De Pokemonshop

4.9

Bestellen

4.3

Service

6

Prijs

4.3

Levering

28.6%

Zou hier weer kopen

De Pokemonshop

Ben je op zoek naar de leukste Pokémon kaarten? Wellicht kan DePokemonShop wel aan die vraag voldoen. Bekijk eerst eens wat de ervaringen bij deze organisatie zijn. Dit doe je door de reviews te lezen. Alle informatie die je leest is objectief en onafhankelijk geschreven.


Wat is de DePokemonShop?


DePokemonShop opererend via Depokemonshop.nl richt zich op de echte Pokémon liefhebber! Via de website kunnen Pokémon bundels, mappen, blikken en losse kaarten besteld worden. Voor het volledige assortiment kun je het beste zelf een kijkje in de webshop nemen. De geschiedenis van het bedrijf gaat terug naar 2014. In dat jaar werd er gestart met een heuse Pokémon kaarten verzamelwinkel. De eigenaren waren al jarenlang echte liefhebbers van de videogameserie en alles wat daarbij komt kijken. Ze stellen de juiste kaarten aan te bieden. Er worden alleen echt authentieke en nieuwe producten verkocht. Heb je een vraag, opmerking en/of feedback? Dan ben je van harte welkom om contact op te nemen. De exacte contactgegevens staan vermeld op de website van DePokemonShop.


Betaalmethodes


In de webshop worden verscheidene betaalmethodes geaccepteerd. De medewerkers van dit bedrijf willen namelijk dat iedere klant via zijn of haar ideale betaalmethode kan betalen. Voor de afhandeling van betalingen wordt samengewerkt met partners CCV en Afterpay. Betrouwbaarheid staat hoog in het vaandel en er wordt gebruikgemaakte van beveiligde en versleutelde verbindingen. Dit zorgt ervoor dat klanten worden beveiligd tegen online fraude. Er kan via iDEAL betaald worden. Dit zorgt ervoor dat je een vertrouwde, veilige en eenvoudige betaling kunt verrichten. Andere manieren om af te rekenen zijn bijvoorbeeld PayPal, AfterPay en creditcards. Op de speciale betaalpagina lees je alle details met betrekking tot de betaalinformatie.


Retourinformatie


De retourtermijn is door deze organisatie vastgesteld op 30 dagen. Deze termijn gaat van start op het moment dat je het artikel hebt ontvangen. In deze fase kun je iets retourneren en ben je zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten. Heb je meerdere items aangeschaft? Dan gaat de periode in op het moment dat het laatste item binnen is. Na ontvangst van de retourzending wordt het aankoopbedrag binnen 3 werkdagen overgemaakt. Er moet dan wel aan de retourvoorwaarden zijn voldaan. Zo mogen er geen gebruikssporen zichtbaar zijn. Alles moet compleet zijn en in de originele verpakking zitten. Mocht dit niet het geval zijn wordt er mogelijk waardevermindering toegepast.


Klachten


Verzendingen worden verzekerd verstuurd. Mocht je een product met schade ontvangen dan moet deze geweigerd worden. Laat dit weten via de bon of neem contact op via Depokemonshop.nl. Bij schadegevallen zullen alle gemaakte kosten netjes worden terugbetaald. Controleer het artikel bij ontvangst nauwkeurig. Als het bedrijf niks hoort, gaan ze ervan uit dat een item schadevrij is ontvangen. Ben je zo ontevreden dat je zelfs een klacht wilt indienen? Dan zal je dit binnen een termijn van 8 kalenderdagen moeten doen. Klachten moeten schriftelijk ingediend worden. Dit kan per brief, e-mail of het klachtenformulier. Er kan een vervangend producten worden aangeboden. Een andere mogelijkheid is dat de kosten naar de klant worden teruggestort.


Klantervaringen


Heb jij weleens een aankoop gedaan bij DePokemonShop? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Wat vond je van de producten? Zou je andere mensen aanbevelen hier iets te kopen? Is dit een ideaal platform voor de Pokémon liefhebber? Geef je visie door een bedrijfsreview achter te laten op deze pagina.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (7)

Bestelling van 14 items voor 477.25 euro

Koop niet bij deze winkel!!! Op een bestelling van 14 items: -) 2 items niet geleverd én 2 weken later nog geen terugbetaling -) 5 items niet geleverd én zonder overleg 6 andere items in plaats daarvan ontvangen die totaal verschillend zijn -) 1 item niet 2023 editie maar 2022 --- Geen reactie op mails; super korte onvolledige reactie op messager op website zelf. Ik sta op het punt mijn bank in te schakelen om mijn geld terug te krijgen van de ongeleverde items.

T

Timothy

25-09-2023

1

in je bestelling te corrigeren is er zojuist een nazending verzonden. Het pakje zal vliegensvlug ingeleverd worden bij de post. Geschatte levertijd: 1 tot 3 werkdagen Neen! Doe dit nou niet, Stort mn geld terug en vergeet mij! In de tussentijd van Ivo (van de support) een mail gehad, vol berouw en hij stelde me best wel gerust dat het goed zou komen, de mappen zouden niet meer komen en het geld zou terug gestort worden, ik blij, nou….. En Jahoor, het is 7 september; De status van bestelling 116827 is veranderd naar: 'CORRECTIE: Nazending verzonden' Lieve klant, om een fout in je bestelling te corrigeren is er zojuist een nazending verzonden. Het pakje zal vliegensvlug ingeleverd worden bij de post. Geschatte levertijd: 1 tot 3 werkdagen In de tussentijd van Ivo een mail gehad, vol berouw en hij stelde me best wel gerust dat het goed zou komen, nou….. die verrekte mappen heb ik dus alsnog gekregen, het geld is niet Nee Ivo! Doe dit nou niet!!! Krijg ik dit; inmiddels 10 september Wat vervelend dat je de artikelen alsnog hebt ontvangen. Mijn excuses hiervoor! Zit het nog in de originele envelop? Dan kan het direct terug worden gestuurd namelijk. Indien je nog verdere vragen hebt dan beantwoord ik deze graag. Ik kap ermee…. Ik neem m’n verlies… Ivo heeft gewonnen.

R

Robert de Wit

10-09-2023

0

Pokemon kaarten super

Voor de eerste keer besteld bij De Pokémon Shop en wij zijn super tevreden. De bestelling zat vrij snel in onze brievenbus. De bestelde artikelen waren super leuk verpakt en er zaten bovendien allemaal extraatjes in. Mijn zoontje z'n oogjes glinsterden nogal bij het uitpakken van het pakketje. Op vragen of opmerkingen wordt er door de klantenservice ook snel en correct gereageerd.

S

Sara

20-07-2023

0

Pokemon kaarten, mappen en een knuffel

Na een x of 5 iets besteld te hebben hebben bij de PMS, kan ik niet anders dan concluderen dat deze mensen hun vak verstaan. Je wordt constant op de hoogte gehouden omtrent de status van je bestelling, de verzending geschiedt op tijd, de geleverde kaarten/mappen/knuffels zijn hagelnieuw en het geheel wordt uitstekend verpakt én het openen ziet eruit en voelt als een cadeau. Mooie zakjes, stickers, extra kaarten, bij een verjaardagscadeau een Pikachu kaarsje en een ballon en ga zo maar door. Als het zou kunnen, zou ik 6 sterren geven:)

S

Stefan

18-07-2023

0

Pokemon kaarten

WEES GEWAARSCHUWS, PURE OPLICHTING, NOOIT IETS BESTELLEN JE BETAALD MAAR ZE VERSTUREN NOOIT IETS

R

Richard

11-06-2023

0

Pokemon kaarten en knuffel

Meer dan 70,- euro besteld. Vervolgens hele slechte kaarten gekregen en de knuffel niet geleverd gekregen. Zaken absoluut niet in orde en een slechte service. Bestel hier niets want je bent je geld kwijt. Zal aangifte doen en verdere juridische stappen nemen. Schandalig om zo je geld te moeten maken.

H

Hanif Aziz

06-06-2023

0

Charizard ultra Premium box en veel meer

125 euro betaald en niks ontvangen na 4 5 dagen en zelfs geen reacties op mijn mails. Dit komt over als zware oplichterij. Bij grote bestellingen word je keihard opgelicht. Ik krijg niemand te horen te spreken en geen reactie. Ze zijn te laat met leveren en niemand reageert. Zal maar naar hun adres gaan en kunnen zij kijken wie zij belazeren.

D

Danijel Todorovic

30-03-2023

0