NederlandReview

  Ervaringen Deurmatshop.nl

  Als je niet wilt dat er bij slecht weer veel vuil en vocht naar binnen wordt gelopen is het wel zo verstandig om een goede deurmat neer te leggen. De schoonloopmat is een soort die bijna iedereen wel kent, maar er zijn nog veel meer soorten op de markt. En de kwaliteit verschilt ook erg, je kunt best een goedkope mat kopen in de buurt, maar is deze wel zo effectief in gebruik? Je kunt daarom ook een deurmat kopen bij de Deurmatshop, zodat je een hogere kwaliteit in huis kunt halen, of omdat je meer keuze hebt. Hier lees je wat de ervaringen zijn met de producten van deze webshop.

  Over Deurmatshop

  Deurmatshop is een online winkel dit is opgezet door Tessa en Rudy uit Deurne. Zij verkopen talloze producten aan particulieren en bedrijven via één van de meer dan twintig webshops die zij bezitten, maar je kunt ook in de showroom in Deurne terecht. Zij hebben een passie voor interieur en huis en allerlei artikelen die daarmee te maken hebben. Zij verkopen ook steigerhouten meubelen, plaids, bankstellen, etc. Iedere webshop die zij beheren verkoopt voornamelijk 1 of anders enkele producten, zoals dus de Deurmatshop, die alleen deurmatten in de aanbieding heeft.


  Hoe fleur je een saaie deurmat op? DIY!

  Diensten

  In de webshop vind je allerlei deurmatten onderverdeeld in een aantal categorieën:

  • Borstelmat
  • Borstelzone / op maat
  • Bureaustoelmat
  • Desinfectiemat
  • Droogloopmat
  • Keukenloper
  • Kokosmat
  • Kokosmat / staal
  • Kokos / rubber
  • Kokosmat met print
  • etc.

  Je kunt je bestelling betalen met iDeal, Paypal, creditcard, etc. Wanneer je vóór 14.00 uur besteld, dan wordt je bestelling de volgende werkdag bezorgd. De bezorgkosten zijn vanaf een bestelling van € 25,- gratis, daaronder betaal je € 5,-.

  Gratis stalen en op maat maken

  Wanneer je twijfelt over je keuze voor de kleur of het materiaal van de mat die je voorkeur heeft, dan kun je gratis stalen aanvragen. Zo kun je thuis bepalen wat het beste bij jouw vloer past bijvoorbeeld. Zij bieden ook matten aan die op maat gesneden worden, erg handig wanneer je bijvoorbeeld een uitsparing van een bepaalde maat in je vloer hebt. De snijkosten het exact op maat snijen bedragen € 9,90 (incl. btw 11,99).

  Klachten

  Je hebt voor je aankoop altijd 14 dagen herroepingsrecht, waarbinnen je de koop mag ontbinden. Je stuurt het product dan retour, en krijgt binnen 30 dagen je geld terug. Ook biedt Deurmatshop je daarbij nog een extra 60 dagen niet goed, geld terug garantie. Als je een klacht hebt dien deze dan in, met een volledige en duidelijke omschrijving. Je ontvangt hierop binnen 14 dagen antwoord. Duurt het langer, dan zal Deurmatshop je dit tijdig laten weten met daarbij een indicatie over wanneer je dan wel antwoord kunt verwachten. Ook wanneer je vragen hebt over een product of je bestelling, neem dan contact via info@deurmatshop.nl.

  Laat ook jouw review over Deurmatshop achter!

  Lees hier de ervaringen met de deurmatten van Deurmatshop? Komt er met een mat van hen geen vuil meer in huis, of valt de kwaliteit helaas toch tegen?

  Deurmatshop.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  4.6
  20% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5.6
  Service
  rating
  3.6
  Prijs
  rating
  5.6
  Leveren
  rating
  3.2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Deurmatshop.nl

  Uw beoordeling

  Kokosmat

  Kokosmat voldeed naar verwachting maar had een klacht m.b.t. de levering. Dpd voor de zoveelste keer afgeleverd bij pick up point. Ze zeggen dat ze 2x aan de deur zijn geweest maar dit is gewoon snel je werk af hebben en droppen die pakketjes. Bij het pick up point vertelden ze me dat klanten precies dezelfde klachten hadden. Het pick up point zal het vast niet erg vinden om vele extra klanten over de vloer te krijgen. Win-win situatie? Nee dit is wanprestatie uiteraard.
  Pakket is aangemaakt met 10 kg maar woog in werkelijkheid maar 1,5 kg.
  Maargoed, na wat mails op en neer gestuurd, probeerden Deurmatshop / Gooodz / Selinni mij af te danken met de helft van de verzendkosten voor alle ellende die ik heb gehad. Toen hoorde ik een week niks meer van de klantenservice. Nadat ik toch maar weer een mail heb gestuurd heeft gelukkig Sharon Joosten het goed en snel afgehandeld. Jij bent een topper. De andere(n) moeten zich diep schamen.
  Jullie beloven binnen 2 uur te reageren op mails doe dit dan ook, vooral bij klachten.
  Ik bestel hier nooit meer zolang DPD de vervoerder blijft.

  Door: Jeroen23-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Kokosmat

  Schandalig! Besteld op 31/12/19, geleverd op 15/01/2020. En dan beloven dat ze binnen de 3 werkdagen zeker leveren. Reden: niet meer in voorraad. Het ging om een kokosmat op rol. Niet te vatten hoe je zoiets simpel niet in voorraad kan hebben. DIT BEDRIJF IS ZEKER TE MIJDEN!

  Door: MVH16-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Deurmat besteld

  Wij hebben een deurmat bij deurmatshop besteld en hebben nu tot 2 maal toe een verkeerde kleur geleverd gekregen. Email contact gehad en nu hopen dat het wel goed gaat. Wat ik erg vervelend vind is dat je geen telefonisch contact kan hebben .

  Door: Silvia Van der Laak03-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Schandalig!

  Via de site 2 samples besteld en hiervoor betaald. Vervolgens na 2 weken nog niets in huis. Via de app contact gezocht. Na 1 week geen reactie en gemaild. Daarop een app en mail gehad dat ze de bestelling zien staan en nog wel een keer leveren. Inmiddels ben ik weer 2 weken verder, dus na 5 weken nog niets in huis.

  Door: Remko06-10-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  deurmat kopen

  Waar vind je tegenwoordig nog een leuke deurmat? Niet meer bij onze blokker om de hoek! Wij zijn toen maar gewoon wat gaan googlen en zo kwamen we uit bij deze webshop - deurmatshop. Ze hebben een leuke collectie, wisselend van materiaal en uiterlijk. We hadden er eentje uitgekozen, prijs viel mee voor deze (sommige andere waren wel duur). Het werd met ongeveer twee dagen geleverd.

  Door: Eva13-07-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  FAQ

  Is Deurmatshop.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over Deurmatshop.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.6 gekregen, waarbij 20% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Deurmatshop.nl actief?

  Deurmatshop.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Deurmatshop.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.