NederlandReview

  Ervaringen De Telegraaf

  Wat vindt jij van De Telegraaf? Het is de krant van wakker Nederland en wordt het meeste gelezen iedere dag. Het is mooi om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om een mooie krant op de deurmat te krijgen of digitaal op je tablet of computer. De Telegraaf is een krant welke er al vele jaren is en er zeer waarschijnlijk nog vele jaren zal blijven. De Telegraaf is een onderdeel van de Telegraaf Media Groep. Er zijn volop zaken waarover je kunt lezen in de krant. Ontdek wat er allemaal mogelijk is en kan. Kijk ook naar de mogelijkheden om een Telegraaf op je (digitale) deurmat te krijgen iedere dag.

  Over De Telegraaf

  De Telegraaf is een van de oudste en ook grootste kranten van ons land. Het is een onderdeel van de Telegraaf Media Groep. Dit is een van de grootste mediabedrijven van ons land. Naast de Telegraaf als krant zijn er ook radiostations (Radio Veronica, Classic FM en Sky Radio) en tal van websites waarmee ze het nieuws delen met alle Nederlanders. Het is goed om te zien hoe de krant steeds blijft vernieuwen.  Achter het nieuws bij de Telegraaf

  De diensten van De Telegraaf

  De belangrijkste dienst welke De Telegraaf levert is natuurlijk het delen van nieuws uit binnen- en buitenland. Ze doen dit op hun website en in hun krant plus speciale uitgaven. Het is mooi om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn om een goede krant op je deurmat te krijgen. De Telegraaf heeft verschillende abonnementen. Het begint allemaal met een proefabonnement en vervolgens kun je maandelijks abonnement kiezen. Je kunt kiezen uit een digitaal abonnement waarbij de krant je dagelijks online geleverd wordt. Je kunt de Telegraaf dan op je iPad, tablet, smartphone of laptop lezen. Natuurlijk zijn er ook de traditionele abonnementen waarbij je dagelijks de krant in de brievenbus krijgt. Op die manier kun je ook volop van de Telegraaf genieten. Start met het ontdekken van de Telegraaf door e starten met een proefabonnement!

  Klachten of tips over De Telegraaf

  Zeker als je de krant iedere dag in de brievenbus verwacht en hij is er een keertje niet, dan wil je hier natuurlijk over klagen. Er is helaas geen speciale klantenservice pagina op de website van de Telegraaf. Wel kun je via de contact pagina de contactgegevens vinden en een speciaal nummer met betrekking van de bezorging. Een klacht kan natuurlijk altijd voorkomen bij tal van bedrijven. Het is vaak belangrijker hoe een klacht wordt opgelost. Toch?

  Lees ervaringen over de telegraaf. Hoe is het nieuws, prive, weer of sectie vrouw? Hoe zijn de bezorgtijden? Dat leest u bij NederlandReview door lezers van de telegraaf!

  De Telegraaf
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (31)

  5.8
  45% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.8
  Service
  rating
  5
  Prijs
  rating
  6.2
  Leveren
  rating
  5

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over De Telegraaf

  Uw beoordeling

  Gezelligste krant van Nederland en altijd op tijd

  In al die jaren dat ik lid ben van de Telegraaf, en dat zijn er heus heel wat (meer dan 10) heb ik misschien 1 x moeten bellen omdat mijn krant te laat was. Kijk, dan blijf je lid!

  Vind het ook de gezelligste krant van Nederland met voor mij nieuws dat van belang is en niet elitair. Ze zijn gewoon eerlijk over de dingen en dat spreekt mij aan.

  En ik vind het heel leuk dat de lijsttrekkers nu in de krant werken.

  Door: Theo Petit06-03-2017
  KarstV29-03-2020

  Na jarenlang telegraaf lezen op de pc en tablet, overgegaan op Rtl-nieuws. Hier kun je WEL alle colums lezen, geen premium-shit. Zeker ten tijde van corona is premium belachelijk!

  Leo Willemsen27-10-2020

  Zaterdag 24-10-2020 na herhaalde melding van geen krant nog per telefoon geïnformeerd en kreeg het botte antwoord de krant kan vandaag niet meer bij u bezorgd worden, maandag 26-10 krant veel te laat pas om 8.30 uur en dinsdag 27-10 2020 de krant wederom veel te laat pas om 8.15 uur, ik vind dit een vorm van contractbreuk als dit zo doorgaat zeg ik de Telegraaf op.

  H.Dekker05-12-2020

  Ik heb de hele week nog geen krant op een normaal uur ontvangen en nu zaterdag 5 december helemaal geen krant.Ik ga deze zooi opzeggen, zo ga je niet met de klanten om, je betaald wel de hoofdprijs voor deze troep.

  Th.Bond30-12-2020

  Gisteravond kwam mijn bezorger aan de deur om zijn nieuwjaarsfooi op te halen, ik gaf hem 5 euro, wat denk je vanmorgen? Geen krant, zou de fooi te laag zijn geweest? Dat is de vraag, op zaterdag krijg ik de krant om negen uur, heel vervelend, en nabezorging daar begint De Media groep niet aan, hele slechte service, ik overweeg om mijn abonnement op te zeggen.

  G.B.van Essen11-03-2021

  Diverse x (bijv Januari 2x) niet bezorgd Zaterdageditie. Gekocht lokaal a € 4,09 dus 2 x € 4,09 in mindering gebracht. Hierna kennismaking met incassobureau Plaggemars. Jarenlang trouw lezer en keek tussen de regels van het overdreven en opgeklopte nieuws door. Klaar met de arrogante werkwijze.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Ik lees mijn Telegraaf

  Tevreden met mijn Telegraaf, zeker nu in verkiezingstijd, want dan vind ik het fijn om het bij een vertrouwde bron te houden. Je wordt al gauw overspoeld met informatie van tv, radio en wat al niet meer. Ik lees gewoon alleen mijn Telegraaf.

  Ik heb bovendien een hele vriendelijke bezorger die mijn krant altijd op tijd brengt en dat is ook een grote plus.

  Door: Betty Hamers27-02-2017
  Trudy 10-02-2021

  word helemaal niet goed van de Telegraaf.Op de voorpagina staan verschillende artikel wel drie keer het zelfde en dat soms wel een week lang zo krijg je een krant wel vol.Ik heb wel premium genomen anders blijf er helemaal niets over om te lezen..Door dat gedoe zou ik nooit lid worden van de Telegraaf.Verschikkelijke krant.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Telegraaf fijne krant , al jaren lid

  De Telegraaf is een fijne krant. De levering is altijd stipt en ik heb elke dag iets te lezen en te bespreken.

  De Telegraaf geeft tenminste nog veel aandacht aan echte verhalen, dat vind ik altijd goed en interessant om te lezen.

  Ik ben trouwens al jaren lid en ben van plan dat te blijven.

  Door: mw. Rijbeek23-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  scherpe aanbieding op straat

  Straatverkoper praatte me een abonnement aan en ik ben er nog ingetrapt ook!
  Maar wel leuk weer eens een papieren krant thuis en het was een scherpe aanbieding.
  Maar weet nog niet of ik het ga vervolgen, want het tikt toch aardig aan, zo'n krantje thuis laten bezorgen

  Door: Schouten10-01-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Telegraaf abonnement zaterdageditie

  Er is 1 pluspunt: een abonnement afsluiten gaat als een trein, maar dan ... de krant wordt gewoon niet bezorgd. Een paar zaterdagen ontvangen, maar de laatste 3 weken weer niets. Gemeld via WhatsApp en MijnMedia en telefonisch (standaard 10 wachtenden voor je). Overal wordt je afgescheept. Het abonnement wordt steeds met een week verlengd ter compensatie. Wat heb ik daar aan. Ik wil gewoon de krant op zaterdag, zoals we hebben vastgelegd in een contract. Je staat gewoon machteloos. Abonnement maar vast opgezegd. De bevestiging was snel binnen, dat dan weer wel ...

  Door: Marijke20-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Boxershorts

  Na een keer wassen op 30 graden van maal naar maat s

  Door: Vlaanderen04-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Gezeur1

  wat zit iedereen toch altijd te zeuren op de telegraaf elitair gewauwel ik vind het een topkrant het zegt teminste wat er leeft onder de mensen dus ik blijf het gewoon lezen net als mijn familie

  Door: Sjon 28-09-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Trouwe klant

  Ik ben al jaren lang een trouwe lezer van de Telegraaf. Ik vind het erg prettig lezen en ben elke dag weer op de hoogte van de ontwikkelingen in de wereld. Super!

  Door: Mw. de Waard13-04-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Trouwe klant

  Ik hoorde dat het aantal lezers achteruit gaat. Maar ik ben en zal altijd een trouwe klant van de telegraaf blijven. Ga zo door jongens!

  Door: Andre Gelder08-08-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  aanhoudend slechte bezorging

  Vandaag wederom geen krant ontvangen. Overweeg nu om mijn ab. Op te zeggen.

  Door: A.van den Borne05-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Jaarabonnement Telegraaf

  Een aantal jaar zijn wij lid geweest van de Telegraaf. Prima krant, goede bezorging en leuke vrouw & vrij op zaterdag. Echter is het opzeggen van het abonnement een groot drama. Nergens is duidelijk te vinden hoe het abonnement op te zeggen is. Na dagen van zoeken, mailen en bellen met de klantenservice is het eindelijk gelukt. Twee dagen nadat we de laatste krant ontvingen, werden we alweer gebeld door de Telegraaf, maar namen we niet op. Twee en een halve week lang zijn we dagelijks gebeld. Uiteindelijk toch maar opgenomen en probeerden ze ons opnieuw een abonnement aan te smeren, werden er verschillende vragen gesteld - bijvoorbeeld waarom we zijn gestopt. Ik vind dit erg klant onvriendelijk en erg irritant. Dit is voor mij een reden om NOOIT WEER een abonnement bij de telegraaf te nemen!!

  Door: Mirjam15-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Opzegging abonnement

  Hoe ziek moet je zijn om een officiele akte van overlijden te eisen bij het overlijden van je zus die al jaren klant is van de telegraaf bij het opzeggen van het abonnement Kan niet via internet maar moet ook nog per post. Denkt de telegraaf soms dat er niets anders te regelen is dan het opzegen van een dagblad. Het is vandaag voor de tweede keer de deur uit gegaan bedankt telegraaf, jammer genoeg zit ik zelf nog een lange tijd aan mijn abonnement vast.
  B.Breetveld

  Door: B.Breetveld09-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Fake news

  Telegraaf is fake news. Data klopt niet.

  Door: Sand02-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  gestopt

  hoe ziek moet je zijn om artikelen m.b.t. corona ''premium'' te maken???!!! het bewijs dat er volslagen achterlijke mensen werken bij de telegraaf. het is niet meer dan normaal, fatsoenlijk, vanzelfsprekend en zelfs noodzakelijk dat mensen correct, tijdig en volledig geinformeerd worden over corona!!! bij de telegraaf vinden ze centjes kennelijk vele malen belangrijker!!! de telegraaf is een hele ''zieke'' krant geworden.....

  Door: piet14-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Telegraaf

  Ontzettende slechte levering 3e keer in anderhalve week geen krant ontvangen meerdere malen gebeld met de Telegraaf en afgescheept worden met te goed bonnen die je dan ook niet krijgt . Vroeger toen ik nog kranten liep kon je gewoon op je fietsje terug om alsnog de krant te bezorgen .

  Door: Bevela B.V13-02-2020
  J.Bijman08-05-2020

  niet bekend hoeveel we er al niet te goed hebben en dan nog een DING hoeveel pagina's krijg je nog voor het abonnement ,jammer we kunnen nog niet opzeggen

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3
  rating

  Splitopdekmatras

  Slechte ervaring met een splittermatras deze zou 5 cm dik zijn hij was helemaal plat geperst in een plastic zak en nog een 2 cm toen ik hem er uit haalde was niet zo duur maar als je de afbeelding ziet was hij veel dikker dus in mijn ogen slechte koop of ik hem terug wou sturen die krijg ik nooit meer in die zak zij denk niet dat ik nog wat koop daar

  Door: KDrenth21-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3.5
  rating

  Bezorging: of anders gezegd: geen bezorging

  Vandaag 4de dag geen krant in de brievenbus. Terwijl distributiepunt waar bezorgers hun kranten afhalen letterlijk aan de overkant van de straat zit bij ons. Onderzoek op laten starten: geen reactie meer ontvangen. Een ochtendkrant geleverd krijgen om 12:00 uur 's middags is niet ons idee van een ochtendkrant.

  Door: Felix02-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Bezorging

  Wij hebben de vrijdag en zaterdag editie.
  Nu reeds 4 weken achter elkaar op vrijdag geen krant ontvangen. Telkens gebeld en er wordt gesuggereerd dat het een zeer ernstige klacht is en dat actie wordt ondernomen, maar de krant op vrijdag verschijnt niet.
  De service medewerker moet kennelijk gebakken lucht verkopen.
  Het regionale dagblad komt gelukkig wel keurig op tijd.
  Dit is geen stimulans het lopende abonnement te verlengen op de Telegraaf, schrijf ik met een cynische ondertoon....

  Door: Leusink03-11-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Bezorging

  Vandaag weer geen zaterdagkrant ontvangen, zeer teleurstellend. Vraag mij af wanneer de bezorger gaat snappen dat ik op zaterdag een papierenkrant wil ontvangen?!

  Door: C.konijn09-06-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  7
  rating

  Bezorging courant

  Nadat ik reeds enige klachten heb laten horen over het bezorgen van de courant was het vandaag 17-11-2017 de bekende druppel in het emmertje gevallen.
  Nadat ik enige malen ben wezen kijken of de courant al in de bus zat en het inmiddels ook reeds 9.45 uur was, ben ik gaan bellen met de Telegraaf, na het bezorg probleem uitgelegd hebbende aan de telefoniste kreeg tot mijn verbazing te horen dat na bezorging niet meer mogelijk is, dat kan je de bezorger niet meer aandoen, dit is de meest klantonvriendelijke service die ik heb meegemaakt, dit is een arrogantie die wordt overgenomen door sommige bezorgers, en er op deze manier er makkelijk van afkomen, even geen zin dus slaan we gewoon een bezorgadres over, De Telegraaf werkt aan deze manier mee aan verloedering van de maatschappij, naar de klant toe totaal geen respect, als alternatief krijg je als antwoordt we schuiven de betaling wel een dag op.
  Jammer, dit is een reden op mijn abonnement op te zeggen.

  Door: M.H. Bestman17-11-2017
  Lidia17-01-2018

  Nam eind 2016 een 2 jarig abonnemt op de vrijdag en zaterdag telegraaf en een 1 jarig abonnement op de vrouw Glossy. In de tweede week van januari 2017 meteen de abonnementen weer opgezegd per afloop datum. Hier ook een bevestiging van ontvangen. Nu zie ik dat de vrouw Glossy evengoed stilzwijgend is verlengd, en er ook geld voor van mijn rekening is geschreven. Heb dat uiteraard meteen weer teruggeboekt. Telegraaf heeft ook een boze mail van mij gekregen. Mijn advies sluit nooit dit soort abonnementen af want je komt er als je hun hun gang laat gaan nooit meer vanaf.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  FAQ

  Is De Telegraaf een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 31 ervaringen geplaatst over De Telegraaf. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.8 gekregen, waarbij 45% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is De Telegraaf actief?

  De Telegraaf is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Multimedia & Bladen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van De Telegraaf gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.