NederlandReview

  Ervaringen De Oude Deurklink

  Een deur is handig om een ruimte af te sluiten, maar je kunt hem lastig open en dicht krijgen zonder een deurklink. Maar waar kun je nou de beste deurklinken vinden om te voorkomen dat je niet meer in of uit een ruimte komt? Één van de winkels die zich volledig richt op deurklinken is De Oude Deurklink. Maar wat ze de kwaliteit van hun retro deurbeslag zijn? Zullen de WC sloten er voor zorgen dat je in alle rust de WC of badkamer kunt bezetten? Zal de bezorgservice van De Oude Deurklink je cilinderslot wel bezorgen voor er ingebroken wordt? En hoe vriendelijk en behulpzaam zal de klantenservice van deze deurklinkverstrekker zijn? De enige manier om eerlijke antwoorden op deze vragen te krijgen is door klanten reviews te lezen geschreven door echte klanten van De Oude Deurklink. Hun beoordelingen, meningen en ervaringen zullen je helpen om een goed beeld te krijgen van De Oude Deurklink voordat je er zelf iets koopt.

  Over De Oude Deurklink
  De Oude Deurklink is een winkel die deurklinken aanbiedt.  Ze richten zich op jaren dertig deurbeslag. Kwaliteit en een goede prijs staan voor hen voorop. Ze zijn begonnen met een klein sortiment, maar zijn langzaam maar gestaag steeds meer aan het uitbreiden. Hun producten zijn beschikbaar voor iedereen die houdt van een tijdloos jaren dertig deurbeslag. Hun assortiment bestaat uit drie verschillende collecties die allemaal uit een jaren 30 huis lijken te komen. Dus als in een huis woont uit die tijd of het gewoon leuk vindt die sfeer te creëren, kan De Oude Deurklink je helpen. Er is een serie met retro mat glas deurbeslag. Deze stijl heeft een mat geborstelde uitstraling. De serie is verkrijgbaar in ‘classic’ en ‘deco’ uitvoering en bestaan uit cilinder rozetten, deurklinken, deurklinken met sleutelplaatjes, WC / Badkamersloten, ovale rozetten, ronde rozetten en toilet vrij / bezet sloten. Dezelfde soort producten zijn ook verkrijgbaar in een retro nikkel versie die gekenmerkt wordt door een, volgens De Oude Deurklink, “intens diepe glans”. Deze serie straalt luxe en klasse uit en is ook weer verkrijgbaar in een elegante classic en deco uitvoering. En dan is er nog een derde, bescheiden collectie van mat zwart. Deze bestaat op het moment van schrijven alleen uit een deurklink en toilet vrij / bezet slot, maar ze zijn voornemens deze uit te breiden. De stijl is bedoeld voor zowel een modern als klassiek interieur.


  Hoe demonteer en verwijder je je oude deurklink?

  Diensten van De Oude Deurklink
  De deurklinken, sloten en rozetten van De Oude Deurklink kunnen besteld worden via hun website. De bezorgservice van deze deurklinkenwinkel zal hem netjes bij je thuis bezorgen. Ook heeft De Oude Deurklink een klantenservice om je van hulp en advies te voorzien.

  Klachten, Complimenten en Tips voor De Oude Deurklink
  Heeft jouw deur al een slot of deurklink van De Oude Deurklink? Zelfs als je alleen ooit eens een rozet van de gekocht hebt horen wij graag meer over jouw ervaring met dit deurklinkenbedrijf. Zijn de deurklinken en sloten echt zo elegant en luxe? Passen ze goed bij je jaren 30 interieur? Wat is de kwaliteit van hun sloten? Zijn ze stevig genoeg om alle ongewenste bezoekers buiten te sluiten? Enb wat is jouw mening over hun klantenservice en bezorgservice? Laat een review achter en vertel ons wat jij van De Oude Deurklink vindt.

  Hoe goed zullen de deurklinken van De Oude Deurklink staan bij jou jaren 30 interieur? Lees reviews over hun sloten, cilinders, rozetten en meer.

  De Oude Deurklink
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over De Oude Deurklink

  Uw beoordeling