NederlandReview

    Ervaringen De Telegraaf

    Wat vindt jij van De Telegraaf? Het is de krant van wakker Nederland en wordt het meeste gelezen iedere dag. Het is mooi om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om een mooie krant op de deurmat te krijgen of digitaal op je tablet of computer. De Telegraaf is een krant welke er al vele jaren is en er zeer waarschijnlijk nog vele jaren zal blijven. De Telegraaf is een onderdeel van de Telegraaf Media Groep. Er zijn volop zaken waarover je kunt lezen in de krant. Ontdek wat er allemaal mogelijk is en kan. Kijk ook naar de mogelijkheden om een Telegraaf op je (digitale) deurmat te krijgen iedere dag.

    Over De Telegraaf

    De Telegraaf is een van de oudste en ook grootste kranten van ons land. Het is een onderdeel van de Telegraaf Media Groep. Dit is een van de grootste mediabedrijven van ons land. Naast de Telegraaf als krant zijn er ook radiostations (Radio Veronica, Classic FM en Sky Radio) en tal van websites waarmee ze het nieuws delen met alle Nederlanders. Het is goed om te zien hoe de krant steeds blijft vernieuwen.



    Achter het nieuws bij de Telegraaf

    De diensten van De Telegraaf

    De belangrijkste dienst welke De Telegraaf levert is natuurlijk het delen van nieuws uit binnen- en buitenland. Ze doen dit op hun website en in hun krant plus speciale uitgaven. Het is mooi om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn om een goede krant op je deurmat te krijgen. De Telegraaf heeft verschillende abonnementen. Het begint allemaal met een proefabonnement en vervolgens kun je maandelijks abonnement kiezen. Je kunt kiezen uit een digitaal abonnement waarbij de krant je dagelijks online geleverd wordt. Je kunt de Telegraaf dan op je iPad, tablet, smartphone of laptop lezen. Natuurlijk zijn er ook de traditionele abonnementen waarbij je dagelijks de krant in de brievenbus krijgt. Op die manier kun je ook volop van de Telegraaf genieten. Start met het ontdekken van de Telegraaf door e starten met een proefabonnement!

    Klachten of tips over De Telegraaf

    Zeker als je de krant iedere dag in de brievenbus verwacht en hij is er een keertje niet, dan wil je hier natuurlijk over klagen. Er is helaas geen speciale klantenservice pagina op de website van de Telegraaf. Wel kun je via de contact pagina de contactgegevens vinden en een speciaal nummer met betrekking van de bezorging. Een klacht kan natuurlijk altijd voorkomen bij tal van bedrijven. Het is vaak belangrijker hoe een klacht wordt opgelost. Toch?

    Lees ervaringen over de telegraaf. Hoe is het nieuws, prive, weer of sectie vrouw? Hoe zijn de bezorgtijden? Dat leest u bij NederlandReview door lezers van de telegraaf!

    De Telegraaf
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (39)

    5.6
    51% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6.2
    Service
    rating
    4.8
    Prijs
    rating
    6
    Leveren
    rating
    5.2

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over De Telegraaf

    Uw beoordeling

    Gezelligste krant van Nederland en altijd op tijd

    In al die jaren dat ik lid ben van de Telegraaf, en dat zijn er heus heel wat (meer dan 10) heb ik misschien 1 x moeten bellen omdat mijn krant te laat was. Kijk, dan blijf je lid!

    Vind het ook de gezelligste krant van Nederland met voor mij nieuws dat van belang is en niet elitair. Ze zijn gewoon eerlijk over de dingen en dat spreekt mij aan.

    En ik vind het heel leuk dat de lijsttrekkers nu in de krant werken.

    Door: Theo Petit06-03-2017
    KarstV29-03-2020

    Na jarenlang telegraaf lezen op de pc en tablet, overgegaan op Rtl-nieuws. Hier kun je WEL alle colums lezen, geen premium-shit. Zeker ten tijde van corona is premium belachelijk!

    Leo Willemsen27-10-2020

    Zaterdag 24-10-2020 na herhaalde melding van geen krant nog per telefoon geïnformeerd en kreeg het botte antwoord de krant kan vandaag niet meer bij u bezorgd worden, maandag 26-10 krant veel te laat pas om 8.30 uur en dinsdag 27-10 2020 de krant wederom veel te laat pas om 8.15 uur, ik vind dit een vorm van contractbreuk als dit zo doorgaat zeg ik de Telegraaf op.

    H.Dekker05-12-2020

    Ik heb de hele week nog geen krant op een normaal uur ontvangen en nu zaterdag 5 december helemaal geen krant.Ik ga deze zooi opzeggen, zo ga je niet met de klanten om, je betaald wel de hoofdprijs voor deze troep.

    Th.Bond30-12-2020

    Gisteravond kwam mijn bezorger aan de deur om zijn nieuwjaarsfooi op te halen, ik gaf hem 5 euro, wat denk je vanmorgen? Geen krant, zou de fooi te laag zijn geweest? Dat is de vraag, op zaterdag krijg ik de krant om negen uur, heel vervelend, en nabezorging daar begint De Media groep niet aan, hele slechte service, ik overweeg om mijn abonnement op te zeggen.

    G.B.van Essen11-03-2021

    Diverse x (bijv Januari 2x) niet bezorgd Zaterdageditie. Gekocht lokaal a € 4,09 dus 2 x € 4,09 in mindering gebracht. Hierna kennismaking met incassobureau Plaggemars. Jarenlang trouw lezer en keek tussen de regels van het overdreven en opgeklopte nieuws door. Klaar met de arrogante werkwijze.

    J. BORGER30-06-2021

    Graag deel ik een COMPLIMENT uit aan onze bezorgster,, Hester''' ze belt altijd als de krant later komt,, stuurt ons een kerstkaartje, SUPER!!!! DAAROM HANGEN WIJ EEN TASJE AAN DE DEUR MET VERSE GROENTE VERS UIT DE TUIN!!! EEN OPSTEKER VOOR HAAR!!!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Ik lees mijn Telegraaf

    Tevreden met mijn Telegraaf, zeker nu in verkiezingstijd, want dan vind ik het fijn om het bij een vertrouwde bron te houden. Je wordt al gauw overspoeld met informatie van tv, radio en wat al niet meer. Ik lees gewoon alleen mijn Telegraaf.

    Ik heb bovendien een hele vriendelijke bezorger die mijn krant altijd op tijd brengt en dat is ook een grote plus.

    Door: Betty Hamers27-02-2017
    Trudy 10-02-2021

    word helemaal niet goed van de Telegraaf.Op de voorpagina staan verschillende artikel wel drie keer het zelfde en dat soms wel een week lang zo krijg je een krant wel vol.Ik heb wel premium genomen anders blijf er helemaal niets over om te lezen..Door dat gedoe zou ik nooit lid worden van de Telegraaf.Verschikkelijke krant.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Telegraaf fijne krant , al jaren lid

    De Telegraaf is een fijne krant. De levering is altijd stipt en ik heb elke dag iets te lezen en te bespreken.

    De Telegraaf geeft tenminste nog veel aandacht aan echte verhalen, dat vind ik altijd goed en interessant om te lezen.

    Ik ben trouwens al jaren lid en ben van plan dat te blijven.

    Door: mw. Rijbeek23-02-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    scherpe aanbieding op straat

    Straatverkoper praatte me een abonnement aan en ik ben er nog ingetrapt ook!
    Maar wel leuk weer eens een papieren krant thuis en het was een scherpe aanbieding.
    Maar weet nog niet of ik het ga vervolgen, want het tikt toch aardig aan, zo'n krantje thuis laten bezorgen

    Door: Schouten10-01-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Abonnement De Telegraaf

    Heb een abonnement bij de Telegraaf. Al meer dan een jaar is het kommer en kwel tav de bezorging. De laatste maanden is het helemaal dramatisch. De krant komt meer niet dan wel. Wat mij helemaal steekt is dat de Telegraaf dit niet accuraat oppakt. Steeds weer de mededeling dat het abonnement doorloopt of dat het verrekend zal worden. Wat heb ik daar aan?! Ook de mededeling dat ik de krant toch ook digitaal kan lezen, slaat nergens op. De krant is namelijk bestemd voor iemand van bijna 80 die helemaal geen Internet heeft. Telegraaf, schaam je! Het is echt schandalig hoe jullie met klanten omgaan. Iets extra's doen om de klant te compenseren voor alle tijd, kosten en frustratie die dit geeft heeft opgeleverd, doen jullie niet meer aan. Ik dacht toch echt dat jullie een dalend ledenaantal hadden... Hoe zou dat nou komen?

    Door: Marco20-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2.5
    rating

    Abonnement

    Na lang twisten is het uit eindelijk recht gezet en ben tevreden
    dit na aansmeren en verkeerd voorlichten door krantenverkoper een extra vrouw gekregen wat wij niet wilde na lang tour trekken is alles recht gezet ben nu weer trouwe klant

    Door: Rob Kempers27-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Gezeur1

    wat zit iedereen toch altijd te zeuren op de telegraaf elitair gewauwel ik vind het een topkrant het zegt teminste wat er leeft onder de mensen dus ik blijf het gewoon lezen net als mijn familie

    Door: Sjon 28-09-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Trouwe klant

    Ik ben al jaren lang een trouwe lezer van de Telegraaf. Ik vind het erg prettig lezen en ben elke dag weer op de hoogte van de ontwikkelingen in de wereld. Super!

    Door: Mw. de Waard13-04-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Trouwe klant

    Ik hoorde dat het aantal lezers achteruit gaat. Maar ik ben en zal altijd een trouwe klant van de telegraaf blijven. Ga zo door jongens!

    Door: Andre Gelder08-08-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    aanhoudend slechte bezorging

    Vandaag wederom geen krant ontvangen. Overweeg nu om mijn ab. Op te zeggen.

    Door: A.van den Borne05-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Premium artikelen (digitaal)

    Premium artikelen niet digitaal te lezen -klantenservice slecht bereikbaar -telkens zelfde riedeltje >>>> er zijn erg veel wachtenden voor u.

    Klantenservice ( beter GEEN SERVICE) reageert niet op mails - ben heel lang abonnee geweest papier en digitaal -nu alleen digitaal maar ga daar ook mee stoppen wat een flut organisatie!!!!!!!

    Door: Kamermans24-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Digitaal abonnement Telegraaf

    Opzeggen is dramatisch, op 21-2-2021 bevestiging ontvangen van opzegging, leveringen gaan gewoon door.
    Na vragen per mail (telefonisch niet bereikbaar) antwoord op 11-6 dat digitaal abonnement.
    Op 12-6 wederom opzegging verstuurd met rode kaart automatische incasso.
    Op 21-6 nog steeds geen bericht, telefonisch niet bereikbaar.

    Door: L. Nugteren21-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Abonnement

    Alleen maar min punten.
    Verkeerde informatie .
    Beloofd krant te bezorgen
    Geen krant ontvangen 6x in een maand.
    Elke keer beloven ze dat het goed gaat en het word alleen maar slechter

    Door: Ans18-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Abonnement online krant

    Belachelijke service die niet te bereiken is... Slechte voorlichting door de verkoper... Niemand die bereid is om te helpen

    Door: Evan Groenenberg15-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    telegraaf en aangesmeerd blad vrouw zogenaamd gratis 1 half jaar

    Verkocht door een krantenverkoper een half jaar gratis vrouw en er niet bij verteld dat het na een half jaar stilzwijgend betaald wordt dit gebeurde ook bij mijn zoon. ik kwam er pas dit jaar achter dat er geld voor werd afgeschreven na in maart ie jaar restitutie gehad en het tweede jaar wilde ze niet doen terwijl ik hem niet meer ontvang wat niet erg is. half april schriftelijk een klacht ingediend geen antwoord gehad twee weken daarna gebeld en er werd toen beloofd zowel voor mijn zoon als mij te crediteren eind mei weer gebeld dat het vast zat bij afd financiën en dat het binnen twee weken gedaan zou zijn dus afgelopen donderdag weer gebeld kreeg een aardige dame na 3 kwartier in de wacht en gaf toe dat er een en ander fout was gegaan en had beloofd mij vrijdag terug te zullen bellen ik ben er voor thuis gebleven voor niets inmiddels heeft mijn zoon het wel ontvangen en vanmorgen weer gebeld weer drie kwartier aan de telefoon en die mevrouw verzekerde mij dat het nu onderweg is ben benieuwd ik lees de krant graag en bezorging is fantastisch maar klanten service zou een stuk beter moeten

    Door: R.L. Kempers07-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    geen

    5 juni 32 bladzijde,s helemaal zwart

    Door: jannie van der Heijden06-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Telegraaf abonnement zaterdageditie

    Er is 1 pluspunt: een abonnement afsluiten gaat als een trein, maar dan ... de krant wordt gewoon niet bezorgd. Een paar zaterdagen ontvangen, maar de laatste 3 weken weer niets. Gemeld via WhatsApp en MijnMedia en telefonisch (standaard 10 wachtenden voor je). Overal wordt je afgescheept. Het abonnement wordt steeds met een week verlengd ter compensatie. Wat heb ik daar aan. Ik wil gewoon de krant op zaterdag, zoals we hebben vastgelegd in een contract. Je staat gewoon machteloos. Abonnement maar vast opgezegd. De bevestiging was snel binnen, dat dan weer wel ...

    Door: Marijke20-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Boxershorts

    Na een keer wassen op 30 graden van maal naar maat s

    Door: Vlaanderen04-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Jaarabonnement Telegraaf

    Een aantal jaar zijn wij lid geweest van de Telegraaf. Prima krant, goede bezorging en leuke vrouw & vrij op zaterdag. Echter is het opzeggen van het abonnement een groot drama. Nergens is duidelijk te vinden hoe het abonnement op te zeggen is. Na dagen van zoeken, mailen en bellen met de klantenservice is het eindelijk gelukt. Twee dagen nadat we de laatste krant ontvingen, werden we alweer gebeld door de Telegraaf, maar namen we niet op. Twee en een halve week lang zijn we dagelijks gebeld. Uiteindelijk toch maar opgenomen en probeerden ze ons opnieuw een abonnement aan te smeren, werden er verschillende vragen gesteld - bijvoorbeeld waarom we zijn gestopt. Ik vind dit erg klant onvriendelijk en erg irritant. Dit is voor mij een reden om NOOIT WEER een abonnement bij de telegraaf te nemen!!

    Door: Mirjam15-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Opzegging abonnement

    Hoe ziek moet je zijn om een officiele akte van overlijden te eisen bij het overlijden van je zus die al jaren klant is van de telegraaf bij het opzeggen van het abonnement Kan niet via internet maar moet ook nog per post. Denkt de telegraaf soms dat er niets anders te regelen is dan het opzegen van een dagblad. Het is vandaag voor de tweede keer de deur uit gegaan bedankt telegraaf, jammer genoeg zit ik zelf nog een lange tijd aan mijn abonnement vast.
    B.Breetveld

    Door: B.Breetveld09-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    FAQ

    Is De Telegraaf een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 39 ervaringen geplaatst over De Telegraaf. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.6 gekregen, waarbij 51% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is De Telegraaf actief?

    De Telegraaf is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Multimedia & Bladen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van De Telegraaf gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.