De Sex Shop.nl

Alle reviews

De Sex Shop.nl

67% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (3)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goede producten en een snelle levering

  Voor het eerst wat besteld op De Sex Shop.nl en ben er zeer tevreden over. Ik verbaasde mij met name over de prijs. Elders betaal ik voor sommige speeltjes namelijk veel meer dan op deze website. Ook de levering is zeer goed en snel. Binnen een paar dagen is je bestelling in huis en alles wordt discreet verzonden. Wel zo prettig wanneer je nog thuis woont en niemand mag weten wat je in je schild voert. De website is verder overzichtelijk en dat maakt het bestellen ook heel erg makkelijk. Heb geen gebruikgemaakt van de klantenservice, omdat het voor mij allemaal vrij duidelijk was.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Speeltje binnen paar keer gesneuveld

  Een tijdje terug een vibrator gekocht bij The Sex Shop.nl. Heb er een paar keer plezier van gehad, maar hij werkt nu al niet meer. Wat het probleem precies is? Ik heb geen idee. Heb al nieuwe batterijen erin gedaan, maar dan werkt de vibrator nog steeds niet. Ik kan hem nog wel gebruiken, maar alleen zonder vibratie. De levering etc. was prima op orde, maar ik ben niet van plan om hier nog weer wat te kopen. Gezien het geld dat ik ervoor betaald heb, vind ik de kwaliteit toch wel erg matig.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Heerlijke speeltje van De Sex Shop

  Ik ben al een paar jaar vrijgezel na de scheiding van mijn man en was wel weer eens toe aan een beetje vermaak. Heb daarom een heerlijk speeltje besteld bij De Sex Shop waar ik mijzelf lekker mee kan verwennen. Ik heb hem slechts een paar weken, maar hij wordt bijna elke dag wel even gebruikt. Wanneer mijn kinderen van huis zijn maakt hij zelfs behoorlijk wat overuren .

Anderen bekeken ook

Hotplay.nl
5 reviews

Het is gewoon goed! Wat anderen van dit bedrijf vinden. Hotplay.nl is een online webshop met erotische artikelen. Het is een webshop waar veel mens...

Durexshop.nl
3 reviews

Wilt u een condoom, glijmiddel of iets anders kopen maar durft u het niet om het zelf te kopen bij een lokale winkel? Dan is de website www.durexsh...

Condoom.nl
7 reviews

Wilt u een condoom, glijmiddel of iets anders kopen maar durft je het niet om het zelf te kopen bij een lokale winkel omdat je denkt dat u voor sch...

Willie.nl
11 reviews

Lees nu! Ervaringen over Willie.nl, een online sexshop. Er zijn natuurlijk meerdere online sexshops waar je online kunt gaan shoppen. Het is e...

De Sex Shop.nl

Wat?? Het is goed om dit te lezen. Ontdek alles over dit bedrijf. Desexshop.nl  laat natuurlijk weinig aan de verbeelding over. Het is een online shop en een online sexshop. Je kunt er tal van erotiek producten kopen. Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening over dit bedrijf. Het is goed om te laten zien aan iedereen wat jij van ze vindt en hoe jij over ze denkt. Op NederlandReview kun je jouw positieve of negatieve feedback en review achterlaten om zo een ander te helpen met wat je van Desexshop.nl  vindt. Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Voor iemand welke nog niet zoveel ervaring heeft met Desexshop.nl  is het natuurlijk heerlijk om een mening van een ander te lezen om zo een beter beeld te krijgen van Desexshop.nl. Het is heerlijk en goed om hier gebruik van te maken. 

Over desexshop.nl
De SexShop is deel van de EDC Retail groep. Het is een bedrijf wat in 2004 is opgericht door de heer Idema. Het is begonnen als een eenmanszaak en nu een grote online erotiek zaak. Je kunt er meer dan 8000 verschillende erotische artikelen bestellen en krijgen. Het is een ware snoepwinkel voor de volwassen man of vrouw. 

Service is zeer belangrijk bij de SexShop. Je kunt gemakkelijk je bestellingen via iDeal afrekenen. Ze waren trouwens de eerste online erotiekshop welke dit in 2005 al mogelijk maakte. Ze zijn door de jaren heen vanuit een garage naar een groot bedrijfspand verhuisd met meerdere personeelsleden in dienst. 

Desexshop.nl  heeft een ruim aanbod van erotische artikelen voor de man en de vrouw. Het is mooi om te zien welke mooie artikelen er allemaal zijn. Desexshop.nl   is een shop welke op een anonieme manier je bestellingen bezorgd. Je kunt ze ook laten bezorgen bij een Kiala Punt in België of een PostNl afhaalpuntje (ook wel pakjegemak genoemd). Natuurlijk kun je het ook gewoon thuis krijgen. Het pakketje kun je online tracken en volgen. Het is ook mogelijk om je pakketje in Veendam af te halen. 

Diensten van desexshop.nl
Desexshop.nl biedt verschillende erotische artikelen aan. Denk hierbij aan sexy lingerie voor de man en de vrouw en ook erotische toys, hupmiddelen en attributen. Het is mooi om te zien wat er allemaal mogelijk is op dit gebied. 

Klachten, complimenten en tips voor en over desexshop.nl
Je kunt de artikelen binnen 14 dagen ruilen of terugzenden naar de SexShop. Dit gebeurt allemaal volgens de wettelijke regels. Hygiëne is hierbij wel een punt. Niet alle artikelen kunnen retour gezonden worden. Het is ook zo in de wet geregeld. 

Natuurlijk krijg je ook een garantie op de producten. 
Daarnaast kun je altijd een klacht of opmerking per mail, per post of via de telefoon kenbaar maken. Het is dan mogelijk voor hun om alleen maar tevreden klanten te hebben. 

Jouw Mening over desexshop.nl
Waarom zou ook jij niet je mening geven over dit bedrijf? Het is goed om anderen te helpen en om te laten zien wat jij van hun vindt. Een goede of slechte review is van harte welkom op NederlandReview. Je helpt er vele mensen mee! 

 

Klanten vertellen hoe het bestellen ging. Anoniem en betrouwbaar? Ontdek alles over dit bedrijf en lees ervaringen en beoordelingen op NederlandReview

}