NederlandReview

  Ervaringen De Telegraaf

  Wat vindt jij van De Telegraaf? Het is de krant van wakker Nederland en wordt het meeste gelezen iedere dag. Het is mooi om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om een mooie krant op de deurmat te krijgen of digitaal op je tablet of computer. De Telegraaf is een krant welke er al vele jaren is en er zeer waarschijnlijk nog vele jaren zal blijven. De Telegraaf is een onderdeel van de Telegraaf Media Groep. Er zijn volop zaken waarover je kunt lezen in de krant. Ontdek wat er allemaal mogelijk is en kan. Kijk ook naar de mogelijkheden om een Telegraaf op je (digitale) deurmat te krijgen iedere dag. 

  Over De Telegraaf
  De Telegraaf is een van de oudste en ook grootste kranten van ons land. Het is een onderdeel van de Telegraaf Media Groep. Dit is een van de grootste mediabedrijven van ons land. Naast de Telegraaf als krant zijn er ook radiostations (Radio Veronica, Classic FM en Sky Radio) en tal van websites waarmee ze het nieuws delen met alle Nederlanders. Het is goed om te zien hoe de krant steeds blijft vernieuwen. 

  Achter het nieuws bij de Telegraaf


  De diensten van De Telegraaf
  De belangrijkste dienst welke De Telegraaf levert is natuurlijk het delen van nieuws uit binnen- en buitenland. Ze doen dit op hun website en in hun krant plus speciale uitgaven. Het is mooi om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn om een goede krant op je deurmat te krijgen. De Telegraaf heeft verschillende abonnementen. Het begint allemaal met een proefabonnement en vervolgens kun je maandelijks abonnement kiezen. Je kunt kiezen uit een digitaal abonnement waarbij de krant je dagelijks online geleverd wordt. Je kunt de Telegraaf dan op je iPad, tablet, smartphone of laptop lezen. Natuurlijk zijn er ook de traditionele abonnementen waarbij je dagelijks de krant in de brievenbus krijgt. Op die manier kun je ook volop van de Telegraaf genieten. Start met het ontdekken van de Telegraaf door e starten met een proefabonnement!

  Klachten of tips over De Telegraaf
  Zeker als je de krant iedere dag in de brievenbus verwacht en hij is er een keertje niet, dan wil je hier natuurlijk over klagen. Er is helaas geen speciale klantenservice pagina op de website van de Telegraaf. Wel kun je via de contact pagina de contactgegevens vinden en een speciaal nummer met betrekking van de bezorging. Een klacht kan natuurlijk altijd voorkomen bij tal van bedrijven. Het is vaak belangrijker hoe een klacht wordt opgelost. Toch?

   

  Lees ervaringen over de telegraaf. Hoe is het nieuws, prive, weer of sectie vrouw? Hoe zijn de bezorgtijden? Dat leest u bij NederlandReview door lezers van de telegraaf!

  De Telegraaf
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (21)

  6,4
  52% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  7,8

  Service

  6

  Prijs

  7

  Leveren

  5,4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Bezorging

  Leusink03-11-2018

  Wij hebben de vrijdag en zaterdag editie.
  Nu reeds 4 weken achter elkaar op vrijdag geen krant ontvangen. Telkens gebeld en er wordt gesuggereerd dat het een zeer ernstige klacht is en dat actie wordt ondernomen, maar de krant op vrijdag verschijnt niet.
  De service medewerker moet kennelijk gebakken lucht verkopen.
  Het regionale dagblad komt gelukkig wel keurig op tijd.
  Dit is geen stimulans het lopende abonnement te verlengen op de Telegraaf, schrijf ik met een cynische ondertoon....

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5

  Bezorging

  C.konijn09-06-2018

  Vandaag weer geen zaterdagkrant ontvangen, zeer teleurstellend. Vraag mij af wanneer de bezorger gaat snappen dat ik op zaterdag een papierenkrant wil ontvangen?!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  7

  Bezorging courant

  M.H. Bestman17-11-2017

  Nadat ik reeds enige klachten heb laten horen over het bezorgen van de courant was het vandaag 17-11-2017 de bekende druppel in het emmertje gevallen.
  Nadat ik enige malen ben wezen kijken of de courant al in de bus zat en het inmiddels ook reeds 9.45 uur was, ben ik gaan bellen met de Telegraaf, na het bezorg probleem uitgelegd hebbende aan de telefoniste kreeg tot mijn verbazing te horen dat na bezorging niet meer mogelijk is, dat kan je de bezorger niet meer aandoen, dit is de meest klantonvriendelijke service die ik heb meegemaakt, dit is een arrogantie die wordt overgenomen door sommige bezorgers, en er op deze manier er makkelijk van afkomen, even geen zin dus slaan we gewoon een bezorgadres over, De Telegraaf werkt aan deze manier mee aan verloedering van de maatschappij, naar de klant toe totaal geen respect, als alternatief krijg je als antwoordt we schuiven de betaling wel een dag op.
  Jammer, dit is een reden op mijn abonnement op te zeggen.

  Lidia17-01-2018

  Nam eind 2016 een 2 jarig abonnemt op de vrijdag en zaterdag telegraaf en een 1 jarig abonnement op de vrouw Glossy. In de tweede week van januari 2017 meteen de abonnementen weer opgezegd per afloop datum. Hier ook een bevestiging van ontvangen. Nu zie ik dat de vrouw Glossy evengoed stilzwijgend is verlengd, en er ook geld voor van mijn rekening is geschreven. Heb dat uiteraard meteen weer teruggeboekt. Telegraaf heeft ook een boze mail van mij gekregen. Mijn advies sluit nooit dit soort abonnementen af want je komt er als je hun hun gang laat gaan nooit meer vanaf.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  abonnement

  Oldenbeuving05-04-2017

  Lees al jaren de Telegraaf. In december 2016 was er een actie waarbij een I-pad werd aangeboden voor nieuwe klanten. De medewerker van de Telegraaf welke ik hierover belde beloofde mijn abonnement op te zeggen en gelijk een nieuw abonnement af te sluiten. De I-pad zou worden opgezonden. Echter.... nooit wat gehoord en nu word mij een e-reader aangeboden omdat de I-pad aktie is afgelopen. Ik voel me bedrogen, op een e-reader kan ik geen krant lezen. Jammer van de Telegraaf, ik hoop dat hun krant wel betrouwbaar is

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Gezelligste krant van Nederland en altijd op tijd

  Theo Petit06-03-2017

  In al die jaren dat ik lid ben van de Telegraaf, en dat zijn er heus heel wat (meer dan 10) heb ik misschien 1 x moeten bellen omdat mijn krant te laat was. Kijk, dan blijf je lid!

  Vind het ook de gezelligste krant van Nederland met voor mij nieuws dat van belang is en niet elitair. Ze zijn gewoon eerlijk over de dingen en dat spreekt mij aan.

  En ik vind het heel leuk dat de lijsttrekkers nu in de krant werken.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Ik lees mijn Telegraaf

  Betty Hamers27-02-2017

  Tevreden met mijn Telegraaf, zeker nu in verkiezingstijd, want dan vind ik het fijn om het bij een vertrouwde bron te houden. Je wordt al gauw overspoeld met informatie van tv, radio en wat al niet meer. Ik lees gewoon alleen mijn Telegraaf.

  Ik heb bovendien een hele vriendelijke bezorger die mijn krant altijd op tijd brengt en dat is ook een grote plus.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Telegraaf fijne krant , al jaren lid

  mw. Rijbeek23-02-2017

  De Telegraaf is een fijne krant. De levering is altijd stipt en ik heb elke dag iets te lezen en te bespreken.

  De Telegraaf geeft tenminste nog veel aandacht aan echte verhalen, dat vind ik altijd goed en interessant om te lezen.

  Ik ben trouwens al jaren lid en ben van plan dat te blijven.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  kan de krant niet lezen

  L.D.Klompenhouwer20-12-2016

  Al contact gehad met de telegraaf en de linken gekregen en ja dan werkt het een dag de volgende dag kan ik weer premium niet lezen op de pc. Zelfs nu kan ik geen artikel lezen of ik moet een abonnement nemen wat ik al heb
  Steevast krijg ik de vraag om in te loggen en als ik dit wil doen reageert de knop niet. En als ik kijk naar de telegraaf pagina ben ik in gelogd Wat een irritant gedoe nooit meer

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  slechte bezorging

  Dohmen09-09-2016

  Heb me laten verleiden tot aanschaf jaarabonnement.
  Loopt nu 2 maanden en nog nooit de telegraaf voor 07.00 uur ontvangen.
  Meestal tussen 08.15 en 08.30; is voor mij te laat.
  Contact met klantenservice levert beloftes die niet nagekomen worden.
  U bent gewaarschuwd!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5

  weeer geen krant ontvangen hierna ga ik opzeggen

  Schippers14-05-2016

  Vandaag weeeer geen krant ontvangen
  moet ik er weeer achteraan bellen

  de laatste kans krijgen ze nu, hierna zeg ik het abonement op en koop ik ze wel los in de winkel

  HIER HEB JE TOCH GEEN ABONNEMENT VOOR!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5,5

  Trouwe klant

  Mw. de Waard13-04-2016

  Ik ben al jaren lang een trouwe lezer van de Telegraaf. Ik vind het erg prettig lezen en ben elke dag weer op de hoogte van de ontwikkelingen in de wereld. Super!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7,5

  Fantastische krant!

  Annabelle12-03-2016

  Ik ben al jaren geabonneerd op de Telegraaf, een ontzettend slimme krant die ook de kant van het volk laat horen. Maatschappelijk en economische vraagstukken, strips, veranderingen in de politiek en horoscopen, alles zit er in. Het is een brede krant die elke laag van het volk kan bereiken.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7

  slechte bezorging

  H de M29-02-2016

  De bezorging is dramatisch slecht met absoluut record afgelopen week: van de 7 kranten die ik had moeten ontvangen ( 2x zaterdag editie ) heb ik er 2 gekregen. Heb nu opgezegd maar was te laat en moet nu nog een extra maand betalen tja....

  Vleut10-03-2018

  In de periodevanaf 23 dec dat wij zijn verhuist hebben we al zeker 6x geen krant gehad. Nu vandaag weer de zaterdageditie . Wij denken erover om de telegraaf op te zeggen

  Babs Hartholt13-03-2018

  De krant komt de laatste paar dagen later dan normaal. Iedere keer als mijn man al naar zijn werk is. Voor hem geen goed begin van de dag. Wij willen hem weer op tijd op "de mat".

  Kantelberg14-03-2018

  Vandaag 2 maal de Volkskrant in de bus ipv de Telegraaf. De Volkskrant is voor de buren, ik heb de Telegraaf

  Welkenhuizen17-03-2018

  Dramatic he slechte bezorging afgelopen weken/Mandela. Zef mijn abonnement wegens wanprestatie op,

  Ben van den Ackerveken03-04-2018

  Vandaag wederom verkeerde krant bezorgd( dit is de derde maal in 2 maanden). Waarom bezorgen jullie niet na ??

  andre Engelen van01-10-2018

  Na jaarlange trouwe bezorging hebben wij de afgelopen maand diverse keren de telegraaf niet bezorgde gekregen . Wij zijn hier absoluut niet tevreden over en voelen er weinig voor dit abonnement voort te zetten. Wil mij zeker aansluiten bij bovenstaande klacht

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5,5

  scherpe aanbieding op straat

  Schouten10-01-2016

  Straatverkoper praatte me een abonnement aan en ik ben er nog ingetrapt ook!
  Maar wel leuk weer eens een papieren krant thuis en het was een scherpe aanbieding.
  Maar weet nog niet of ik het ga vervolgen, want het tikt toch aardig aan, zo'n krantje thuis laten bezorgen

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Goed

  Toon21-10-2015

  Krant is goed. Dik met veel nieuws en leuke stripjes.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7,5

  Tegen het opknippen!

  Telegraaflezer08-10-2015

  Gaan ze nu wel of niet die krant opknippen? Ik vind het een belachelijk idee in ieder geval, alles moet gewoon zo blijven als het is en het hoort allemaal gewoon bij elkaar!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  6

  Levering slecht

  A.deL06-10-2015

  De leukste krant van Nederland maar waarom wordt hij toch altijd zo verschrikkelijk slecht geleverd?! Ik moet zo vaak nabellen!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  6

  Chocoladeletters zonder nieuws

  Twan30-09-2015

  De Telegraaf lees je alleen in het vliegtuig, bij de kapper of bij de tandarts. En dan nog alleen als er echt niets anders te lezen valt daar. Wel grappig voor een keertje, maar voor het nieuws moet je het niet lezen natuurlijk. Opgeklopte verhalen in vette chocoladeletters, een cultuurtje waar velen van mogen genieten, maar ik niet.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6

  Gezeur1

  Sjon 28-09-2015

  wat zit iedereen toch altijd te zeuren op de telegraaf elitair gewauwel ik vind het een topkrant het zegt teminste wat er leeft onder de mensen dus ik blijf het gewoon lezen net als mijn familie

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  tja

  Antoine de Boer08-08-2015

  Voor nieuws moet je natuurlijk niet bij De Telegraaf zijn, dan kun je toch beter het NRC ofzo lezen. Vind ik dan. Wel leuk als je lekkere saillante dingen wilt lezen, of opgeklopte onzinverhalen. Voor iedereen een markt he. Ik houd hier niet van in ieder geval.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6

  Trouwe klant

  Andre Gelder08-08-2015

  Ik hoorde dat het aantal lezers achteruit gaat. Maar ik ben en zal altijd een trouwe klant van de telegraaf blijven. Ga zo door jongens!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Schrijf zelf een review over De Telegraaf

  Uw beoordeling