NederlandReview

  Ervaringen De Kroo Ruitersport

  Als je aan paardrijden doet heb je laarzen, ruiterkleding en andere spullen nodig. Misschien heb je ook nog wel een eigen paard, bijrijdpaard, leasepaard of verzorgpaard dat het één en ander aan spullen kan gebruiken. Dus waar kun je dat nou allemaal vinden? Één winkel die een groot assortiment ruiterartikelen aanbiedt is De Kroo Ruitersport. Maar wat zal de kwaliteit van hun rijbroeken zijn? Zullen hun zadels en hoofdstellen wel lang genoeg meegaan? Zal je nieuwe hooinet of speelgoed bezorgd worden voor je paard zich in de wei, paddock of stal begint te vervelen? En wat voor klantenservice zal De Kroo Ruitersport verlenen als je halster toch niet helemaal goed blijkt te zijn? De enigen die je hierover meer kunnen vertellen zijn ruiters en amazones die al bij De Kroo Ruitersport hebben geshopt. Lees hun reviews, ervaringen, beoordelingen en meningen om een goed beeld van De Kroo Ruitersport te krijgen voor je er zelf een bestelling voor jezelf of je lievelingspaard plaatst.

  Over De Kroo Ruitersport

  De Kroo Ruitersport is een winkel die ruitersportartikelen verkoopt. Je kunt er alles vinden voor jezelf als ruiter, maar ook voor je favoriete paard of pony. Voor jou als ruiter hebben ze rijlaarzen, rijkleding, caps, bodyprotectors, wedstrijdkleding, johdpur schoenen, chaps en nog veel meer. Bekende merken hierbij zijn Pikeur, Ariat, Harry’s Horse, Anky Techinical Casuals, HKM Reitsport, Kingsland, Equitheme en BR. Voor je paard zijn er hoofdstellen, halsters, paardendekens, zadels, poetsspullen, tuigage, beenbeschermers, toileteerspullen, vliegennetjes, bandages, borstels, bitten, tuigverzorging en halstertouwen. Ook zijn er artikelen speciaal gericht op Friezen, Shetlanders of Falabella’s. Deze speciale paarden hebben immers soms een afwijkende maat nodig. En als laatste is er nog een afdeling vol met benodigdheden voor de stal of weide waarin je paard verblijft. Deze categorie bevat paardenspeelgoed, hooinetten, plastic voerbakken, naamplaatjes, opstapjes, manegeletters, grasmaskers enzovoort.


  Het verhaal achter De Kroo Ruitersport.

  Diensten van De Kroo Ruitersport

  De halsters, hoofdstellen, ruiterkleding en andere paardenspullen van De Kroo Ruitersport kunnen online besteld worden. Je kunt gewoon het zadel of stalattribuut selecteren dat je nodig hebt en vervolgens Er is een De Kroo Ruitersport bezorgservice die de rijlaarzen of stalschoenen netjes inpakt en ze rechtstreeks naar je opstuurt. Je kunt dan thuis even rustig kijken of de rijkleding goed past en lekker zit. Mocht dat niet het geval zijn kun je het grasmasker of de rijbroek altijd nog retourneren. Daarnaast heeft De Kroo Ruitersport een klantenservice om je te helpen als je wat advies, assistentie of hulp nodig hebt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor De Kroo Ruitersport

  Als je De Kroo Ruitersport wel eens hebt bezocht of er zelfs wel eens iets hebt gekocht dan kun je ons vast wel meer vertellen over deze webshop voor paardenliefhebbers. Hoe lekker zitten die rijbroeken nou echt? Zijn die stalshirts nou echt wel zo stevig? Hoe lang gaan die halsters en zadeldekjes mee? Kan je paard wel eten uit één van hun voerbakken? Duurde het lang voor het zadel bij je werd bezorgd? En hoe reageerde de klantenservice van De Kroo Ruitersport toen je ze benaderde? Schrijf je eigen De Kroo Ruitersport review en vertel ons wat jij van deze ruitersportwinkel vindt.

  De Kroo Ruitersport
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  2
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  2
  Leveren
  rating
  2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over De Kroo Ruitersport

  Uw beoordeling

  Bucas Deken

  BESTEL HIER NOOIT IETS!

  Levering voor de middag geplaatst, 2dagen later pas geleverd!
  Bestelling gedeeltelijk retour, hetgeen jezelf moet betalen, daarna hoor je niets meer!! 3x gemaild, 1x reactie, of ik mijn track en trace code door kon sturen (kon ik gelukkig). GEEN reactie meer.... 2 dagen later ontvang ik een foto, waarbij haren op de deken zitten! Deken is niet eens gepast geworden (Had reeds een andere besteld, daar de levering te laat was) EN lag al anderhalve week bij hun voordat ik een app kreeg met een foto van een deken...

  SCHANDALIG! Zij horen nog van mijn rechtsbijstand.

  Door: Wendy Mussers16-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is De Kroo Ruitersport een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over De Kroo Ruitersport. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is De Kroo Ruitersport actief?

  De Kroo Ruitersport is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor, Dierenwinkels

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van De Kroo Ruitersport gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.