NederlandReview

  Ervaringen De-speelgoedwinkel.nl

  Wanneer je binnenkort naar een verjaardag moet van een kind en geen tijd hebt om naar de winkel te gaan voor een cadeautje, dan kun je natuurlijk ook in het aanbod op internet zoeken. Ook voor het vinden van hobbymaterialen, kostuums voor de carnaval en dergelijke voor volwassenen kun je daar terecht. Eén van de websites die dit allemaal in het assortiment heeft is De-speelgoedwinkel.nl. Hier op NederlandReview vind je de meningen van andere klanten over deze webshop.

  Over De-speelgoedwinkel.nl

  Deze winkel is één van de vele die is aangesloten bij Shoppartners. Zij zijn in 1999 gestart als één van de pioniers op het gebied van online winkelen. Inmiddels hebben zij meer dan 100 verschillende webshops met in totaal ongeveer 50.000 producten. Met een groot aantal eigen producten en een wereldwijk netwerk van leveranciers bieden zij een uniek assortiment aan in 26 landen. In 2016 stonden zij in de top 200 van Twinkle op nummer 114 van de lijst van de grootste e-commerce bedrijven. Shoppartners BV heeft naast eigen online winkels ook partnerwinkels. Daar bieden zij ondernemers de mogelijkheid om zelf een webshop te promoten tegen een verkoopcommissie. Deze winkel wordt gevuld met het assortiment van Shoppartners. Sinds juli 2011 hebben zij ook een fysieke Feest en Kado Megastore in Alkmaar.

  * NAAR DE SPEELGOEDWINKEL * - DE BAKKERTJES #24

  Diensten

  Het assortiment van De-speelgoedwinkel.nl bestaat uit duizenden artikelen. De hoofd artikelgroepen zijn:

  • Nieuw en Algemeen
  • Buiten en Sportief
  • Cartoon en Dieren
  • Feestartikelen
  • Carnavalskleding
  • Cadeaus en Hobby

  Daarnaast vind je aan de linkerzijde van de webshop een uitgebreid categorieën overzicht met 35 categorieën die ook weer hun subcategorieën hebben. Teveel om op te noemen dus, zodat er echt voor ieder wat wils te vinden is.

  De Speelgoedwinkel Kado service

  Wanneer je een cadeau zoekt kun je ook gebruik maken van de Speelgoedwinkel Kado service. Deze vind je linksonder op de pagina, je kunt dan kiezen uit 30 verschillende categorieën waarin je duizenden artikelen kunt vinden. Ze versturen het binnen 24 uur naar ieder adres. De verzendkosten voor Nederland zijn € 3,95 en voor België € 5,95. Voor alle artikelen geldt: vandaag voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

  Klachten

  Klachten kun je mailen naar info@shoppartners.nl. Je kunt ze ook telefonisch doorgeven via: 072 56 465 76. Zij zullen proberen de klacht tot ieders tevredenheid op te lossen. Je ontvangt een bevestiging van ontvangst van je klacht. In principe krijg je binnen 14 dagen na ontvangst een antwoord. Als het langer gaat duren, dan laten ze dat weten. Kom je er samen met hen niet uit, dan kun je ook contact opnemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar Shoppartners bij is aangesloten. Komen jullie er dan samen nog niet uit, dan kan de klacht voorgelegd worden aan de Geschillencommissie.

  Laat hier ook jouw review achter over De-speelgoedwinkel.nl!

  Of jij nu positieve of negatieve ervaringen hebt met deze webshop, wij horen het graag op ons onafhankelijk consumentenplatform, zodat anderen beter in kunnen schatten of het een goed idee is om bij hun een artikel te bestellen.

  Wat zijn de ervaringen met De-speelgoedwinkel.nl? Zijn ze goedkoop en leveren ze snel, of is de service van de winkel niet wat je ervan verwacht had?

  De-speelgoedwinkel.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  2
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  2
  Leveren
  rating
  2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over De-speelgoedwinkel.nl

  Uw beoordeling

  Niet te geloven

  Geen reactie
  Niet terug mailen
  Niet terug bellen
  Geen geld retour
  Klote bedrijf

  Door: HENK PRINS 05-03-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is De-speelgoedwinkel.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over De-speelgoedwinkel.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is De-speelgoedwinkel.nl actief?

  De-speelgoedwinkel.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van De-speelgoedwinkel.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.