NederlandReview

  Ervaringen Denksport

  Sporten is gezond. Dat geldt niet alleen voor fysieke sporten maar ook voor denksport die je hersenen stimuleert. De vraag is echter waar je nou de beste puzzelboekjes vandaan haalt. Misschien is dat wel bij Denksport. Naar wat zal de kwaliteit van hun kruiswoordpuzzels zijn? Zullen hun Zweedse puzzels niet te moeilijk of juist te makkelijk zijn? Zullen hun sudokus of woordzoekers wel uitdagend genoeg zijn? Hoe lang zal het duren voor de bezorgservice van Denksport jouw boekje met een varia aan puzzels heeft opgestuurd? En hoe zal de klantenservice van Denksport reageren als je logische puzzel niet klopt of er iets anders mis is? Alleen mensen die wel eens een puzzelboekje bij Denksport hebben gekocht kunnen je hierover meer vertellen. Lees hun reviews om te ontdekken wat zij nou eigenlijk van Denksport vinden. Hun ervaringen, meningen, beoordelingen en cijfers kunnen je laten zien of Denksport de juiste puzzelboekjes voor jou heeft.

  Over Denksport

  Denksport is een hobbywinkel die puzzelboekjes aanbiedt. De puzzelboekjes van Denksport worden allemaal uitgegeven voor Uitgeverij Keesing, een uitgeverij gevestigd in Amsterdam die al sinds 1911 bestaat. Ze hebben een hoop verschillende puzzels waaruit je kunt kiezen. Zo kun je kiezen voor een woordzoeker waarbij je alle woorden moet zoeken in een groot blok met letters. Of misschien ben je juist meer van de Zweedse puzzels of kruiswoordpuzzels. De laatste jaren is sudoku ook erg populair geworden en zijn er steeds meer mensen die deze puzzels leuk vinden om op te lossen. Er zijn ook logische puzzels, scheurblokken, doorlopers, cijfercodes, binaire puzzels en nog veel meer. Zelfs ouderwetse legpuzzels zijn bij Denksport te verkrijgen. Naast hun eigen merk puzzelboekjes brengt Denksport nog meer soorten puzzels uit. Zo zijn ze de uitgever van boekjes van 10 voor Taal en de cryptogrammen van Jan Meulendijks. En mocht je snel zat zijn van één soort puzzel, dan bestel je toch gewoon een varia waar een grote verscheidenheid aan puzzels in staat? Zo weet je zeker dat je afwisseling hebt en je niet snel zult vervelen.


  Denksport heeft ook een mobiele app voor kruiswoordpuzzels.

  Diensten van Denksport

  De puzzelboekjes van Denksport kunnen gewoon online worden besteld. Kies de kruiswoordpuzzel of Zweedse puzzel die je wilt en maak de bestelling rond. Na de betaling zal de bezorgservice van Denksport dan het boekje vol sudoku’s naar je opsturen zodat je snel ermee aan de slag kunt. Ook heeft Denksport een klantenservice voor het geval er iets met je binaire puzzel niet helemaal klopt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Denksport

  Heb jij al eens een boekje van Denksport gekocht? Dan willen wij graag alles horen over jouw ervaring met deze puzzelwinkel. Hoe lastig of makkelijk zijn die kruiswoordpuzzels, bijvoorbeeld? Zijn die pictogrammen niet veel te moeilijk of makkelijk? Hoe lang deed je erover om zo’n logische puzzel op te lossen? Duurde het lang voor je jouw woordzoeker eindelijk in huis had? En kon de klantenservice van Denksport je wel helpen toen je een vraag over hun binaire puzzels of legpuzzels had? Schrijf je eigen Denksport review en laat ons weten wat jouw mening over deze verstrekker van puzzelboekjes nou eigenlijk is.

  Denksport
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (16)

  3.4
  31% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4.6
  Service
  rating
  3
  Prijs
  rating
  3.6
  Leveren
  rating
  2.6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Logikwis 4-5*

  Nergens in de buurt in de winkel te koop, dus via de website besteld.
  11 november besteld, 21 november bezorgd. Keurig verpakt.
  Geen verzendkosten,maar wel een tijdje onderweg dus.

  Door: John21-11-2019
  Buddy02-11-2020

  Waardeloos, pagina traag, levering nog trager, reactie moeilijk te versturen. NIET DOEN

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Logikwis 2-3* en 4-5*

  Vroeger vond ik het heerlijk om te doen en ik was er super goed in. Maar nu heb ik het idee dat ik wat hersencellen mis. Ik mis gewoon gegevens. Achterin staan alleen nog maar de antwoorden en geen uitwerkingen meer, dus loop je direct vast. Erg jammer, ik denk dat ik mijn haard er maar mee aansteek. Oh ja en de levertijd is ook erg lang, langer dan ze beloven

  Door: wendy30-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  geprobeerd maar man man. man

  Wat een website, je kan 23 puzzelboeken maken voordat je de hele bestelling doorlopen hebt
  Doe er is wat aan, 24 seconden om 1 pagina te laden???
  Dit is 2020 geen 1996
  Ik heb daar geen zin in hoor

  erformance Scores
  PageSpeed Score
  (78%)
  YSlow Score
  (63%)
  Page Details
  Fully Loaded Time
  24.0s
  Total Page Size
  1.31MB
  Requests
  79

  Door: E. Matser18-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Een aantal puzzelboekjes

  Minpunten:
  8 week geleden puzzelboekjes besteld en nog geen boekjes ontvangen. Het beloofde geld terugstorten is door Denksport ook niet nagekomen.
  Op de laatste mails reageren ze helemaal niet meer.
  Pluspunten: geen!!!!!

  Door: Jan15-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3
  rating

  Woordzoeker

  Geen reactie op mail. Geen klantenservice bereikbaar. Moet lang wachten op bestelling. En als ik de rescenties lees kan het dus ook zijn dat mijn bestelling helemaal niet meer komt???? Geld kwijt????

  Zeer slechte zaak natuurlijk..

  Door: Kelly29-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  puzzelboekjes

  Ik wacht al 5 weken op mijn bestelling. Telefonisch wordt je verwezen naar de mail, en op mail reageren ze al enkele weken niet. Kijk uit, oplichterij!

  Door: Hester25-04-2020
  Kelly29-04-2020

  Ik wacht ook nog....

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  3 puzzelboekjes

  3 puzzelboekjes besteld voor mijn moeder die zelf de deur niet uit kan. Max 8 werkdagen zou het duren, nog steeds niets binnen. Klantenservice is telefonisch niet bereikbaar en reageert niet op mails. Alle begrip dat het nu langere kan duren. Maar dit is schandalig, helemaal als ik lees dat dit bij veel mensen ook zo het geval is.

  Door: Miranda18-04-2020
  Hester25-04-2020

  Hier hetzelfde. Op 20 maart besteld, nog steeds geen levering. En geen reactie op verschillende mails (de eerste was al twee weken terug). Telefonisch niet bereikbaar. Riekt naar oplichting.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Bestelling puzzelboekjes

  Heb 19 maart 2020 drie puzzeloekjes besteld.
  Tot op heden niets ontvangen.
  Op mail wordt niet gereageerd.
  Zal hier nooit meer iets bestellen.
  Ook koop ik geen puzzelboekjes van denksport meer in de winkel!

  Door: Jo16-04-2020
  JM28-04-2020

  Wat een drama bedrijf!! Levert niet, reageert niet. Niet online kopen!!!!

  KD29-04-2020

  Inderdaad ook niet meer kopen in de winkel. Dit kan niet!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Zweeds 3*

  Ik heb nr 135 gekocht en tot mijn grote verbazing klopte er niets van de paginanummering sloeg af en toe een aantal bladzijden over en een heleboel pagina's kwamen er 2 en soms wel 3 keer in voor, die was echt geen puzzelplezier.
  Ik heb een mail gestuurd naar Denksport, die liet weten dat het hun speet en dat ik terug moest naar de winkel, zij konden niets voor mij betekenen, werkelijk de meest waardeloze service die je je kunt bedenken en het duurde 9 dagen voordat ik pas reactie kreeg.

  Door: Cabri16-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2.5
  rating

  Je bent alweer driedubbel uit je quarantaine voor je een puzzelboekje hebt...

  Nou, laat ik beginnen met dat ik duidelijk niet de enige ben. En dat ik liever geen enkele ster zou geven aan dit bedrijf! Op 24 maart puzzelboekjes besteld. Via de officiele website, dat moest goed komen, dacht ik. Had ik dat ff goed mis! Nu bijna een maand later, geen puzzelboekje gezien. Klantenservice reageert nergens op behalve door het terugsturen van standaardmails waarin nog steeds niets opgelost wordt. Het is echt waar, als jij in quarantaine een puzzeltje wilde maken, vergeet het maar. Want volgens mij kun je in de levertijd die Denksport aanhoudt ongeveer drie keer in quarantaine. En dan maar hopen dat er uberhaupt boekjes binnenkomen.

  Door: Mevr. M. 16-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  6 puzzelboekjes

  ik heb op 17maart een bestelling geplaatst Voor mijn oma die niet naar de winkel gaat. Vandaag (10 april) nog steeds niks binnen! Twee keer een email verstuurd en ook daar geen reactie. Ik heb alle begrip dat het nu wat drukker is voor hun, maar geen email dat het verstuurd is maar wel dat de bestelling door hun ontvangen is. Helemaal geen gehoor, maar door de meerder reviews die ik lees ben ik bang dat de boekjes niet meer aankomen. Waarschijnlijk kan ik na deze crisis pas mijn geld terug vragen want reageren doen ze toch niet.

  Door: Wendy10-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  puzzelboekjes

  waardeloos bedrijf dat niet levert. al de tweede keer dat ik achter mijn bestelling aan moet. ze vermelden een levertijd van 5 tot 8 werkdagen maar leveren helemaal niet als je er niet achterheen zit en dat terwijl je wel alles van tevoren moet betalen.

  Door: Peek22-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Logisch puzzelen

  Administratief een vreselijk bedrijf en regelmatig terugkerende, identieke puzzels.

  Ondanks dat ik bewust voor een JAAR abonnement koos, werd het abonnement stilzwijgend verlengd. Heb Keesing de voucher voorgelegd welke te printen was na het afsluiten van abonnement op DIEZELFDE site. Hierop stond duidelijk omschreven dat het 12 maanden betrof.

  In februari 2019 werd dit abonnement uiteindelijk op mijn verzoek stopgezet. Vervolgens ontvang je een jaar later een aanmaning (waar waren de herinneringen) met het verzoek de kosten alsnog voor een jaar te betalen.

  Ondanks het feit dat ik zwart op wit heb dat Keesing het abonnement stopte per februari 2019, heb ik nu alsnog voor een jaar moeten betalen.

  Ik raad iedereen ten strengste af om een abonnement aan te schaffen. Deze firma deugt voor geen meter.

  Door: Irene26-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Schrijf zelf een review over Denksport

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Denksport een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 16 ervaringen geplaatst over Denksport. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.4 gekregen, waarbij 31% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Denksport actief?

  Denksport is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Multimedia & Bladen, Voordeel, Winnen & Gratis

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Denksport gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.