Disenyo

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Disenyo

Handgemaakte tassen en sieraden kom je niet vaak meer tegen. De massaproductie is natuurlijk een stuk goedkoper, maar toch hebben handgemaakte producten iets dat massaproductie niet kan bieden. Ze hebben karakter. Disenyo heeft een webshop vol met handgemaakte tassen en sieraden. Alle producten in de webshop zijn met de hand gemaakt door vrouwen in de Filipijnen. Heb jij een sieraad gevonden in de webshop? Of wil je graag een tas bestellen? Lees dan eerst nog even de reviews van klanten die al gekocht hebben in de webshop. Leer van hun ervaringen en je weet precies wat je van Disenyo kunt verwachten. 


Over Disenyo

Geert Reuvers besloot in 2010 een rondreis te maken in de landen in Zuid-Oost Azië. Hij was direct onder de indruk van de hoogwaardige, handgemaakte tassen en sieraden uit de regio. De landen hadden nog oog voor detail en de kennis voor het maken van tassen en sieraden was van generatie op generatie doorgegeven. Geert Reuvers wilde deze unieke handgemaakte producten delen met het Westen. Uit deze wens werd Disenyo opgericht. In drie jaar tijd heeft Geert inversteerders en leveranciers gezocht en met de hulp van zijn vrouw, die hij in Zuid-Oost Azië heeft ontmoet, werd Disenyo in 2013 gelanceerd. In de webshop ontmoet de traditie van het Oosten de mode in het Westen. 
Een eerlijk product

Geert en zijn vrouw wilden niet alleen de handgemaakte producten naar het Westen brengen. Ze wilden de gemeenschap in het Oosten helpen in hun levensstandaard. De ontwerpers en makers van de producten delen in de winst. Ze krijgen eerlijk betaald voor hun producten. Geert wil met Disenyo de cirkel van armoede in de landen doorbreken.


Diensten Disenyo

Alle producten worden met de hand gemaakt en zijn uniek. Er wordt alleen gebruikgemaakt van natuurlijk materialen. Duurzaamheid is namelijk het allerbelangrijkste. Doordat alleen natuurlijke materialen gebruikt worden, kunnen er unieke kleur- en structuurafwijkingen voorkomen. Dit maakt zelfs sieraden en tassen met hetzelfde ontwerp uniek.


Neem contact op met Disenyo

De webshop heeft een contactpagina met uitgebreide informatie en contactgegevens. Je kunt hier terecht voor als je een vraag wilt stellen of een klacht wilt melden. Je vindt hier echter ook alle veelgestelde vragen en informatie over de levering en betalingsmethodes. Voor alle klanten die contact op willen nemen, heeft Disenyo een contactformulier, maar je kunt ook gebruikmaken van het e-mailadres en telefoonnummer. Klanten die de sieraden en tassen willen bekijken, zijn welkom in de winkel in Oss. Heb jij contact opgenomen met de webshop? Schrijf dan een review en laat andere klanten weten of je goed bent geholpen door de klantenservice.


Geef jouw mening over Disenyo!

Ben jij helemaal gek van de handgemaakte sieraden? Of heb jij misschien een tas uit de webshop cadeau gedaan aan je moeder? Schrijf dan een review over Disenyo en geef jouw mening. Wat vind je van de kwaliteit van de producten? Is de levering betrouwbaar? En krijg je waar voor je geld? Geef jouw beoordeling en vertel andere klanten over jouw ervaringen met de webshop en de sieraden.


Zijn de handgemaakte producten van de beste kwaliteit? Krijg je echte luxe? En zijn de ervaringen van klanten met de prijzen? Lees hier de reviews!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)