NederlandReview

    Ervaringen Doublepoint

    Als je naar je favoriete muziek luistert, dan wil je daar natuurlijk wel het beste geluid bijhebben. De kunst is dus om de juiste winkel te vinden die audio verkoopt. Dat is echter nog niet zo makkelijk. Misschien kan je eens kijken bij Doublepoint. Maar wat voor kwaliteit hifi-installaties zullen ze verkopen? Wat voor geluid zal er uit hun speakers komen? Zullen hun koptelefoons het geluid wel voldoende afschermen voor je omgeving? Zal het lang duren tot de bezorgservice van Doublepoint aankomt met je draadloze speakers? En hoe zal de klantenservice van Doublepoint reageren als je iemand nodig hebt om je ergens bij te helpen? De beste antwoorden op deze vragen komen van echte klanten van Doublepoint. Lees hun reviews om erachter te komen hoe zij nou echt over Doublepoint denken. Hun ervaringen, cijfers, meningen en eerlijke beoordelingen kunnen je een idee geven van wat je als klant van Doublepoint kunt verwachten.

    Over Doublepoint

    Doublepoint is een winkel die audioapparatuur verkoopt. Ze zeggen zelf dat iedereen achter Doublepoint een echte passie voor audio heeft. Ze willen je voorzien van geluid waar je met recht kippenvel van krijgt en waar je je helemaal in kunt verliezen. Ook hebben ze een liefde voor internet. Dat gebruiken ze dus ook graag bij de apparatuur die ze verkopen. Je kunt in hun winkel allemaal soorten audio vinden. Er is een categorie audio/hifi met daarin vinyl platenspelers, cd-spelers, wireless systemen, stereo receivers, cassettespelers, versterkers, home cinema systemen, compacte radio’s en nog veel meer. Ook is er een selectie speakers. Je kunt kiezen uit buitenspeakers, surround speakers, subwoofers, satelliet speakers, soundbars, speakersteunen, dolby atmos speakers en speakers voor op de boekenplank. Hun categorie draadloze speakers bevat Bluetooth speakers, libratone speakers, soundbars, airplay speakers, audio players en nog veel meer. Als je juist het geluid wat meer voor jezelf wilt houden kun je ook kiezen voor een koptelefoon. Er zijn verschillende versies beschikbaar waaronder in-ear koptelefoons, Bluetooth koptelefoons, on-ear koptelefoons, koptelefoons voor tijdens het sporten, over-ear koptelefoons, draadloze koptelefoons en meer. Als laatste heeft Doublepoint nog een selectie accessoires zoals oordopjes, HDMI kabels, netsnoeren, IR-extenders, USB kabels, speakersteunen, stekkerdozen enzovoort.


    Hoe goed zal dit nummer klinken met audio van Doublepoint? (Rag 'n Bone Man met Human)

    Diensten van Doublepoint

    De speakers, koptelefoons en andere audio van Doublepoint kan gewoon online besteld worden. Er is een Doublepoint bezorgservice die jouw bestelling vervolgens netjes inpakt en naar je toestuurt. Daarnaast is er nog een Doublepoint klantenservice die je kan helpen als je niet goed weet welke audio het beste bij jou past.

    Klachten, Complimenten en Tips voor Doublepoint

    Heb jij ooit wel eens een koptelefoon of iets anders van Doublepoint gekocht? Dan horen wij graag wat je over deze winkel te zeggen hebt. Hoe goed is het geluid dat uit hun oordopjes komt? Is het geluid van hun speakers en versterkers hard genoeg om het aan de andere kant van de kamer nog te kunnen horen? Zal de bezorgservice van Doublepoint de subwoofer snel genoeg bij je thuisbezorgen? En wat voor een klantenservice kan er van Doublepoint verwacht worden? Schrijf een review en vertel ons wat jij van Doublepoint vindt.

    Doublepoint
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (304)

    9,6
    97% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    9,6
    Service
    rating
    9,6
    Prijs
    rating
    9,6
    Leveren
    rating
    9,6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Top service

    Top service

    Door: Etienne v Maasmechelen19-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Laagste prijsgarantie wordt zeker weten toegepast

    Kwam net een dag later een veel goedkopere prijs tegen en baalde hier flink van, daarom toch contact opgenomen over deze prijshantering. Nadat ik het had gemaild werd hier volwassen mee omgegaan en wordt dit zelfs achteraf nog verwerkt. Daarom zeker 5 sterren

    Door: Carlos19-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Luisteren, maar dan mag het thuis

    Twijfels laten weggenomen door advies van Loek. Twee center speaker kunnen uittesten en een keuze kunnen maken. Meedenkend en adviserend.

    Door: Carlos17-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Goed

    Bij de zending ontbrak een kabel, maar is snel nagestuurd.

    Door: Lucas17-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Delivery was on time

    Ordering, payment and delivery went well and was on time.

    Door: Customer x17-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Een aanrader om hier te kopen

    Een hele goede ervaring gehad, ook na afloop. Even netjes gebeld erna of alles tevreden was. Een perfecte nazorg.

    Door: Ernst-jan16-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Prima en aardig geholpen

    Prima en snel geholpen door ze. Scherpe aanbieding waarmee ik momenteel tevreden ben. Product doet het goed en functioneert.

    Door: Olivier15-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Uitstekende levering

    Er werd specifiek gevraagd om een ochtend levering, en dit is ook zo uitgevoerd. Klein maar fijn, bezorger had het ook nog keurig binnen gezet.

    Door: Bruggeman15-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Prima verloop van de afhandeling

    Voor het eerst een setje besteld en tevreden over alle communicatie en leveringen. Alles verliep voorspoedig en zeker de moeite waard om in de toekomst hier weer terug te komen.

    Door: Familie Backers14-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Goede instructies

    Een goede uitleg gekregen over twee producten. Rustig te woord gestaan en de bezorging verliep eigenlijk ook wel ok.

    Door: Elwin Booterhuis14-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Snel in huis

    Bestellen ging makkelijk en na het bestellen was het product keurig binnen 48h binnen.

    Door: Marjan14-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Goede service

    Bestelling bevestigen op dr site ging goed en er zat een goede omverpakking omheen.

    Door: Chris P13-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Vriendelijke klantendienst

    Op advies van een medewerker van de chat online besteld. Was redelijk snel in huis, en de prijs was ook scherp. Het bestellen was overzichtelijk en handig dat je achteraf kan betalen.

    Door: Marije12-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Snelle levering

    Goedkoop & Snel

    Door: Jacob11-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Snel geholpen bij installatie

    Goed geholpen door de werknemer achter de chat, geven uitgebreid antwoord op vragen en leggen alles rustig uit. Kwam niet uit de installatie van de receiver, maar dankzij hem goed gegaan,

    Door: Frans Middelkoop11-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Prettig contact

    Fijn contact gehad via de telefoon over de informatie naar nieuwe producten. Goed geinformeerd.

    Door: George Niu11-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Klipsch RP-504C

    It's been almost 2 months since I placed my order.
    I haven't received anything yet.

    Eventually, I filled in a complaint in the police.

    There's a huge scam going on.

    Door: Sotirios 11-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Overzichtelijke website

    Voor het eerst en niet voor het laatst hier een bestelling geplaatst. Alles verliep goed en kom hier zeker weer terug.

    Door: Jacq van Lien11-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Loek hoeft succes geleverd

    Helemaal blij met het advies van Loek, bevalt goed en past goed bij de tv (soundbar).

    Door: Herbert Hoekstra10-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Top service.

    Over het product ben ik dik tevreden.

    Door: Dick Te Breede10-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Schrijf zelf een review over Doublepoint

    Uw beoordeling