NederlandReview

  Ervaringen De Splenter Schoenen

  Schoenen zijn een heel belangrijk deel van je outfit. Maar waar kun je nou de schoenen vinden die niet gaan knellen als je er een hele dag op moet lopen? Één schoenenwinkel die je eens zou kunnen proberen is De Splenter Schoenen. Maar wat voor kwaliteit instappers zullen ze verkopen? Hoe soepel en fijn zullen hun korte laarzen zijn? Zul je wel een tijd kunnen lopen op hun sneakers? Hoe lang zal het duren voor de bezorgservice van De Splenter Schoenen de espadrilles bij je thuis bezorgd? En wat al de klantenservice van De Splenter Schoenen zeggen als er één of ander probleem optreed? De enigen die je dat kunnen vertellen zijn de mensen die al schoenen bij De Splenter Schoenen gekocht hebben. Lees hun eerlijke reviews om erachter te komen wat hun mening over De Splenter Schoenen is. Hun beoordelingen en ervaringen kunnen je helpen om te zien of deze schoenenzaak jouw soort schoenen verkoopt.

  Over De Splenter Schoenen

  De Splenter Schoenen is een schoenenwinkel. Ze willen dat iedereen op modieuze en comfortabele schoenen door de wereld kan stappen. Hun hoogste waarden zijn stijl, kwaliteit en comfort. Ze kijken daarom dan ook heel kritisch naar de pasvorm en uitstraling van de schoenen in hun assortiment. Ze hebben allerlei schoenen voor zowel casual, feestelijk als sportief gebruik. Dus of je nou een rondje wilt gaan hardlopen, een lui dagje thuis doorbrengt of naar een feestje gaat, De Splenter Schoenen streeft ernaar om voor ieder moment een schoen te hebben. Voor dames zijn er lange laarzen, espadrilles, gespschoenen, sneakers, ballerina’s, pumps, instapschoenen, sandalen, slippers, lange3 laarzen enzovoort. Voor heren hebben ze sandalen, sneakers, gespschoenen, espadrilles, slippers, lange laarzen en korte laarzen beschikbaar. Naast schoenen heeft De Splenter Schoenen ook nog een selectie tassen zoals herentassen, damestassen en rugtassen. Verder accessoires aangeboden door deze website bestaat uit sokken, handschoenen, sjaals, hoeden, portemonnees, riemen en mutsen. Als je winkelt voor iemand anders en je weet de maat of smaak van de persoon in kwestie niet, dan is het ook mogelijk om een cadeaubon te bestellen. je kunt op de website merken vinden zoals Michael Kors, Björn Borg, Catwalk, Guess, Kenzo, Cycleur de Luxe, Strategia, Janet & Janet, Gianni Giairini, Harris, Calvin Klein en vele anderen.


  Voor je besteld maar even je maat checken met deze app?

  Diensten van De Splenter Schoenen

  De schoenen en andere producten van De Splenter Schoenen kunnen besteld worden. Ze worden dan door de bezorgservice van De Splenter Schoenen opgestuurd. Ook heeft De Splenter Schoenen een klantenservice om vragen, problemen en eventuele klachten te behandelen.

  Complimenten, Klachten en Tips voor De Splenter Schoenen

  Loop jij al op schoenen van De Splenter Schoenen? Dan zouden wij je dankbaar zijn als je ons iets meer over deze schoenenwinkel zou kunnen vertellen. Hoe comfortabel zijn hun slippers en ballerina’s nou echt? Kun je de hele dag lopen op hun espadrilles? Zijn hun sandalen fijn voor in de zomer? Duurde het lang voor de bezorgservice van De Splenter Schoenen je veterschoenen had opgestuurd? En ben je tevreden met de manier waarom De Splenter Schoenen’s klantenservice je probleem oploste? Schrijf je eigen review en vertel ons alles over De Splenter Schoenen.

  Zul je goed kunnen lopen op schoenen van De Splenter Schoenen? Lees reviews over hun veterschoenen, espadrilles, hoge hakken, ballerina's, laarzen enz

  De Splenter Schoenen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  4
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5
  Service
  rating
  3
  Prijs
  rating
  5
  Leveren
  rating
  3

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over De Splenter Schoenen

  Uw beoordeling

  Floris van Bommel schoenen

  Pas op met online bestellen. Ik kreeg vieze schoenen na 50% korting voor 110,.- bleken wat smoezelig. Retour was mogelijk maar toen ik retourneerde kwam het bericht dat ze niet werden teruggenomen. Ik moest 15,- bijbetalen of ze zouden worden vernietigd. Chsntage

  Door: Rik04-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  2 paires de Floris Van Bommel

  J4ai commander 2 fois des Floris, la première paire est arrivée sans semelle intérieur ils n'ont rien fait! et la dernière fois ils se sont trompé d'adresse alors que j'étais encoder correctement , j'ai due attendre 2 semaines pour recevoir les chaussures ça m'a coûté chère de prendre encore congé car je vis seul et même pas un "excusez moi !" pas de geste commercial rien !!! Il faut savoir qu'il n'envoie leurs colis qu'une fois ou deux par semaine, et qu'il y a d'autre magasins moins chère qui ne demande pas 10 euro de transport et avec qui vous recevrez vos chaussure en 48h.
  Je ne recommande pas Splenter !!!

  Door: Michel19-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is De Splenter Schoenen een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over De Splenter Schoenen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is De Splenter Schoenen actief?

  De Splenter Schoenen is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van De Splenter Schoenen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.