NederlandReview

  Ervaringen Displate

  Natuurlijk kun je een foto op canvas bestellen zoals zoveel mensen hebben. Maar je kunt ook voor iets anders gaan, iets unieks. Zoiets kun je krijgen in een winkel als Displate. Maar wat zal de kwaliteit van deze metalen posters zijn? Zal de poster er wel echt zo mooi uitzien als op de website? Hoe zal de metalen poster staan bij de rest van je interieur? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Displate om de multiplate of illustratie bij je thuis te bezorgen? En zal de klantenservice van Displate je ten minste proberen te helpen als je om hun advies of hulp vraagt? De beste antwoorden op deze vragen worden gegeven door echte klanten van Displate. Lees hun eerlijke en onbevooroordeelde reviews om een idee te krijgen van wat Displate echt aanbiedt. Hun beoordelingen, meningen en ervaringen kunnen je vertellen wat je kunt verwachten als je een poster bij Displate koopt

  Over Displate

  Displate is een winkel die metalen posters verkoopt. Het bedrijf is opgericht in 2013. Inmiddels zijn er meer dan 5,030 kunstenaars die metalen posters of andere kunstwerken verzorgen voor Displate . Deze kunstenaars komen uit wel liefst 74 verschillende landen. Wel geeft Displate om het milieu. Voor iedere displate die gemaakt wordt plaatst het bedrijf 10 nieuwe bomen. Ze hebben op hun website veel verschillende metalen posters. Er is dus voor iedereen wel iets. Je kunt kiezen uit interesses zoals tv-shows, 80’s, grappig, films, Japanse kunst, kosmos, gaming, vintage, Aziatische kunst, anime, manga, auto’s en nog veel meer. Maar je kunt ook filteren door middel van stijl. Daar vind je kleurrijke illustraties, zwart-wit platen, collages, fotografie, abstracte kunst, patronen, minimalistische afbeeldingen enzovoort. Daarnaast werken ze samen met partners zoals Marvel, Star Wars, Game of Thrones en andere bekende franchises. Er zijn displates, multiplates, displate boxen en plxplates. Je kunt deze posters ophangen op een prominente plaats in je huis. Zo heb je een uniek kunstwerk dat maar weinig mensen zullen hebben en meteen in het oog springt zodra iemand de kamer binnenkomt waar de metalen poster hangt.


  Een klant pakt zijn nieuwe poster uit. In het Engels, maar je ziet wel wat voor soort posters Displate aanbiedt.

  Diensten van Displate

  Als je geintereseerd bent in een poster van Displate dan kun je via hun website een bestelling plaatsen. Selecteer de poster die je wilt en maak de betaling rond. Daarna zal de klantenservice van Displate de metalen displate netjes inpakken en naar je opsturen. Zo hoef je niet zelf helemaal met zo’n grote poster te slepen. Verder heeft Displate nog een klantenservice die je kan helpen als je wat hulp nodig hebt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Displate

  Heb je ooit eerder een kunstwerk gekocht bij Displate? Dan willen wij graag horen wat jij over deze online posterwinkel te zeggen hebt. Was het makkelijk een poster te bestellen via hun website? Duurde het lang voordat de metalen poster bij je thuis werd afgeleverd door Displate’s bezorgservice? Wat is jouw persoonlijke mening over de kwaliteit van hun posters? En wat voor klantenservice biedt Displate aan als je ze ergens voor nodig hebt? Schrijf een review en laat ons weten wat jouw mening over Displate en hun metalen posters is.

  Displate
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  6
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Displate

  Uw beoordeling

  3 maal een poster besteld

  Goede site, veel leuke categorieen. Hele gave hebbedingetjes voor in bijvoorbeeld een mancave.

  Door: Jil Teixeira Costa21-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Jammer

  Ik kreeg me bestelling maar niet voltooid, op de mail geven ze al aan dat ze door drukte niet direct kunnen reageren. Ik heb nog steeds geen antwoord en geen bestelling kunnen plaatsen

  Door: Anoniem07-04-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is Displate een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Displate. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Displate actief?

  Displate is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Displate gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.