DmLights

7.3
7.3

Bestellen

7.8

Service

6.2

Prijs

7.8

Levering

88.9%

Zou hier weer kopen

DmLights

Heeft u onlangs verlichting willen kopen maar u was gewoonweg te lui om naar de winkel te gaan? DmLights biedt u hier de mogelijkheid aan. Maar wat zijn uw gedachten hierover? 

Of misschien interessanter, wat denken andere consumenten over verlichting van dit bedrijf? Wij als NederlandReview zetten deze gedachtes/bevindingen van consumenten op onze website waarbij zij al contact hebben ondernomen met dit bedrijf. Wij zijn een onafhankelijk platform waar zoals gezegd de consumenten hun bevindingen/meningen over een bepaald bedrijf kunnen uiten. Dit heeft als bedoeling om andere consumenten te laten lezen zodat ze een beeld krijgen van DmLights. Wij zouden dan ook graag uw eigen ervaringen met dit bedrijf willen horen zodat we samen kunnen werken aan een heldere informatiebron voor consumenten die hier weinig over weten en hierbij laten zien of DmLights een goed bedrijf is.

Over DmLights

Wat Dmlights nou allemaal inhoud en wat het doet gaan we nu uitleggen.Dmlights is opgericht in het jaar 1979. Dit is gedaan door de heer Paul De Meutter. Zo weet u zeker dat dit bedrijf vele jaren ervaring heeft en weet wat het doet. Hij was in die tijd van oprichting gefocust op elektricien-installateur. Dit heeft enorm succes gehad en het bedrijf heeft hierdoor een enorme groei gemaakt. Zo heeft het een jaarlijkse groei weten te bereiken van 40% tot 60%. Dit heeft wederom ook gezorgd voor de publiciteit. Maar de vraag bleef maar stijgen waardoor het personeel verhoogd moest worden. Dit is dan ook gedaan en sinds een jaar of 10 geleden is de eerste webshop verschenen van dit bedrijf. De zoon van de heer Meutter zag hier potentie in en heeft het weten te bereiken. De gedachtes hiervoor waren niet erg positief en men zag het niet veel zitten. Toch heeft dit een groot succes gehad die vandaag de dag nog geldt. Zo is vandaag de dag DmLights een van de werelds grootste online shops voor verlichting. 

Diensten van DmLights

Maar wat verkoopt DmLights? Zo worden er meer dan 44.000 verschillende producten verkocht met ruim 88 verschillende kwaliteitsmerken waardoor u altijd wel iets kunt vinden. In de webshop heeft u een ruime keuzen aan artikelen en kunt u altijd zoeken als u het niet kunt vinden. Van allerlei binnenverlichtingen tot buitenverlichtingen, Ledverlichtingen of installatiemateriaal, u kunt het allemaal opnoemen. Bovendien maakt DmLights het ook mogelijk om een eigen virtuele huis te ontwerpen. Met de functie 3D-planner kunt u een 3D-design maken waarin u de kamers kunt creëren en eventueel meubels of verlichting kunt neerzetten.  

Klachten

Voor eventuele vragen of klachten kunt u altijd terecht bij dit bedrijf. De medewerkers zijn bereikbaar op weekdagen tussen 09:00-12:00 uur en 13:30–17:00 uur. Wilt u liever een mail sturen dan een telefoongesprek? Dan is dit ook mogelijk. Natuurlijk kunt u altijd even langs komen op het adres dat in de website beschreven staat.

Heeft u weleens een klacht gehad, klacht ingediend of een vraag gesteld aan dit bedrijf? Graag zouden we hier meer over willen weten over uw eigen ervaring en mening.

Ervaringen van klanten die u voorgingen! Weet waar u bestelt en lees eerst beoordelingen bij NederlandReview - duizenden onafhankelijke ervaringen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (9)

Anderen bekeken ook

close

DmLights

Vergelijk reviews en bekijk DmLights