NederlandReview

  Ervaringen Denksport

  Sporten is gezond. Dat geldt niet alleen voor fysieke sporten maar ook voor denksport die je hersenen stimuleert. De vraag is echter waar je nou de beste puzzelboekjes vandaan haalt. Misschien is dat wel bij Denksport. Naar wat zal de kwaliteit van hun kruiswoordpuzzels zijn? Zullen hun Zweedse puzzels niet te moeilijk of juist te makkelijk zijn? Zullen hun sudokus of woordzoekers wel uitdagend genoeg zijn? Hoe lang zal het duren voor de bezorgservice van Denksport jouw boekje met een varia aan puzzels heeft opgestuurd? En hoe zal de klantenservice van Denksport reageren als je logische puzzel niet klopt of er iets anders mis is? Alleen mensen die wel eens een puzzelboekje bij Denksport hebben gekocht kunnen je hierover meer vertellen. Lees hun reviews om te ontdekken wat zij nou eigenlijk van Denksport vinden. Hun ervaringen, meningen, beoordelingen en cijfers kunnen je laten zien of Denksport de juiste puzzelboekjes voor jou heeft.

  Over Denksport

  Denksport is een hobbywinkel die puzzelboekjes aanbiedt. De puzzelboekjes van Denksport worden allemaal uitgegeven voor Uitgeverij Keesing, een uitgeverij gevestigd in Amsterdam die al sinds 1911 bestaat. Ze hebben een hoop verschillende puzzels waaruit je kunt kiezen. Zo kun je kiezen voor een woordzoeker waarbij je alle woorden moet zoeken in een groot blok met letters. Of misschien ben je juist meer van de Zweedse puzzels of kruiswoordpuzzels. De laatste jaren is sudoku ook erg populair geworden en zijn er steeds meer mensen die deze puzzels leuk vinden om op te lossen. Er zijn ook logische puzzels, scheurblokken, doorlopers, cijfercodes, binaire puzzels en nog veel meer. Zelfs ouderwetse legpuzzels zijn bij Denksport te verkrijgen. Naast hun eigen merk puzzelboekjes brengt Denksport nog meer soorten puzzels uit. Zo zijn ze de uitgever van boekjes van 10 voor Taal en de cryptogrammen van Jan Meulendijks. En mocht je snel zat zijn van één soort puzzel, dan bestel je toch gewoon een varia waar een grote verscheidenheid aan puzzels in staat? Zo weet je zeker dat je afwisseling hebt en je niet snel zult vervelen.


  Denksport heeft ook een mobiele app voor kruiswoordpuzzels.

  Diensten van Denksport

  De puzzelboekjes van Denksport kunnen gewoon online worden besteld. Kies de kruiswoordpuzzel of Zweedse puzzel die je wilt en maak de bestelling rond. Na de betaling zal de bezorgservice van Denksport dan het boekje vol sudoku’s naar je opsturen zodat je snel ermee aan de slag kunt. Ook heeft Denksport een klantenservice voor het geval er iets met je binaire puzzel niet helemaal klopt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Denksport

  Heb jij al eens een boekje van Denksport gekocht? Dan willen wij graag alles horen over jouw ervaring met deze puzzelwinkel. Hoe lastig of makkelijk zijn die kruiswoordpuzzels, bijvoorbeeld? Zijn die pictogrammen niet veel te moeilijk of makkelijk? Hoe lang deed je erover om zo’n logische puzzel op te lossen? Duurde het lang voor je jouw woordzoeker eindelijk in huis had? En kon de klantenservice van Denksport je wel helpen toen je een vraag over hun binaire puzzels of legpuzzels had? Schrijf je eigen Denksport review en laat ons weten wat jouw mening over deze verstrekker van puzzelboekjes nou eigenlijk is.

  Denksport
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  3
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  2
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  6* + 7* doorloper

  Niets kopen hier, je krijgt je bestelling niet!!!
  Op 9 september een bestelling geplaats voor een verjaardag, tot op de dag van vandaag nog niets ontvangen.
  Vorige week gebeld, ik zou mijn bestelling afgelopen vrijdag ontvangen. Maandagavond een klacht ingediend via de mail, ook hier niets op terug gekregen!

  Door: Veronica25-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Logikwis

  Slechte service. Veel te laat bezorgd. Totaal niet oplossingsgericht handelen...oudbollige onderneming en achteraf ook nog te duur ook.. al met al raad ik iedereen af via hun site te kopen om teleurstellingen te voorkomen. Toch beste naar gerenommeerde boekhandel gaan.

  Door: Edo Klapdoor11-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4
  rating

  Schrijf zelf een review over Denksport

  Uw beoordeling