De'Longhi

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

De'Longhi

Zoek jij apparaten in relatie tot klimaat, koffie en keuken? Dan is De’Longhi wellicht een interessant merk voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over deze onderneming bekend zijn. Je leest hier louter en alleen neutraal en onafhankelijk geschreven bedrijfsbeoordelingen.


Wat is De'Longhi?


De'Longhi is een Italiaanse leverancier van kleine apparaten. Het bedrijf is gevestigd in Treviso, Italië. Er worden door deze organisatie bijvoorbeeld espressomachines aangeboden. Naar eigen zeggen kun je vervolgens genieten van heerlijke koffie. De producten zijn in te delen in koffie, klimaat en keuken. De’Longhi is onderdeel van de ‘Group’. Deze groep is internationaal opererend en houdt zich bezig met huishoudelijke apparatuur, design- en technologie. Ze stellen met hun merken alledaagse bezigheden van mensen, een stuk aantrekkelijker te maken. Denk bijvoorbeeld aan het drinken van een aangename espresso.


Bestellen


Wil je een bestelling doen? Dan zal je minstens 18 jaar oud moeten zijn. Ben je jonger dan 18 jaar dan kan je alleen bestellen als er toestemming is van een ouder/verzorger. Om orders te plaatsen moet je eerst je favoriete artikel kiezen. Er kan met klant account of als gast besteld worden. Voor het creëren van een account moet je je eerst registreren. Daarna kun je inloggen in combinatie met een wachtwoord en gebruikersnaam. Betalingen kunnen op meerdere manieren verricht worden. Een aantal van de betaalopties zijn Visa, Mastercard en PayPal. Voor alle betaalmethodes verwijzen we je naar de website van De’Longhi.


Verzendingen


Het is belangrijk dat er een goed afleveradres wordt doorgegeven. Zo weet je zeker dat jouw bestelling op het juiste adres wordt afgeleverd. Het is raadzaam om dit goed te controleren tijdens het bestelproces. Je dient separaat te bestellen als artikelen naar meerdere adressen verstuurd moeten worden. Op de website worden prijzen, levertermijnen en het soort aflevering aangegeven. Een levertermijn moet gezien worden als indicatie. Het komt weleens voor dat er een product niet op voorraad is. Je zal er dan rekening mee moeten houden dat er vertraging kan optreden.


Retourenbeleid


Er is een speciaal beleid opgesteld met betrekking tot retourzendingen. Consumenten kunnen contracten zonder boete opzeggen. Je hoeft hier ook geen reden voor op te geven. De retourtermijn is door deze organisatie vastgesteld op 30 dagen. Dit gaat in op het moment dat jij het product daadwerkelijk hebt ontvangen. Als je wilt retourneren dien je een e-mail te sturen naar webshop.delonghi.nl@delonghigroup.com. Na het aanmelden heb je dertig dagen de tijd om je retour terug te sturen. Het is bij dit bedrijf niet mogelijk om te ruilen. Je zal dan echt moeten annuleren en opnieuw een bestelling moeten plaatsen.


Klachten


Ben je ontevreden? Wil je zelfs een klacht indienen? Dit is mogelijk. Klachten worden volgens het bedrijf binnen 30 dagen beoordeeld. Ze doen er alles aan om klachten op een zo redelijk mogelijk manier te beoordelen. Het kan voorkomen dat er geen gepaste oplossing wordt gevonden. Een geschil wordt dan vatbaar voor de geschillenregeling. Sinds een aantal jaar is het mogelijk om een klacht te deponeren bij het ODR-platform van de Europese Commissie.


Klantervaringen


Ben jij al klant bij De’Longhi? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Welke producten heb je bij deze organisatie gekocht? Ben je tevreden over de kwaliteit? Hoe heb je het bestel- en afrekenproces ervaren? We stellen het op prijs als je je visie deelt via een review op deze pagina.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)