DeStofzuigerzak.nl

7.3

Bestellen

7.3

Service

7.3

Prijs

7.3

Levering

66.7%

Zou hier weer kopen

DeStofzuigerzak.nl

Een stofzuiger is een handig apparaat, maar je hebt natuurlijk wel een stofzuigerzak nodig om al het vuil in op te vangen. Vaak zul je merken dat ze net weer niet jouw merk stofzuigerzak hebben. Dus waar kun je die het beste halen? Één winkel die dit soort dingen verkoopt is DeStofzuigerzak.nl. Maar wat voor kwaliteit stofzuigerzakken zullen ze verkopen? Welke merken zullen er in hun assortiment zij opgenomen? Zal het lang duren voor de klantenservice van DeStofzuigerzak.nl de zak bij je thuis heeft afgeleverd? En zul je erop kunnen vertrouwen dat de klantenservice van DeStofzuigerzak.nl je helpt als dat nodig is? De enigen die al deze vragen kunnen beantwoorden zijn echte klanten van DeStofzuigerzak.nl. Lees hun reviews om te zien wat zij over DeStofzuigerzak.nl denken. Hun meningen, ervaringen en beoordelingen kunnen je wat meer informatie verschaffen over deze winkel vol stofzuigerzakken. Op die manier wordt de beslissing wel of niet een stofzuigerzak bij DeStofzuigerzak.nl te kopen een stuk makkelijker.


Over DeStofzuigerzak.nl

DeStofzuigerzak.nl is een winkel die, zoals de naam al zegt, afvalzakken voor je stofzuiger verkoopt. Hun winkel vind je in IJsselstein. Ze richten zich dus helemaal op stofzuigerzakken. Deze zakken kunnen de stof en het andere vuil opvangen dat de stofzuiger van de grond opzuigt. Als de zak vol is kun je hem uit de stofzuiger halen en een nieuwe plaatsen. De oude kan dan worden weggegooid. Ze hebben zakken voor zo’n beetje ieder merk stofzuiger. Voorbeelden hiervan zijn Bauknecht, AirBo, Black&Decker, Blokke, Eurostream, Filterclean, Tomado, SmartBrand, Wasco, Starmix, Panasonic, Omega, Henkel, Goldstar, Koala, Hema, Athena en nog vele andere merken. En mocht je merk er niet tussen staan, dan kun je altijd nog even een belletje plegen of een mailtje schrijven. Wie weet kunnen ze dit merk dan toevoegen aan hun assortiment. Wel bieden ze, naar hun mening, alleen kwaliteitsproducten. Daarbij hebben hun papieren stofzuigerzakken altijd twee lagen. Hun synthetische zakken hebben er zelfs 4 of 5. Zo weet je zeker dat je geen probleem hebt als er eens een laag scheurt.
Diensten van DeStofzuigerzak.nl

Je kunt via hun website vrij makkelijk één of meerdere stogzuigerzakken bestellen. Zoek het merk en type van je stofzuiger op en je vindt zo de stogzuigerzakken die erbij horen. Als de bestelling eenmaal geplaatst is zal de bezorgservice van DeStofzuigerzak.nl aan het werk gaan om de stogzuigerzakken naar je op te sturen. Daarnaast is er een DeStofzuigerzak.nl klantenservice die je kan helpen als je de juiste stofzuigerzak niet kunt vinden of tegen een ander probleem aanloopt.


Klachten, Complimenten en Tips voor DeStofzuigerzak.nl

Heb je al eens eerder een stofzuigerzak gekocht via DeStofzuigerzak.nl? Dan horen wij graag meer over jouw ervaring met deze online winkel. Hoe makkelijk was het een bestelling te plaatsen via hun website? Kon je jouw merk stofzuiger makkelijk vinden of konden ze de stofzuigerzak ook niet leveren nadat je ze hebt gebeld? Wat is jouw oordeel over de kwaliteit van hun stofzuigerzakken? En hoe werd je behandeld door de klantenservice van DeStofzuigerzak.nl? Schrijf je eigen review en vertel ons alles over deze winkel.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Service

Ik ben zo goed geholpen ik had een bestelling gedaan met stom kop wat vergetten toen even heen en weer ge app toen is alls als 1 paketje gedaan ik ben eerlijk ze verdien van mij de goude handruk

R

Ronald

27-03-2023

0

Combi-zuigmond tbv Miele

De bestelde combi- zuigmond tbv Miele voldoet aan mijn verwachtingen , ziet er solide uit en stukken voordeliger dan die van Miele . En binnen een dag geleverd en pas achteraf betalen , top !!

B

Bak

28-09-2022

0

Stofzuiger filter

Zeer slechte ervaring. Product op basis van modelnummer besteld, verkeerde product ontvangen, en nu moet ik kosten maken voor de retour procedure. De verkeerd ontvangen producten gaan helaas de prullenbak in en ik zal nooit meer iets bij dit bedrijf bestellen. Ik zou hier ver vandaan blijven, service kennen zij niet.

C

Chris Breeveld

06-08-2021

0