders die dit model hadden liggen..Daarom even gebeld van te voren en gevraagd of ze het hadden liggen.

Het lag in de showroom, waardoor ik zelf nog een kleine extra korting ontving. Tevreden over de aankoop en zeker de volgende keer weer.

Door: thommy08-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Denon AV-R X4500H

I made an order on May 1st of a equipment marked "in stock" with delivery delay of 3 to 5 days.

I contact support on May 7th, they informed me that delivery will take place around May 16th. I get back in touch on the 21st, answer was: They should receive my material within 48 hours and they will send it to me as soon as they receive it.

New contact on May 28th, I am told that finally doublepoint will receive my receiver on June 3rd. but still nothing.
New mail on June 5th which remains unanswered when I write this review
.
I then contact them on June 6 via online chat , I am informed that the material is in stock and it would be dispatched no later than the june 7 and I will receive it next week, on the 7, there is still no update for my order on the website.
I get in touch via the online chat I am told that the material is not yet in stock it should arrive today and will be delivered to my house next week.
When I ask why on 6 of june they told that it was in stock and today no, I am told at first that they never said that and then when I show the transcript of the discussion and I ask if it was only bullshit they told me "yes!"

Then on 27 They confirmed me by email that they will send the receiver on 5 of jully (on the same day i should receive they tracking number by mail) with the delivery between the 6 and the 8 of jully.

We are today the 8 of jully, still not received my order, I sended a message to the support this morning and still no answer.

Door: Jonathan08-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
2,5

Snelle opvolging / aanrader

Tevreden over de gehele verwerking en bestelling van mijn product. Van begin tot eind is alles goed verlopen.

Door: Arwin08-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Dienstverlening Top!

Besteld en dag erna in huis

Door: Mohammed08-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Personeel is aardig en denken mee

Via de telefoon aardig geholpen en verschillende keuze's gekregen als oplossing van mijn situatie.

Namen de tijd en het bestelde product snel in huis.

Door: George07-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Online aankoop

De zoektocht begonnen naar een nieuwe receiver. Besloten om te kiezen voor een Marantz.

Goed kunnen vergelijken op de website, en het betalen ging snel.

Door: Frenkie06-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Goedkoop en snel

Scherpste prijs die ik gevonden had met snelste levering.

Door: Wellens05-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Snelle service

Nieuwe hoofdtelefoon was met de post snel in huis

Door: Marie-ann05-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Denon Receiver + platenspeler

Via deze winkel een nieuwe versterker en een platenspeler aangekocht op het advies van de medewerkers.

Tevreden met het resultaat.

Door: F Feenstra04-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Skullcandy Push

Zeer geschikte hoofdtelefoon voor sporten. Zit goed vast.

Bestellen en levering verliep snel.

Door: Marc04-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Top klantenservice!

Aan te raden, snel antwoord en transparant.

Door: Geraldino04-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Ga zo door!

Geen opmerkingen, alles was goed!

Door: Michael03-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Skullcandy

Prijs / kwaliteit is goed. Levering was ok.

Door: Betty 03-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

receiver stereo onkio

best gelope, volgende keer ook weer

Door: greet03-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Hdmi kabel

Vragen worden snel beantwoordt, Veel product informatie op de website.

Door: Richard Noyens02-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Spoedige levering

Het product is spoedig en correct geleverd

Door: meneer eyckhoorn02-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Heos 7 zwart

Nadat de bestelling was geplaatst, zag ik het product helaas goedkoper staan. Hierdoor was de prijs niet de goedkoopste, maar heb gelukkig wel het verschil terug gehad.

Door: Marielle Boersman02-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Denon

I’d like to share my experience with DoublePoint.nl. I ordered a product on their online shop on the 3rd of March, since then, I’m still waiting for my partial refund. They don’t answer emails or telling that they will ask their employee Maarten to refund me. And I still haven’t got my refund….Tomorrow it’ll be for 4 MONTHS!!!

Don’t buy from this shop you’ll only have problems, you can check what other people say about them on the web…

You can contact me if you are interested in the details of my experience.
Don’t hesitate to contact the police if you are in trouble with them.

Door: Alexander02-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2,5

Txnr686

Bovenstaand receiver aangeschaft, werkt goed vooral in een surround opstelling.

Zit veel vermogen in. Online besteld en het product was snel in huis.

Door: Lutin Nils02-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Dik tevreden

Afgelopen vrijdag een bestelling geplaatst, dag erna thuis.

Door: Klant01-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Pioneer hoofdtelefoon

De zoektocht was richting een nieuwe Pioneer hoofdtelefoon. Keuze was groot, veel pagina’s vol met modellen.

Contact opgenomen en samen met Doublepoint de keuze gemaakt. Vriendelijk geholpen.

Door: Dimitri Van Langewegen30-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Alles goed, duidelijke info

Alles was snel en goed. Informatie vanuit Doublepoint was ook goed.

Door: Kies29-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Rappe afhandeling

Zeer rappe afhandeling van de order!

Door: Gabriel28-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Heos avr

De prijs welke stond vermeld op de site was duurder dan anderen. Gelijk een melding gedaan.

Toch gekregen voor een scherpe prijs !

Door: Coen27-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Fijn/snel contact gehad

Op een fijne manier contact gehad. Bestellen ging makkelijk, had wel wat vragen.

Door: Antoine26-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Heos Bar en Heos Sub

Een mooie combi deal gezien op de site van Doublepoint.nl en deze met een tijdelijke actie code aangeschaft. Twee pakketten ontvangen met bpost, binnen 2 dagen.

Zoals aangegeven, top!

Door: Brennikmeyer fr.26-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Top service!

Top service!

Door: Jaq25-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Scherpe deal

Via de email een bestelling geplaatst, scherpe prijs!

Door: Lodewijck Breggeman25-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Via de chat besteld

Handig de chat functie zodat je tijdens werktijd toch vragen kan stellen :-).
Gelijk maar besteld.

Door: Michel Bullioun25-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Responsetijd is rap

Twee aanvragen gedaan via het contactformulier voor leveringen naar Duitsland. Snel antwoord en was geen probleem.
Bestelling geplaatst en binnen 4 dagen in huis! Top!

Door: Dick24-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Snel thuis!

Snel geholpen via de chat en telefoon

Door: Anoniem24-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Service is super

Wordt snel geholpen en communicatie is voldoende.

Door: Renee24-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Bestelling snel in huis

Bestelling snel in huis ontvangen. Twee dagen.
Emails waren duidelijke met alle nodige info.

Door: Anneke Zijlstra24-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Dikke set

Nieuwe klipsch speakers besteld, dikke set!!

Door: Jochem Onderwater23-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

CD speler ging defect

Veel contact gehad met Doublepoint over een reparatie van mijn CD-speler. Na een jaar na dato ging de CD klep niet meer open, waardoor deze niet meer te gebruiken was.

De onderdelen waren helaas niet op voorraad en hierdoor moesten we langer wachten. Vanwege dit is er gekeken naar een oplossing en hierdoor is de case snel opgelost.

Door: Peter23-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Tevreden

Mooie website, alles duidelijk, ga zo door

Door: jacques23-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Heos 1 hs2

Uitstekende speaker, goede service, dik tevreden

Door: Gobind G.22-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Groot assortiment

Groot assortiment speakers vriendelijke geholpen en gekozen voor de 3020i

Door: Joep22-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Vlotte afwikkeling van de bestelling

Ik had meerdere producten besteld in een dezelfde order via de website met allerlei levertijden. Aangegeven dat het gewoon in 1 keer verstuurd kon worden, zodat ik niet telkens thuis hoefde te zitten.

Dit hebben ze uitstekend gedaan.

Door: George Latossen21-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Vriendelijke klantenservice

Veel contact gehad omdat de sub na 1,5 jaar stuk ging. Vriendelijke geholpen en binnen een week gerepareerd.

Door: Pascal Teunhuist21-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Schnelle lieferung

Schnelle lieferung zu Dusseldorf, danke

Door: Arnold Schleffet20-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Goede prijs

Snelle reacties op email, met daarbij een gratis kabel ontvangen.

Door: Sdtr20-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Top service

Bestelde receiver was snel in huis. Behulpzaam geholpen.

Door: Henkjan Ardbeest20-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Tevreden!!

Scherpe prijs, snelbezorgd

Door: Jonad fred19-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Heos speaker

Mijn heos bar verder vergroot met een heos speaker. Mooi surround geluid.

Door: Cees19-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Onkyo TXNR686 zwart

Ik heb via de winkel een nieuwe onkyo versterker gekocht. Altijd al Onkyo gehad en dit jaar tijd voor een nieuwe. Snel in huis en kreeg voldoende emails om de zending te volgen.

Door: Anoniem19-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Snel in huis!

5 sterren

Door: Cheng18-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Alles verliep vlotjes

Communicatie was goed en de zending was goed te volgen.

Door: Ruben18-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Tweede speaker gekocht

Vorig jaar de eerste bestelling geplaatst bij doublepoint, en afgelopen week mijn tweede! Weer voor een aantrekkelijke prijs met snelle levering.

Door: Ben de Groot18-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Goedkoop & Overzichtelijk

Producten zijn tov concurrenten net zo goedkoop of iets goedkoper.

Website ziet er duidelijk en overzichtelijk uit.

Door: Tobias18-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Snelle levering, tevreden

Binnen 24h binnen

Door: Marjon17-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

q acoustics 3000 series 5.1 cinema pack

Ik heb bij Double Point een surround set gekocht op 18 mei 2019. Deze set bestaat uit 6 speakers. De Subwoofer en Centerspeaker zijn keurig op tijd geleverd maar de 4 overige speakers laten nog steeds op zich wachten: een maand wel te verstaan!!! Minstens 1x per week neem ik contact op met Double Point. Al vier keer worden omtrent de levering loze beloftes gedaan, mondeling en schriftelijk. In de telefoongesprekken wordt zelfs beweerd dat de speakers op de zaak in het magazijn staan. Waarom ze nog steeds niet naar mij opgestuurd zijn, is een mysterie. Afgelopen weekend werden ze ook niet geleverd omdat de vervoerder mijn pakket niet zou hebben meegenomen.

Door: Bart Peters17-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3,5

Tijd voor luister mogelijkheden

Momenteel op zoek maar een geluidset ter vervanging van mijn 6 jaar oude Samsung set.

Bij Doublepoint verschillende speakers kunnen luisteren. Namen de tijd voor mij en nu een weloverwogen keuze maken.

Door: John ten Apel16-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Extra korting ontvangen

Snel antwoord gekregen vanwege een prijs die ik elders goedkoper had gevonden. Binnen uur een code ontvangen en besteld!

Door: Corina15-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Tevreden

Tevreden

Door: Patrick15-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Hoog tevredenheids niveau

Ik heb via de website verschillende speakers aangeschaft. Door een gebrek aan ervaring ben ik benaderd door Doublepoint met de mededeling dat de speakers niet goed bij elkaar passen, mede hierdoor gelijk de bestelling aangepast.

Er goed dat er pro actief contact is opgenomen, andes had ik achteraf dit moeten terug sturen.

Bedankt.

Door: Berends Mickael13-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

fijn contact gehad met loek

loek heeft mij vriendelijk en rustig geholpen via de chat. bedankt voor het mooie voorstel. tot de volgende keer.

Door: johan vd velde12-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Alles goed gegaan

Online besteld en daarna opgehaald. En vriendelijk geholpen.

Door: Carola11-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Handige chattunctie

Zeer handig om tijdens het surfen vragen te stellen via de chat.

Door: Jacobsen11-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Snelle levering!

Top service en een adequate levering.

Door: Debbie11-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Van ons mag u meer verwachten, komen ze na!

Dik tevreden en snel,

Door: Desiree Lijntjes10-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Nice contact by chat

Several questions answered by the chat. They helped me to order it.

Door: Thierry09-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

alles naar wens

Alles ging goed, helemaal tevreden. Tot de volgende keer.

Door: Ouwehand08-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Q Acoustics 3020i

Een nieuwe Q Acoustics 3020i besteld afgelopen weekend. Dinsdag in huis, zag alleen gister dat de prijs goedkoper was. Dit netjes aangegeven en dit werd gelijk gecorrigeerd.

Door: Stoel08-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Top service!

Top Service!

Door: Antoinette Bovendijk07-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Keurige offerte

Veel contact gehad met de chat op de website. Scherpe offerte ontvangen, bedankt Thijs!

Door: Klant07-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Top!

Alles verliep goed, helemeaal tevereden!

Door: Jonathan van buuren06-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

snel in huis

bestellen ging makkelijk en hoofdtelefoon snel in huuis

Door: Dirk06-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Tevreden

Snelle reactie per mail en per telefoon van de klantendienst bij een vraag ivm specificaties van een versterker. Op dit model had ik ook een extra korting mogen ontvangen omdat het goedkopere model niet op voorraad was.

Door: Laktit06-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Omruilen ging snel!

Via de website een paar 3020 besteld in t zwart, helaas vond ik ze te glimmend waardoor ik ze wilden ruilen. Dit gebeurde allemaal dezelfde dag, denken goed mee.

Door: Gxc06-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Beveel het zeker aan

De verkoper was heel bekwaam en wist veel over receivers. Hij kon mij op alle vragen een duidelijk, maar ook plus en nadelen van antwoorden voorzien. Ik twijfelde tussen een aantal versterkers inn verschillende prijsklassen (+/-300euro). Dit was zeker niet de duurste maar wel de beste voor mij. Hierdoor een eerlijk antwoord en kijken naar mijn situatie.
Ook kon hij mij goed adviseren voor kabels. Hierdoor alles in 1 keer goed kunnen aansluiten.

Door: leeuwenbroek05-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Vijf sterren

Pakket snel in huis en goed verpakt.

Door: Ousama05-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

DENON AVR-X4500H

Doublepoint.nl kan geen specifieke datum opgeven voor het verzenden van een artikel en stelt het verzenden van het artikel elke week uit, ook al staat het op voorraad en is het binnen 3 tot 5 dagen beschikbaar op hun site ... Ze maken de klant gek!
Ter informatie, ik heb een DENON AVR-X4500H-versterker besteld op 05/05/19 en ik heb nog steeds niets ontvangen terwijl het op hun site werd geplaatst "beschikbaar binnen 3 tot 5 dagen".
Ik heb echter al een maand geleden bijna 900 euro in rekening gebracht!

Doublepoint.nl is unable to provide a specific date of sending an article and postpones the sending of the article each week even though it is indicated in stock and available within 3 to 5 days on their site...In the state, make fun of the customer!
For information, I ordered a DENON AVR-X4500H amplifier on 05/05/19 and I still have not received anything while it is posted on their site "available within 3 to 5 days".
However, I have already been charged almost 900 euros a month ago!

Doublepoint.nl est incapable de fournir une date précise d'envoi d'un article et reporte l'envoi de l'article chaque semaine alors même que celui-ci est indiqué en stock et livrable sous 3 à 5 jours sur leur site...En l'état, se moque du client!
Pour information, j'ai commandé un amplificateur DENON AVR-X4500H le 05/05/19 et je n'ai toujours rien reçu alors qu'il est affiché sur leur site "livrable sous 3 à 5 jours".
Par contre, j'ai bien été débité de presque 900 euros il y a maintenant un mois!

Door: DONGVAN05-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4

Pioneer in ears

Vooral voor de kinderen goed geluid, niet te hard.
Beide producten waren optijd in huis.

Door: Bernadette05-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Tevreden!

Tevreden over mijn aankoop. Alles was makkelijk te bestellen, snel in huis.

Door: Marlies vd Kooy04-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Besteld, onderweg en thuis

Alles verliep snel en goed

Door: Anoniem03-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Aanrader om te kopen

Via de buren terecht gekomen bij de webwinkel voor het aanschaffen van banaanstekkers. Prima optijd geleverd en binnen deze range veel keuze.

Door: Wouter Homma01-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Gewoon goed

Alles verliep naar wens, alles goed!

Door: Woerdts31-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Top service!

Tevreden over de service!

Door: Joop30-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Omruiling ging snel

Wilde product omruilen en verliep snel. Bedankt.

Door: Wishal30-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Denken mee

Heb niet veel verstand van audio en doublepoint heeft mij hier goed bij geholpen. Denken mee in oplossingen.

Door: Allies Zundert30-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Correcte levering / Communicatie

Het bestellen verliep snel en gemakkelijk. De levering werd zoals aangegeven geleverd.

Door: van de Voort29-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Overzichtelijke website

Ik deed hier makkelijk mijn order, overzichtelijk en snel in huis.

Door: Steven Huizinga27-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Snelle service

Online mijn nieuwe speaker besteld. Snel in huis, vriendelijke geholpen.

Door: Leiden26-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Top service!

Top service!

Door: Cogniet, Laurens24-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Keurige locatie

Langs geweest, goed geholpen en product ter plekken gekocht.

Door: Theo Doest24-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Ga zo door

Ga zo door, geen opmerkingen!

Door: Papendrecht23-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Ergens anders goedkoper

Had een product goedkoper gevonden, werd netjes achteraf verrekend. top service!

Door: MX Zunderts23-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Goede service

product naar verwachting.

Door: Bjorn van houten22-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Tevreden!

Voor het eerst een bestelling geplaatst bij deze winkel. Zowel het bestellen als het leverproces verliep uitstekend.

Door: B. Sturms22-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Goed werkende versterker

Snelle service.

Door: Stunt Juweliers21-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Vriendelijk personeel

Door de reparatie veel contact gehad, altijd vriendelijke geholpen.

Door: Catelijne20-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Alles goed

Mooie site

Door: Rob19-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Top levering!

Zoals afgesproken pakket voor 11 uur binnen!

Door: Noel noel18-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Meedenken

Via de email een aantal vragen voorgelegd met betrekking tot speakers. Duidelijk en snel antwoord ontvangen.

Door: Isabelle17-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Goede ervaring

Via google de keuze gemaakt voor mijn pioneer in ear voor het sporten. Perfecte oortjes

Door: Omar Gudtson16-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Een dikke plus

Een dikke plus voor de service

Door: Zoë16-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Offerte samen gesteld

Klantenservice was goed te bereiken en heb snel een offerte gehad.

Door: Romer14-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Snelle levering

Na bestellen was het snel huis.

Door: Mari-Ann13-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Genieten van nieuwe speakers

Heb een nieuwe speaker set aangeschaft. Kwam volledig verpakt als groot pakket, geen beschadigingen.
Binnen twee dagen in huis.

Door: JP13-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Alles ging goed

Geen tegenslag, alles verliep zoals het moest.

Door: Klant12-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Boven verwachting

Boven verwachting qua service, snel en tevreden over het product

Door: Phill11-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Skullcandy jib gekocht

Nieuwe hoofdtelefoon gekocht, veel keuze van Skullcandy.

Door: Sophie Mulder10-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Snel in huis

Het pakket hebben wij na bestellen snel in huis ontvangen. Tot de volgende keer.

Door: Pieppiep09-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Tevreden!

Goed geholpen, overall tevreden!

Door: Anoniem09-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Uitstekend verlopen

bestelproces verliep makkelijk, goed per email op de hoogte gehouden

Door: Jacq 08-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Duidelijk bedrijf

Geen vragen gehad, alles was duidelijk en alles was snel in huis!

Door: Gert, Joure08-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Meerdere bestellingen gedaan

Ik hen meerdere artikelen gekocht bij double point en ben zeer tevreden over het advies en de serviceverlening. Door het advies ook gekozen om extra accessoires aan te schaffen.

Door: Jimmy Roelvink07-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Zending volgen

Email met zending, fijn. Site goed, duidelijk. Mooie product.

Door: Uruh Bullak07-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Top service!

Top service!

Door: Serge v d Hoeksteen06-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Duidelijke website / Overzichtelijk

De website ziet er duidelijk en overzichtelijk uit. Bij vragen keurig te woord gestaan.

Door: Gerben Rooijakkers06-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Ga zo door

Alles verliep goed en fijn, geen opmerkingen

Door: Bert visser06-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Laagste prijsgarantie

Aangevraagd en korting achteraf nog ontvangen

Door: Patrick05-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Fast service to belgium

within 2 days to belgium, good!

Door: Nonsen04-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Een aanrader

Blij met alles, alles top. Zeker een aanrader.

Door: Bregje03-05-2019
Bestellen
Service
Prijs