NederlandReview

  Ervaringen Doublepoint

  Als je naar je favoriete muziek luistert, dan wil je daar natuurlijk wel het beste geluid bijhebben. De kunst is dus om de juiste winkel te vinden die audio verkoopt. Dat is echter nog niet zo makkelijk. Misschien kan je eens kijken bij Doublepoint. Maar wat voor kwaliteit hifi-installaties zullen ze verkopen? Wat voor geluid zal er uit hun speakers komen? Zullen hun koptelefoons het geluid wel voldoende afschermen voor je omgeving? Zal het lang duren tot de bezorgservice van Doublepoint aankomt met je draadloze speakers? En hoe zal de klantenservice van Doublepoint reageren als je iemand nodig hebt om je ergens bij te helpen? De beste antwoorden op deze vragen komen van echte klanten van Doublepoint. Lees hun reviews om erachter te komen hoe zij nou echt over Doublepoint denken. Hun ervaringen, cijfers, meningen en eerlijke beoordelingen kunnen je een idee geven van wat je als klant van Doublepoint kunt verwachten.

  Over Doublepoint
  Doublepoint is een winkel die audioapparatuur verkoopt. Ze zeggen zelf dat iedereen achter Doublepoint een echte passie voor audio heeft. Ze willen je voorzien van geluid waar je met recht kippenvel van krijgt en waar je je helemaal in kunt verliezen. Ook hebben ze een liefde voor internet. Dat gebruiken ze dus ook graag bij de apparatuur die ze verkopen. Je kunt in hun winkel allemaal soorten audio vinden. Er is een categorie audio/hifi met daarin vinyl platenspelers, cd-spelers, wireless systemen, stereo receivers, cassettespelers, versterkers, home cinema systemen, compacte radio’s en nog veel meer. Ook is er een selectie speakers. Je kunt kiezen uit buitenspeakers, surround speakers, subwoofers, satelliet speakers, soundbars, speakersteunen, dolby atmos speakers en speakers voor op de boekenplank. Hun categorie draadloze speakers bevat Bluetooth speakers, libratone speakers, soundbars, airplay speakers, audio players en nog veel meer. Als je juist het geluid wat meer voor jezelf wilt houden kun je ook kiezen voor een koptelefoon. Er zijn verschillende versies beschikbaar waaronder in-ear koptelefoons, Bluetooth koptelefoons, on-ear koptelefoons, koptelefoons voor tijdens het sporten, over-ear koptelefoons, draadloze koptelefoons en meer. Als laatste heeft Doublepoint nog een selectie accessoires zoals oordopjes, HDMI kabels, netsnoeren, IR-extenders, USB kabels, speakersteunen, stekkerdozen enzovoort.


  Hoe goed zal dit nummer klinken met audio van Doublepoint? (Rag 'n Bone Man met Human)

  Diensten van Doublepoint
  De speakers, koptelefoons en andere audio van Doublepoint kan gewoon online besteld worden. Er is een Doublepoint bezorgservice die jouw bestelling vervolgens netjes inpakt en naar je toestuurt. Daarnaast is er nog een Doublepoint klantenservice die je kan helpen als je niet goed weet welke audio het beste bij jou past.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Doublepoint
  Heb jij ooit wel eens een koptelefoon of iets anders van Doublepoint gekocht? Dan horen wij graag wat je over deze winkel te zeggen hebt. Hoe goed is het geluid dat uit hun oordopjes komt? Is het geluid van hun speakers en versterkers hard genoeg om het aan de andere kant van de kamer nog te kunnen horen? Zal de bezorgservice van Doublepoint de subwoofer snel genoeg bij je thuisbezorgen? En wat voor een klantenservice kan er van Doublepoint verwacht worden? Schrijf een review en vertel ons wat jij van Doublepoint vindt.

  Doublepoint
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (9)

  9
  89% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  9,2

  Service

  9,2

  Prijs

  8,6

  Leveren

  9,2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Ga zo door

  NL klant20-01-2019

  Ga zo door.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Everything went well

  Anoniem15-01-2019

  Going good.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Laagste prijs

  Jan13-01-2019

  Product elders goedkooer gevonden, binnne snelle tijd kortingscode ontvangen. Komen afspraken na.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Goed

  Mohammed07-01-2019

  Alles goed in huis . Goede bezorging .

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Excellent

  Roeland31-12-2018

  Alles netjes verpakt!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Goede offerte

  Tiny23-12-2018

  Mooie prijs gekregen snel jn huis!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Ga zo door

  Klantje21-12-2018

  Ga zo door

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Overzichtelijke website

  Gabriel20-12-2018

  Duidelijke website en makkelijk om te bestellen

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Loze beloftes

  Loek 01-12-2018

  Doublepoint levert niet op tijd en betaalt geld niet terug na annulering

  Loek02-12-2018

  Inmiddels heeft Doublepoint beloofde bedrag terugbetaald.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Schrijf zelf een review over Doublepoint

  Uw beoordeling