NederlandReview

  Ervaringen Doublepoint

  Als je naar je favoriete muziek luistert, dan wil je daar natuurlijk wel het beste geluid bijhebben. De kunst is dus om de juiste winkel te vinden die audio verkoopt. Dat is echter nog niet zo makkelijk. Misschien kan je eens kijken bij Doublepoint. Maar wat voor kwaliteit hifi-installaties zullen ze verkopen? Wat voor geluid zal er uit hun speakers komen? Zullen hun koptelefoons het geluid wel voldoende afschermen voor je omgeving? Zal het lang duren tot de bezorgservice van Doublepoint aankomt met je draadloze speakers? En hoe zal de klantenservice van Doublepoint reageren als je iemand nodig hebt om je ergens bij te helpen? De beste antwoorden op deze vragen komen van echte klanten van Doublepoint. Lees hun reviews om erachter te komen hoe zij nou echt over Doublepoint denken. Hun ervaringen, cijfers, meningen en eerlijke beoordelingen kunnen je een idee geven van wat je als klant van Doublepoint kunt verwachten.

  Over Doublepoint

  Doublepoint is een winkel die audioapparatuur verkoopt. Ze zeggen zelf dat iedereen achter Doublepoint een echte passie voor audio heeft. Ze willen je voorzien van geluid waar je met recht kippenvel van krijgt en waar je je helemaal in kunt verliezen. Ook hebben ze een liefde voor internet. Dat gebruiken ze dus ook graag bij de apparatuur die ze verkopen. Je kunt in hun winkel allemaal soorten audio vinden. Er is een categorie audio/hifi met daarin vinyl platenspelers, cd-spelers, wireless systemen, stereo receivers, cassettespelers, versterkers, home cinema systemen, compacte radio’s en nog veel meer. Ook is er een selectie speakers. Je kunt kiezen uit buitenspeakers, surround speakers, subwoofers, satelliet speakers, soundbars, speakersteunen, dolby atmos speakers en speakers voor op de boekenplank. Hun categorie draadloze speakers bevat Bluetooth speakers, libratone speakers, soundbars, airplay speakers, audio players en nog veel meer. Als je juist het geluid wat meer voor jezelf wilt houden kun je ook kiezen voor een koptelefoon. Er zijn verschillende versies beschikbaar waaronder in-ear koptelefoons, Bluetooth koptelefoons, on-ear koptelefoons, koptelefoons voor tijdens het sporten, over-ear koptelefoons, draadloze koptelefoons en meer. Als laatste heeft Doublepoint nog een selectie accessoires zoals oordopjes, HDMI kabels, netsnoeren, IR-extenders, USB kabels, speakersteunen, stekkerdozen enzovoort.


  Hoe goed zal dit nummer klinken met audio van Doublepoint? (Rag 'n Bone Man met Human)

  Diensten van Doublepoint

  De speakers, koptelefoons en andere audio van Doublepoint kan gewoon online besteld worden. Er is een Doublepoint bezorgservice die jouw bestelling vervolgens netjes inpakt en naar je toestuurt. Daarnaast is er nog een Doublepoint klantenservice die je kan helpen als je niet goed weet welke audio het beste bij jou past.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Doublepoint

  Heb jij ooit wel eens een koptelefoon of iets anders van Doublepoint gekocht? Dan horen wij graag wat je over deze winkel te zeggen hebt. Hoe goed is het geluid dat uit hun oordopjes komt? Is het geluid van hun speakers en versterkers hard genoeg om het aan de andere kant van de kamer nog te kunnen horen? Zal de bezorgservice van Doublepoint de subwoofer snel genoeg bij je thuisbezorgen? En wat voor een klantenservice kan er van Doublepoint verwacht worden? Schrijf een review en vertel ons wat jij van Doublepoint vindt.

  Doublepoint
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (595)

  9.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9.6
  Service
  rating
  9.6
  Prijs
  rating
  9.6
  Leveren
  rating
  9.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Doublepoint

  Uw beoordeling

  Klipsch R41N

  Betere service had ik niet kunnen verwachten voordat ik in zee ging met dit bedrijf. Hieronder waarom..

  Service in de breedste vorm is voor veel normaal en zo zag ik dit ook. Bij de zoektocht naar twee simpele speakers had ik verwacht dag ik die om de hoek van de straat zo zou vinden. En ja, die vond ik. En nee, ze klonken slecht. Dat heeft mij doen besluiten om toch online verder te kijken waar ik totaal geen voorstander ben omdat je het moet horen. Helaas bleek dit moeilijker te zijn.

  De eerste website die ik tegen kwam was van Doublepoint. Bij dit bedrijf dan ook mijn probleem aangegeven en toch te zoeken naar een oplossing hiervoor. Na het eerste gesprek kwam al snel naar voren dat er meerdere keuzes waren. Dit maakte het nog lastiger, maar Doublepoint maakte het makkelijker (specifiek Martijn). Ik mocht twee verschillende speakers thuis uit proberen en de kosten voor het terug sturen kon verrekend worden. Ik vond dit wel een uitstekende deal en toen mijzelf over de “streep” getrokken om toch online te bestellen. Haha.

  Nu drie weken later luister ik nog met plezier naar mijn nieuwe speakers R41N. Kraak helder en niet zo groot.

  Bedankt voor de assistentie en meedenken.

  Door: Daan Rijerkerk30-10-2019
  Anne27-12-2020

  Ik ben over doublepoints zeker niet positief,puur om de reden dat je het gespaarde geld alleen maar in delen van 12.50 kunt laten uitbetalen. Dus als je 100 euro hebt staan en uitbetalen wilt kan dat in 8 x en dat is knap verrot,ik heb talloze mailtjes naar ze gestuurd om uitleg daarover,maar je praat tegen een muur ze vertikken het om te reageren,en toen er eindelijk wel een reactie kwam,werd mij dus verteld dat alleen maar betalingen van 12.50 kunnen worden gedaan. Dus als je een telefoon koopt van 1000 euro en 150 euro cashback krijgt kun je dat alleen in 10 x uit laten betalen. Terwijl er boven staat vul het uit te betalen gewenste bedrag hier in,en klik je er op,gebeurt er niets. Ik heb er nu nog zo'n 70 euro staan dus over een klein half jaar heb ik dat dan EINDELIJK,en dan gaat doublepoints met een noodgang van mijn telefoon af. DOUBLEPOINTS SUCKS BIG TIME.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Klipsch

  De keuze ervoor gemaakt om in één keer een 5.1 surround systeem / opstelling aan te schaffen. Begonnen met een luisterafspraak om informatie in te winnen over het merk Klipsch.

  Tijdens dit moment aardig en vooral vriendelijk geholpen door de twee heren. Binnen een afzienbare tijd een persoonlijk voorstel kunnen krijgen met meerdere oplossingen.

  De keuze gemaakt; RP-600F 5.1.. Ben hier erg blij mee en adviseer andere ook dit systeem. Mijn koopervaring is dan ook zeker 5-sterren en kom hier over een paar jaar zeker terug.

  Door: Frank21-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  3020i

  Ruilen ruilen ruilen, ik werd er zelf gek van maar het heeft ervoor gezorgd samen met de mensen van Doublepoint dat ik nu de juiste opstelling heb staan! Kan mij voorstellen dat dit voor mij maar ook voor hun vervelend was. Door veel telefonisch contact te hebben zijn we gekomen tot een andere speakers, wat een beter geluid geeft.

  Ik mocht thuis de Demo's eerst zelf testen en werd op afstand geholpen met het fabriceren van de juiste instellingen. Dank je wel Doublepoint en ga nu genieten van de producten.

  Door: Reinders08-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  5sterren

  Een langlopende zoektocht uitgevoerd om de beslissing te maken voor een gehele nieuwe set q acoustics luidsprekers. Ik ervaarde veel problemen met het kiezen van een nieuwe set, omdat er veel verschillen zijn. Veel contact gehad met doublepoint, maar ook met veel andere bedrijven. De koop toch hier gedaan omdat zij mij de beste snelheid konden geven met de juiste prijs. Service niveau was goed, zoals ik dit gemiddeld ervaar. De reden voor 5 sterren is omdat er achteraf nog gebeld wordt of alles naar wens was.

  Door: Klant22-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Grote klasse

  Meedenkend en servicegericht. Hebben mijn probleem met de klant snel verholpen, meegedacht in levering en advies!

  Door: xhunterz21-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Prima service

  Ik was opzoek naar een nieuwe Soundbar met eventueel een draadloze subwoofer. Op aanraden van Doublepoint gekozen voor Deneon. Prijs en kwaliteit ben ik zeer over te spreken.

  Door: Ferdinand11-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Fijn contact gehad en lossen problemen snel op

  Het kan wel is voorkomen dat een levering niet goed gaat en dat het product wat je krijgt stuk is. Helaas gebeurde dit bij mij en daarom gelijk contact opgenomen met de klantendesk van dit bedrijf. Binnen 30 minuten werd er al gelijk gebeld en tijdens dit gesprek direct de instructies ontvangen voor het herstellen.

  Persoonlijke aanpak wat ik niet had verwacht (voor wat ik had besteld, klein speakertje). Daarom zeer te spreken over de levering en vooral de aftersales.

  Door: Beau 14-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Beveel het zeker aan

  De verkoper was heel bekwaam en wist veel over receivers. Hij kon mij op alle vragen een duidelijk, maar ook plus en nadelen van antwoorden voorzien. Ik twijfelde tussen een aantal versterkers inn verschillende prijsklassen (+/-300euro). Dit was zeker niet de duurste maar wel de beste voor mij. Hierdoor een eerlijk antwoord en kijken naar mijn situatie.
  Ook kon hij mij goed adviseren voor kabels. Hierdoor alles in 1 keer goed kunnen aansluiten.

  Door: leeuwenbroek05-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Nazorg een 10.

  Had een nieuwe Dali Vokal besteld als centerspeakers voor de aanvulling van mijn Opticon systeem (Dali). In zijn geheel niks op aan te merken aan de service van Doublepoint. Iedere keer keurig te woord gestaan en altijd antwoord gekregen.

  Een klantgerichte benadering en achteraf door een van de medewerkers gebeld of alles goed is aangesloten. Of ik wel de juiste kabels had gebruikt en de juiste stekkers. Nazorg ook een 10.

  Door: Jacobs12-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  3020

  Een leuk persoonlijk contact gehad met ze over nieuwe aangekocht product. Ik kende deze partij eerlijk gezegd hiervoor niet, maar zij waren een van de weinige aanbieders die dit model hadden liggen..Daarom even gebeld van te voren en gevraagd of ze het hadden liggen.

  Het lag in de showroom, waardoor ik zelf nog een kleine extra korting ontving. Tevreden over de aankoop en zeker de volgende keer weer.

  Door: thommy08-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Plesant

  Houden aan de afspraken, leveren binnen enkele dagen, uitstekend

  Door: Jacobsen10-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Fijn en correct

  Alles snel en accuraat in huis.

  Door: Martis GC10-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  speakers en versterker

  Waar te beginnen. Eerst product besteld en betaald dat niet geleverd kon worden (wat men wist, maar niet heeft aangepast op de site). Na 2 weken nog steeds geld niet terug. Ander product besteld met levertijd max 2 dagen. Vandaag, 9 dagen later, nog steeds niks ontvangen. Zelf moeten chasen naar status. Tot 2x toe een belofte ontvangen die beiden niet zijn nagekomen. Heb amper zo'n slecht georganiseerde club meegemaakt.

  Door: Marco10-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  Uitstekend

  Voorspoedig, scherpe prijs, goed verpakt

  Door: Wassenaar F.24-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Klipsch THREE

  Placed an order for the first time through this store. I found them via because of a competitive offer. Everything looked good and clear. Delivery also went smoothly.

  Door: Christy18-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  2x Skullcandy Ink’d.

  Al vaker besteld bij Doublepoint.nl, en altijd snel in huis. Dit keer zelfs met bollen erbij. Dankjewel.

  Door: Joyce14-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Optijd en Goedkoop

  Boven verwachting, aardig personeel.

  Door: CJH Cormans10-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Directe vriendelijke service

  Een luisterafspraak mogen maken voor een dikke svs pc2000 subwoofer.

  Goed en vriendelijk geholpen door de medewerkers. Aan te raden en de volgende keer weer.

  Door: F. Langeveld10-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Heos 1

  donderdag een snelle deal kunnen krijgen voor de heos 1. laatste welke ze hadden en echt een meeneemprijs gekregen. alles werkt uitstekend en snel. prima geholpen via de mail. houd jullie site in de gaten tot de volgende keer.

  Door: Tuurenhout08-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Voorspoedige service

  Een zekere pluspunt, geen shippingcosts naar Belgie. Het helpen en ondersteunen van de klantenservice is ook goed.

  Door: Dhondt, Roelof05-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  FAQ

  Is Doublepoint een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 595 ervaringen geplaatst over Doublepoint. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Doublepoint actief?

  Doublepoint is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Elektronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Doublepoint gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.