NederlandReview

  Ervaringen De Boeddha Winkel

  Je eerste Boeddha moet je krijgen en niet kopen zegt men. Maar als je de eerste inmiddels in huis hebt, kun je vele varianten aanschaffen bij de-boeddha-winkel.nl. In allerlei maten en uitvoeringen. Daarnaast verkopen zij nog meer artikelen. Wat anderen van de Boeddha winkel vinden lees je hier bij NederlandReview.

  Over De Boeddha Winkel

  Deze winkel is één van de vele shops die aangesloten zijn bij Shoppartners. Shoppartners in 1999 gestart als één van de eerste pioniers op het gebied van online winkelen. Inmiddels hebben zij meer dan 100 verschillende winkels met in totaal ongeveer 50.000 producten. Een aantal van deze zijn: Oranjeshopper.nl, Knuffelparadijs.nl, Speelgoedpostorder.nl en Hobbymax.nl.Inmiddels werken er 65 mensen die hun best doen om in ruim 26 landen de leukste artikelen te leveren. In 2016 stonden zij in de top 200 van Twinkle op nummer 114 van de lijst van de grootste e-commerce bedrijven. Shoppartners BV heeft naast eigen online winkels ook partner winkels. Zij bieden ondernemers de mogelijkheid om zelf een online shop te promoten tegen een verkoopcommissie. Deze winkel wordt gevuld met het assortiment van Shoppartners. Iedereen die dit ook wil, kan de mogelijkheden hiervan bespreken met de marketing afdeling. Sinds juli 2011 hebben zij ook een Feest en Kado Megastore in Alkmaar.


  Buddha Bar

  Diensten

  Bij De Boeddha Winkel kunt u naast Boeddha’s nog meer artikelen kopen. De volgende verkoop categorieën kunt u bij hen vinden:

  • Boeddha beelden < 20 cm
  • Boeddha beelden 20-30 cm
  • Boeddha beelden > 30 cm
  • Boeddha beelden liggend
  • Boeddha hoofden
  • Oosterse monniken beelden
  • Meer Boeddha artikelen
  • Beelden sokkels
  • Kaarsen houders
  • Geurolie
  • Candle bags
  • Wensballonnen
  • Wierook
  • Kaarsen
  • Draken beelden
  • Kristallen en stenen

  Daarnaast vindt u in deze webshop een Sale afdeling met nog veel meer soorten artikelen. Ook kunt u bij De Boeddha Winkel een cadeau aanschaffen. Dit kunnen vele dingen zijn zoals: Kraamkado en rompertjes, Leeftijd kado's, Naam kado's, Sfeer & romantiek, Speelgoed/Cartoon/Pluche, Wand en muur decoratie, Wenskaarten, Woonaccessoires en nog heel veel meer. Met de cadeau service van De Boeddha Winkel kunt u een cadeau naar ieder adres laten sturen binnen 24 uur. Voor alle artikelen geldt: vandaag voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Bezorging in Nederland binnen 24 uur, voor België is dit 48 uur.

  Klachten

  Voor overige vragen kun je een contactformulier invullen. Klachten kunt u mailen naar info@shoppartners.nl. Ook kunt u klachten telefonisch doorgeven via de klantenservice: 072 56 465 76. Zij zullen proberen de klacht tot ieders tevredenheid op te lossen. Je ontvangt een bevestiging van ontvangst van je klacht. In principe krijg je binnen 14 dagen na ontvangst een antwoord. Als het langer gaat duren, dan laten ze dat weten. Kom je er samen met hen niet uit, dan kun je ook contact opnemen met de afdeling bemiddeling van StichtingWebshopKeurmerk waar Shoppartners bij is aangesloten. Komt u er dan nog niet uit, dan kan de klacht voorgelegd worden aan de Geschillencommissie.

  Laat hier uw review achter

  Wanneer u via deze webshop of een andere webshop van Shoppartners al eens een bestelling heeft gedaan, dan horen wij graag van u hoe u dit bevallen is. Deel uw mening hier op NederlandReview en laat anderen meeprofiteren van uw kennis.

  Hoe beoordelen klanten De Boeddha Winkel? Is deze webshop betrouwbaar? Vind je hier de mooiste boeddhabeelden en andere mooie zen artikelen? Lees de reviews!

  De Boeddha Winkel
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  6.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over De Boeddha Winkel

  Uw beoordeling

  Allerlei producten van Boeddha

  Ik ben iemand die veel waarde hecht aan het geloof en heb dan ook een aanzienlijk aantal Boeddha beelden in mijn huis staan. Een mens kan er nooit genoeg van hebben, dus bestel ik nog regelmatig wat bij De Boeddha Winkel. Ze hebben hier een groot assortiment, waardoor ik telkens wel weer iets vind dat ik nog niet heb. Laatst bijvoorbeeld een Boeddha gekocht met een lampje erin. Bijzonder leuk om deze 's avonds aan te zetten. De prijs varieert en is afhankelijk van wat je wilt hebben. Afmetingen en materiaal spelen hierbij een grote rol. Levering is uitstekend, telkens binnen maximaal drie dagen alles in huis.

  Door: Henriet Nauta20-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  FAQ

  Is De Boeddha Winkel een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over De Boeddha Winkel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is De Boeddha Winkel actief?

  De Boeddha Winkel is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van De Boeddha Winkel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.