Dierplagenshop

8

Bestellen

10

Service

8

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Dierplagenshop

Dierplagenshop: een prettige ervaring bij een onprettige situatie? Niemand zit te wachten op muizen in huis, zilvervisjes in de badkamer of papiervisjes op zolder. Heb jij er last van? Dan moet je bij Dierplagenshop zijn.

Over Dierplagenshop

Op de afdeling Dierplagen kwamen veel vragen binnen over het bestrijden van ongedierte. Kan ik professionele bestrijdingsspullen en vallen ook zelf kopen? Om antwoord te geven op deze vraag is de webshop van Dierplagenshop in 2010 geopend. Dè online plek voor alle kennis en middelen op het gebied van ongediertebestrijding. Inderdaad, niet alleen middelen - óók de kennis. Alle medewerkers zijn opgeleid tot ongediertebestrijdingstechnicus door het KAD en gediplomeerd door het EVM of CPMV. Dus heb je last van zilvervisjes in bed, weet je zeker dat je een muis door de kamer zag lopen of heb je ratten gespot in de achtertuin? Dan ben je bij de juiste mensen terecht komen.
 
Diensten van Dierplagenshop

De medewerkers van Dierplagenshop hebben allen ervaring op het gebied van ongediertebestrijding. Heb je een van onderstaande zoektermen op Google ingevuld?

  • Muizen bestrijden
  • Zilvervisjes bestrijden in huis
  • Papiervisjes zelf bestrijden
  • Rattengif


Neem dan contact op met Dierplagenshop. Met hun ervaring in ongediertebestrijding kunnen ze jouw probleem tegen een scherp tarief oplossen. Ze geven advies over de juiste behandelingsmethoden en middelen, zodat je het eventueel ook zelf kunt. Alle middelen en vallen in de webshop zijn uitgebreid getest door de medewerkers. Werkt het, klopt de handleiding en, wellicht het belangrijkste, is de behandeling effectief om het ongedierte bestrijden. Bij elk product krijg je een goed advies, want een product kopen zonder een degelijk advies doen ze bij deze webshop niet.

Online ongediertebestrijding

Helaas kunnen we nog niet via de computer of het internet ongedierte bestrijden. Maar met de webshop van Dierplagenshop kun je wel heel makkelijk de juiste middelen bestellen en in huis halen. Hieronder lees je, in het kort, hoe het werkt.


  • Kies jouw plaagdier. Word je geplaagd door muizen, ratten, zilvervisjes, papiervisjes of iets anders?
  • Reken de gekozen producten af.
  • Dierplagenshop verstuurt de bestelde producten met PostNL.
  • Door de snelle service van PostNL kun je snel beginnen met het bestrijden van jouw plaagdieren.
  • Niet helemaal ongediertevrij?

Ineens zie je daar nog een zilvervisje wegglippen, terwijl je dacht dat je ervan af was. Dan ben je niet helemaal tevreden en dat is niet de bedoeling. Neem contact op met de organisatie met je klacht, probleem of tip voor een nog betere dienstverlening.

Ze nemen dan contact met je op om ervoor te zorgen dat jouw ervaring weer verloopt zoals hij zou moeten, namelijk alleen maar positief en zonder ongedierte. Ongediertebestrijding en klachtenbestrijding dus!

Ervaringen met Dierplagenshop

Heb jij al een keer een ongedierteplaag aangepakt met behulp van het advies en de middelen van Dierplagenshop? Dan zijn andere mensen op zoek naar jouw recensie. Hoe ben je geholpen, hoe verliep het advies en hoe heb jij de juiste middelen gekozen? Help anderen om van hun zilvervisjes, papiervisjes, muizen, ratten en ander ongedierte af te komen door jouw ervaring te delen!

Kom je met de Dierplagenshop hier van die beestjes zoals zilvervisjes, ratten en muizen af? Lees ervaringen van klanten! Werkt het, is het veilig?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Zilvervisjes weg

Al jaren last van Zilvervisjes. En die krijg je nauwelijks weg als je boeken in huis hebt, zoals wij. We hebben ons laten adviseren in de dierplagenshop en met hun advies lijkt het alsof we dit nare probleem eindelijk onder controle hebben. Je weet het nooit helemaal zeker, ik blijf denk ik altijd een beetje paranoia na jaren van beestjes af en toe zien, maar dat moet nog even wennen. Dus bedankt dierplagenshop! en tabee, zilvervisjes!

B

Brecht

13-07-2017

0