NederlandReview

  Ervaringen Designspiegels.nl

  Als je wilt zorgen dat je verzorgd de deur uitgaat, dan heb je natuurlijk wel een spiegel nodig waarin je jezelf eens nader kunt bekijken. Een gewone dagelijkse badkamerspiegel vind je natuurlijk overal, maar als je echt van design artikelen houdt, kijk dan eens bij de spiegels van Designspiegels.nl. Zij bieden bijzondere exemplaren aan met de nodige luxe opties. Wat klanten vinden van deze aanbieder van designspiegels lees je hier.

  Over Designspiegels.nl


  Designspiegels.nl is onderdeel van De Spiegelfabriek in Naarden. De Spiegelfabriek is sinds 2006 de importeur en distributeur van verschillende Europese spiegelfabrikanten voor Nederland en België. Designspiegels.nl heeft als doel: ‘Het aanbieden van hoogwaardige en attractieve design spiegels tegen betaalbare prijzen’. Zij bieden spiegels aan in verschillende formaten en met bijzondere opties zoals een ingebouwd Bluetooth muzieksysteem met speakers, een infrarood sensor, een scheerstopcontact of een digitale klok bijvoorbeeld. Ook kun je bij hen op maat gemaakte spiegels bestellen. Naast de online shop is het ook mogelijk om de showroom in Naarden te bezoeken die van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur geopend is.


  Justin Timberlake - Mirrors

  Diensten


  Bij Designspiegels.nl kun je een keuze maken uit het uitgebreide assortiment designspiegels door op de homepage op één van de categorieën spiegels te klikken:

  • Met verlichting

  • Met spiegelverwarming

  • Met muziek systeem

  • Aanbiedingen

  • Met digitale klok

  • Met make-up spiegel

  • Spiegel op maat gemaakt

  • Badkamer spiegelkasten met verlichting

  • Badkamer (spiegel) tv’s

  Wanneer je meer advies nodig hebt, kun je altijd contact opnemen met Designspiegels.nl.

  Levering en betaling


  Alle artikelen worden direct vanuit het magazijn of vanaf de fabriek bij de klanten bezorgd. Klanten in België en Nederland betalen hiervoor geen bezorgkosten. Gaat er onverhoopt een spiegel kapot i.v.m. glasbreuk, dan krijg je zo snel mogelijk een nieuwe toegestuurd. De gemiddelde levertijd van de artikelen ligt ergens tussen de 2 en acht werkdagen, tenzij anders vermeld bij het product. Je kunt je bestelling o.a. betalen met iDeal, PayPal, Mastercard, etc.

  Klachten


  Als je klachten hebt over je bestelling of de diensten van Designspiegels.nl dan kun je deze telefonisch of per e-mail doorgeven. Na ontvangst krijg je van hen daarvan een bevestiging. Binnen 14 dagen na ontvangst krijg je van hen een antwoord op je klacht, mochten ze meer tijd nodig hebben hiervoor, dan laten ze dit aan je weten. Designspiegels.nl voldoet aan de voorwaarden voor de Stichting Webshop Keurmerk. Daarom kun je, wanneer je er samen met Designspiegels.nl niet uit komt, je klacht ook sturen naar de geschillencommissie via info@keurmerk.info.

  Wat is jouw mening over Designspiegels.nl?


  Heb jij een prachtige designspiegel van hen in je badkamer hangen waar je zeer blij mee bent? Vertel er hier over! Ook als je hier een product hebt besteld wat in de praktijk erg tegenviel dan horen wij dit graag. Hoe meer klanten hun ervaringen achterlaten bij NederlandReview, hoe duidelijker het beeld wordt dat wij van de verschillende bedrijven krijgen.

  Wat zijn de ervaringen van de klanten met Designspiegels.nl? Leveren zij hoogwaardige spiegels en kun je bij hen goed terecht voor een maatproduct?

  Designspiegels.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Designspiegels.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Designspiegels.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Designspiegels.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Designspiegels.nl actief?

  Designspiegels.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Designspiegels.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.