Designonline24

6.7

Bestellen

5.3

Service

6.7

Prijs

4.7

Levering

33.3%

Zou hier weer kopen

Designonline24

Je huis moet eruit zien zoals jij dat wilt. Het is immers toch jouw eigen kleine persoonlijke stukje aarde en daar moet je je thuis voelen. Dat kan alleen als er meubels instaan die jij mooi vindt. Wie weet kun je die wel krijgen bij DesignOnline24. Maar wat voor een kwaliteit kantoormeubelen zal deze winkel verkopen? Zullen hun zitbanken en eetkamerstoelen nou echt wel zo comfortabel zitten? Hoe stevig zullen hun kasten zijn en hoeveel kun je erin kwijt? Zal je lang moeten wachten tot de bezorgservice van DesignOnline24 je nieuwe hanglamp of vloerlamp komt bezorgen? En zal de klantenservice van DesignOnline24 het probleem met je buitenverlichting makkelijk op kunnen lossen? Alleen mensen in wiens huis of kantoor al meubelen van Designonline24 staan kunnen je hierover meer vertellen. Lees hun reviews om te zien hoe deze klanten hun bezoek aan Designonline24 hebben beleefd. Hun ervaringen, cijfers, meningen en beoordelingen kunnen je laten zien of Designonline24 de juiste woonwinkel voor jou is.


Over DesignOnline24

DesignOnline24 is een woonwinkel. De winkel is in 2009 opgericht. Ze willen je graag voorzien van leuke en betaalbare designmeubelen. Ze hebben behalve hun webshop ook een showroom waar je de stoelen en tafels in het echt kunt zien. In hun winkel vind je stoelen zoals barkrukken, eetkamerstoelen, gamestoelen, fauteuils, music chairs enzovoort. Hun selectie banken bestaat uit slaapbanken, eetbanken, hoekbanken en zitbanken. Je kunt ook bij Designonline24 terecht voor kasten. Die categorie is onderverdeeld in open kasten, tv-meubels, ladekasten, dressoirs, broekenkasten, kledingkasten en nog veel meer. Natuurlijk heb je in ieder huis wel één of meerdere tafels nodig. Bij DesignOnline24 kun je kiezen uit bijzettafels, salontafels, eettafels en bartafels. Je huis kan nog zo mooi zijn, als er geen verlichting in je huis aanwezig is zal je er in het donker niet van kunnen genieten. Daarom hebben ze ook booglampen, vloerlampen, koepellampen, plafondlampen, bureaulampen, ledverlichting, hanglampen, wandlampen, tafellampen en bureaulampen. Zo ben je er zeker van dat je altijd iets zult kunnen zien als je door het huis loopt. En voor je tuin hebben ze dan weer tuinbanken, tuinstoelen, loungesets en tuinrafels. Je kunt er dus terecht voor je eetkamer, slaapkamer, woonkamer of tuin, maar het is ook mogelijk om wat van hun meubelen te gebruiken om je kantoor in te richten. Natuurlijk heb je dan een bureau en bureaustoel nodig om aan te kunnen werken. Maar ook bij een kantoor aan huis heb je misschien wachtkamerstoelen, statafels, schuifdeurkasten of een vergadertafel nodig. En qua stijlen kun je bij DesignOnline24 kiezen tussen modern, industrieel, landelijk of Scandinavisch.


 


Diensten van Designonline24

De stoelen, tafels en andere meubelen van Designonline24 kunnen gemakkelijk online besteld worden. De bezorgservice van Designonline24 brengt de kast dan netjes bij je thuis. Ook heeft Designonline24 een klantenservice om je te helpen als je ze nodig mocht hebben.


Klachten, Complimenten en Tips voor Designonline24

Natuurlijk willen wij alles horen over jouw ervaring met Designonline24 en hun meubelen. Schrijf je eigen Designonline24 review en laat ons weten wat jouw mening over deze online woonwinkel nou eigenlijk is.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

2x eetkamerstoel Kare mode

Bij levering was een stoel(poot) al beschadigd, tevens is de kleur van de stoel anders dan op de website weergegeven. Om deze reden de stoelen willen retourneren waarna je vervolgens wel €60,- retourkosten moet betalen voor een beschadigde stoel.

L

Lara

09-06-2020

0

Marmeren tafel

Drie maanden geleden bij DesignOnline24 een tafel besteld met twee maanden levertijd. Nadat ik niks hoorde na twee maanden heb ik zelf contact opgenomen. Toen bleek dat het nog een maand zou duren. Hiervoor werden in eerste instantie geen excuses aangeboden. Afgelopen week werden de tafels in NL bezorgd en werd er een toezegging gedaan dat er die week contact met me zou worden opgenomen over de bezorging. Dit gebeurde niet. Vervolgens heb ik afgelopen maandag weer zelf contact opgenomen. Toen werd er weer een toezegging gedaan over het contact en de bezorging deze week. Deze toezegging werd wederom niet nagekomen. Toen ik aangaf dat ik nu al ruim drie maanden op de tafel aan het wachten was en uitlegde dat het frustrerend was dat toezeggingen niet worden nagekomen, werden er opnieuw geen excuses aangeboden. Er werd sarcastisch gevraagd of ik geen fouten maak, dat het maar om een tafel ging en dat ik niet elke dag moest vragen waar de tafel bleef. Aan het einde van het gesprek werd verteld dat ik het nu niet meer verdiende dat ze kosten zouden maken voor de bezorging en dat ze hem nu niet meer aan me wilden leveren. Vervolgens werd de verbinding verbroken. Let wel, deze hoogwaardige gesprekken werden gevoerd met de eigenaar.

J

Jeanine

20-05-2020

0

6 eetkamerstoelen van By Boo

Vlotte snelle service, duidelijke communicatie. Komen hun beloftes na.

I

Iet van Velzen

12-01-2020

0