Dierspecialist | Dobey

10

Bestellen

2

Service

10

Prijs

2

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Dierspecialist | Dobey

Is er bij jou in de buurt een Dobey gekomen, of heb je interesse in de webshop? Hier lees je de reviews van ervaringen van de consumenten die je voor gingen. Wil je zelf straks ook graag jouw mening en beoordeling delen? Schrijf dan gerust een recensie!

Dierenwinkel

Zodra je een huisdier neemt, wordt de dierenwinkel of dierenspeciaalzaak een vast onderdeel van de boodschappen. Jouw harige, gevederde of geschubde nieuwe gezinslid moet toch eten en een schoon hok. Veel dierenwinkels houden het in hun assortiment vooral bij de bekende gezelschapsdieren, zoals honden, katten, konijnen, cavia’s, vogels en vissen. Sommige wagen zich aan artikelen voor fretten, maar mensen met reptielen, moeten vaak naar specialere winkels of online.

Wat hebben we nodig?

Trots als een pauw loop je het asiel uit, met je horde blije kinderen en jullie nieuwe beste vriend. Maar wat komt er eigenlijk allemaal bij kijken? Voor een hond, zelfs de meest kortharige, moet je vaak wat meer hebben dan alleen een halsband of tuig en een riem. Poepzakjes en een poepzakjeshouder bijvoorbeeld, maar natuurlijk ook diervoeding, zoals hondenbrokken of KVV (kant en klaar vers vlees, dus rauw totaalvoer). Wist je dat een aantal merken diervoeding tegenwoordig ook biologisch is? Daarnaast is een borstel voor vachtverzorging aan te raden, een klikker voor de training en een nageltang voor dat duimnageltjes dat niet slijt. Afhankelijk van of je de bank of je bed gaat opofferen voor je viervoeter, kun je ook nog een mand of deken overwegen.

Voor de kat is kattenvoer of KVV wel verstandig, speeltjes, krabpaal en natuurlijk de kattenbak. Een langharige kat moet geborsteld worden, dus ook hier is een speciale kam of borstel noodzakelijk om pijnlijke klitten in de vacht te voorkomen. Afhankelijk van hoe de poes hier tegenover staat, is een ovenwant wellicht verstandig.

 


Muizen, ratten, hamsters en andere kleine knaagdieren kunnen vaak met een flinke kooi af, zolang er maar genoeg in te beleven valt. Hangmatjes voor tukjes tussen allerlei takken en touwen, speelgoed waar voertjes in zitten, tunnels, zaagsel om in de wroeten, hooi om te eten en stro om een holletje van te maken. Fretten zouden ook met eenzelfde grote kooi af kunnen, maar willen ook graag de pootjes strekken buiten de tralies. Er zijn zelfs speciale tuigjes verkrijgbaar om met je fred uit wandelen te gaan.

Dierspecialist – Dobey

Een van de samenwerkingsverbanden die ons land rijk is in de dierenbranche, is Dobey van Dierspecialist. Er zijn dan ook zowel fysieke winkels als de webshop. Naast alle diergerelateerde producten, staan er op de website ook allerlei informatieve blogs over onder bijvoorbeeld verzorging van de goudvis, knaagdieren, honden in de hitte, op reis met de hond, en nog veel meer. Ook is er een app verkrijgbaar, waarin je allerlei gegevens kunt opslaan over jouw maatje, via de Gewichtscoach kunt zien of je dier nog op een gezond gewicht is, kun je vragen stellen aan de Diercoach, en kun je vermissing doorgeven via Animal Alert.

Recensies voor en door huisdiereigenaren

Zijn eerdere klanten tevreden? Geven ze echt zulk professioneel en kundig advies? Had je het idee met vakmensen te maken te hebben? Hoe betrouwbaar is hun service? Wat vinden eerdere consumenten over de betrokkenheid van het personeel? Is het assortiment echt zo duurzaam en verantwoord? Werkt die app prettig en wordt deze aangeraden? Weet jij het antwoord op deze en vele andere vragen? Schrijf dan gerust een review van jouw ervaring. Jouw beoordeling helpt toekomstige klanten bij het maken van hun keuze. Dus aarzel niet, want jouw mening telt!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

DS-198879

Goede webshop tot het aan de logistiek komt, je krijgt gewoon geen track en trace, terwijl je het keer op keer vraagt, ik moet ook werken en heb geen zin om kilometers te lopen met zware zakken houtkorrel. Jammer maar daar geeft men geen gehoor aan!

A

Angela van Dijk

09-04-2021

0