NederlandReview

  Ervaringen Dekoria

  Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Dekoria.nl, lees de meningen van anderen op onze site. Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening over dit bedrijf. Het is goed om te laten zien aan iedereen wat jij van ze vindt en hoe jij over ze denkt. Op NederlandReview kun je jouw positieve of negatieve feedback en review achterlaten om zo een ander te helpen met wat je van dit bedrijf vindt. Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Voor iemand welke nog niet zoveel ervaring heeft met dit bedrijf is het natuurlijk heerlijk om een mening van een ander te lezen om zo een beter beeld te krijgen van dit bedrijf. Het is ook een vorm van amusement!

  Over Dekoria.nl

  Het bedrijf is al meer dan twintig jaar actief binnen de textielbranche en houdt zich bezig met het inrichten van leef ruimten. Het is mogelijk om op het werk en ook in huis het interieur nog mooier te maken. Het assortiment bestaat uit een selectie van zeer hoogwaardige producten. Het assortiment kent meer dan 500 designs en er zijn meer dan 50.000 producten. Het is ook mogelijk om online zelf ontwerper te worden. Alles wordt goed nagekeken en dan uitgeleverd en per post verzonden. Er zijn zelfgemaakte gordijnen, vouwgordijnen en tafelkleden.

  ONLINE SHOP FAILS! | DEEL 2

  De producten van Dekoria.nl

  Er is een ruim aanbod van producten bij Dekoria.nl. Natuurlijk is er altijd maatwerk nodig. Daarnaast zijn er gordijnen, vouwgordijnen, ikea materialen., hoezen, kussens, dekens, keukenartikelen, woonaccessoires en ook volop verschillende meubels.

  Klachten, tips en complimenten over Dekoria.nl

  Ben je ergens niet tevreden over of heb je een klacht? Dan is het goed om een klacht in te dienen. Vervolgens kun je actie laten ondernemen om de klacht uit de wereld te verhelpen. Iets wat natuurlijk belangrijk is voor zowel het bedrijf Dekoria.nl, als voor de persoon met de klacht! Toch?!

  Heb jij ervaring met Dekoria.nl?

  Kies jij er ook voor om je mening te delen over bedrijven op Nederlanreview.nl? We zien graag wat jij van hun vindt en lezen graag jouw positieve of negatieve review op deze website. Al vast hartelijk bedankt!

  Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Dekoria.nl, lees de meningen van anderen op onze site. Lees ervaringen & beoordelingen op NederlandReview!

  Dekoria
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (9)

  7.2
  67% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  6.4
  Prijs
  rating
  6.2
  Leveren
  rating
  7.8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Dekoria

  Uw beoordeling

  Fijn die samples

  WIj zijn wel weer eens aan nieuwe meubels toe. De stoffen bij Dekoria spreken mij erg aan, maar het blijft online he. Gelukkig kan je er gratis stoffen bestellen (samples). Erg blij mee. Ze kwamen snel binnen en nu kunnen we rustig de juiste stoffen uitzoeken!

  Door: Levia van Wateringen09-08-2016
  Tirza5819-11-2020

  Wij zijn in bezit van Ektorp 3 zits en 2 zits... Wij waren op zoek naar blauwe hoezen. Die konden we vinden bij Dekoria. We kregen de hoezen binnen en mijn man was er weg van.... mooi fluweel blauw... ik vind het ook mooi... maar een kritische oog van een vrouw is nooit leuk voor een man. Dus als ik een opmerking zou doen over de hoezen( was toch een grote uitgave.. goed is duurder dan de bank zelf) dan heb ik bonje thuis. De hoes flubbert om de bank heen ... het zit er niet strak om... strijk het constant glad en strak.. maar bij zitten op de bank flubbert het weer naar alle kanten...heel jammer... en voor de prijs is dat een irritatie punt bij mij.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Ikea stoelhoezen

  ik was op zoek naar speciale stoelhoezen van een stoel die ik ooit bij Ikea kocht.
  Bij de Ikea zelf waren ze er al niet meer, dus ik baalde flink.
  Maar bij dekaria kon ik ze wel vinden nog. Heel blij mee, meteen besteld!

  Door: Irma02-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  hoezen en stoffen besteld

  Leuke webshop.

  Voor meer eenheid in huis hebben we wat mooie hoezen en stoffen besteld in dezelfde kleur.

  Best snel geleverd en in het echt ook mooi gelukkig.

  Door: Lieke05-05-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Nieuw huisje

  Hele leuke webwinkel, ik heb van alles gekocht voor mijn nieuwe huisje.
  Snelle levering!

  Door: Lieze 06-07-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  tafelloper

  Fantastische service, levering en kwaliteit!!!! TOP

  Door: Margreet Booij25-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  10
  rating

  1,50 stofLondres 141-06 ik zou het vrijdag /zaterdag ontvangen maar ik heb nog niks kekregen .wel betaald

  ik hoop dat ik de stof snel kan ontvangen .1.50 mrt stof Londres 141-06 .vr gr mevr w nab van der sluis

  Door: wjnab van der sluis22-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5.5
  rating

  Eddinburgh hoezen voor bank en 2 stoelen

  Ik heb voor een bank en 2 stoelen de hoezen gekocht voor een totaal van zowat €900 euro...ik vond ze geweldig en bestelde ook nog losse kussens en kussens voor mijn eetkamer stoelen helemaal blij..tot dat de boel ging pluizen...ik had gelijk contact met Dekori opgenomen en ze stuurden mij een paar nieuwe kussen hoezen op...en jawel na twee maanden gebeurde hetzelfde weer...weer geklaagd en ze bleven maar om foto's vragen...ik weer foto's gestuurd en heb daarna niets meer van ze gehoord...ik ben nu 2 jaar verder en ze hebben de hoezen van hun site gehaald...en ik zit met pluizen op al mijn hoezen...ik koop er nooit meer wat

  Door: Gerda van de Kolk22-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  7
  rating

  Waarom zijn Ektorp-hoezen zo duur bij Dekoria?

  Ik snap niet dat nog gewoon bij IKEA verkrijgbare 2-zits hoezen voor een Ektorp bankje bij Dekoria € 203,90 moeten kosten, terwijl ze bij IKEA nog gewoon verkrijgbaar zijn voor € 119,-? Even goed rondkijken loont zeker!

  Door: Kritische consument11-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5
  rating

  Kussens besteld, maar nooit gezien

  Dekoria is voor mij definitief verleden tijd. Heb er kussens besteld, maar heb ze nooit ontvangen. Weet niet wat er mee gebeurd is en dat kunnen of willen de medewerkers mij ook niet vertellen. Ik twijfelde nog of ik de bestelling wel moest plaatsen, aangezien het voor mij een onbekende website was. Toch maar gedaan gezien de goedkope prijs van de producten. De medewerkers zeiden diverse malen dat ze het gingen oplossen, maar ik heb de hoop nu toch echt opgegeven. Jammer van m'n geld, de volgende keer toch maar weer naar de 'ouderwetse' winkel toe...

  Door: mr. Twijn06-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  FAQ

  Is Dekoria een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 9 ervaringen geplaatst over Dekoria. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.2 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Dekoria actief?

  Dekoria is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Dekoria gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.