NederlandReview

  Ervaringen DiamantenDeals

  Op zoek naar ervaringen van consumenten en sieraadliefhebbers voor jou? Hier kun je beoordelingen en reviews lezen. Maar je kunt ook zelf jouw mening delen door een review te schrijven. Daarmee help je de mensen na jou in het maken van hun keuze.

  Diamonds are a girls best friend
  Tenminste, dat zeggen ze. Hoe dan ook worden diamanten vaak geslepen en verwerkt tot schitterende sieraden, zoals verlovingsringen (waar de kreet ook vandaan komt), trouwringen, ringen zonder speciale rede, oorbellen, armbanden, hangers, kettingen en colliers. Soms in combinatie met andere edelstenen en vaak in combinatie met goud, witgoud of zilver, maar ook platina is niet ongewoon. Hoewel ze ook in kleur voorkomen, zijn kleurloze diamanten het bekendste. Hoe helderder de steen (qua kleur, insluitingen, breukjes), hoe zuiverder, hoe hoger de zuiverheidsgraad, hoger de prijs.

  Natuurlijk, man-made en behandeld
  In de wereld van de kristallen, edelstenen en diamanten zijn een aantal onderscheidingen te maken die van belang zijn. Een echte steen is namelijk niet per direct ook natuurlijk. Ook in een laboratorium vervaardigde stenen mogen als echt verkocht worden. Echt slaat dus op de chemische samenstelling van de steen. Voordeel van door de mens gemaakte varianten is dat de stenen schoon zijn, geen onzuiverheden bevatten en enorm zuiver zijn. Voor het oog zijn ze dus perfect. Maar het kan heel goed zijn dat je graag een steen wilt die ook echt in de aardkorst gevormd is. Dan is het wijs om voor natuurlijk te gaan. Zijn we er dan al? Nee, want ook bij natuurlijke stenen, kunnen mensen aan te pas zijn gekomen. Het is niet ongewoon om stenen te behandelen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan verhitting om kleuren te versterken of te veranderen (afhankelijk van de steen), helderheid te vergroten of onzuiverheden te verwijderen. Of aan bijkleuren of verven, dat is ook niet ongewoon. Die onyx komt niet zwart uit de grond en die perfect blauwe lapis lazuli is ook eerder een mythe dan werkelijkheid. Als je dit allemaal niet wilt, moet je letten op termen als onbehandeld, maar dan kun je die onyx dus wel vergeten.


  De schittering waarmee diamanten lijken te stralen wordt zelfs door robots bezongen

  Certificaat
  Omdat het voor de meeste mensen met het blote oog niet te zien is wat de stand van zaken met de steen is, zijn daar speciale onafhankelijke laboratoria voor om dat te beoordelen. Bekende en erkende namen hierin zijn GIA, HRD en IGI. Zij bepalen onder ander de kwaliteit, kleurgraad en zuiverheidsgraad van een steen en kennen er een waarde aan toe. Dit komt allemaal op een certificaat te staan. Zie het als een kwaliteitscontrole.

  DiamantenDeals
  Dit is een online juwelier van 18 karaat gouden sieraden die bezet zijn met diamant en edelstenen. Het door hen aangeboden collectie is zowel natuurlijk als onbehandeld. De sieraden zijn dan ook voorzien van een certificaat. Bestellingen worden gratis en verzekerd per betrouwbare koerier verzonden, zodat aankomst een feit wordt.

  Oogverblindende ervaringen
  Heb jij ervaring met deze online juwelier? Hoe vond je het sieraad? En de steen of stenen? Wat vond je van de prijs-kwaliteitsverhouding? Is hun streven van goede kwaliteit voor een lage prijs in jouw ogen gelukt? Klantenservice? En wat vond de persoon die het cadeau gekregen heeft of was je zelf de gelukkige? Deel hier jouw mening door een review of beoordeling te schrijven.

  Ook zo benieuwd of de sieraden in het echt net zo schitteren als op de foto? Lees of schrijf hier reviews van ervaringen, meningen en beoordelingen.

  DiamantenDeals
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over DiamantenDeals

  Uw beoordeling