Donskussen.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Donskussen.nl

Om goed te kunnen slapen heb je natuurlijk een comfortabel kussen nodig. Voor een deel is de mening over een comfortabel kussen persoonlijk, maar er zijn ook een aantal dingen die gewoon standaard aan een kussen moeten kloppen. Misschien heeft Donskussen.nl wel de juiste kussens voor jou. Maar hoe lekker zullen die kussens van Donskussen.nl nou eigenlijk liggen? Zullen ze hard op juist zacht genoeg voor je zijn? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Donskussen.nl je nieuwe ganzendonzen kussen komt bezorgen? En zal de klantenservice je wel helpen als er bij aankomst al iets mis is met je donzen dekbed? Alleen mensen die al een kussen of dekbed van Donskussen.nl hebben kunnen je hierover iets meer vertellen. Lees hun reviews om te ontdekken wat jouw mening over deze kussenwinkel en dekbeddenwinkel nou eigenlijk is. Hun ervaringen, beoordelingen, cijfers en meningen zullen je laten zien wat je nou eigenlijk van deze woonwinkel kunt verwachten.


Over Donskussen.nl

Donskussen.nl is een woonwinkel. Ze richten zich helemaal op kussens en dekbedden en dan voornamelijk de donzen varianten hiervan. Ze hebben namelijk als doel om jou te helpen nog beter en comfortabeler te kunnen slapen. Ze weten ook dat iedereen anders slaapt en dus een ander kussen nodig heeft. Er zijn kussens voor buikslapers, rugslapers en zijslapers. Zo tref je altijd het kussen dat jou het beste ondersteund in jouw favoriete slaaphouding. Alle kussens van Donskussen.nl zijn gemaakt van dons. Ze beloven echter dat deze dons niet van levende pluk afkomstig is. Er zijn ganzendonzen kussens en eendendonzen kussens waaruit je kan kiezen. Ook in dekbedden zijn deze twee varianten te krijgen. Het verschil is dat eendendons goedkoper is vanwege de schaarste van ganzendons. Ook een groot verschil is dat ganzendons een hogere isolatiewaarde heeft omdat de donsvlok van de gans net iets groter is. Ook heeft ganzendons een hogere vochtopname. Ook de veerkrachtigheid en duurzaamheid van ganzendons over het algemeen beter. Wel raden ze je aan om de vulkracht van het kussen of dekbed in de gaten te houden omdat dit ook van invloed is op de algehele kwaliteit van het dekbed of kussen. In hun overige collectie vind je ook nog wollen kussens, satijnen kussens, dekbedovertreksets, kapok kussens en kussens van natuurlatex.
Diensten van Donskussen.nl

De kussens en dekbedden van Donskussen.nl kunnen online worden besteld. De bezorgservice van Donskussen.nl stuurt ze dan netjes naar je op. Ook heeft Donskussen.nl een klantenservice om je te helpen als je wat advies nodig hebt. Ze kunnen je namelijk een advies voor het beste hoofdkussen geven. Ook kun je op hun website een donzen kussen test doen zodat je een idee hebt van welke kussens bij jou zouden kunnen passen.


Klachten, Complimenten en Tips voor Donskussen.nl

Leg jij je hoof ’s avonds al op een kussen van Donskussen.nl of slaap je onder één van hun dekbedden? Dan horen wij graag wat meer over jouw Donskussen.nl ervaring. Hoe prettig liggen die kussens nou echt? Was het kussen voor een zijslaper of rugslaper echt zo ideaal voor jouw favoriete lighouding? Ging je eendendonzen of ganzendonzen kussen wel lang genoeg mee? En hoe ging de klantenservice van Donskussen.nl om met eventuele klachten? Schrijf je eigen Donskussen.nl review en laat ons weten hoe jij over deze winkel vol kussens en dekbedden denkt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)