DC Shoes

3.3

Bestellen

2

Service

4

Prijs

2.2

Levering

44.4%

Zou hier weer kopen

DC Shoes

Ben je skater of snowboarder en ben jij benieuwd of de producten in deze webshop wat zijn? Hoe is de kwaliteit? Was de levering netjes? Konden mensen er vinden wat ze nodig hadden? Lees hier de reviews van ervaringen van sportieve consumenten die je voor gingen. Maar je kunt hier uiteraard ook terecht als je niet sport en gewoon houdt hun kleding en schoenen. En als je door ervaring al een mening hebt, schrijf dat gerust een recensie met een beoordeling voor de mensen na jou!

Lekker zittende schoenen

Schoenen, gympen, skateschoenen, sportschoenen of sneakers die zitten alsof je pantoffels draagt zijn geweldig! Zeker in combinatie met een lekkere broek, comfortabele hoodie of sweatshirt, en gemakkelijk T-shirt. Ziet er prima uit en jij waant je in je pyjama.

Seizoensschoeisel

Naast dat trouwe, heerlijk zittende paar waarmee je ondertussen bent vergroeid, zijn er momenten dat je toch wat anders verkiest. Bij mooi weer of op het strand zijn slippers wellicht een luchtigere keuze en die winterlaarzen houden de kou met sneeuw en ijs toch wat langer buiten je sok. En mocht je op vakantie zijn en willen gaan snowboarden, zijn snowboardlaarzen met veters toch veiliger dan dat je probeert met gewone winterlaarzen op het board te blijven staan. Het is per slot van rekening geen skateboard. En die snowboardbroek zit op de piste waarschijnlijk ook wat prettiger dan die spijkerbroek. Je oren vinden die muts overigens een beter idee dan die pet. Tenzij je buiten de piste, van de schans of de half pipe wilt gaan doen, dan is een helm wellicht verstandiger.DC Shoes

Dit Amerikaanse skateschoenenmerk heeft ook een Nederlandse webshop voor de liefhebbers in ons land. Je kunt hier terecht voor hun collectie van schoenen, kleding en accessoires voor zowel dames, heren als kinderen. De webwinkel heeft tevens een aparte sectie op de site waar een zich een snowboardshop én een skateshop bevindt. Restanten van oude collecties vind je met korting terug onder ‘sale.’ Een bestelling kan op drie manieren bezorgd worden, namelijk levering op een afhaalpunt, standaard bezorging, express levering. Uiteraard zijn hier verschillende levertijden en kosten mee gemoeid, maar deze staan uitgelegd op de site.

Recensies van en voor consumenten

Als je meer wilt weten over een bepaalde webshop of hun producten, is het fijn als er reviews te vinden zijn waarin eerdere consumenten hun ervaring en mening delen. Dit soort beoordelingen helpen jou om je een beeld te vormen van het bedrijf waarmee je overweegt in zee te gaan. Daarom race je straks zelf snel terug naar deze pagina, zodat jij jouw recensie kunt schrijven en zo zelf weer andere mensen helpt in het maken van hun keuze.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (9)

Schoenen "Back To School"

3 halen 2 betalen. Tot dat je 1 paar niet past. Dan wordt t moeilijk. Na lang zoeken op de website vind ik t nummer van de klantenservice. Als je goed zoekt in de voorwaarden vind je onderaan dit nummer 0858881307. Vervolgens bel je en krijg je een niet Nederlands sprekende dame aan de lijn. Ik gok een klanteservice in India. zeggen ze, alsof het de normaalste zaak van de wereld is, je kan ze wel terugsturen maar dan krijg je niks. Deze verkopen ze wel weer door aan de nieuwe klanten. Of je stuurt alle 3 de paar terug en dan krijg je wel je geld en moet je opnieuw een bestelling plaatsen. Helaas werkt dat alleen als alle 3 de paren onbelopen zijn. Want 1 paar retourneren wordt niet verrekend met de andere 2. Ook kan je niet ruilen, een coupon krijgen. Dit mag volgens mij wettelijk niet. Dit riekt naar oplichting en/of diefstal. Jammer ik was namelijk al 23 jaar een goede klant. Die zijn jullie nu kwijt.

J

Jeffrey

14-09-2021

0

Schoenen

Vreselijk bedrijf. Wacht al 3 weken op schoenen, zijn verdwenen bij DPD. DC Shoes geeft geen enkele reactie op de mails. Geld is weg, geen schoenen. Vreselijke organisatie, bestel hier nooit meer.

R

Rex

02-04-2021

0

Schoenen

Geen bevestiging gekregen en krijg ook geen reactie Ik raad aan niet hier te bestellen Geld kwijt en krijg waarschijnlijk mijn schoenen nooit, echt belachelijk Wat een klote bedrijf

S

Siewie

05-01-2021

0

schoenen

na betaling van bestelde schoenen zou ik per email een ontvangstbevestiging ontvangen. na 5 werk dagen deze tot op heden niet ontvangen. Hierna een email gestuurd, hier wordt niet op gereageerd. Telefonisch niet te bereiken, er speelt een bandje af dat de medewerkers in gesprek zijn en dat je even moet wachten, na 5 minuten wordt de verbinding verbroken. Geen idee of ik de bestelde en reeds betaald schoenen nog ontvang. Vreemd voor een bedrijf met deze naams bekendheid.....

N

NN

30-04-2020

0

Schoenen

SCHANDALIGE SERVICE! Retourneren is niet gratis dus betaal je vanaf nederland in mijn geval 19,50 voor een aankoop van ongeveer 60 euro.. Telefoon wordt niet eens opgenomen. NOOIT MEER!!

R

Rene Tuyl

06-01-2020

0

snowboard broek

Ik heb een snowboard broek besteld bij DC shoes. Nadat ik contact wilde opnemen wegen retourneren werd alle ZEVEN KEER de telefoon na het keuze menu en wachten opgehangen. Op de mail wordt tot nu aan toe niet geantwoord. Heb mijn geld nog niet terug, ben benieuwd hoe lang het gaat durven voor ik een reactie hierop ga krijgen... Daarnaast moet je retour sturen naar België, wat met track en trace 13 euro kost! Deze kosten zijn voor de eigen rekening... Jammer dat de service zo slecht is! Ik raad het absoluut af om te bestellen bij hun webshop!

S

Sara

28-10-2019

0

2 paar schoenen

Bestellen ging prima, maar het pakket werd niet geleverd ondanks dat de track and trace aangaf dat het al was geleverd. Klantenservice gebeld en na 40 minuten wachten werd de verbinding verbroken: "Er is niemand beschikbaar". Dan maar een mail gestuurd met de vraag wat te doen. Na 6 (ZES!) dagen een reactie, geen sorry, maar een zer onvriendelijke suggestie om maar snel een formulier voor vermissing in te vullen. Hoezo dat dan? Mijn order heb je, hij is niet geleverd, mijn handtekening staat niet op de ontvangstbevestiging en dit is tussen DC en de bezorger, en ik heb al betaald. Waardeloos. Ik koop hier ZEKER nooit meer wat.

T

Tom J

23-08-2019

0

Brutale, klantonvriendelijke service

Een (winter) jas besteld bij webshop DC. Nadat status van bestelling 8 volle werkdagen op onderweg bleef staan, toch maar eens gebeld waar bestelling bleef. Pakket is vermoedelijk kwijtgeraakt en opgedragen oplossing was dat ik opnieuw hetzelfde product moest bestellen en wederom vooraf moest betalen, zonder dat eerste bestelling geleverd is, met de mededeling dat ik het eerste betaalde bedrag op z'n vroegst na de feestdagen zou terug krijgen. Kortom DC raakt mijn pakketje kwijt en vervolgens is het mijn probleem. Mijn eerste bestelling annuleren werd geweigerd. Eerst willen ze een onderzoek doen naar het verdwenen pakket. Mijn opgedragen oplossing om me alsnog een jas te sturen zonder er een tweede keer te moeten betalen was volgens mevrouw geen goed idee want als dan alsnog het eerste pakket zou binnenkomen zit ik met twee jassen voor de prijs van één (alsof ik dan niet één van de jassen zou terug sturen). Waar gaat het naartoe mensen?

Z

Zico

19-12-2018

0

Teleurstellende service

Hou er bij DC shoes rekening mee dat retourneren mogelijk is maar dat dit altijd naar België moet waardoor je 12 euro verzendkosten voor eigen rekening moet nemen! Verder is de klantenservice erg onvriendelijk en weinig meedenkend.

S

Sybrich

26-11-2018

0