NederlandReview

    Ervaringen Doublepoint

    Als je naar je favoriete muziek luistert, dan wil je daar natuurlijk wel het beste geluid bijhebben. De kunst is dus om de juiste winkel te vinden die audio verkoopt. Dat is echter nog niet zo makkelijk. Misschien kan je eens kijken bij Doublepoint. Maar wat voor kwaliteit hifi-installaties zullen ze verkopen? Wat voor geluid zal er uit hun speakers komen? Zullen hun koptelefoons het geluid wel voldoende afschermen voor je omgeving? Zal het lang duren tot de bezorgservice van Doublepoint aankomt met je draadloze speakers? En hoe zal de klantenservice van Doublepoint reageren als je iemand nodig hebt om je ergens bij te helpen? De beste antwoorden op deze vragen komen van echte klanten van Doublepoint. Lees hun reviews om erachter te komen hoe zij nou echt over Doublepoint denken. Hun ervaringen, cijfers, meningen en eerlijke beoordelingen kunnen je een idee geven van wat je als klant van Doublepoint kunt verwachten.

    Over Doublepoint

    Doublepoint is een winkel die audioapparatuur verkoopt. Ze zeggen zelf dat iedereen achter Doublepoint een echte passie voor audio heeft. Ze willen je voorzien van geluid waar je met recht kippenvel van krijgt en waar je je helemaal in kunt verliezen. Ook hebben ze een liefde voor internet. Dat gebruiken ze dus ook graag bij de apparatuur die ze verkopen. Je kunt in hun winkel allemaal soorten audio vinden. Er is een categorie audio/hifi met daarin vinyl platenspelers, cd-spelers, wireless systemen, stereo receivers, cassettespelers, versterkers, home cinema systemen, compacte radio’s en nog veel meer. Ook is er een selectie speakers. Je kunt kiezen uit buitenspeakers, surround speakers, subwoofers, satelliet speakers, soundbars, speakersteunen, dolby atmos speakers en speakers voor op de boekenplank. Hun categorie draadloze speakers bevat Bluetooth speakers, libratone speakers, soundbars, airplay speakers, audio players en nog veel meer. Als je juist het geluid wat meer voor jezelf wilt houden kun je ook kiezen voor een koptelefoon. Er zijn verschillende versies beschikbaar waaronder in-ear koptelefoons, Bluetooth koptelefoons, on-ear koptelefoons, koptelefoons voor tijdens het sporten, over-ear koptelefoons, draadloze koptelefoons en meer. Als laatste heeft Doublepoint nog een selectie accessoires zoals oordopjes, HDMI kabels, netsnoeren, IR-extenders, USB kabels, speakersteunen, stekkerdozen enzovoort.


    Hoe goed zal dit nummer klinken met audio van Doublepoint? (Rag 'n Bone Man met Human)

    Diensten van Doublepoint

    De speakers, koptelefoons en andere audio van Doublepoint kan gewoon online besteld worden. Er is een Doublepoint bezorgservice die jouw bestelling vervolgens netjes inpakt en naar je toestuurt. Daarnaast is er nog een Doublepoint klantenservice die je kan helpen als je niet goed weet welke audio het beste bij jou past.

    Klachten, Complimenten en Tips voor Doublepoint

    Heb jij ooit wel eens een koptelefoon of iets anders van Doublepoint gekocht? Dan horen wij graag wat je over deze winkel te zeggen hebt. Hoe goed is het geluid dat uit hun oordopjes komt? Is het geluid van hun speakers en versterkers hard genoeg om het aan de andere kant van de kamer nog te kunnen horen? Zal de bezorgservice van Doublepoint de subwoofer snel genoeg bij je thuisbezorgen? En wat voor een klantenservice kan er van Doublepoint verwacht worden? Schrijf een review en vertel ons wat jij van Doublepoint vindt.

    Doublepoint
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (458)

    9,6
    98% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    9,6
    Service
    rating
    9,6
    Prijs
    rating
    9,6
    Leveren
    rating
    9,6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Vakbekwame klantendienst

    Het gevoel gekregen dat de telefoniste zeker weet wat versterkers zijn. Diepe informatie ontvangen, klopte in werkelijkheid en zal in de toekomst zeker weer bellen.

    Door: Hans 10-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    3 m. Subwooferkabel

    Weinig contact gehad, alles verliep eigenlijk hoe dit werd aangegeven.

    Door: Anoniem 10-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Blij

    Prijs was goedkoop en lekkere snelle levering

    Door: Thijs 09-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Eenvoud en gunstig geprijsd

    Zeer eenvoudig om hier iets aan te kopen. Erg tevreden over de black friday prijs met daarbij de snelle zendingstermijnen. Loek heeft mij nog wat extra info gegeven, daardoor gelijk maar besteld.

    Door: Fransesco 09-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Voordelig & Snel

    Voordel & Snel

    Door: Klant 09-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Reageren snel

    Op berichten en telefoon wordt snel antwoord gegeven en hierdoor voor het weekend het product gehad

    Door: Otto Spanjaard 09-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Een dikke 9

    Blij met de geleverde dienstverlening en het product. Perfect!

    Door: Sander h 08-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Eenvoudig bestellen bij Doublepoint

    Via het web kan je makkelijk je bestelling plaatsen. Fijn achteraf betalen omdat het niet voorradig was.

    Door: Getrude 08-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Shop

    One of my favo shops online please sell also TV’s.

    Door: Tjum 08-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Vriendelijk

    Je wordt iedere keer vriendelijke te woord gestaan. Prijzen zijn ook goed.

    Door: Gertje 08-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Top winkel

    Echt een hele vriendelijke ervaring hier gehad. Belde mij altijd keurig op, vriendelijk en informatief.

    Door: Roderick 07-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Nice Job

    Fast and good

    Door: Jones 07-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Klantvriendelijk

    Klantvriendelijke benadering door te bellen ipv platte emails te sturen. SVS elevation speaker mogen luisteren, bedankt voor alle uitleg.

    Door: Keijzer 07-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    goede hulp gekregen

    Op vragen wordt achteraf ook snel beantwoordt, een medewerker belde zelf om te vragen of alles naar wens was.

    Door: Amanda S 07-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    R610f

    Geen opmerkingen oid gewoon zo door gaan

    Door: Van Wieringen 07-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Ik beveel deze winkel aan.

    Een aan te raden winkel. Staat vanaf nu in mijn winkellijst.

    Door: Henk 06-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Audio experts

    Soundbar gecombineerd met twee draadloze speakers, dankzij deze club. Bedankt voor het meedenken en de tijd (en de koffiee ;-))

    Door: klant 06-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    AVRX

    Receiver is verstuurd en optijd afgeleverd

    Door: Herbert Zeumels 06-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    DL110 Element

    Scherpe prijs, en mogelijk om te laten afleveren elders. Bedankt????

    Door: RST 06-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Klantenservice reageert snel en hebben goed geholpen met het installeren.

    Blij dat alles werkt

    Door: Roy Tellenga 06-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Schrijf zelf een review over Doublepoint

    Uw beoordeling