NederlandReview

  Ervaringen Discount4Pets

  Harige, gevederde of schubbige vriendjes. Huisdieren zijn voor veel mensen niet meer weg te denken uit hun leven. Ze zijn als de harige of schubbige kinderen van het gezin of je trouwe maatje. Een dier uit het asiel halen is daarnaast nog eens dankbaar, want je krijgt er veel liefde voor terug, Maar wat voor dier je kiest, hangt af van je eigen persoon. De een vindt een hond geweldig, de ander een kat, konijn, cavia of paard. Weer een ander prefereert vogels of reptielen. Maar waar je ook van houdt, een ding hebben ze allemaal gemeen: ze hebben de juiste verzorging nodig.

  Voorbeelden van benodigdheden
  Denk bij bijvoorbeeld een hond aan een riem, halsband of tuig, vachtverzorging, voer en voerbak, waterbak, kussen of hondenmand, dekentje en misschien wel een bench voor in de auto. Knaagdieren hebben een interessant hok nodig zonder tocht, stro, hooi, een drinkfles, een voederbakje of voederrek, speeltjes voor de uitdaging en wie weet zelfs een hoektoilet voor in de kooi. Misschien is die huistijger dan wellicht het makkelijkst, want afgezien van de kattenbak, voer- en waterbakje, krabpaal en eventueel wat vachtverzorging, eigent deze eigenwijze huisgenoot zich toch al het hele huis toe. De bank? Van mij! Kledingkast? Van mij! Jij? Van mij! De tuin of het balkon is ook van de poes als je een kattenluik hebt. En laten we vooral niet vergeten: alles is een kattenspeeltje behalve het kattenspeeltje zelf.


  Dieren voor educatieve doeleinden

  Dan zijn er nog de periodieke kosten, zoals druppels tegen vlooien, teken en ontwormingskuren. Een vlooienkam is overigens ook handig om achter de hand te hebben. Gewoon, voor het geval dat. Het geeft overigens erg veel voldoening om die irritante vlo te vinden die je lieverd zo gek maakte van de jeuk. Wist je trouwens dat vlooien vinden katten interessanter dan honden?

  Voor de meeste van deze producten kun je gewoon bij een dierenwinkel terecht. In bijna ieder dorp is er wel een te vinden en anders kun je ook online je hart ophalen. Mooi meegenomen als dat wat je toch al nodig hebt in de aanbieding is! Voor wie klinkt ‘voordeel’ en ‘afgeprijsd’ nu niet als muziek in de oren!

  Discount4Pets is zo’n online dierenwinkel. Je kunt er terecht voor de bekende merken en producten gericht op honden, katten, knaagdieren, reptielen, vogels en paarden uit zowel Nederland als België. Mede doordat ze ook buiten Nederland leveren, zijn er uitgebreide betaalmogelijkheden. Voor vragen en opmerkingen is de klantenservice te bereiken via telefoon of e-mail. De shop zelf is te volgen via Facebook, Twitter en Google+.

  Review lezen of schrijven? Graag!
  Heb je ervaring met deze webshop, deel deze gerust met Nederlandreview. Wat is jouw mening over de prijs-kwaliteit? Wat vond je van de lopende actie? Is de klantenservice bevallen? Hoe reageerde het beestje op de aankoop? Allemaal vragen waar de klant-to-be graag de antwoorden op leest!

  Lees hier de mening van huisdiereigenaren die je voor gingen. Hoe heeft de hond zijn nieuwe voer ervaren? Wat vond de poes van de kattenbak?

  Discount4Pets
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  4,6
  0% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  6

  Service

  2

  Prijs

  8

  Leveren

  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Slechte service en een beschadigd product

  Lodewijk29-03-2018

  Mijn ervaring met Discount4pets in het kort:

  -Zwaar beschadigd product (bleek een al retour gestuurd product te zijn (achteraf)
  -Veel te laat bezorgd zonder enige vorm van communicatie of excuses
  -Geen gekwalificeerd personeel om klachten af te handelen
  -Weinig tot geen compensatie voor gemaakte fouten, het beschadigde product en verloren (wacht)tijd
  -Warrige, niet klantvriendelijke en niet op feiten gebaseerde reacties van het personeel
  -Geen productbeschrijving meegeleverd

  Op vrijdag 23 maart voor 20:00 een bench besteld met onderzetters. De bestelling was succesvol afgerond en alle producten waren voorradig. Zaterdag de hele middag gewacht op het pakket, maar zonder enige vorm van communicatie van Discount4pets werd het pakket niet geleverd.

  Het weekend ging eroverheen en er volgde op maandag pas (26 maart) een mail waarin stond waarom de bestelling niet geleverd was. Ik heb er zelf achteraan gebeld, om te vragen wat er nu precies speelde en er moest een product worden bijbesteld. Ze konden mij bij Discount4pets alleen niet vertellen wanneer ik mijn volledige bestelling nu zou gaan ontvangen. Later heb ik weer moeten bellen om opheldering te krijgen over wanneer ik de volledige bestelling kon verwachten.

  Uiteindelijk kreeg ik via een mail een dag later het bericht dat de bestelling op 28 maart aan mij zou worden aangeboden. De bestelling werd gelukkig dit keer wel afgeleverd. Helaas waren de doos en bench behoorlijk beschadigd. Op veel plekken was de lak al van de kooi en het metaal op veel plekken ook al verbogen. Het bleek achteraf (volgens een medewerker) waarschijnlijk een al eerder retour gezonden product te zijn.

  Hierover heb ik Discount4pets wederom gebeld om ze uit te leggen wat er allemaal was misgegaan en dat ik alles behalve tevreden was met mijn bestelling en voornamelijk de afhandeling ervan. Iedere keer kreeg ik op mijn vragen en mijn verhaal een incomplete warrige verklaring die niet op feiten was berust, dat er gecommuniceerd zou zijn over het niet tijdig leveren en over het feit dat hun leverancier nog 1 product had moeten leveren.

  Hier heb ik als klant niets aan en ook weinig mee van doen. Ik heb een aanzienlijk bedrag overgemaakt en vertrouwde op de goede service waar op de website reclame mee wordt gemaakt en op een professionele afhandeling. Uiteindelijk na 3 telefoontjes, 2 e-mails met foto's kan ik de geleverdere beschadigde producten retour zenden naar Discount4pets.

  Het retour proces zal minimaal 2 dagen duren en voordat het krediteren voltooid is en het geld op mijn rekening staat kunnen er nog 2 weken voorbijgaan volgens de voorwaarden die zij aangeven. Er is mij ter compensatie het astronomische bedrag van 2.50 korting geboden voor het ongemak. Ik vind dit echt lachwekkend... een kortingscode van nog geen 3% op het aankoopbedrag van de producten die ik heb besteld (die zwaar beschadigd zijn), mits ik de volledige bestelling niet retour zend. De bestelling is het aankoopbedrag bij lange na niet waard.

  Hierna ben ik nog opgebeld door een medewerker met het voorstel om de bestelling alsnog te houden en dat er een deel gekrediteerd zou worden als compensatie (iets meer dan het voorgestelde bedrag).

  Het hele punt is dat dat geen compensatie is, gezien het feit dat dit product zijn nieuwwaarde al niet waard is. Compensatie zou los moeten staan van hoe Discount4pets producten in hun systeem krediteert en zou los moeten staan van het aankoopbedrag dat terug zal worden overgemaakt. Nu wordt de korting alleen gegeven bij het houden van het behoorlijk beschadigde product wat zijn waarde al niet vertegenwoordigd. De daadwerkelijke compensatie bestaat uit een excuus. En ik zal nu mogelijk 3 weken zonder het aankoop bedrag moeten doen voordat het wordt teruggestort.

  Er kan altijd iets misgaan bij een bestelling, maar de afhandeling van fouten die gemaakt worden is cruciaal voor een bedrijf. Ik ben in totaal 4 uur bezig geweest om het helder te krijgen bij Discount4pets, om aan de retour procedure te voldoen en alle foto's te versturen en uit een te zetten waarom ik de producten retour wil zenden.

  Al met al kan ik niet anders dan Discount4pets een koude douche geven en een dikke onvoldoende voor de communicatie en de geleverde producten, maar vooral nog de afhandeling door medewerkers.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5

  Schrijf zelf een review over Discount4Pets

  Uw beoordeling