NederlandReview

    Ervaringen Deurengigant.nl

    Een deur is natuurlijk een handig voorwerp om een ruimte mee af te sluiten en is daar ook voor bedoelt. Toch kan een deur ook mooi en stijlvol zijn en op die manier iets toevoegen aan je huis. Misschien vind je bij Deurengigant wel de deuren die bij jouw interieur passen. Maar hoe stevig en inbraakbestendig zullen die buitendeuren nou eigenlijk zijn? Zullen die binnendeuren de tocht wel buiten laten? Hoe lang zal het duren voor je nieuw steigerhouten barndeuren door Deurengigant’s bezorgservice wordt bezorgd? En zal de klantenservice van Deurengigant naar je luisteren als de voordeur wel heel snel kapot slaat? Je kunt dit het beste horen van mensen die al een deur van Deurengigant in huis hebben. Lees dus hun reviews om een indruk te krijgen van Deurengigant en hun voordeuren en slaapkamerdeuren. Hun beoordelingen, cijfers, meningen en ervaringen kunnen je laten zien of je bij Deurengigant aan het juiste adres bent voor een degelijke deur.

    Over Deurengigant

    Deurengigant is een woonwinkel die deuren aanbiedt. Je kunt aan een deur van hen denken als je net verhuisd bent of als je je huis wilt opknappen. Ook verwelkomen ze je graag als het gewoon tijd is om die oude deuren eens te vervangen. Ze zijn zich ervan bewust dat een deur niet alleen functioneel hoeft te zijn. Een goede deur maakt namelijk je interieur af. Daarom hebben ze een groot assortiment deuren voor binnen en buiten. Je kunt voor een luxe binnendeur gaan of juist voor een industriële binnendeur met steellook. In sommige panden wil je wel een brandwerende deur hebben zodat de ruimte zo veilig mogelijk is. Je kan hiermee brand buiten of juist binnen een bepaalde ruimte houden. Voor je kast hebben ze nog wat zogenoemde louvredeuren. Deze kunnen eventueel gecombineerd worden met een paneel zodat je ze makkelijk open en weer dicht kunt schuiven. Dit zijn allemaal deuren voor binnen, maar er zijn ook deuren voor buiten. De keuze van een voordeur of achterdeur is immers nog veel belangrijker dan het kiezen van een binnendeur omdat het jouw verdediging is tegen mensen die binnen willen komen. En dan zijn er nog wat tuindeuren en tuinpoorten zodat ze niet zo makkelijk jouw tuin in kunnen komen. Een speciale vermelding verdienen trouwens hun steigerhouten barndeuren die eigenlijk overal wel voor gebruikt kunnen worden. Je kunt kiezen voor een gebruikte deur, vintage deur of deur zonder afwerking. Je kunt hem dan zelf schuren en schilderen in welke kleur dan ook.

    Het verschil tussen een stompe deur en opdekdeur.

    Diensten van Deurengigant

    Alle deuren van Deurengigant kunnen online besteld worden. De bezorgservice van Deurengigant brengt hem dan netjes bij je thuis. Ook is er een speciale Deurengigant klantenservice die vragen over hun voordeuren of tuindeuren kan beantwoorden.

    Klachten, Complimenten en Tips voor Deurengigant

    Heb jij al een deur van Deurengigant in je huis? Of het nou een binnendeur of buitendeur is, wij willen alles weten over jouw Deurengigant ervaring. Was de tuindeur makkelijk te bevestigen? Is de voordeur of achterdeur echt zo veilig? En schuiven de louvredeuren makkelijk open? Laat een Deurengigant review achter en vertel ons jouw mening over deze deurenwinkel, hun klantenservice en hun bezorgservice.

    Deurengigant.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (18)

    4.4
    33% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.6
    Service
    rating
    3.6
    Prijs
    rating
    4.8
    Leveren
    rating
    3.6

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Deurengigant.nl

    Uw beoordeling

    opdekdeuren

    Ik heb onlangs enkele opdekdeuren besteld bij de deurengigant.
    En ben naar alle tevreden bediend.
    Duidelijke bestel proceduren, en redelijke prijzen.
    Deuren werden na 3 weken geleverd.
    Ik ben super tevreden, en ga zeker weer bestellen bij dit top bedrijf.
    Bedankt deurengigant, en blijf vooral deze service leveren.

    Door: Hans Netten28-06-2020
    Wil een schuurdeur bestellen, mijn huidige deur moet vervangen worden en deze is voorzien van draadglas, graag wil ik vooraf weten of de maat gelijk is aan de huidige, 26-08-2020

    59x112 en zit in een aluminium profiel, moet dus exact passen! Graag uw reactie W. Hoekstra

    cialis cost19-02-2021

    tadalafil cialis

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Deuren

    De set deuren die ik had besteld voor mijn bovenverdieping deden er een paar weken over voordat ik ze had. Vond ik wat lang, maar ik wist het van te voren.

    Prijs is redelijk. Duren zijn altijd wel duur.

    Kwaliteit ziet er goed uit en ik vond het bestellen makkelijk.

    Door: Joost23-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Deur binnenshuis

    Zéér veel keuze, wat een verademing!

    Wij verbouwen ons huis. we hebben daarvoor ook deuren nodig, maar de meeste bouwmarkten hebben zo weinig keuze. We kwamen via via op deze site terecht en hier kun je wel volop kiezen. Mooie site.

    Door: Frank12-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Voordeur

    Uitermate slecht bedrijf en nog slechtere klantenservice. Ik adviseer dan ook niemand om hier te bestellen. Deur is al vijf weken vertraagd zonder enige terugkoppeling of communicatie hiervan. De deur heb ik op 12 februari besteld, we zijn vandaag precies twee maanden verder en ik weet niks over een mogelijke leverdatum. Als je contact opneemt met de klantenservice via de mail krijg je na TWEE weken een mail met excuses maar verder geen oplossing. Vandaag heb ik een uur en twintig minuten in de wacht gestaan om eindelijk iemand te kunnen spreken. De betreffende persoon die ik aan de lijn had zou contact opnemen met de transporteur en vervolgens contact met mij opnemen. Dit is uiteraard niet gebeurd. Over mogelijke compensatie willen ze het ook niet hebben. Ondanks ik dagen vrij heb genomen voor niks en een vakman had ingehuurd om de deur te plaatsen. Deze kosten ben ik kwijt omdat ik vandaag pas wist dat de deur niet geleverd zou worden. Als je een product niet kunt leveren op de aangegeven tijd, koppel dit op zijn minst terug naar de betreffende klant en kom met een oplossing.

    Door: Naomi Gomersbach12-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    8 binnen deuren

    Wij hebben 8 deuren laten inmeten bij Deurgogant. 4 maanden later worden ze bezorgd en geïnstalleerd, maar alleen 5 van 8 zijn goed geïnstalleerd, 1 beschadigd door de installatie, 1?wordt niet geïnstalleerd door de afwijkende maat, 1 heeft een kleinere mechanisme kan niet worden gebruikt. Wij moesten als een planning coördinator acteren, want levering had geen coördinatie met de installatie. Het was best stressvol om installateur te overtuigen toch zijn werk te doen en wachten 29 minuten voor de levering van de deurs. Installateurs distantiëren zich van de bedrijf en willen geen werk verrichten die extra moeite kost om de deuren zo als beloofd door Deuren gigant te installeren. Het voelt alsof jij staat daar alleen als een klant, proberen te overtuigen dat deze hele installatie was belooft door Deurgigant. Zijn klantenservice telefonisch is berijdbaar en e-mail antwoorden ze niet gauw. Heel frustrerend ervaring, die ik zou niemand aan beloven. Probeer deze bedrijf te ontwijken. Slechter dan dat is onmogelijk om klanten te woord te staan en kwaliteit is heel slecht.

    Door: Steen07-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    binnendeur op maat incl inmeten

    in november besteld, december ingemeten, 23 maart zou eindelijk worden geplaatst. Deur te klein, monteur retour en vervolgens niemand meer te bereiken. Deur is al wel betaald, factuur was wel netjes op tijd......

    Door: Arno06-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    boarddeur

    Om uit te proberen hoe de service van deurengigant was, heb ik van de 4 deuren die ik nodig had, één opdekdeur besteld van 2.01 m. Ik kreeg geleverd een stompe deur van 2.11. Uit een, overigens vriendelijke reactie, bleek dat ik, volgens deurengigant, een verkeerde order had geplaatst en de schuld dus bij mij lag. Ik ben blijkbaar niet meer in staat om het verschil te zien tussen een opdekdeur en een stompe deur. Ook het opmeten van de deur ( 2.11 meter ipv 2.01) is blijkbaar mij verwijtbaar. Uiteraard geen herstel mogelijk en de deur kan bij het afval. Voor mij geen deurengigant meer.

    Door: Kessel23-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    4 Deuren incl. montage

    De klantenservice bij dit bedrijf is werkelijkwaar een hel

    1. Op mails wordt uberhaupt niet gereageerd
    2. Via de telefoon is de wachttijd minimaal 40min
    3. spullen te laat geleverd waardoor het niet gemonteerd kon worden.
    4. Natuurlijk is dit nooit de schuld van Deurengigant maar wordt er met de vinger gewezen naar de vervoerder (niet mijn probleem los het gewoon netjes op!)
    5. Als ik vraag of ze even telefonisch willen terugkoppelen hoe dit probleem wordt opgelost krijg ik te horen "zo werkt het hier niet meneer"
    6. de vervolgafspraak wordt zonder te overleggen ingepland op een dag waarop niemand thuis was, nadat ik dit aangaf (4 mails) stond de monteur alsnog voor een dicht deur omdat de mails niet worden gelezen of beantwoord.....

    Het is dat ik het mobiele nr. van de monteur had anders was de klus nog steeds niet afgemaakt.....

    We waren van plan de voordeur ook door dit bedrijf te laten doen maar dat gaan we nu zeker ergens anders doen. ik zou iedereen adviseren ook verder te kijken en niet in zee te gaan met dit waardeloze bedrijf.

    Door: Thymen13-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Binnendeuren

    Wat een fiasco dit bedrijf.
    12 weken levertijd voor binnendeuren. Een week voor levering, zou er een deur beschadigd zijn en moet die opnieuw gemaakt worden. Weer minimaal 12 weken levertijd.
    Belachelijk!!!
    Bezint eer ge besteld bij Deurengigant....

    Door: In den Berken25-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    3 binnendeuren en één voordeur

    Op 15 juni 2020 zijn deuren ingemeten. Na enige vetragingen en problemen zijn deze uiteindelijk op 9 juli besteld en aanbetaald. Na zelf diverse mails te hebben verzonden zijn de deuren (2 stuks) op 20 oktober geleverd. de ander 2 deuren bleken door een administratieve fout te zijn geannuleerd ( geen aanbetaling terug ontvangen). De 2 geannuleerde deuren zijn vervolgens weer besteld. De twee andere deuren zijn op 27-10-2020 gemonteerd. Dit naar malle tevredenheid, alleen bleek op deze dag dat de offerte niet volledig was. Had ik wellicht moeten controleren, maar je gaar er vanuit dat dat wat je besteld op de offerte staat. De 2 opnieuw bestelde deuren werden vervolgens op 8 december 2020 geleverd, ook weer naar een aantal mail waarop niet gereageerd werd. Al met al een bestelling waar je veel geduld voor moet hebben.

    Door: Sjaak Arts22-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Deuren

    Door verwarde bestel methode verkeerde deuren gekregen kunnen niet terug.
    Snap niet waarom

    Door: H Leijdekker13-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    binnendeur met glas

    een aantal weken terug bezoek gehad van een medewerker van de deurengigant om de binnendeur in te meten. Hij gaf aan dat de binnendeur geen standaard maat was en dat deze speciaal besteld moest worden. prijs 863,50 offerte nummer 20273770 levertijd 8 weken . Ik vondt dit extreem en heb de deur zelf nagemeten en dit bleek een standaard maat te zijn . Vervolgens een vergelijkbare deur met glas besteld bij Hornbach voor 139,00 euro. Vindt dit een zeer kwalijke manier van handelen. Dit is bewust mensen op extra kosten jagen . Pas op oplichter actief .

    Door: Hans van der meij21-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Cando deur

    Standaard cando deur mag volgens dit bedrijf niet retour dit terwijl deze deuren bij elk ander bedrijf gewoon retour kunnen. Het bedrijf geeft geen geldige reden op... het gaat hier absoluut niet om een opmaat gemaakt product!

    Door: Hazelbag 08-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Deur en bijbehoren

    op 7 juli een deur en bijbehoren besteld. Op website worden er levertijden van 5 tot 15 dagen beloofd. Werkelijke levertijd is 40-45 dagen. sinds de deur urgentie had, heb ik gevraagd om de bestelling te annuleren, maar dat kon niet. Na weken wachten werd de deur niet afgeleverd. Bij navraag blijkt dat de bestelling alsnog geanuleerd maar bedrag niet teruggestort. Deurengigant belooft dan om het ebdrag binnen 10 dagen terug te storten. Dit is ook niet gebeurd. Ondanks herhaaldelijke herinneringen is het nog steeds niet terug gestort.
    Kortom, een onbetrouwbaar bedrijg waar ik nooit meer iets ga bestellen

    Door: Ahmed Aykour22-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Niet besteld

    Vorig jaar hier 3 deuren gekocht voor beneden. Alles prima gegaan.
    Nu woensdag terug gegaan met het plan om voor boven deuren te kopen.
    Na een half uur rond te hebben gelopen, zijn we maar eens gaan vragen of iemand ons kon helpen.
    De dame die kwam had er zichtbaar geen zin in.
    Ze verwees ons naar de website en daar konden we het zelf doen.
    Zei nog dat we vorig jaar goed geholpen waren en nu voor 4 deuren kwam.
    De dame had het druk zei ze en we konden het net zo goed zelf doen.
    Van de deurengigant doorgereden naar REVO purmerend.
    Daar uiterst vriendelijk geholpen en de 4 deuren besteld.

    Door: Annemiek18-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    FAQ

    Is Deurengigant.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 18 ervaringen geplaatst over Deurengigant.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.4 gekregen, waarbij 33% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Deurengigant.nl actief?

    Deurengigant.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Deurengigant.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.