NederlandReview

    Ervaringen Diamtelecom

    Je hebt voor je telefoon wel wat meer nodig dan alleen het toestel zelf. Het is alleen niet altijd makkelijk om later nog aan deze accessoires te komen. Diamtelecom kan je wel aan telefoonaccessoires helpen. Maar wat zal de kwaliteit van hun kabels zijn? Hoe lang zullen hun powerbanks meegaan? Zal het geluid van die oordopjes wel goed genoeg zijn om muziek mee te luisteren of iemand te verstaan? Zal de bezorgservice van Diamtelecom je screenprotector wel opsturen voor je telefoon beschadigd raakt? En hoe zal de klantenservice van Diamtelecom reageren als je geheugenkaart helemaal niet goed blijkt te werken of niet opslaat? Alleen mensen die al eens telefoonaccessoires van Diamtelecom hebben gebruikt kunnen je hierover meer vertellen. lees hun reviews om te ontdekken wat zij nou eigenlijk van deze winkel vinden. Hun beoordelingen, cijfers, meningen en ervaringen zullen je laten zien wat je in de praktijk van Diamtelecom zult kunnen verwachten.

    Over Diamtelecom

    Diamtelecom is een online shop die telefoonaccessoires aanbiedt. Ze zeggen op hun website al jaren ervaring te hebben in de telecombranche. Ze hebben dus best wat ervaring. Je kunt in de winkel van Diamtelecom veel telefoonaccessoires vinden. Zo zijn er screenprotectors die het scherm van je telefoon of tablet kunnen beschermen. Hetzelfde geldt voor een telefoonhoesje of cover die je telefoon beschermd voor vallen of stoten. Het is een feit dat accu’s na verloop van tijd minder worden. daarom biedt Diamtelecom je ook een nieuwe accu voor je mobiel aan. Natuurlijk moet je je telefoon regelmatig op kunnen laden, maar dat snoertje daarvan gaat nogal eens kapot. Daarom heeft Diamtelecom speciale opladers en adapters voor iedere soort telefoon, iPhone of tablet. De oordopjes, headphones en headsets die Diamtelecom verkoopt zorgen ervoor dat jij je muziek beter kan horen en anderen geen last hebben van het geluid van jouw mobiele telefoon. En dan zijn er nog geheugenkaarten en powerbanks voor wat extra opslag of stroom. De meeste dingen die opgenoemd zijn heeft Diamtelecom ook voor je tablet of iPad. Ook die moeten immers beschermd en opgeladen worden. En voor het geval een onderdeel van je mobiele telefoon echt niet meer goed werkt heeft Diamtelecom nog wat losse onderdelen. Hier vind je batterijen, stylus pennen, batterij covers, en zelfs een smartwatch.


    De screenprotectors van Diamtelecom.

    Diensten van Diamtelecom

    Je kunt de overdelen, opladers en andere accessoires gewoon via hun website bestellen. De bezorgservice van Diamtelecom komt deze dan bij je thuis bezorgen. Ook heeft Diamtelecom een klantenservice voor het geval je een vraag of probleem hebt.

    Klachten, Complimenten en Tips voor Diamtelecom

    Als jouw mobiele telefoon al onderdelen of accessoires van Diamtelecom bevat dan horen wij graag meer over jouw ervaring met deze elektronicawinkel. Hoe snel laden die opladers bijvoorbeeld je mobiel op? Beschermen die covers, hoesjes en screenprotectors je tablet echt wel? Duurde het lang voor de bezorgservice van Diamtelecom je nieuwe set oordopjes kwam afleveren? En kon de klantenservice van Diamtelecom het probleem met je adapter weer oplossen? Schrijf je eigen Diamtelecom review en laat ons weten wat jouw mening over deze winkel vol telefoonaccessoires is.

    Diamtelecom
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (18)

    5.8
    50% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6.2
    Service
    rating
    5.2
    Prijs
    rating
    6.6
    Leveren
    rating
    5.4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    iPhone 11 Pro Max LCD

    Had een iPhone 11 Pro Max LCD nodig, qua prijs was Diam Telecom interessant dus maar eens geprobeerd. Snel geleverd en prima op de hoogte gehouden van de voortgang. Bij aflevering zie ik dat ik de verkeerde heb besteld (dom, dom) dus even gebeld. Telefoon was druk bezet maar ze belden zelf naar mij terug. "Foutje?, kan gebeuren, stuur maar retour dan storten we het aankoopbedrag gelijk weer terug". Gedaan en direct de juiste maat besteld, ook deze was binnen twee dagen binnen. Het verkeerde scherm retour en na een paar dagen stond ook dat aankoopbedrag weer op de rekening. Bijzonder lullig is wel dat bij het installeren van het nieuwe scherm een scheurtje in de flexibel kwam. Maar even gebeld. Uiterst vriendelijk en behulpzaam hebben ze nog van alles geprobeerd om de 'schade te beperken' maar helaas valt hier niks meer aan te doen. Kom zeker bij ze terug, ik baal enorm van die gevoeligheid van Apple's flexkabeltjes maar ben wel erg prettig en snel door Diam Telecom geholpen.

    Door: M.L. 25-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Samsung auto-oplader

    2 weken geleden een Samsung auto-oplader ontvangen, maar in gebruik laadde hij niet goed op. Diamtelecom gebeld en een vriendelijke mijnheer begreep gelijk wat het euvel was van de oplader. Het snoertje was waarschijnlijk niet goed, wat een enkele keer kan gebeuren, en beloofde me direct een ander snoertje op te sturen. En ja hoor, de volgende dag kwam de post dit al brengen. Zo snel en wat een goede service!! Geen gedoe over wat het probleem zou kunnen zijn en de raad het nog eens te proberen. Nee, gelijk een goed snoer opgestuurd. En nu een blije klant!! De oplader doet het prima en snel! Een aanrader om bij Diamtelecom uw bestelling te doen!

    Door: Jacqueline Van Rossum21-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Lader

    Wegens foutieve afhandeling bij PostNL vandaag mijn bestelling opgehaald bij Diamtelecom. Alles conform hetgeen ik had besteld en ben zeker tevreden over de afhandeling !

    Door: Mark Hibma17-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Snelle 25watt oplader met draad

    Goede prijzen en aardige service. Ik had een fout gemaakt bij de bestelling, ze hebben mijn fout opgelost en ik had mijn bestelling
    snel in huis.

    Door: Christiaan Hofman15-02-2021
    Mark Hibma17-02-2021

    Wegens foutieve afhandeling bij PostNL vandaag mijn bestelling opgehaald bij Diamtelecom. Alles conform hetgeen ik had besteld en ben zeker tevreden over de afhandeling !

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Oplaadset HUAWEI p30 pro

    Nadat ik aanvankelijk zelf een bestelfout had gemaakt, hebben ze binnen 24uur alles voor me in orde gemaakt en geleverd.

    Door: Frans Ekel05-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Iphonekabels

    Product niet ontvangen en geld weg. Na een fout van een een 2 cijfers te hebben omgedraaid hebben zij dit naar een andere stad verstuurd. Terwijl we na een telefonisch gesprek dit hebben besproken. Vanaf 17 feb gewacht tot heden niks ontvangen en nu nog niks. Geen geld terug en geen product. Wel een toezegging dat zij dit zouden versturen en zijn hier binnen no time op terug gekomen. Daarnaast op gevoel inspelen en doen alsof ze met je geknikkerd hebben. Jammer, ik zou hier nooit meer een bestelling plaatsen. De toezegging heb ik zwart op wit.

    Door: Hanny04-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Oplader en telefoonhoesje

    Fijne overzichtelijke site, duidelijke uitleg over producten en snelle levering. Een aanrader, super tevreden.

    Door: Sirodjni 10-10-2019
    Harun02-05-2020

    Hij verkoopt apple producten wat 1:1 zijn heb airpods 2 bij ze gekocht zijn gewoon opgelicht

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Oplader Apple

    Snelle levering en vriendelijke service!

    Door: Jildert18-02-2021
    Judith19-02-2021

    Snelle levering, goede prijs voor telefoonhoesje. Helaas paste het hoesje niet dus retour gestuurd. Via mail en tel. netjes opgelost, prima service.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Apple magsafe 1 oplader

    Telefoon wordt meteen opgehangen, ze nemen nooit op.
    Op de email wordt ook niet gereageerd.

    Je wordt veelvuldig uitgescholden zodra je niet tevreden bent. En bedreigd zodra je een negatieve review achterlaat. Ze vinden meteen 'dat je het op hun gemunt hebt'. Nee, je levert niet, dan lever je een defect product en dan geef je mn geld niet terug. En je verwacht dan nog een positief verhaal?

    Ik heb eind november besteld. Na 2 weken maar eens contact proberen op te nemen. Er werd nergens op gereageerd totdat ik een review achterliet waarin ik zei dat er niet werd gereageerd. Binnen een uur had ik een belletje. Het product was vertraagd. Ik werd meteen bedreigd en als ik mijn review niet aan zou passen werd het product niet geleverd en kreeg ik mijn geld niet terug. Half december werd de apple magsafe oplader geleverd. Toen ik hem in het stopcontact deed kwam er rook uit en sloegen de stoppen er uit. Retour gestuurd, wat ze op 18 december ontvangen hebben. Op 31 december maar gemaild wanneer ik mijn geld terug kon verwachten. 7 januari maar een facebook price bericht gestuurd of ze me konden bellen. Ik kreeg weer een zeer onbeleefd personeelslid die vond dat ik nog maar eens 30 dagen op mijn geld terug kon wachten. Ik vroeg waar stond dat hun wettelijke termijn met 30 dagen was verlengd. Toen ik melde dat zij wettelijk binnen 14 kalenderdagen moeten terugstorten verwees hij naar een artikel over verlengen van de retourtermijn voor klanten. De klant mag langer retouren om de post te ontzien, zij moeten nog steeds op tijd het geld terugbetalen. Of op z'n minst de klant informeren. Ik moest maar een 'zaak tegen hun starten' omdat ik niet tevreden was 'aangezien alle reviews ook weer op ons gemunt zijn'. Het ging om 1 review waarin slechts een zeer beleefde versie staat. Als ik mijn geld niet terugkrijg omdat ik een review schrijf omdat het bedrijf in gebreken blijft, dan schrijf ik er nu dus meer om klanten te waarschuwen. Heel apart hoe veel mensen beweren dat ze bedreigd zijn en hoeveel mensen melden dat ze geregeld doen alsof de retourzending niet is aangekomen. Lees vooral alle reviews voordat je besteld. Ik bestel hier nooit meer.

    Door: v/d Linde07-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Batterij Iphone SE

    Service/communicatie ondermaats, om niet te zeggen onbestaand. Batterij na één week nog steeds niet ontvangen. We krijgen geen informatie, ze antwoorden niet op mails en zijn telefonisch onbereikbaar.

    Door: Didier Verhoustraeten16-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Battery Samsung

    Fake product. Used condition.

    Door: Dyma13-09-2020
    Dyma13-09-2020

    Save your money and time. Look for some other real supplier. Don't buy anything here>

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Beats by dr dre

    Zeer slechte ervaring, meerdere keren ben ik uitgescholden nadat ik mijn klacht kenbaar heb gemaakt.

    Heb originele beats by dr dre oortjes besteld en wat ik ontvangen heb is een incompleet product waarvan ik de echtheid betwist. Ik raad u absoluut niet aan om bij hen aankopen te doen, doe jezelf een plezier en zoek even verder. Dat is wat ik althans zou doen;)

    Door: Ali03-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Hoesje

    Boeven, voor programma opgelicht, wat een fake bedrijf en houden je geld bij een retour gestuurd artikel. Alberto Steegmans je kan er zo n aflevering van maken

    Door: Gerda30-03-2020
    Dyma13-09-2020

    Really a FAKE shit "bedrijf", stealing money. Criminals!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Apple Iphone 4/ 4S 30 Pens oplader

    Product werd anderhalve week later geleverd.Heb de oplader in goede staat retour gestuurd. Mijn Ipad werkte niet meer. Geen geld teruggekregen. Volgens Diango Stegeman was dit niet mogelijk, omdat hij de oplader niet weer kon verkopen. Slechte service !

    Door: E.Vermeulen15-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Telefoonhoesje

    Telefoonhoesje besteld en ontvangen. Echter verkeerde hoesje besteld dus retour gestuurd. Hoesje met creditcard betaald. Mail van Diango Stegeman dat bedrag niet kan worden teruggestort op credit card maar dat ze het gaan overmaken. Na 3x mailen nog steeds geen reactie en geld nog steeds niet teruggestort. Telefonisch ook onbereikbaar!!! SLECHTE SERVICE!!!

    Door: Dorette03-03-2020
    Dorette03-03-2020

    Net teruggebeld door Diango Stegeman met excuses en dat het meteen zal worden overgemaakt, dus toch niet zo'n slechte service!!

    Dorette03-03-2020

    Het geld is overgemaakt en Diango Stegeman heeft nog nagebeld of het daadwerkelijk op m'n bankrekening staat, dus uiteindelijk toch GOEDE SERVICE!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6.5
    rating

    Batterij

    Ze zijn OPLICHTERS!!!!

    Door: Elisa 04-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Batterij

    Verkopen namaak batterijen en dan proberen mij om te praten dat ik de verkeerde besteld heb.

    Door: Emir10-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Apple EarPods

    Apple EarPods besteld maar bleek, met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid, een goedkoop namaak product. Ik heb ze vergeleken met de echte en het verschil is overduidelijk. Contact opgenomen met Diamtelecom en het product retour gestuurd. Drie weken later is de retour 'niet aangekomen' en heb ik mijn geld niet terug. Wees gewaarschuwd!

    Door: Koen12-06-2019
    Diamtelecom.com10-07-2019

    Beste Koen, De Apple iPhone earpods zijn 100% origineel. Wij verkopen alleen originele producten op onze website. Als het om een niet-origineel product gaat dan mag de merknaam niet worden benoemd. Het is strafbaar om niet-originele producten te verkopen en wij worden daarop gecontroleerd. Wij zijn daarnaast lid van Thuiswinkel Waarborg die o.a. toetst op wet- en regelgeving. Op die manier weet de consument dat zij kunnen vertrouwen op Diamtelecom, anders mochten wij onze certificaat niet behouden. Aangezien u twijfels had en niet tevreden was met de kwaliteit, hebben wij u gezegd dat u de Apple Earpods mocht retourneren. Helaas hebben wij uw retour tot op heden niet ontvangen, hierdoor konden wij de retour ook niet in behandeling nemen om vervolgens tot een oplossing te komen. U heeft ons vervolgens aangevallen op het internet over een niet-ontvangen retour waar wij niet verantwoordelijk voor zijn. Om u hierin tegemoet te komen, hebben wij in dit geval een uitzondering gemaakt en u aangeboden het aankoopbedrag terug te storten. Helaas bent u hier niet mee akkoord gegaan. Wij willen u nogmaals onze excuses aanbieden voor uw negatieve ervaring in onze webshop. Wij hopen u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Het Diamtelecom Team

    Piet 10-10-2019

    Ik gebruik mijn earpod’s best intensief daar ik slechtziend ben. Vandaar dat ik ook best veel van die dingen verslijt. Als dat na een jaar is heb ik daar ook vrede mee. Maar in Maart kocht ik 2 setjes bij diam.... De eerste hield er na een half jaar mee op, waar ik dan ook een nieuwe voor kreeg. De 2e weigerde al na een aantal weken gebruik. Bij allebij was het linker kanaal out. Bij tel. overleg werd mij gevraagd of een van beide draadjes langer was. Als dat zo was zou dat waarschijnlijk de oorzaak zijn. Conclusie van Diam.... : verkeerdgebruik. dus géén garantie. Bij nader onderzoek van de (nieuwe) oortjes bleek dat álle linkerdraadjes +/- 5 mm langer zijn. Goedkoop in dit geval dus duurkoop Met vriendelijke groet Piet

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Diamtelecom

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Diamtelecom een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 18 ervaringen geplaatst over Diamtelecom. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.8 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Diamtelecom actief?

    Diamtelecom is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Elektronica

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Diamtelecom gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.