NederlandReview

  Ervaringen DC Shoes

  Ben je skater of snowboarder en ben jij benieuwd of de producten in deze webshop wat zijn? Hoe is de kwaliteit? Was de levering netjes? Konden mensen er vinden wat ze nodig hadden? Lees hier de reviews van ervaringen van sportieve consumenten die je voor gingen. Maar je kunt hier uiteraard ook terecht als je niet sport en gewoon houdt hun kleding en schoenen. En als je door ervaring al een mening hebt, schrijf dat gerust een recensie met een beoordeling voor de mensen na jou!

  Lekker zittende schoenen
  Schoenen, gympen, skateschoenen, sportschoenen of sneakers die zitten alsof je pantoffels draagt zijn geweldig! Zeker in combinatie met een lekkere broek, comfortabele hoodie of sweatshirt, en gemakkelijk T-shirt. Ziet er prima uit en jij waant je in je pyjama.

  Seizoensschoeisel
  Naast dat trouwe, heerlijk zittende paar waarmee je ondertussen bent vergroeid, zijn er momenten dat je toch wat anders verkiest. Bij mooi weer of op het strand zijn slippers wellicht een luchtigere keuze en die winterlaarzen houden de kou met sneeuw en ijs toch wat langer buiten je sok. En mocht je op vakantie zijn en willen gaan snowboarden, zijn snowboardlaarzen met veters toch veiliger dan dat je probeert met gewone winterlaarzen op het board te blijven staan. Het is per slot van rekening geen skateboard. En die snowboardbroek zit op de piste waarschijnlijk ook wat prettiger dan die spijkerbroek. Je oren vinden die muts overigens een beter idee dan die pet. Tenzij je buiten de piste, van de schans of de half pipe wilt gaan doen, dan is een helm wellicht verstandiger.


  Een spectaculair én Olympisch goal

  DC Shoes
  Dit Amerikaanse skateschoenenmerk heeft ook een Nederlandse webshop voor de liefhebbers in ons land. Je kunt hier terecht voor hun collectie van schoenen, kleding en accessoires voor zowel dames, heren als kinderen. De webwinkel heeft tevens een aparte sectie op de site waar een zich een snowboardshop én een skateshop bevindt. Restanten van oude collecties vind je met korting terug onder ‘sale.’ Een bestelling kan op drie manieren bezorgd worden, namelijk levering op een afhaalpunt, standaard bezorging, express levering. Uiteraard zijn hier verschillende levertijden en kosten mee gemoeid, maar deze staan uitgelegd op de site.

  Recensies van en voor consumenten
  Als je meer wilt weten over een bepaalde webshop of hun producten, is het fijn als er reviews te vinden zijn waarin eerdere consumenten hun ervaring en mening delen. Dit soort beoordelingen helpen jou om je een beeld te vormen van het bedrijf waarmee je overweegt in zee te gaan. Daarom race je straks zelf snel terug naar deze pagina, zodat jij jouw recensie kunt schrijven en zo zelf weer andere mensen helpt in het maken van hun keuze.

  DC Shoes
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over DC Shoes

  Uw beoordeling