De Sex Shop.nl

8

Bestellen

6

Service

7.3

Prijs

7.3

Levering

66.7%

Zou hier weer kopen

De Sex Shop.nl

Wat?? Het is goed om dit te lezen. Ontdek alles over dit bedrijf. Desexshop.nl  laat natuurlijk weinig aan de verbeelding over. Het is een online shop en een online sexshop. Je kunt er tal van erotiek producten kopen. Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening over dit bedrijf. Het is goed om te laten zien aan iedereen wat jij van ze vindt en hoe jij over ze denkt. Op NederlandReview kun je jouw positieve of negatieve feedback en review achterlaten om zo een ander te helpen met wat je van Desexshop.nl  vindt. Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Voor iemand welke nog niet zoveel ervaring heeft met Desexshop.nl  is het natuurlijk heerlijk om een mening van een ander te lezen om zo een beter beeld te krijgen van Desexshop.nl. Het is heerlijk en goed om hier gebruik van te maken. 

Over desexshop.nl

De SexShop is deel van de EDC Retail groep. Het is een bedrijf wat in 2004 is opgericht door de heer Idema. Het is begonnen als een eenmanszaak en nu een grote online erotiek zaak. Je kunt er meer dan 8000 verschillende erotische artikelen bestellen en krijgen. Het is een ware snoepwinkel voor de volwassen man of vrouw. 

Service is zeer belangrijk bij de SexShop. Je kunt gemakkelijk je bestellingen via iDeal afrekenen. Ze waren trouwens de eerste online erotiekshop welke dit in 2005 al mogelijk maakte. Ze zijn door de jaren heen vanuit een garage naar een groot bedrijfspand verhuisd met meerdere personeelsleden in dienst. 

Desexshop.nl  heeft een ruim aanbod van erotische artikelen voor de man en de vrouw. Het is mooi om te zien welke mooie artikelen er allemaal zijn. Desexshop.nl   is een shop welke op een anonieme manier je bestellingen bezorgd. Je kunt ze ook laten bezorgen bij een Kiala Punt in België of een PostNl afhaalpuntje (ook wel pakjegemak genoemd). Natuurlijk kun je het ook gewoon thuis krijgen. Het pakketje kun je online tracken en volgen. Het is ook mogelijk om je pakketje in Veendam af te halen. 

Diensten van desexshop.nl

Desexshop.nl biedt verschillende erotische artikelen aan. Denk hierbij aan sexy lingerie voor de man en de vrouw en ook erotische toys, hupmiddelen en attributen. Het is mooi om te zien wat er allemaal mogelijk is op dit gebied. 

Klachten, complimenten en tips voor en over desexshop.nl

Je kunt de artikelen binnen 14 dagen ruilen of terugzenden naar de SexShop. Dit gebeurt allemaal volgens de wettelijke regels. Hygiëne is hierbij wel een punt. Niet alle artikelen kunnen retour gezonden worden. Het is ook zo in de wet geregeld. 

Natuurlijk krijg je ook een garantie op de producten. 
Daarnaast kun je altijd een klacht of opmerking per mail, per post of via de telefoon kenbaar maken. Het is dan mogelijk voor hun om alleen maar tevreden klanten te hebben. 

Jouw Mening over desexshop.nl

Waarom zou ook jij niet je mening geven over dit bedrijf? Het is goed om anderen te helpen en om te laten zien wat jij van hun vindt. Een goede of slechte review is van harte welkom op NederlandReview. Je helpt er vele mensen mee! 


 


Klanten vertellen hoe het bestellen ging. Anoniem en betrouwbaar? Ontdek alles over dit bedrijf en lees ervaringen en beoordelingen op NederlandReview

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Goede producten en een snelle levering

Voor het eerst wat besteld op De Sex Shop.nl en ben er zeer tevreden over. Ik verbaasde mij met name over de prijs. Elders betaal ik voor sommige speeltjes namelijk veel meer dan op deze website. Ook de levering is zeer goed en snel. Binnen een paar dagen is je bestelling in huis en alles wordt discreet verzonden. Wel zo prettig wanneer je nog thuis woont en niemand mag weten wat je in je schild voert. De website is verder overzichtelijk en dat maakt het bestellen ook heel erg makkelijk. Heb geen gebruikgemaakt van de klantenservice, omdat het voor mij allemaal vrij duidelijk was.

Y

Ymke B.

20-02-2017

0

Speeltje binnen paar keer gesneuveld

Een tijdje terug een vibrator gekocht bij The Sex Shop.nl. Heb er een paar keer plezier van gehad, maar hij werkt nu al niet meer. Wat het probleem precies is? Ik heb geen idee. Heb al nieuwe batterijen erin gedaan, maar dan werkt de vibrator nog steeds niet. Ik kan hem nog wel gebruiken, maar alleen zonder vibratie. De levering etc. was prima op orde, maar ik ben niet van plan om hier nog weer wat te kopen. Gezien het geld dat ik ervoor betaald heb, vind ik de kwaliteit toch wel erg matig.

K

Karin L

28-11-2016

0

Heerlijke speeltje van De Sex Shop

Ik ben al een paar jaar vrijgezel na de scheiding van mijn man en was wel weer eens toe aan een beetje vermaak. Heb daarom een heerlijk speeltje besteld bij De Sex Shop waar ik mijzelf lekker mee kan verwennen. Ik heb hem slechts een paar weken, maar hij wordt bijna elke dag wel even gebruikt. Wanneer mijn kinderen van huis zijn maakt hij zelfs behoorlijk wat overuren .

K

K. Luiken

02-06-2016

0