NederlandReview

  Ervaringen Deurbeslagdirect.nl

  Een deur is niet goed open te krijgen zonder de juiste deurkruk of deurbeslag. En sommige deuren, zoals die van de badkamer of WC, wil je kunnen afsluiten met een slot. Dus waar is nou de beste plek om dit deurbeslag te vinden? Je zou eens kunnen kijken bij Deurbeslagdirect.nl. Maar wat voor kwaliteit raambeslag zal deze deurbeslagwinkel hebben? Zullen hun sloten en ander veiligheidsbeslag ongewenste bezoekers wel echt buiten houden? Zal een deurdranger ervoor zorgen dat je deur niet achter je dichtvalt of juist steeds open wordt gelaten? Zal het de bezorgservice van Deurbeslagdirect.nl lang kosten om het schuifdeurbeslag naar je op te sturen? En zal hun klantenservice wel hulpvaardig zijn? Lees de door klanten geschreven reviews om erachter te komen wat zij van deze deurbeslagwinkel vinden. Hun beoordelingen, ervaringen en meningen kunnen je helpen een beter beeld te vormen van Deurbeslagdirect.nl zodat jij beter kunt beslissen wel of niet bij Deurbeslagdirect.nl te shoppen.

  Over Deurbeslagdirect.nl

  Deurbeslagdirect.nl is een winkel die deurbeslag aanbiedt. Ze zijn een webshop van het bedrijf Noviostores.nl. Bij Deurbeslagdirect.nl kun je alle soorten deurbeslag vinden. Natuurlijk zijn er deurkrukken zoals rozetten, deurkrukken op schild, gatdelen, losse deurkrukken, deurkrukken op rozet, knopdeuren enz. Ook verkopen ze de accessoires die erbij hoort zoals sleutelrozetten, deurgrepen, toiletgarnituren, afdekplaatjes, cilinderrozetten en deurespagnoletten. Voor je buitendeur hebben ze briefplaten, tochtkleppen, deurgrepen, huisnummers, voordeurknoppen, deurkloppers, deurbellen en voordeurknoppen. Natuurlijk wil je er zeker van zijn dat je deur goed en veilig afgesloten kan worden zodat niemand je huis in kan tenzij jij dat toelaat. Daarom kun je bij Deurbeslagdirect.nl veiligheidsbeslag vinden. Denk hierbij aan veiligheidsrozetten, deurspionnen, veiligheidsgarnituren, kierstandhouders en veiligheidsschilden. Ook je raam kan gesloten worden door middel van raamuitzetters, raamsluitingen, raamespagnoletten en raamkrukken. We horen je al zeggen: zulk soort beslag past allemaal toch niet op mijn schuifdeur? In dat geval is er een aparte sectie voor schuifdeur beslag zodat ook die deuren goed gesloten kunnen worden. Er is zelfs meubel- en keukenbeslag voor je kastjes, kabinetten en andere afsluitbare opbergvakken. Als je echt zeker wilt zijn dat er niemand binnen komt kun je altijd nog een goed slot op je deur zetten. Er is keus uit projectsloten, elektronische sloten, espagnoletsloten, insteekgrendels en woningsloten. En dan kun je nog een deurdranger met glijarm of schaararm aanbrengen. En als puntje op de top is er wat accessoires zoals leuninghouders, bevestigingsmateriaal, scharnieren, luikringen, deurstoppers, kantschuiven, pictogrammen, jashaken en paumelles.


  Een digitale deurcamera aangeboden door Deurbeslagdirect,nl.

  Diensten van Deurbeslagdirect.nl

  De deurkrukken, sloten en andere producten van Deurbeslagdirect.nl kunnen worden thuisbezorgd door de bezorgservice van Deurbeslagdirect.nl. Ook is er een Deurbeslagdirect.nl klantenserviceafdeling die je kan helpen en van advies kan voorzien.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Deurbeslagdirect.nl

  Zijn jouw deuren en ramen al voorzien van een deurklink, deurknop en/of slot van Deurbeslagdirect.nl? Dan willen wij daar graag meer over horen. Hoe soepel zijn de sloten? Ware de deurklinken makkelijk aan te brengen? Moest je lang wachten tot de bezorgservice van Deurbeslagdirect.nl het raambeslag bij je afleverde? En kon de klantenservice van deze deurbeslagleverancier je goed helpen? Schrijf je eigen review en vertel ons wat je werkelijk van Deurbeslagdirect.nl vindt.

  Deurbeslagdirect.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Deurbeslagdirect.nl

  Uw beoordeling

  Deurbeslag ton

  Heel vriendelijke en goede klantenservice.

  Door: Fija van der Meulen08-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  FAQ

  Is Deurbeslagdirect.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Deurbeslagdirect.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Deurbeslagdirect.nl actief?

  Deurbeslagdirect.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Deurbeslagdirect.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.