NederlandReview

  Ervaringen Designtuinhaarden.nl

  Heerlijk in de tuin genieten van de zon. Het is voor velen het beste wat er is, iets om naar uit te kijken. Het weer in Nederland zit alleen niet altijd mee. Het is vaak te koud. Dit hoeft alleen geen reden te zijn om de hele herfst- en winterperiode de tuin niet meer in te gaan. Ook als het wat kouder is, kun je nog altijd genieten van een warme kop chocolademelk in de tuin. Je houdt jezelf met de tuinhaarden van Designtuinhaarden.nl altijd lekker warm. Pak een goed boek, een warme kop thee en je kunt het hele jaar in je tuin zitten en genieten. Laat de reviews van andere klanten die al een tuinhaard hebben van Designtuinhaarden.nl jou helpen om de beste keuze te maken.

  Geschiedenis Designtuinhaarden.nl

  De webshop voor tuinhaarden wordt onderhouden door Green-Lab. Dit bedrijf heeft al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van tuinen. In 1995 begon Green-Lab met een hoveniersbedrijf voor het ontwerpen en maken van tuinen. Ze gebruikten hierbij hun eigen producten en bleven groeien. Nu hebben ze zeven gespecialiseerde webshops op het gebied van tuinieren en tuinen. Designtuinhaarden.nl is één van deze webshops en wil uitgroeien tot dé webshop voor tuinhaarden.


  Bekijk hier de aluminium vuurtafel van Designtuinhaarden.nl!

  Diensten Designtuinhaarden.nl

  De webshop heeft het grootste aanbod op het gebied van tuinhaarden. Ze hebben inbouwbranders, vuurtafels, vuurschalen, tuinhaarden, schanskorf haarden en terrasverwarmers. Of je nu een kleine tuin hebt met weinig ruimte of een tuin ter grootte van een voetbalveld, Designtuinhaarden.nl heeft voor iedere tuin een geschikte tuinhaard. Ze bieden klanten echter niet alleen haarden. Ze hebben ook houtopslag om de haarden altijd warm te houden en barbecues voor de zomer. De tuinhaarden worden gemaakt van cortenstaal, klei, RVS, gietijzer en schanskorf. De tuinhaarden worden in Nederland altijd gratis geleverd en je kunt veilig betalen met iDeal, PayPal, MasterCard, Visa en Klarna.

  Vragen, klachten of advies Designtuinhaarden.nl

  Het is lastig om online een tuinhaard te bestellen die past in jouw tuin. Het is daarom altijd verstandig om contact op te nemen met de webshop voor eventuele vragen en advies. De webshop heeft een chat voor al je vragen. Designtuinhaarden.nl heeft jarenlange ervaring en wil klanten altijd graag helpen. Zij kunnen je altijd het beste advies geven. Ook als er problemen of klachten zijn, staat de klantenservice van Designtuinhaarden.nl voor klanten klaar. Op de website kun je natuurlijk alle contactgegevens vinden van de klantenservice. Of maak gebruik van het contactformulier. Je kunt Designtuinhaarden.nl ook op Social Media volgen. Volg het bedrijf op Facebook en Pinterest of neem een kijkje op het blog.

  Schrijf een review over Designtuinhaarden.nl

  Zit jij ook in de herfst en winter bij de tuinhaard met een goed boek? Of kunnen je man en jij even bijkomen na een lange dag werk met een glas wijn rondom de vuurtafel? Vertel andere klanten dan alles over jouw ervaringen met de tuinhaarden van Designtuinhaarden.nl. Wat vind jij van de kwaliteit? Werd je bestelling op tijd geleverd? Heeft de webshop scherpe prijzen? Schrijf een beoordeling en geef antwoord op deze vragen!

  Lees de reviews en beoordelingen van klanten over de tuinhaarden van Designtuinhaarden.nl. Wat zijn hun ervaringen? En wat vinden ze van de kwaliteit?

  Designtuinhaarden.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Designtuinhaarden.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Designtuinhaarden.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Designtuinhaarden.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Designtuinhaarden.nl actief?

  Designtuinhaarden.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Designtuinhaarden.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.