NederlandReview

  Ervaringen Deroofvisser.com

  Vind jij het prettig om af en toe verse vis op tafel te hebben of gewoon voor de lol wat vissen te vangen? Dan heb je natuurlijk wel de juiste spullen daarvoor nodig. Misschien kan Deroofvisser.com je daar wel aan helpen. Maar wat zal de kwaliteit van hun hengels en vislijnen zijn? Zullen die swimbaits en softbaits wel echt de vissen naar je toe lokken? Hoe handig zijn die spinners nou echt? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Deroofvisser.com het dode aas naar je toe heeft gestuurd? En kun je erop vertrouwen dat de klantenservice van Deroofvisser.com je zal helpen als dat nodig mocht zijn? De enigen die je hierover uitsluitsel kunnen geven zijn vissers die Deroofvisser.com al eerder hebben bezocht. Lees hun reviews om een indruk te krijgen van hoe zij Deroofvisser.com ervaren hebben. Hun meningen, beoordelingen en cijfers kunnen je een beeld geven zodat je weet wat je van Deroofvisser.com kunt verwachten.

  Over Deroofvisser.com

  Deroofvisser.com is een winkel die spullen voor de vissport verkoopt. Je kunt in hun winkel alles vinden om te kunnen vissen. De winkel wordt draaiende gehouden door een team bestaande uit ervaren sportvissers. Uiteindelijk is het doel van deze winkel om je te helpen aan de allerbeste artikelen om roofvissen te vangen. Dus of je een snoek, snoekbaars of andere vis wilt vangen is dit waar je je materiaal vandaan kunt halen. Zo hebben ze hengels die je uit kunt gooien. Natuurlijk heb je daar ook aas bij nodig. Bij Deroofvisser.com kun je swimbaits, dood aas, softbaits, jerkbairs, zeevis kunstaas en nog veel meer vinden. Ook pluggen, spinners, tangen en molens ontbreken niet in hun assortiment. Andere dingen die je in hun winkel kunt aantreffen zijn jigheads, haken, lepels, onderlijnen, bladpilkers, stingers, vislijnen en nog veel meer. En als laatste heeft Deroofvisser.com dan nog speciale tassen en andere manieren om al je spullen netjes op te bergen. Zo kun je de hengels en toebehoren makkelijk meenemen en voorkom je dat het aas zomaar ergens thuis ligt te slingeren.


  Vissen met de bladspilker.

  Diensten van Deroofvisser.com

  De visspullen van Deroofvisser.com kunnen vrij gemakkelijk online worden besteld. Je kunt gelijk een hele set bestellen zodat je aan de slag kunt, maar het is ook mogelijk om via hun website alleen je aas bij te vullen. Een Deroofvisser.com bezorgservice zal vervolgens de onderlijn, hengel of molen netjes naar je toesturen. Daarnaast beschikt Deroofvisser.com ook nog eens over een klantenservice zodat je daar eventuele klachten, problemen of vragen kwijt kunt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Deroofvisser.com

  Heb je al eens eerder aas of andere visspullen bij Deroofvisser.com gekocht? Dan ben jij in de juiste positie om ons meer te vertellen over deze viswinkel. Zijn die hengels van Deroofvisser.com echt stevig genoeg om zelfs de grootste snoekbaars te vangen? Was het makkelijk om nieuw aas te bestellen via hun website? Duurde het lang voor de bezorgservice van Deroofvisser.com de lepels of stinger bij je thuis had bezorgd? En was de klantenservice van Deroofvisser.com wel vriendelijk en behulpzaam? Schrijf een Deroofvisser.com review en laat ons weten wat jouw mening over deze viswinkel werkelijk is.

  Deroofvisser.com
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Deroofvisser.com

  Uw beoordeling

  Hengel, molen en allerlei kunstaas

  Top assortiment, heel goed advies, snelle levering en een mooi kadootje erbij!

  Door: john08-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  FAQ

  Is Deroofvisser.com een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Deroofvisser.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Deroofvisser.com actief?

  Deroofvisser.com is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Deroofvisser.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.