NederlandReview

  Ervaringen De Splenter Schoenen

  Schoenen zijn een heel belangrijk deel van je outfit. Maar waar kun je nou de schoenen vinden die niet gaan knellen als je er een hele dag op moet lopen? Één schoenenwinkel die je eens zou kunnen proberen is De Splenter Schoenen. Maar wat voor kwaliteit instappers zullen ze verkopen? Hoe soepel en fijn zullen hun korte laarzen zijn? Zul je wel een tijd kunnen lopen op hun sneakers? Hoe lang zal het duren voor de bezorgservice van De Splenter Schoenen de espadrilles bij je thuis bezorgd? En wat al de klantenservice van De Splenter Schoenen zeggen als er één of ander probleem optreed? De enigen die je dat kunnen vertellen zijn de mensen die al schoenen bij De Splenter Schoenen gekocht hebben. Lees hun eerlijke reviews om erachter te komen wat hun mening over De Splenter Schoenen is. Hun beoordelingen en ervaringen kunnen je helpen om te zien of deze schoenenzaak jouw soort schoenen verkoopt.

  Over De Splenter Schoenen
  De Splenter Schoenen is een schoenenwinkel. Ze willen dat iedereen op modieuze en comfortabele schoenen door de wereld kan stappen. Hun hoogste waarden zijn stijl, kwaliteit en comfort. Ze kijken daarom dan ook heel kritisch naar de pasvorm en uitstraling van de schoenen in hun assortiment. Ze hebben allerlei schoenen voor zowel casual, feestelijk als sportief gebruik. Dus of je nou een rondje wilt gaan hardlopen, een lui dagje thuis doorbrengt of naar een feestje gaat, De Splenter Schoenen streeft ernaar om voor ieder moment een schoen te hebben. Voor dames zijn er lange laarzen, espadrilles, gespschoenen, sneakers, ballerina’s, pumps, instapschoenen, sandalen, slippers, lange3 laarzen enzovoort. Voor heren hebben ze sandalen, sneakers, gespschoenen, espadrilles, slippers, lange laarzen en korte laarzen beschikbaar. Naast schoenen heeft De Splenter Schoenen ook nog een selectie tassen zoals herentassen, damestassen en rugtassen. Verder accessoires aangeboden door deze website bestaat uit sokken, handschoenen, sjaals, hoeden, portemonnees, riemen en mutsen. Als je winkelt voor iemand anders en je weet de maat of smaak van de persoon in kwestie niet, dan is het ook mogelijk om een cadeaubon te bestellen. je kunt op de website merken vinden zoals Michael Kors, Björn Borg, Catwalk, Guess, Kenzo, Cycleur de Luxe, Strategia, Janet & Janet, Gianni Giairini, Harris, Calvin Klein en vele anderen.


  Voor je besteld maar even je maat checken met deze app?

  Diensten van De Splenter Schoenen
  De schoenen en andere producten van De Splenter Schoenen kunnen besteld worden. Ze worden dan door de bezorgservice van De Splenter Schoenen opgestuurd. Ook heeft De Splenter Schoenen een klantenservice om vragen, problemen en eventuele klachten te behandelen.

  Complimenten, Klachten en Tips voor De Splenter Schoenen
  Loop jij al op schoenen van De Splenter Schoenen? Dan zouden wij je dankbaar zijn als je ons iets meer over deze schoenenwinkel zou kunnen vertellen. Hoe comfortabel zijn hun slippers en ballerina’s nou echt? Kun je de hele dag lopen op hun espadrilles? Zijn hun sandalen fijn voor in de zomer? Duurde het lang voor de bezorgservice van De Splenter Schoenen je veterschoenen had opgestuurd? En ben je tevreden met de manier waarom De Splenter Schoenen’s klantenservice je probleem oploste? Schrijf je eigen review en vertel ons alles over De Splenter Schoenen.

  Zul je goed kunnen lopen op schoenen van De Splenter Schoenen? Lees reviews over hun veterschoenen, espadrilles, hoge hakken, ballerina's, laarzen enz

  De Splenter Schoenen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  De Splenter Schoenen

  Schrijf zelf een review over De Splenter Schoenen

  Uw beoordeling