Difrax

8

Bestellen

8

Service

8

Prijs

8

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Difrax

Als je pas een baby hebt gekregen of nog gaat krijgen dan wil je daar het allerbeste voor in huis halen. Je hebt dan ook van alles nodig: een babykamer, babykleding maar ook flesjes, speentjes, etc. Of een borstpomp om de borstvoeding te kolven. Bij Difrax kun je terecht voor dit soort producten. Naast flesjes en dergelijke zijn er bijvoorbeeld knuffels en middelen voor de verzorging van een baby te koop. Tevens geven ze gedegen informatie over de producten en hoe ze te gebruiken. De ervaringen van andere klanten van dit bedrijf kun je hier lezen op NederlandReview!


Over Difrax 

Difrax is ongeveer 50 jaar geleden opgericht. De geschiedenis van Difrax begint in 1967, als Dimphna en Frank van Eijkelenborg hun ziel en zaligheid in hun nieuwe winkel voor babyartikelen stoppen. ‘Di’ in de naam van het bedrijf komt van Dimphna en het gedeelte ‘fra’ uiteraard van Frank. De ‘x’ staat voor hun opvolger, waarvan de naam toentertijd nog niet bekend was. In het begin verkochten ze wattenstaafjes en rammelaars. Sinds 1999 heeft hun dochter Vivienne (de ‘x’ is nu dus bekend) de leiding over het bedrijf. Vandaag de dag werkt het creatieve team van het bedrijf met medische experts samen aan alle innovatieve producten die zij op de markt brengen.


Diensten 

De babyartikelen die je bij Difrax kunt kopen zijn overzichtelijk in een aantal artikelgroepen ondergebracht, namelijk:

  • Fopspenen
  • Babyflessen
  • Flessenwarmer
  • Borstkolf
  • Eten en drinken
  • Troosten en kalmeren
  • Steriliseren en reinigen
  • Babyverzorging

Bestellingen die op werkdagen voor 12.00 uur worden gedaan, zullen dezelfde dag nog worden verzonden. Bestel je in het weekend of op officiële feestdagen, dan gaan de bestellingen de eerstvolgende werkdag de deur uit. Bestellingen zijn met track & trace te volgen en worden als postpakket door DPD afgeleverd. Verder heb je 14 dagen recht van retour en is er gratis verzenden vanaf € 30,-. Verder is er een onderdelenshop, waar je missende of kapotte onderdelen van bijvoorbeeld een borstkolf of een ander artikel kunt bestellen en is er een blog met leuke weetjes maar vooral ook ontzettend handige tips. En bij vragen over kolven is er een 24-uurs borstkolfservice aanwezig, er zijn tips en trucs die je kunt downloaden en er is nog meer informatie over het kolven te vinden.


Klachten 

Als je klachten hebt, dan is het mogelijk om contact met de klantenservice van Difrax op te nemen. Dat kan via het contactformulier, maar ze zijn ook telefonisch te bereiken via (030) 229 44 22. Ook voor speciale vragen over de producten is de klantenservice bereikbaar. Dat is van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.


Jouw mening over Difrax! 

Heb je zelf ervaring met Difrax als bedrijf? Laat dan hier jouw review achter. Vertel iets over de prijs, de levering en meer, om zo andere klanten een goed beeld te geven!


Wat zijn zoal de ervaringen met Difrax? Zijn de babyproducten allemaal in orde en leveren ze de bestelling snel of moet je lang op de spullen wachten?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Betrouwbaar.

Eindelijk ben ik zwanger. Dan wil je natuurlijk het allerbeste in huis halen. Na wat rondvragen bij vriendinnen en familie hoorde ik veel goede ervaringen over het merk Difrax. Ik heb een fors aantal producten besteld, dus ik had recht op gratis verzending. Mijn producten waren snel in huis. Ik had na 12:00 besteld dus het duurde meer dan een werkdag, maar goed. Ik had de producten verder niet direct nodig dus mij hoor je niet klagen. Ik weet nog niet of dat ik borstvoeding ga geven, maar als ik moet gaan kolven dan denk ik dat ik de benodigdheden hiervoor aan ga schaffen. Ik ben vooral te spreken op de manier waarop ze de after-sale service hebben ingericht. Als aanstaande moeder heb je natuurlijk geen ervaring met dit soort dingen, dus dan wil je graag zeker weten dat je in goede handen bent. Dit bedrijf maakt op mij een zeer betrouwbare indruk.

A

Anoniem

28-12-2017

0