NederlandReview

    Ervaringen De Telegraaf

    Wat vindt jij van De Telegraaf? Het is de krant van wakker Nederland en wordt het meeste gelezen iedere dag. Het is mooi om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om een mooie krant op de deurmat te krijgen of digitaal op je tablet of computer. De Telegraaf is een krant welke er al vele jaren is en er zeer waarschijnlijk nog vele jaren zal blijven. De Telegraaf is een onderdeel van de Telegraaf Media Groep. Er zijn volop zaken waarover je kunt lezen in de krant. Ontdek wat er allemaal mogelijk is en kan. Kijk ook naar de mogelijkheden om een Telegraaf op je (digitale) deurmat te krijgen iedere dag.

    Over De Telegraaf

    De Telegraaf is een van de oudste en ook grootste kranten van ons land. Het is een onderdeel van de Telegraaf Media Groep. Dit is een van de grootste mediabedrijven van ons land. Naast de Telegraaf als krant zijn er ook radiostations (Radio Veronica, Classic FM en Sky Radio) en tal van websites waarmee ze het nieuws delen met alle Nederlanders. Het is goed om te zien hoe de krant steeds blijft vernieuwen.



    Achter het nieuws bij de Telegraaf

    De diensten van De Telegraaf

    De belangrijkste dienst welke De Telegraaf levert is natuurlijk het delen van nieuws uit binnen- en buitenland. Ze doen dit op hun website en in hun krant plus speciale uitgaven. Het is mooi om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn om een goede krant op je deurmat te krijgen. De Telegraaf heeft verschillende abonnementen. Het begint allemaal met een proefabonnement en vervolgens kun je maandelijks abonnement kiezen. Je kunt kiezen uit een digitaal abonnement waarbij de krant je dagelijks online geleverd wordt. Je kunt de Telegraaf dan op je iPad, tablet, smartphone of laptop lezen. Natuurlijk zijn er ook de traditionele abonnementen waarbij je dagelijks de krant in de brievenbus krijgt. Op die manier kun je ook volop van de Telegraaf genieten. Start met het ontdekken van de Telegraaf door e starten met een proefabonnement!

    Klachten of tips over De Telegraaf

    Zeker als je de krant iedere dag in de brievenbus verwacht en hij is er een keertje niet, dan wil je hier natuurlijk over klagen. Er is helaas geen speciale klantenservice pagina op de website van de Telegraaf. Wel kun je via de contact pagina de contactgegevens vinden en een speciaal nummer met betrekking van de bezorging. Een klacht kan natuurlijk altijd voorkomen bij tal van bedrijven. Het is vaak belangrijker hoe een klacht wordt opgelost. Toch?

    Lees ervaringen over de telegraaf. Hoe is het nieuws, prive, weer of sectie vrouw? Hoe zijn de bezorgtijden? Dat leest u bij NederlandReview door lezers van de telegraaf!

    De Telegraaf
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (30)

    5.8
    47% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6.6
    Service
    rating
    5
    Prijs
    rating
    6.2
    Leveren
    rating
    5.2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Gezelligste krant van Nederland en altijd op tijd

    In al die jaren dat ik lid ben van de Telegraaf, en dat zijn er heus heel wat (meer dan 10) heb ik misschien 1 x moeten bellen omdat mijn krant te laat was. Kijk, dan blijf je lid!

    Vind het ook de gezelligste krant van Nederland met voor mij nieuws dat van belang is en niet elitair. Ze zijn gewoon eerlijk over de dingen en dat spreekt mij aan.

    En ik vind het heel leuk dat de lijsttrekkers nu in de krant werken.

    Door: Theo Petit06-03-2017
    KarstV29-03-2020

    Na jarenlang telegraaf lezen op de pc en tablet, overgegaan op Rtl-nieuws. Hier kun je WEL alle colums lezen, geen premium-shit. Zeker ten tijde van corona is premium belachelijk!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Ik lees mijn Telegraaf

    Tevreden met mijn Telegraaf, zeker nu in verkiezingstijd, want dan vind ik het fijn om het bij een vertrouwde bron te houden. Je wordt al gauw overspoeld met informatie van tv, radio en wat al niet meer. Ik lees gewoon alleen mijn Telegraaf.

    Ik heb bovendien een hele vriendelijke bezorger die mijn krant altijd op tijd brengt en dat is ook een grote plus.

    Door: Betty Hamers27-02-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Telegraaf fijne krant , al jaren lid

    De Telegraaf is een fijne krant. De levering is altijd stipt en ik heb elke dag iets te lezen en te bespreken.

    De Telegraaf geeft tenminste nog veel aandacht aan echte verhalen, dat vind ik altijd goed en interessant om te lezen.

    Ik ben trouwens al jaren lid en ben van plan dat te blijven.

    Door: mw. Rijbeek23-02-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    scherpe aanbieding op straat

    Straatverkoper praatte me een abonnement aan en ik ben er nog ingetrapt ook!
    Maar wel leuk weer eens een papieren krant thuis en het was een scherpe aanbieding.
    Maar weet nog niet of ik het ga vervolgen, want het tikt toch aardig aan, zo'n krantje thuis laten bezorgen

    Door: Schouten10-01-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Boxershorts

    Na een keer wassen op 30 graden van maal naar maat s

    Door: Vlaanderen04-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Jaarabonnement Telegraaf

    Een aantal jaar zijn wij lid geweest van de Telegraaf. Prima krant, goede bezorging en leuke vrouw & vrij op zaterdag. Echter is het opzeggen van het abonnement een groot drama. Nergens is duidelijk te vinden hoe het abonnement op te zeggen is. Na dagen van zoeken, mailen en bellen met de klantenservice is het eindelijk gelukt. Twee dagen nadat we de laatste krant ontvingen, werden we alweer gebeld door de Telegraaf, maar namen we niet op. Twee en een halve week lang zijn we dagelijks gebeld. Uiteindelijk toch maar opgenomen en probeerden ze ons opnieuw een abonnement aan te smeren, werden er verschillende vragen gesteld - bijvoorbeeld waarom we zijn gestopt. Ik vind dit erg klant onvriendelijk en erg irritant. Dit is voor mij een reden om NOOIT WEER een abonnement bij de telegraaf te nemen!!

    Door: Mirjam15-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Gezeur1

    wat zit iedereen toch altijd te zeuren op de telegraaf elitair gewauwel ik vind het een topkrant het zegt teminste wat er leeft onder de mensen dus ik blijf het gewoon lezen net als mijn familie

    Door: Sjon 28-09-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Trouwe klant

    Ik ben al jaren lang een trouwe lezer van de Telegraaf. Ik vind het erg prettig lezen en ben elke dag weer op de hoogte van de ontwikkelingen in de wereld. Super!

    Door: Mw. de Waard13-04-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Trouwe klant

    Ik hoorde dat het aantal lezers achteruit gaat. Maar ik ben en zal altijd een trouwe klant van de telegraaf blijven. Ga zo door jongens!

    Door: Andre Gelder08-08-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    aanhoudend slechte bezorging

    Vandaag wederom geen krant ontvangen. Overweeg nu om mijn ab. Op te zeggen.

    Door: A.van den Borne05-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Opzegging abonnement

    Hoe ziek moet je zijn om een officiele akte van overlijden te eisen bij het overlijden van je zus die al jaren klant is van de telegraaf bij het opzeggen van het abonnement Kan niet via internet maar moet ook nog per post. Denkt de telegraaf soms dat er niets anders te regelen is dan het opzegen van een dagblad. Het is vandaag voor de tweede keer de deur uit gegaan bedankt telegraaf, jammer genoeg zit ik zelf nog een lange tijd aan mijn abonnement vast.
    B.Breetveld

    Door: B.Breetveld09-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Fake news

    Telegraaf is fake news. Data klopt niet.

    Door: Sand02-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    gestopt

    hoe ziek moet je zijn om artikelen m.b.t. corona ''premium'' te maken???!!! het bewijs dat er volslagen achterlijke mensen werken bij de telegraaf. het is niet meer dan normaal, fatsoenlijk, vanzelfsprekend en zelfs noodzakelijk dat mensen correct, tijdig en volledig geinformeerd worden over corona!!! bij de telegraaf vinden ze centjes kennelijk vele malen belangrijker!!! de telegraaf is een hele ''zieke'' krant geworden.....

    Door: piet14-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Telegraaf

    Ontzettende slechte levering 3e keer in anderhalve week geen krant ontvangen meerdere malen gebeld met de Telegraaf en afgescheept worden met te goed bonnen die je dan ook niet krijgt . Vroeger toen ik nog kranten liep kon je gewoon op je fietsje terug om alsnog de krant te bezorgen .

    Door: Bevela B.V13-02-2020
    J.Bijman08-05-2020

    niet bekend hoeveel we er al niet te goed hebben en dan nog een DING hoeveel pagina's krijg je nog voor het abonnement ,jammer we kunnen nog niet opzeggen

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Splitopdekmatras

    Slechte ervaring met een splittermatras deze zou 5 cm dik zijn hij was helemaal plat geperst in een plastic zak en nog een 2 cm toen ik hem er uit haalde was niet zo duur maar als je de afbeelding ziet was hij veel dikker dus in mijn ogen slechte koop of ik hem terug wou sturen die krijg ik nooit meer in die zak zij denk niet dat ik nog wat koop daar

    Door: KDrenth21-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Bezorging: of anders gezegd: geen bezorging

    Vandaag 4de dag geen krant in de brievenbus. Terwijl distributiepunt waar bezorgers hun kranten afhalen letterlijk aan de overkant van de straat zit bij ons. Onderzoek op laten starten: geen reactie meer ontvangen. Een ochtendkrant geleverd krijgen om 12:00 uur 's middags is niet ons idee van een ochtendkrant.

    Door: Felix02-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Bezorging

    Wij hebben de vrijdag en zaterdag editie.
    Nu reeds 4 weken achter elkaar op vrijdag geen krant ontvangen. Telkens gebeld en er wordt gesuggereerd dat het een zeer ernstige klacht is en dat actie wordt ondernomen, maar de krant op vrijdag verschijnt niet.
    De service medewerker moet kennelijk gebakken lucht verkopen.
    Het regionale dagblad komt gelukkig wel keurig op tijd.
    Dit is geen stimulans het lopende abonnement te verlengen op de Telegraaf, schrijf ik met een cynische ondertoon....

    Door: Leusink03-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Bezorging

    Vandaag weer geen zaterdagkrant ontvangen, zeer teleurstellend. Vraag mij af wanneer de bezorger gaat snappen dat ik op zaterdag een papierenkrant wil ontvangen?!

    Door: C.konijn09-06-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7
    rating

    Bezorging courant

    Nadat ik reeds enige klachten heb laten horen over het bezorgen van de courant was het vandaag 17-11-2017 de bekende druppel in het emmertje gevallen.
    Nadat ik enige malen ben wezen kijken of de courant al in de bus zat en het inmiddels ook reeds 9.45 uur was, ben ik gaan bellen met de Telegraaf, na het bezorg probleem uitgelegd hebbende aan de telefoniste kreeg tot mijn verbazing te horen dat na bezorging niet meer mogelijk is, dat kan je de bezorger niet meer aandoen, dit is de meest klantonvriendelijke service die ik heb meegemaakt, dit is een arrogantie die wordt overgenomen door sommige bezorgers, en er op deze manier er makkelijk van afkomen, even geen zin dus slaan we gewoon een bezorgadres over, De Telegraaf werkt aan deze manier mee aan verloedering van de maatschappij, naar de klant toe totaal geen respect, als alternatief krijg je als antwoordt we schuiven de betaling wel een dag op.
    Jammer, dit is een reden op mijn abonnement op te zeggen.

    Door: M.H. Bestman17-11-2017
    Lidia17-01-2018

    Nam eind 2016 een 2 jarig abonnemt op de vrijdag en zaterdag telegraaf en een 1 jarig abonnement op de vrouw Glossy. In de tweede week van januari 2017 meteen de abonnementen weer opgezegd per afloop datum. Hier ook een bevestiging van ontvangen. Nu zie ik dat de vrouw Glossy evengoed stilzwijgend is verlengd, en er ook geld voor van mijn rekening is geschreven. Heb dat uiteraard meteen weer teruggeboekt. Telegraaf heeft ook een boze mail van mij gekregen. Mijn advies sluit nooit dit soort abonnementen af want je komt er als je hun hun gang laat gaan nooit meer vanaf.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    abonnement

    Lees al jaren de Telegraaf. In december 2016 was er een actie waarbij een I-pad werd aangeboden voor nieuwe klanten. De medewerker van de Telegraaf welke ik hierover belde beloofde mijn abonnement op te zeggen en gelijk een nieuw abonnement af te sluiten. De I-pad zou worden opgezonden. Echter.... nooit wat gehoord en nu word mij een e-reader aangeboden omdat de I-pad aktie is afgelopen. Ik voel me bedrogen, op een e-reader kan ik geen krant lezen. Jammer van de Telegraaf, ik hoop dat hun krant wel betrouwbaar is

    Door: Oldenbeuving05-04-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over De Telegraaf

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is De Telegraaf een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 30 ervaringen geplaatst over De Telegraaf. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.8 gekregen, waarbij 47% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is De Telegraaf actief?

    De Telegraaf is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Multimedia & Bladen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van De Telegraaf gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.