NederlandReview

  Ervaringen Discount4Pets

  Harige, gevederde of schubbige vriendjes. Huisdieren zijn voor veel mensen niet meer weg te denken uit hun leven. Ze zijn als de harige of schubbige kinderen van het gezin of je trouwe maatje. Een dier uit het asiel halen is daarnaast nog eens dankbaar, want je krijgt er veel liefde voor terug, Maar wat voor dier je kiest, hangt af van je eigen persoon. De een vindt een hond geweldig, de ander een kat, konijn, cavia of paard. Weer een ander prefereert vogels of reptielen. Maar waar je ook van houdt, een ding hebben ze allemaal gemeen: ze hebben de juiste verzorging nodig.

  Voorbeelden van benodigdheden

  Denk bij bijvoorbeeld een hond aan een riem, halsband of tuig, vachtverzorging, voer en voerbak, waterbak, kussen of hondenmand, dekentje en misschien wel een bench voor in de auto. Knaagdieren hebben een interessant hok nodig zonder tocht, stro, hooi, een drinkfles, een voederbakje of voederrek, speeltjes voor de uitdaging en wie weet zelfs een hoektoilet voor in de kooi. Misschien is die huistijger dan wellicht het makkelijkst, want afgezien van de kattenbak, voer- en waterbakje, krabpaal en eventueel wat vachtverzorging, eigent deze eigenwijze huisgenoot zich toch al het hele huis toe. De bank? Van mij! Kledingkast? Van mij! Jij? Van mij! De tuin of het balkon is ook van de poes als je een kattenluik hebt. En laten we vooral niet vergeten: alles is een kattenspeeltje behalve het kattenspeeltje zelf.
  Dan zijn er nog de periodieke kosten, zoals druppels tegen vlooien, teken en ontwormingskuren. Een vlooienkam is overigens ook handig om achter de hand te hebben. Gewoon, voor het geval dat. Het geeft overigens erg veel voldoening om die irritante vlo te vinden die je lieverd zo gek maakte van de jeuk. Wist je trouwens dat vlooien vinden katten interessanter dan honden?

  Voor de meeste van deze producten kun je gewoon bij een dierenwinkel terecht. In bijna ieder dorp is er wel een te vinden en anders kun je ook online je hart ophalen. Mooi meegenomen als dat wat je toch al nodig hebt in de aanbieding is! Voor wie klinkt ‘voordeel’ en ‘afgeprijsd’ nu niet als muziek in de oren!

  Discount4Pets is zo’n online dierenwinkel. Je kunt er terecht voor de bekende merken en producten gericht op honden, katten, knaagdieren, reptielen, vogels en paarden uit zowel Nederland als België. Mede doordat ze ook buiten Nederland leveren, zijn er uitgebreide betaalmogelijkheden. Voor vragen en opmerkingen is de klantenservice te bereiken via telefoon of e-mail. De shop zelf is te volgen via Facebook, Twitter en Google+.

  Dieren voor educatieve doeleinden

  Review lezen of schrijven? Graag!

  Heb je ervaring met deze webshop, deel deze gerust met NederlandReview. Wat is jouw mening over de prijs-kwaliteit? Wat vond je van de lopende actie? Is de klantenservice bevallen? Hoe reageerde het beestje op de aankoop? Allemaal vragen waar de klant-to-be graag de antwoorden op leest!

  Lees hier de mening van huisdiereigenaren die je voor gingen. Hoe heeft de hond zijn nieuwe voer ervaren? Wat vond de poes van de kattenbak?

  Discount4Pets
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Discount4Pets

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Discount4Pets een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Discount4Pets. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Discount4Pets actief?

  Discount4Pets is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Dierenwinkels

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Discount4Pets gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.