NederlandReview

    Ervaringen Doublepoint

    Als je naar je favoriete muziek luistert, dan wil je daar natuurlijk wel het beste geluid bijhebben. De kunst is dus om de juiste winkel te vinden die audio verkoopt. Dat is echter nog niet zo makkelijk. Misschien kan je eens kijken bij Doublepoint. Maar wat voor kwaliteit hifi-installaties zullen ze verkopen? Wat voor geluid zal er uit hun speakers komen? Zullen hun koptelefoons het geluid wel voldoende afschermen voor je omgeving? Zal het lang duren tot de bezorgservice van Doublepoint aankomt met je draadloze speakers? En hoe zal de klantenservice van Doublepoint reageren als je iemand nodig hebt om je ergens bij te helpen? De beste antwoorden op deze vragen komen van echte klanten van Doublepoint. Lees hun reviews om erachter te komen hoe zij nou echt over Doublepoint denken. Hun ervaringen, cijfers, meningen en eerlijke beoordelingen kunnen je een idee geven van wat je als klant van Doublepoint kunt verwachten.

    Over Doublepoint
    Doublepoint is een winkel die audioapparatuur verkoopt. Ze zeggen zelf dat iedereen achter Doublepoint een echte passie voor audio heeft. Ze willen je voorzien van geluid waar je met recht kippenvel van krijgt en waar je je helemaal in kunt verliezen. Ook hebben ze een liefde voor internet. Dat gebruiken ze dus ook graag bij de apparatuur die ze verkopen. Je kunt in hun winkel allemaal soorten audio vinden. Er is een categorie audio/hifi met daarin vinyl platenspelers, cd-spelers, wireless systemen, stereo receivers, cassettespelers, versterkers, home cinema systemen, compacte radio’s en nog veel meer. Ook is er een selectie speakers. Je kunt kiezen uit buitenspeakers, surround speakers, subwoofers, satelliet speakers, soundbars, speakersteunen, dolby atmos speakers en speakers voor op de boekenplank. Hun categorie draadloze speakers bevat Bluetooth speakers, libratone speakers, soundbars, airplay speakers, audio players en nog veel meer. Als je juist het geluid wat meer voor jezelf wilt houden kun je ook kiezen voor een koptelefoon. Er zijn verschillende versies beschikbaar waaronder in-ear koptelefoons, Bluetooth koptelefoons, on-ear koptelefoons, koptelefoons voor tijdens het sporten, over-ear koptelefoons, draadloze koptelefoons en meer. Als laatste heeft Doublepoint nog een selectie accessoires zoals oordopjes, HDMI kabels, netsnoeren, IR-extenders, USB kabels, speakersteunen, stekkerdozen enzovoort.


    Hoe goed zal dit nummer klinken met audio van Doublepoint? (Rag 'n Bone Man met Human)

    Diensten van Doublepoint
    De speakers, koptelefoons en andere audio van Doublepoint kan gewoon online besteld worden. Er is een Doublepoint bezorgservice die jouw bestelling vervolgens netjes inpakt en naar je toestuurt. Daarnaast is er nog een Doublepoint klantenservice die je kan helpen als je niet goed weet welke audio het beste bij jou past.

    Klachten, Complimenten en Tips voor Doublepoint
    Heb jij ooit wel eens een koptelefoon of iets anders van Doublepoint gekocht? Dan horen wij graag wat je over deze winkel te zeggen hebt. Hoe goed is het geluid dat uit hun oordopjes komt? Is het geluid van hun speakers en versterkers hard genoeg om het aan de andere kant van de kamer nog te kunnen horen? Zal de bezorgservice van Doublepoint de subwoofer snel genoeg bij je thuisbezorgen? En wat voor een klantenservice kan er van Doublepoint verwacht worden? Schrijf een review en vertel ons wat jij van Doublepoint vindt.

    Doublepoint
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (25)

    9
    92% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    9

    Service

    9

    Prijs

    8,8

    Leveren

    9,2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Disappointment!

    Sylwester25-03-2019

    I ordered a CD player at doublepoint.nl. They have constantly delayed the shipment date of the product. As I asked for a refund, there was never any reply and no money back. I do not recommend this store.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    NEtte showroom

    Chris22-03-2019

    Langs geweest in de winkel, eerlijk geholpen door double point. Het fijne is dat je de producten kan bekijken en gelijk meenemen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Vriendelijk geholpen, deskundig

    Herman V.21-03-2019

    Ben vriendelijk te woord gestaan door de telefoon en heb inhoudelijke antwoorden ontvangen.

    Tot de volgende keer.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Levering goed

    Dommelen19-03-2019

    Levering goed

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Zeker een aanbeveling

    Dayon N.19-03-2019

    Een mooie overzichtelijke website met duidelijke audio producten. Snel en duidelijk geholpen door de chat waarna ik over was gegaan tot aankoop.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Aanbeveling

    Yesp18-03-2019

    Super website en goedkoop en een hele snelle levering.
    Als ik dit moet aanbevelen bij mensen zeg ik doen.
    Ze doen wat ze zeggen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Snel antwoord op vragen

    Merkelens18-03-2019

    Snel antwoord op vragen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Geen levering, geen terugbetaling

    Jeremy Van Lint15-03-2019

    Begin januari een speakerset besteld en betaald bij Doublepoint (538 euro).
    Volgens de website zou de levering 4 dagen later plaatsvinden.
    Na meer dan een maand wachten en moeilijke email communicatie, heb ik om een terugbetaling gevraagd.
    Een mail van hun ontvangen dat de terugbetaling binnen de 14 dagen zou plaatsvinden.
    Na nogmaals een dikke maand verder nog steeds geen cent teruggekregen.
    Sindsdien al 3 keer telefoonisch contact met hun opgenomen, waarin me vermeld word dat de terugbetaling reeds gebeurt is.
    Wel kunnen ze mij geen bewijs doorsturen van datum of referentie nummers.
    Ik ga nu verdere stappen nemen met de Consumentenbond en politie zodat dit 'bedrijf' geen verdere mensen kan oplichten.
    Jeremy

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Tevreden over mijn aankoop

    klant X15-03-2019

    Nu twee weken mijn nieuwe receiver in mijn bezit. Erg tevreden.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Breed assortiment en vriendelijke mensen

    Klant09-03-2019

    Zoals hierboven aangegeven.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Alles naar wens!

    F.Neuteboom01-03-2019

    Alles voorspoedig

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Overzichtelijke site

    Eyekhoven25-02-2019

    Snelle bezorging, duidelijke site.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Snelle reacties

    Laan15-02-2019

    Snelle reacties op emails

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goed

    Klant uit Putten10-02-2019

    Alles snel in huis

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Makkelijk bestellen, mooie producten

    Wilbert04-02-2019

    Mooie site, makkelijk te bestellen met afterpay. Daarna kreeg ik het snel in huis.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Snelle levering, duidelijkheid.

    Byond25-01-2019

    Binnen 24h geleverd, goed verpakt duidelijke website.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Ga zo door

    NL klant20-01-2019

    Ga zo door.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Everything went well

    Anoniem15-01-2019

    Going good.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Laagste prijs

    Jan13-01-2019

    Product elders goedkooer gevonden, binnne snelle tijd kortingscode ontvangen. Komen afspraken na.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Goed

    Mohammed07-01-2019

    Alles goed in huis . Goede bezorging .

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Excellent

    Roeland31-12-2018

    Alles netjes verpakt!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goede offerte

    Tiny23-12-2018

    Mooie prijs gekregen snel jn huis!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Ga zo door

    Klantje21-12-2018

    Ga zo door

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Overzichtelijke website

    Gabriel20-12-2018

    Duidelijke website en makkelijk om te bestellen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Loze beloftes

    Loek 01-12-2018

    Doublepoint levert niet op tijd en betaalt geld niet terug na annulering

    Loek02-12-2018

    Inmiddels heeft Doublepoint beloofde bedrag terugbetaald.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Schrijf zelf een review over Doublepoint

    Uw beoordeling