Discount4Pets

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Discount4Pets

Harige, gevederde of schubbige vriendjes. Huisdieren zijn voor veel mensen niet meer weg te denken uit hun leven. Ze zijn als de harige of schubbige kinderen van het gezin of je trouwe maatje. Een dier uit het asiel halen is daarnaast nog eens dankbaar, want je krijgt er veel liefde voor terug, Maar wat voor dier je kiest, hangt af van je eigen persoon. De een vindt een hond geweldig, de ander een kat, konijn, cavia of paard. Weer een ander prefereert vogels of reptielen. Maar waar je ook van houdt, een ding hebben ze allemaal gemeen: ze hebben de juiste verzorging nodig.

Voorbeelden van benodigdheden

Denk bij bijvoorbeeld een hond aan een riem, halsband of tuig, vachtverzorging, voer en voerbak, waterbak, kussen of hondenmand, dekentje en misschien wel een bench voor in de auto. Knaagdieren hebben een interessant hok nodig zonder tocht, stro, hooi, een drinkfles, een voederbakje of voederrek, speeltjes voor de uitdaging en wie weet zelfs een hoektoilet voor in de kooi. Misschien is die huistijger dan wellicht het makkelijkst, want afgezien van de kattenbak, voer- en waterbakje, krabpaal en eventueel wat vachtverzorging, eigent deze eigenwijze huisgenoot zich toch al het hele huis toe. De bank? Van mij! Kledingkast? Van mij! Jij? Van mij! De tuin of het balkon is ook van de poes als je een kattenluik hebt. En laten we vooral niet vergeten: alles is een kattenspeeltje behalve het kattenspeeltje zelf.
Dan zijn er nog de periodieke kosten, zoals druppels tegen vlooien, teken en ontwormingskuren. Een vlooienkam is overigens ook handig om achter de hand te hebben. Gewoon, voor het geval dat. Het geeft overigens erg veel voldoening om die irritante vlo te vinden die je lieverd zo gek maakte van de jeuk. Wist je trouwens dat vlooien vinden katten interessanter dan honden?

Voor de meeste van deze producten kun je gewoon bij een dierenwinkel terecht. In bijna ieder dorp is er wel een te vinden en anders kun je ook online je hart ophalen. Mooi meegenomen als dat wat je toch al nodig hebt in de aanbieding is! Voor wie klinkt ‘voordeel’ en ‘afgeprijsd’ nu niet als muziek in de oren!

Discount4Pets is zo’n online dierenwinkel. Je kunt er terecht voor de bekende merken en producten gericht op honden, katten, knaagdieren, reptielen, vogels en paarden uit zowel Nederland als België. Mede doordat ze ook buiten Nederland leveren, zijn er uitgebreide betaalmogelijkheden. Voor vragen en opmerkingen is de klantenservice te bereiken via telefoon of e-mail. De shop zelf is te volgen via Facebook, Twitter en Google+.

Review lezen of schrijven? Graag!

Heb je ervaring met deze webshop, deel deze gerust met NederlandReview. Wat is jouw mening over de prijs-kwaliteit? Wat vond je van de lopende actie? Is de klantenservice bevallen? Hoe reageerde het beestje op de aankoop? Allemaal vragen waar de klant-to-be graag de antwoorden op leest!


Lees hier de mening van huisdiereigenaren die je voor gingen. Hoe heeft de hond zijn nieuwe voer ervaren? Wat vond de poes van de kattenbak?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)